Meme büyütme ve iyileşme Süreci hk.

Betülkayaa geçmiş olsun. Inşallah memnun kalırsın.hangi hastanede oldun, kas altı mı? Ve kaç cc? Benimde 1 gün kaldı.yarından sonra:KK43:Korkuyorum, hastaneye gidip olmadan kaçmak bile geçiyo içimden..uff çok zor.ama çok istiyorum güzel dolgun memeler.daha 32yaşındayım.iki çocuk emzirdim.fiziğim güzel, karnım dümdüz, çatlak yırtık yok Allah'a şükür, sadece memeler çiziyo karizmayı.çok uzun diilim ama biraz uzun olmayı çok isterdim lakin ona yapcak bişi yok, platformlulara devam:KK48:

Betülkayaa geçmiş olsun. Inşallah memnun kalırsın.hangi hastanede oldun, kas altı mı? Ve kaç cc? Benimde 1 gün kaldı.yarından sonra:KK43:Korkuyorum, hastaneye gidip olmadan kaçmak bile geçiyo içimden..uff çok zor.ama çok istiyorum güzel dolgun memeler.daha 32yaşındayım.iki çocuk emzirdim.fiziğim güzel, karnım dümdüz, çatlak yırtık yok Allah'a şükür, sadece memeler çiziyo karizmayı.çok uzun diilim ama biraz uzun olmayı çok isterdim lakin ona yapcak bişi yok, platformlulara devam:KK48:
AhahahaahhavGit git git de Gör Saka saka ben samsun Medicana da oldum 325 cc takıldı kas altı gögüs altı 82 Göğüs cevresi 89 du şimdi 99 cm inerse biraz 96 cm 80 c oldum hic korkma ameliyatta zaten bişey hissetmiyorsun ameliyattan sonra biraz kasılmalar olacak o da hareketsiz kalırsan hiçbişey olmaz ben cok hareket ettiğim için çok zorlandım bugun 6.günüm daha yeni yeni atlattım ameliyat havasını şimdi İstanbul'a evime ve işime dönüyorum çok şükür ✌️✌️✌️✌️✌️

çok geçmiş olsun güle güle kullan cnm :) ben de 14 ekim salı günü olmuştum benım oyle ağrım sızım pek olmadı ılk 2 gün kasılma 3 . gün dışarı çıkmıştım bır haftaya turp gibiydim ..şimdi tam 2 ay oldu..agrı eşiğine bağlı eger cok kötü gecmıyorsa iş başı yaparsın muhatemelen dıye düşünüyorum..fakt benım net fıkrımce bu amelıyatı olmak ısteyenler kendılerıne 2 hafta tanısın derim..2 hafta sonra amelıyat olduğunu unutulabılırler :)
Bugun 6.günüm cnım ve artık İstanbul'a evime ve işime dönüyorum daha iyiyim ya ama ben nedense şu bi hafta çok zorlandım gögüs mahvetti burun ve Göğüs ikisi birarada oldum burundan hiç bişey hissetmedim ama meme yani dikişlerin kasılması silikonun oturması zor gectı ama çok şükür bitti gitti artık Sabırla oturmalarını beklicez sen kaç cc taktın memnunmusun

Teşekkürler Betülkayaa. Doktoruma güveniyorum, çirkin hantal duracak bi büyüklük yapacağını sanmam.ben hiç bi şey demeden kendi dedi 400 cc ancak toparlar diye.doku çıkarmasını ve meme başı çevresinde iz olmasını da hiç istemem. Omuz ve kalça genişliğime de bakarak söyledi.sanırım en net ameliyat sırasında karar verir.
senin doktor kim nerde

Geçmiş olsun, güle güle kullan:) Dr umun adını özelden yazdım.ameliyat sonrası memnun kalırsam buradanda açıklycam.

senin doktor kim nerde
Doğrusu ben öyle hiç Dr aramadım.internetten hep bayan Dr araştırdım fakat hepsi bana çok uzaktı.çocuklarım çok küçük olduğu için eve yakın olmasıda önemliydi benim için. Çok utanarak ve tüm cesaretimi toplayarak medicanaya Prof. Dr Necmettin kutluya gittim. O kadar nazik bir insandı ki, ona rastlamasam büyük ihtimal bu mevzuyu kapatırdım böyle yaşayıp giderdim. Hem çok kibar, hem anlayışlı, hem baba gibi

O gün tarih verdi. Ama çok korkuyorum.iyileşme sürecindende korkuyorum.küçük çocuklarım olduğu için.hala vazgeçip vazgeçmemekle gel gitler yaşıyorum.dikiş izi de itici geliyo.o konuda hassassım

N
O gün tarih verdi. Ama çok korkuyorum.iyileşme sürecindende korkuyorum.küçük çocuklarım olduğu için.hala vazgeçip vazgeçmemekle gel gitler yaşıyorum.dikiş izi de itici geliyo.o konuda hassassım
Merhaba,karar verdin mı? Benim ameliyattan sonraki 4. günüm,hersey yolunda,bir tek oğluma sarilamamak çok koyuyor :KK43: o yüzden seni çok iyi anliyorum,kucuk çocukla çok zor,1 ay destek Şart.

N

Merhaba,karar verdin mı? Benim ameliyattan sonraki 4. günüm,hersey yolunda,bir tek oğluma sarilamamak çok koyuyor :KK43: o yüzden seni çok iyi anliyorum,kucuk çocukla çok zor,1 ay destek Şart.
Ben oldum bile canım. 5. Günüm. Fotolarıma bak istersen.alışamadım yabancı cisim ve sertliğe.ağrımda oluyo hala.kas altı oldum

Ben oldum bile canım. 5. Günüm. Fotolarıma bak istersen.alışamadım yabancı cisim ve sertliğe.ağrımda oluyo hala.kas altı oldum
Ohh gelmiş gecmis olsun,1 gun arayla olmuşuz. Henuz yeni oldugum icin muhtemelen göremem fotoğrafları ama mesaj sayım dolunca bakarım mutlaka.

Aaa oldunmu cok sevındım nasıl gecıyor küfür ediyorsundur şimdi ama 2.haftadan sonra bişeycıgın kalmaz ben artık rahat hareket edebiliyorum coğu gitti ağrılarımın ki en zor da ben gecırdım ama ameliyattan eser yok şuan

Aaa oldunmu cok sevındım nasıl gecıyor küfür ediyorsundur şimdi ama 2.haftadan sonra bişeycıgın kalmaz ben artık rahat hareket edebiliyorum coğu gitti ağrılarımın ki en zor da ben gecırdım ama ameliyattan eser yok şuan
Konunuzu ilk okudugumda cesaretim epey kirilmisti benim de ama bu mesaj gerçekten çok iyi geldi :)) ik hafta çok Lisa olmasa da uzun bir sure değil, ve çok agir geçirdim diyorsunuz..

Kolay değil tabi ağrılı bi ameliyat.her geçen gün azalan bi ağrı. Ama bazen kramp gibi bişey saplanıyo koltukaltlarımda çok ağrı oluyo. Sağolun, inşallah geçer

Konunuzu ilk okudugumda cesaretim epey kirilmisti benim de ama bu mesaj gerçekten çok iyi geldi :)) ik hafta çok Lisa olmasa da uzun bir sure değil, ve çok agir geçirdim diyorsunuz..
Aaa neden Kırıldı ki aslında ben insanlara gaz veririm üzüldüm şimdi hareket ettikçe ağrı oluyor Yatıp kalkarken cok zorlandım ilk hafta ben zor gecırdım gerçekten ama kesinlikle pişman Değilim geçeceğini biliyordum sabır işi biraz yine olsa yine yaptırırım sonucundan cok mutluyum ama buruna göre Ağrılı bi operasyon ama değer senin adına çok sevındım inşallah herkes senın gibi kolay gecırır

Kolay değil tabi ağrılı bi ameliyat.her geçen gün azalan bi ağrı. Ama bazen kramp gibi bişey saplanıyo koltukaltlarımda çok ağrı oluyo. Sağolun, inşallah geçer
Ilk 4 5 gün zorlanırsın sonra unutup gidiyorsun bile şimdi rahatça Yatıp kalkıyorum üstelik yan bile yavaş yavaş yatmaya başladım

Aaa neden Kırıldı ki aslında ben insanlara gaz veririm üzüldüm şimdi hareket ettikçe ağrı oluyor Yatıp kalkarken cok zorlandım ilk hafta ben zor gecırdım gerçekten ama kesinlikle pişman Değilim geçeceğini biliyordum sabır işi biraz yine olsa yine yaptırırım sonucundan cok mutluyum ama buruna göre Ağrılı bi operasyon ama değer senin adına çok sevındım inşallah herkes senın gibi kolay gecırır
:)) inşallah bu mesaji ameliyatimi olduktan sonra tekrar alirim sizden. Henüz olmadim maalesef, araştırma asamasindayim bu yüzden forumu didik didik arastiriyorum kim ne demis , sureci nasil gecirmis, kime ameliyat olmuş diye.. Darisi basima olsun en Lisa zamanda.. :)

:)) inşallah bu mesaji ameliyatimi olduktan sonra tekrar alirim sizden. Henüz olmadim maalesef, araştırma asamasindayim bu yüzden forumu didik didik arastiriyorum kim ne demis , sureci nasil gecirmis, kime ameliyat olmuş diye.. Darisi basima olsun en Lisa zamanda.. :)
Ol ol en fazla 5 gün agrı o da hareket etmezsen ağrın olmaz ben şuan çok mutluyum tek sorun sporcu sütyeni kullanıyor olmam memişler yumuşadı Azcık kıvamına geliyor valla ciciler almak için sabırsızlanıyorum ve meme döküm vardı benim hiç yapay durmuyor

X