Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))
bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))
canım çok geçmiş olsun,
benimkiler bayagı küçük bende göğüs büyütme düşünüyorum fakat cesaret edemiyorum,sizce bir mahsuru yoksa özel mesajla öncesi ve sonrasını gösterebilen bir resim yollayabilirmisiniz
Hayirli olsun cnm simdi en zor gunlerin bikac gune pek agrin kalmaz keyfini surmeye baslarsin
Damlami yuvarlakmi
Gecmis olsun iyi gunlerde kullanmani dilerim:)) bende de allergan protez var
Geçmiş olsun canımSağlıkla mutlulukla kullan cicilerini Sağlıklı komplikasyonsuz bir süreç dilerim
canıım aramıza hoşgeldiiin çok geçmiş olsuun :)
cicilerim evett tşk ederım amin inş herhangi bir komplikasyon oluşmaz. ıkı vasıta degıştım eve gelırken belediye otobusuydü bırısı cok canım yandı ( inş bişi olmamıştır cicişlere. kıpırdadı gıbı geldı soldakı, sankı şişti mi ben mı uyduruyorum acaba
Geçmiş olsun canım darısı bana. ama bir otobüs yolculuğu o kadar zarar verir miiiii? O zaman başka şehre ameliyat olmaya gidenler uçak kullanamazsa ölsün öyle mi?
sağ ol canım quennbe peki memnun musun ne kadar oldu amelıyat olalı daha mı ıyı daha mı kotu ya da aynı mı mentorla bı bılgın var mı acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?