• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:)) meme büyütme operasyonu oldum çok mutluyum

:33::33::33: geçmiş olsun kızlar ağrısı sancısı az olanları okuyunca cesaretleniyorum bende. Okudugum kadarıyla kas altı olanlar daha az acı çekmiş. Kas üstü olanlar daha çok doktorumda tersini söylüyo. Ben kas üstü yaptırmayı düşünüyorum agrilarin geçmesi ne kadar sürer acaba? :17:

arkadaşlar fiyatlarını bizimle de paylaşır mısınız :( araştırma yapmaktan bitap düştüm resmen biran önce olmak istiyorum amelıyatımı bnde :(

Ankara hacettepe toplam 2700tutuyo inş bende bide bu acılar ne kadar sürede dinip normal hayatımıza dönüyoruz daha önce yaşayanlardan bi ögrenebilsem çok iyi olcak.:18:

çok geçmiş olsun cnm ya o agrıları mecbur cekıyoruz dayanmaya calış,kalkarken kaslarını kullandıgın ıcın acır kendı başına kalkmamaya calış . sen kendını serbes bırak bırısı senı kaldırsın. benı annem duymayınca telımle evın telını caldırıp kapatıyordum o da anlayıp yanıma gelıyordu :D :1:
umarım tez zamanda agrıların azalır. benım ılk gunler az sonrakı gunler artmıştı agrım. ilaçları kullanırken de mıdene dıkkat et.
sonra istifra etmek o halde cok zor, kendini sıkıyorsun ıyıce acıyorlar :14::14: umarım sende boyle bırsey olmaz.

Acaba bu mentor marka slikon mu yapıyor bu kadar ağrıyı en çok acı çekenler genelde mentor marka. Digerlerine göre biraz daha sermiş sanırım. Bu arada geçmiş olsun.

Ankara hacettepe toplam 2700tutuyo inş bende bide bu acılar ne kadar sürede dinip normal hayatımıza dönüyoruz daha önce yaşayanlardan bi ögrenebilsem çok iyi olcak.:18:

ya evet pahalanmıs hacettepe :S bende çarsamba çukurovaya gidecektim gidemedim okul tam zamanında açıldı ya :@ birde çok utanıyorum doktora göstermekten :S paramı da bir yandan harcıyorum kış gelio alışveriş yapıorum içimde kalmasın diye :D ama pişman oluyom soradan harcıyom diye :D sen ne zamana düşünüyorsun filiz gittin mi randevuya?

ya evet pahalanmıs hacettepe :S bende çarsamba çukurovaya gidecektim gidemedim okul tam zamanında açıldı ya :@ birde çok utanıyorum doktora göstermekten :S paramı da bir yandan harcıyorum kış gelio alışveriş yapıorum içimde kalmasın diye :D ama pişman oluyom soradan harcıyom diye :D sen ne zamana düşünüyorsun filiz gittin mi randevuya?

Ertelemeyelim diyorum artık henüz fiyat uygunken beraber gidelim şişirtelim cicileri:9::9::9: Ben muayene oldum da hastayım üst solunum yollarından hala :43:, şimdi acile gittim ilaç yazdırttım bian önce iyileşmem lzm dr hastayken anestezist seni almaz dedi :26: Aralıgın dördünde burun ameliyatım var buarada değişime hazırım.

Ertelemeyelim diyorum artık henüz fiyat uygunken beraber gidelim şişirtelim cicileri:9::9::9: Ben muayene oldum da hastayım üst solunum yollarından hala :43:, şimdi acile gittim ilaç yazdırttım bian önce iyileşmem lzm dr hastayken anestezist seni almaz dedi :26: Aralıgın dördünde burun ameliyatım var buarada değişime hazırım.

evet ya :D şişirtelim :D aa burunu hangi doktora olmayı planlıyorsun ben burun ameliyatı olmayı bi zmnlr düşünüyordum şimdi hiç düüşünmüyorum olursam da eger devlete güvenmem heralde :D parayı bastırırı en iyisine olurum burun işi sıkıntı çünkü :D

evet ya :D şişirtelim :D aa burunu hangi doktora olmayı planlıyorsun ben burun ameliyatı olmayı bi zmnlr düşünüyordum şimdi hiç düüşünmüyorum olursam da eger devlete güvenmem heralde :D parayı bastırırı en iyisine olurum burun işi sıkıntı çünkü :D

Emre ilhan a yaptıracam burunu benim nefes alma sorunum var kemigi kıracaklar devletteki dr a sordum burnum düşermi ilerde düşmez diyemem sizin durumunuzundaki hastaların başına geliyor ikinci bi operasyon da gerekiyor dedi çok cnm sıkıldı :19: bu sebeple istanbulun yolunu tutucam ben.

:33::33::33: geçmiş olsun kızlar ağrısı sancısı az olanları okuyunca cesaretleniyorum bende. Okudugum kadarıyla kas altı olanlar daha az acı çekmiş. Kas üstü olanlar daha çok doktorumda tersini söylüyo. Ben kas üstü yaptırmayı düşünüyorum agrilarin geçmesi ne kadar sürer acaba? :17:
Aslında tam tersi bence de. Kas altı ameliyat biraz daha zor ve meşâkatli. Teknik olarak zaten kasın altına protezi yerleştiriyor ve her kas hareketi bi işkence durumu. Ama şu da bir gerçek ki, ağrı eşiği düşükse kişinin hangi yöntem olursa olsun o ağrıları maksimum oranda çekiyor.
Parmağımızı ufacık kesince bile ağrısını dinliyoruz kimi zaman, ki bu kadar büyük bir değişim için, inan herşeye değdiğini düşünüyorsun.
Ağrı yüzünden geri adım atmamalısın. Çünkü o ağrının bir süre sonra geçeceğini ve özgüveninin sürekli devam edeceğini biliyorsun :)

15 gün önce Göğüs büyütme operasyonu geçirdim mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum. operasyon öncesi tecrübelerinizden cok şey ögrendim bugün ise sizinle derdimi paylaşmak istiyorum :(( ameliyattan sonra göğüslerimin küçük olduğunu hissediyorm buda benm canımı çok sıkıyor. hem yaptıgım masraf hemde ameliyatın onca acısındn sonra bumuydu demekten kendimi alıkoyamıyorum. 1.65 boyum 53 kiloyum 250 cc kas altı mentor marka silikon takıldı. öncesinde göğüs dokum çok azdı. ameliyat öncesi 300 cc olarak konuşuyrduk doktorumla ben çok büyük istemediğim defalarca dile getirdim doktorumda ameliyat sırasında 3 boy deneyeceğini bana uygun olanı yerleştireceğini söyledi. çıktığımda şok oldum 250 cc taktık dedi. ben neden böyle birşey yaptınız küçük olmadımı dedim. doktorum 275 cc nin yanlardn taştığını sen bunu kabul etmediğin için bunu uygun gördüm dedi.

cevremdekiler ideal olduğunu söylüyr ama ben memnun kalmadım :((

Emre ilhan a yaptıracam burunu benim nefes alma sorunum var kemigi kıracaklar devletteki dr a sordum burnum düşermi ilerde düşmez diyemem sizin durumunuzundaki hastaların başına geliyor ikinci bi operasyon da gerekiyor dedi çok cnm sıkıldı :19: bu sebeple istanbulun yolunu tutucam ben.

Hımm.. göğsü hacettepe de yaptıracaksın de mi sen bide ankaradaydın de mi?

15 gün önce Göğüs büyütme operasyonu geçirdim mutlumuyum mutsuzmuyum bilmiyorum. operasyon öncesi tecrübelerinizden cok şey ögrendim bugün ise sizinle derdimi paylaşmak istiyorum :(( ameliyattan sonra göğüslerimin küçük olduğunu hissediyorm buda benm canımı çok sıkıyor. hem yaptıgım masraf hemde ameliyatın onca acısındn sonra bumuydu demekten kendimi alıkoyamıyorum. 1.65 boyum 53 kiloyum 250 cc kas altı mentor marka silikon takıldı. öncesinde göğüs dokum çok azdı. ameliyat öncesi 300 cc olarak konuşuyrduk doktorumla ben çok büyük istemediğim defalarca dile getirdim doktorumda ameliyat sırasında 3 boy deneyeceğini bana uygun olanı yerleştireceğini söyledi. çıktığımda şok oldum 250 cc taktık dedi. ben neden böyle birşey yaptınız küçük olmadımı dedim. doktorum 275 cc nin yanlardn taştığını sen bunu kabul etmediğin için bunu uygun gördüm dedi.

cevremdekiler ideal olduğunu söylüyr ama ben memnun kalmadım :((

Mentor slikonun internette bedene dokuya ve boya göre nasıl hesaplandığını bi incele o zmn bu kadar üzülmezsin hiç dokunda yokmuş kas altı olunca biraz daha basık oluyo. 250cc güzel aslında benimde boyum ve kilom senle aynı bende yaptıracagim dokum var bu sebeple kas üstü olacak kendi dokum oldugu halde bana da 200 250 dediler evde ölçüme baktım bana tam oluyo ben zaten kocaman bişey olsun istemem sarkma yapabilir bidahakine daha da büyük taktırmak hiç istemem dogrusu. Bence mutlu olmalısın bedenine en uygun olanı takmıştır dr un. Yoksa sonumuz pemila endersin gibi olabilir :52:

teşekkür ederim umarım en kısa zamanda yaptırırsın ve mutlu olursun sen de :) lolipop izi ne bılmıyorum kı ?? :44:

merhaba canım aylar sonra yine ben .... doktora gittim ve gün aldım camaya inşallah ameliyat oluyorum ama bi sorun var sigarayı bırakamadım enfeksiyon riskinden bahsetti doktor umarım kötü birşey olmaz hayırlısı ile kurtulurum bu dertten ve lolipop izi dikleştirme ameliyatında olan ters t izi neyseki gerek duymadı doktorum :D

Uzun suredir 10 yildir istiyordum ama hep korktum vazgectim. Simdi bir anda karar verdim ve ameliyat oldum. Iki gogus olcum ayniydi 75 a dolmuyor gibiydi. Ikisinede kas ustu 300 cc mentor takildi. Agrim var suan. Kendimi pisman hissediyorum. Sirtim boynum cok agriyor. Bir memem digerine gore dahA sis. Ve daha cok sizliyor

Selam kızlar, dün öğleden sonra ameliyat oldum yani 24 saat bile olmadı. Çok şükür çok ciddi bir ameliyat ağrım yok. Bogazici tip merkezi ıstanbulda ameliyat oldum. Sağ göğsüm soldan biraz daha büyüktü onu da duzeltti. Doktorum op . Ismail bayram beydi. Kendisi nazik sözleriyle sizin stresinizi alan anlayisli ve başarılı bir doktor. 265 cc kas altı takıldı. Ancak mentor takılacak denmişti fakat protez kartında inspira trf allergan takılmış olduğunu gördüm daha önce duymamıştım ama biraz bakınca mentor.dan daha pahalıymıs ama tam nedenini doktor henüz gelmedi hala hastaneyim gelince soracam.
Ve şunu soyleyeyim bu hastane çok iyi hele ki rahime hemsire var böyle dünya tatlısı ve işini severek yapan hemsire dört ameliyat geçirdim rastlamadım. İki burun ameliyati özel bir apandisit devlet hastanesinde olmuştum ama böyle ilgili hemsire rastlamadım ve hastane de öyle. Herkese tavsiye ederim op ısmail bayram beyi :))

bana takılan protez hakkında başka bir bilgisi olan varsa lütfen yanıtlayın kızlar :)))

İsmail beye ben de gitmek istiyorum, yaptıralı uzun zaman olmuş :D hala memnun musun? Bir de fotoğraf paylaşabilir misin :) şimdiden teşekkür ederim

Back