:)) meme büyütme operasyonu oldum çok mutluyum

arkadaşlar fiyatlarını bizimle de paylaşır mısınız araştırma yapmaktan bitap düştüm resmen biran önce olmak istiyorum amelıyatımı bnde

Son düzenleme:
arkadaşlar fiyatlarını bizimle de paylaşır mısınız araştırma yapmaktan bitap düştüm resmen biran önce olmak istiyorum amelıyatımı bnde

7000tlye oldum mentor marka benimki.20 temmuzda oldum ancak hala gecmeyen agrılarım var.benimle de birileri tecrübelerini paylaşırsa sevinrim..

Merhaba canım, benım amelıyattan sonra sancılarım aralıklı 3-4 sn kadar oluyor gecıyor ama kalıcı agrı olmadı. bazen hafif kıpırdıyor gıbı gelıyor ama bu yataktan ani kalkarken olmuştu 2 ya da 3 kez olmuştur en fazla. yanı normal amelıyat agrılarım gectıkten sonra kıpırdayarak agrılarım olmadı. fakat olan arkadaslar var bence de normaldır hem daha cok yenı bıraz daha bekle gecer mı dıye, devam ederse tekrar dokturuna danışmalısın cnm

Şekerim hayırlı olsun bana foto atabilir misin?

cevabın için teşekkür ederim..peki elinle dokundugunda pütürlükler geldi mi eline hiç? bende hareket ederken kıpırdadığını hissediyorum elime de pütürlük gelince tedirgin oldum bu tarz bi sorun yaşayan oldu mu merak ettim..

kızlar ne zaman rahatca yatıcam uyuyabilicem beeennn, daha 2. günüm ama 48 saattir fln uykusuzum

pütürlük gelmıyor elıme . nasıl puturlu olabılır kı cunku protezler de duz yuzeyleri var. boyle bır sorun yaşayan başkaları var mı kızlar

azıcık dayanmaya çalış canım . gecicek hepsi yuzustu bıle yatabıleceksın.ılk haftan zorlu olacaktır ama dayan canım benım ıyı beslen. farklı farklı azar azar saglıklı seylerden ye hep. çabuk dıner acıların inşallah

kızlar ne zaman rahatca yatıcam uyuyabilicem beeennn, daha 2. günüm ama 48 saattir fln uykusuzum

Allah razı olsun canım.iyi diyosun da insanın hiç iştahı uykusu olmaz mı ya :) hiç yok suara bugün 3.günüm senin ne kadar oldu?

ne kadar ödediniz

geçmiş olsun canım. bugün nasılsın ne durumdasın. kollarını falan rahat kullanabiliyormusun
hareketlerinde bir kısıtlama yapıyor mu.

2 gündür cok daha iyiyim sadece koşamıyorum ya da zıplyamıyorum yani her seyi ck rahat yapabiliyorum cok şükür :) buarada bugün 4. günüm sargılar acıldı ögleden önce

canım geçmiş olsun. şu an ki durumu değerlendirir misin ? tam anlamıyla mutlu musun .. ekliyorum seni , son durumunu görebilir miyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…