Meme büyütme ve iyileşme Süreci hk.

5 gün önce meme dokusu altı 250 cc yuvarlak meme protezi takıldı gögüs altı kesisiyle ama suanda sol gögsüm cok sert ve sis sag gögsüm tamamen indi ve normal bir formda sol gögsümde her hangi bir aksilik olması söz konusumu cevabınızı bekliyorum.

5 gün önce meme dokusu altı 250 cc yuvarlak meme protezi takıldı gögüs altı kesisiyle ama suanda sol gögsüm cok sert ve sis sag gögsüm tamamen indi ve normal bir formda sol gögsümde her hangi bir aksilik olması söz konusumu cevabınızı bekliyorum.
Önemli bir durum değil zamanla düzelecek. Zamanladan kastım da en az 2 ay..

Ben de aynı şekilde oldum. Bir ayın sonunda inmiş ve daha da yerleşmiş olur mutlaka. Patlama hissi de bitiyor onun yerine içinde sürekli bir balon varmış hissi oluyor, ben ameliyat olduğumu unutuyorum artık çoğu zaman. Oldu da bitti maşallah günleri :) Çok geçmiş olsun.
Merhaba bende 20 gün oldu sütyene portajal koymuşta geziyor gibi hissediyorum ne zaman geçmişti sizin 🙄

Arkadaşlar benim bugün 9.günüm ve aşırı şekilde silikonları hissetmeye başladım özellikle gerilince. Kasaltına yapıldı benim. Ve bir mememde daha çok ağrı var... merak ettim neden böyle :KK43:

Arkadaşlar benim bugün 9.günüm ve aşırı şekilde silikonları hissetmeye başladım özellikle gerilince. Kasaltına yapıldı benim. Ve bir mememde daha çok ağrı var... merak ettim neden böyle :KK43:
Zamanla geçiyor deniyor benimde 20. Günüm ve evet benimde ağrım yok ama çok hissediyorum hala normale dönmedi 🙄

X