• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:)) meme büyütme operasyonu oldum çok mutluyum

umarıl bol şanslı olmuştur :)) nasılsın şimdi ? onlar nasıl ?

canım ben altıncı günümü geride bıraktım bugün. ama inan canımdan can gidiyor. bir dünya ağrı kesici kullanıyorum. sırtımın ağrısı göğüslerimin gerginliği koltuk altlarımdaki ağrılar dayanılacak gibi değil. hani her gün biraz daha azalsa geçecek gidecek diyeceğim. bu sabah ilk güne dönüş yaptım sanki:(
Allahımdan dileğim bundan sağ salim kurtulayım daha da vücudumla uğraşmıcam.

canım ben altıncı günümü geride bıraktım bugün. ama inan canımdan can gidiyor. bir dünya ağrı kesici kullanıyorum. sırtımın ağrısı göğüslerimin gerginliği koltuk altlarımdaki ağrılar dayanılacak gibi değil. hani her gün biraz daha azalsa geçecek gidecek diyeceğim. bu sabah ilk güne dönüş yaptım sanki:(

tatlım ben olmadım ama inş.en kısa zamanda olcam.süreçleri okuyorum.ağrı eşigin düşüktür belki de seninde benim gibi.dua ediyorum sana çünkü çok ii anlıyorum seni.için daha rahat edecekse doktoruna göster baksın bir sorun var mı diye.

6.gune bıraz daha hafiflemesi gerekirdi. cunku ilk 4 gunden sonra azalıyor genellıkle. agrı kesıcılerı aksastmadan alınca da mıdeye dokundu benım :( mıdene de dıkkat et ıyı beslen o çok önemli. o sırt agrısını bılıyorum . ben deliksiz gece uyudugumu hatırlamıyorum ilk hafta. her gece en az ıkı kere uyanıp sırtıma masaj yaptırıyordum anneme ya da arkadasım varsa yanımda onu uyandırıp ona. cunku sırtı tutuluyor ınsanınn. ınan sırt masajı cok ıyı gelıyor. oy canım ya şimdi o haftaya dondum sanki Allah yardımcın olsun ve tez zamanda geçsin inşallah

6.gune bıraz daha hafiflemesi gerekirdi. cunku ilk 4 gunden sonra azalıyor genellıkle. agrı kesıcılerı aksastmadan alınca da mıdeye dokundu benım :( mıdene de dıkkat et ıyı beslen o çok önemli. o sırt agrısını bılıyorum . ben deliksiz gece uyudugumu hatırlamıyorum ilk hafta. her gece en az ıkı kere uyanıp sırtıma masaj yaptırıyordum anneme ya da arkadasım varsa yanımda onu uyandırıp ona. cunku sırtı tutuluyor ınsanınn. ınan sırt masajı cok ıyı gelıyor. oy canım ya şimdi o haftaya dondum sanki Allah yardımcın olsun ve tez zamanda geçsin inşallah

canım çok sağol. kas gevşetici kremler vardı evde onlarda her gece bir saat masaj yaptırıyorum uyumadan önce. ağrı kesici haplar midemi mahvetti mide koruyucu kullanınca şimdi düzeldi biraz. geceleri tam dalıcam o kadar şiddetli irkiliyorum ki kalbim yerinden fırlayacak sanıyorum. kaslar kasılıyor içinde yabancı bir madde var uyum sağlamaya çalışıyor. normale döneceğim günü iple çekiyorum canım.

tatlım ben olmadım ama inş.en kısa zamanda olcam.süreçleri okuyorum.ağrı eşigin düşüktür belki de seninde benim gibi.dua ediyorum sana çünkü çok ii anlıyorum seni.için daha rahat edecekse doktoruna göster baksın bir sorun var mı diye.

canım Allah razı olsun.bence sen ameliyattan önce göğüsterini gevşetecek bşeyler yap.derini de yumuşat bi nebze. faydasını görürsen de bizimle paylaş.en azından bundan sonrakiler rahat etsin.

İnşallah hemencecik ayağa kalkarsın, kendini koyverme ben ağlamaya başlamıştım bi ara sıkılmıştım artık kendım kalkamıyorum edemıyorum ama sonunu düşündükçe hep gulumsedım :)) öyle yap sen de, iyileştiğinin haberlerini de bekliyorum füzelerinin fotolarını da bekliyorum, umarım değer ve içine siner:16::16: :))

canım çok sağol. kas gevşetici kremler vardı evde onlarda her gece bir saat masaj yaptırıyorum uyumadan önce. ağrı kesici haplar midemi mahvetti mide koruyucu kullanınca şimdi düzeldi biraz. geceleri tam dalıcam o kadar şiddetli irkiliyorum ki kalbim yerinden fırlayacak sanıyorum. kaslar kasılıyor içinde yabancı bir madde var uyum sağlamaya çalışıyor. normale döneceğim günü iple çekiyorum canım.

İnşallah hemencecik ayağa kalkarsın, kendini koyverme ben ağlamaya başlamıştım bi ara sıkılmıştım artık kendım kalkamıyorum edemıyorum ama sonunu düşündükçe hep gulumsedım :)) öyle yap sen de, iyileştiğinin haberlerini de bekliyorum füzelerinin fotolarını da bekliyorum, umarım değer ve içine siner:16::16: :))

Ameliyattan sonraki o ilk hafta bende bunalıma girmiştim..Hareketsizlik,hep birine muhtaç olma durumu,eve kapanma v.s v.s benim gibi hareketli birine çok ağır gelmişti.Birde hep böyle kalacakmışım gibi hissettim..Artık durup dururken bile bazen ağlamaya başlıyordum,ben ne yaptım böyle diye..Ama ellerim göğüslerime gittikçe yüzümde hep bir mutluluk ifadesi oldu.Geçecek elbet,üzülme dedim,kendi kendime teselli verdim..Geçtide çok şükür..Ne kadar pozitif olursak süreç o kadar güzel geçiyor ve kendimizi daha iyi hissediyoruz bunu gördüm..Kendimi bıraktığımda,hasta gibi hissettiğimde ise daha çok ağırlaştım kötü oldum.Onun için lütfen arkadaşlar bu sizin için zor olsada pozitif düşünün..Kendinizi ne kadar mutlu,iyi hissetmeye,düşünmeye çalışırsanız inanın süreç çok daha kolay ve güzel geçiyor :29:

Ameliyattan sonraki o ilk hafta bende bunalıma girmiştim..Hareketsizlik,hep birine muhtaç olma durumu,eve kapanma v.s v.s benim gibi hareketli birine çok ağır gelmişti.Birde hep böyle kalacakmışım gibi hissettim..Artık durup dururken bile bazen ağlamaya başlıyordum,ben ne yaptım böyle diye..Ama ellerim göğüslerime gittikçe yüzümde hep bir mutluluk ifadesi oldu.Geçecek elbet,üzülme dedim,kendi kendime teselli verdim..Geçtide çok şükür..Ne kadar pozitif olursak süreç o kadar güzel geçiyor ve kendimizi daha iyi hissediyoruz bunu gördüm..Kendimi bıraktığımda,hasta gibi hissettiğimde ise daha çok ağırlaştım kötü oldum.Onun için lütfen arkadaşlar bu sizin için zor olsada pozitif düşünün..Kendinizi ne kadar mutlu,iyi hissetmeye,düşünmeye çalışırsanız inanın süreç çok daha kolay ve güzel geçiyor :29:

canım yarın sargılar açılacak ve net bir şekilde göğsümü görebileceğim..şimdi sargılardan ve ağrıdan düşünecek halim yok ama , işte o zaman iyi ki de yapmışım demeyi umuyorm:)

Son düzenleme:
çarşamba günü ameliyat oldum 375 cc mentor marka orta sertlikte takıldı ve ağrılardan çok sıkıldım ağrı kesici olarak vermidon kullanıyorum bugün doktoruma telefon ettim daha keskin ağrı kesici önerebilirmisiniz dedim daha fazlası ödem yapar 5-6 saatte bir kullan dedi yarın sabah pasumana gidecem. çok gergin ve patlayacakmış gibi geliyorlar sırt ağrısı ve kalkarken oluşan ağrı çok kötü sanki bıçak saplanıyor ameliyatta diren koydu ondan diye düşünüyordum ama koymamış kanaman olmadı dedi inş. yarın bir sorun çıkmaz henüz banyoda yapmadım yarın doktordan sonra yapacam inş. ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun :49::49:

bugun dagçiceği nin sargıları acılmıştır görmüştür ccilerini :)) bize de bildir duygularını :))

evet canım sargılarım açıldı:) ödemden sanırım düşündüğümden çok daha iri memişlerim var. tek sorun birinin ucu karşıya diğerinin birazcık aşağıya bakıyor.
kobacan kaymon kadar memelerim var yahu:))

canım devlet hastanesinde oldum 1500 implantlar 1600 hastane ücreti ödedim. bugün pasumana gittim doktor çok iyi durumda dedi yani şu ağrılar ve şişlikler indikten sonra kendimi iyi hissedecem ama yatarken ve kalkarken çok canım yanıyor fakat şimdi bile çok güzel görünüyorlar sanırım çok iyi birşey yaptım kendim için :46::46:

çok geçmiş olsun cnm ya o agrıları mecbur cekıyoruz dayanmaya calış,kalkarken kaslarını kullandıgın ıcın acır kendı başına kalkmamaya calış . sen kendını serbes bırak bırısı senı kaldırsın. benı annem duymayınca telımle evın telını caldırıp kapatıyordum o da anlayıp yanıma gelıyordu :D :1:
umarım tez zamanda agrıların azalır. benım ılk gunler az sonrakı gunler artmıştı agrım. ilaçları kullanırken de mıdene dıkkat et.
sonra istifra etmek o halde cok zor, kendini sıkıyorsun ıyıce acıyorlar :14::14: umarım sende boyle bırsey olmaz.
çarşamba günü ameliyat oldum 375 cc mentor marka orta sertlikte takıldı ve ağrılardan çok sıkıldım ağrı kesici olarak vermidon kullanıyorum bugün doktoruma telefon ettim daha keskin ağrı kesici önerebilirmisiniz dedim daha fazlası ödem yapar 5-6 saatte bir kullan dedi yarın sabah pasumana gidecem. çok gergin ve patlayacakmış gibi geliyorlar sırt ağrısı ve kalkarken oluşan ağrı çok kötü sanki bıçak saplanıyor ameliyatta diren koydu ondan diye düşünüyordum ama koymamış kanaman olmadı dedi inş. yarın bir sorun çıkmaz henüz banyoda yapmadım yarın doktordan sonra yapacam inş. ameliyat olan arkadaşlarada çok geçmiş olsun :49::49:

evet evet kesinlikle tek tabirle füzeeeedirr onlar şimdiiiii :27::27::27: :46::46::46:
hep öyle kalsalar keşke iniyorlar ya :(( :50::50: güle güle kullan :D :16:

evet canım sargılarım açıldı:) ödemden sanırım düşündüğümden çok daha iri memişlerim var. tek sorun birinin ucu karşıya diğerinin birazcık aşağıya bakıyor.
kobacan kaymon kadar memelerim var yahu:))

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun eminim çok güzeldir çünkü kullanılan boyutta gayet dolgun :) benimde gönlümde 375 yatıyo o yüzden vücut ölçülerini merak ettim boy kilo gögüs altı vs nedir?? aa bi de hangi yöntem uygulandı kas altı, kas zarı altı vs... ???

ceren_77 son olarak bi de hangi hastane de ameliyat olmuştun acaba :1:

çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun eminim çok güzeldir çünkü kullanılan boyutta gayet dolgun :) benimde gönlümde 375 yatıyo o yüzden vücut ölçülerini merak ettim boy kilo gögüs altı vs nedir?? aa bi de hangi yöntem uygulandı kas altı, kas zarı altı vs... ???

canım boy 1,63 kilo 58 bir kısmı kas altı dedi doktorum evet çok dolgun duruyorlar ama ya gözüm alıştı yada artık doğal geliyorlar gözüme sadece araları biraz açık dedim doktora normalmiş 3 cm kadar açık dedi fakat ödemler indikçe daha doğallaşacak sanırım öncesindede göğüslerimin arası açıktı şimdi ağrılarımda geçti arada hafif kasılmalar var bugün tam 15 gün oldu masaja başladım bu hafta ama her geçen gün daha iyi gözüküyorlar işin garip tarafı ben bu ameliyatı yakın olan birkaç arakadaşıma söyledim dışarıdan bakınca kimse anlamıyor öyle absür bir görünüş katmadı

Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))

bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))

merhabalar ben 20 temmuzda ataşehir acıbademde meme buyutme operasyonu geçirdim fasya altına 280cc. ameliyattan bi 15 gun kadar sonradır sol göğsümde bi ağrı oluştu halen devam ediyor da. sanki ben eğildikçe falan o da kıprdıyor tabi ağrı eşliğinde. sende de bu tarz ağrılar oldu mu su an nasıl hıssedıyorsun doktorumu aradım olağan dedi ancak benim içim rahat değil kulüpte yeni olduğum için doğrudan sana nasıl mesaj atılır bilemedğimden buraya yazıyorum :50:

Back