sadece iki göğsümün arası acıyor ,şiş ve çok zor nefes alıyorum.iki gündür korkudan ödüm patlıyor hiç düzelmeyecek gibi hissediyorum ki ben acıya,ağrıya dayanıklıydım hiç pişman değilim ama çok korkuyorum...bu ne zaman geçer lütfen yazar mısınız
çok zor nefes alıyorum dediğinizde daha ameliyat olmadan nefesim kesiliyor. benim astımım var da
çok zor nefes alıyorum dediğinizde daha ameliyat olmadan nefesim kesiliyor. benim astımım var da
Canım o nefes alamama nefes darlığı gibi bişey değil, konan protez göğüs kafesine baskı yaptığı için nefes alamayacaksın gibi geliyo ama akciğerlerin onları ittire ittire kendine yer bulup normale dönüyo :))
Hani eskiden kafanın üstüne ansiklopedi konup yürünürdü, karnının üstüne ansiklopedi konup diyaframdan nefes alma öğretilirdi ya sen de şimdi öyle yap göğüsünün üzerinde bi ağırlık olduğunda ve üstüne bi de sargılar sıkı sıkı baglandıgında nasıl olur dene.. bana kalırsa tamamen psikolojik çünkü :) İlk çıktım 1 saat boyunca kısa kısa nefesler aldım böyle derin nefes aldığımda kaslarıma kramp giriyordu sonra göğüsümü şişirmeden karından nefes alınır ya öyle deniyim hareket etmesinler dedim sonra pes ettim normal nefes almaya başladım biraz agrı çektim ama meğer öyle öyle normale dönüyormuşsun. zaten gelip sargıları açtıklarında daha rahatlıyorsun.
Hİç bunları düşünüp canını sıkma zaten herkesin ameliyat sonrası süreci çok farklı oluyor kimi ağrılı kimi normal ama ilaçlarla ağrı kesicilerle vs ilk günleri atlattın mı geçip gidiyor hepsi :)
canım öyle mi diyorsun. zaten astımım var dedim. göğüs filmi çekildi. ekg de solunum da tamam olduktan sonra problem olmaz zannımca. ben burun ameliyatından önce de ayy burunda nefes alamazsam ölürüm stresne girmiştim. gayet normal bir süreç atlattım. off bu kaygılar olmasa keşke. yabancı bi siteden meme büyütme öncesi sonrası şeklinde yüzlerce foto inceledim bugün. benim de böyle olacak diyip rahatladım.gizist benim de seninki gibi bomba gibi göğüslerim olacak ama ben bu stresle epey bi uğraşıcam ve uğraştırıcam sizi eksik olmayın:)
Canım nefes alacaksın. Sen bu korkunu ameliyattan önce belirt ona göre tedbirde alırlar.. Zaten alıyorlarda:)
Sadece nefes alırken göğüs kusmun kaburgaların ilk gün acıyacak biraz... O da derin nefes almak istediğinde sadece...
Dert etme.. Korkma hiç!
Kolay gececek ve en cok üç gün accık zorlanacaksın gerisi rahat ve dilediğin memelerrr:)
Canim kiyaslama olarak bisey soyleyemem ama allergan da cok iyi diye biliyorum ve omur boyu garantili. Benim 1 yil oldu cok memnunum cok sukur eminim senin de cok guzel olmustur saglikla kullanirsin insallah:)
çok geçmiş olsun canım darısı isteyen herkesin başına bende boğaz içi tıp merkezine gideceğim görüşmek için inşallah yalnızca büyütme yeterli olur dikleştirme gerekmez aksi takdirde hem maddi yönden ertelemek zorunda kalırım hemde şu lolipop izi canımı sıkar
teşekkür ederim canım..2 gün kaldı burdan gelişmeleri yazarım gün be gün.. karşı komşum psikolog. evde hemşire yeğenim var..eee sizler de varsınız. benden iyisi yok=)
geçmiş olsun canım. şu anki durumun nedir memnun musun? bende ameliyat olmak istiyorum dr araştırıyorum.
evet nefes alma sırasında ilk hafta agrı baskı hıssedıyorsun ama cok cıddı degıl sonuçta gizist in dediği gibi konan protezden ötürü baskı oluşuyor korkulacak bir sey degıl astım ile etkilenmezsın ama psıkolojık olarak astımını etkilecegını dusunursen o senı etkıleyebılır. öyle düşünme. ıkı gun kaldı demışsın nasılsın şimdi yazarsın inşallah güzel geçmiş ve nefes alman da sıkıntı olmuyordur. geciçi bir sure etkılıyor kısa nefeslerle karnımı sısırerek derın nefes alıp sonra kısa nefeslerle gecıstırdım ve sonra alıştım
canım büyük gün yarın..bana şans dileyin:)
meme ameliyatım iyi geçti doktor 325CC mentor marka yuvarlak protezi önerdi ve meme başından koydu protezi, şimdilik çok şişler, ağrıyorlar ve göğsüme baskı yapıyorlar ne zaman bu durumdan kurtulurum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?