Biraz daha rahatım şimdi ayağa kalkarken gerilme oluyor o cok Ağrı veriyor yarın kontrollerim var bakalım doktor ne diyecek sabır işi sanırım 1 2 aya ANCA toparlarız kendimizi 1 hafta da işe dönmek çok zor olacakben de salı sabah ameliyat oldum, bugün 4. günüm. çok güçlü ağrı kesiciler de kullanmamama rağmen 3. günde rahat hareket etmeye başladım kollarımı bile kaldırabiliyorum tamamen, bende mi bir sorun var acaba
şu an sadece ayağa kalktığımda baskı ve sızı oluyor onun dışında dayanılmaz acılar çektiğimi söyleyemeyeceğim çok şükür. herkes bu kadar rahat geçirse keşke ama benim acı eşiğim de yüksek olabilir bilemiyorum.
ödemlerim benim de hala inmedi inanılmaz şişlik var.
Biraz daha rahatım şimdi ayağa kalkarken gerilme oluyor o cok Ağrı veriyor yarın kontrollerim var bakalım doktor ne diyecek sabır işi sanırım 1 2 aya ANCA toparlarız kendimizi 1 hafta da işe dönmek çok zor olacak
Ya bende güya rahatlamıştım biraz ama yok ağrılarım çok kötü Ne diniyor ne bişey Dikiş yerlerim çok kötü kasılıyor hareket ettikçe hadi ya ilk iki gün yine şanşlıymıssın Ben ilk günden itibaren mahvoldum ne uyku ne bişey burunda hiçbişey yok ama meme bitirdi beniBenim de ilk 2 gün ağrı yoktu 3. Güne geldim ağrı başladı yaw niye öyle oldu anlamadım
Benimde bugun kontrol var bakalım doktorum ne diyecek ilaçlarımda bitti ağrım bitmediaynen benim de yarın kontrolüm var. eğer vücudunu çok zorlamayacağın bir işse dönebilirsin bence, günden güne azalır ağrıların diye umuyorum. benim öyle oldu.
Sizin kas üstü falan oldu sanırım benim kas altı oldu kas altı çok zor geçiyorValla ne desem yalan olur hiç ağrım olmadı sadece hızlı hareket edemedim iki gün sonra çok rahattım. Kendimi zorlamamak adına beş altı gün kolları yukarı kaldırmadım.. Beşinci günümde gezip duruyordum.. şimdi hatırladım ilk kontrolümün olduğu gün bi bankanın grup mülakatına katılmıştım.. bi işim olsa çalışabilirdim.. Beşinci gün
Yok canım benim de kas altı dokum yoktu hatta uyandım burda çok ağrım oldu falan dedikleri için ağrım olmadığından gözümü bile açamadım dedim ki herhalde bi aksilik oldu iptal oldu benim ameliyat elimi meme attım baktım olmuşum çok şaşırdım sanırım doktorumdan kaynaklı oda benimle ilgili olduğunu söylüyor bilemedim iğneden bili korkarım yaptıramamSizin kas üstü falan oldu sanırım benim kas altı oldu kas altı çok zor geçiyor
Doktorun kimdi canım nerde yaptırdın kac cc takıldıYok canım benim de kas altı dokum yoktu hatta uyandım burda çok ağrım oldu falan dedikleri için ağrım olmadığından gözümü bile açamadım dedim ki herhalde bi aksilik oldu iptal oldu benim ameliyat elimi meme attım baktım olmuşum çok şaşırdım sanırım doktorumdan kaynaklı oda benimle ilgili olduğunu söylüyor bilemedim iğneden bili korkarım yaptıramam
Doktorun kimdi canım nerde yaptırdın kac cc takıldı
Hasan Fındık çok iyi bi doktordur çok beğendim çok güzel olmuş Gül'e Gül'e kullan cnım biraz toparlanım bende resim eklerimHasan Fındık Newest estetik cerrahi Merkezi hastane olarak ama muayenehanesi Bağdat Cad. Benim 325 cc high profil izlemeye alayım bak istersen
tatlım boy ve kilon kaç ?Merhaba arkadaşlar. 17 Ocak 2014 de ameliyatım.kas altı 400 cc High profil dedi Dr.çok heycanlıyım ve çok korkuyorum