- 15 Ekim 2010
- 16.011
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi LiLithLuci
-
Arzum hangi doktorda yaptırmıştı canım
Hasan Fındık canım
Tamam canım teşekkür ederim:) Memetör hoşuma gitti bu arada... yakışmış sana çok bilgilendiriyosun bizleri
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...
ben de bu sorularla başlamıştım araştırmalara.ama senın ıcın en onemlı ölçüt hangisi onu belırleyıp doktoru bulman gerekiyor.doktoru bulduktan sonra gerisi geliyor.mesela ben cok doktor gezdım.benım ıcın en onemlısı kesi yerıydı.buna gore doktor bulup eleme yaptım.sende senın ıcın onemlı olan ıstedıgın protez ve kesı yerı belırle sonra doktor elemen daha kolay olacaktır
Selam kızlar. Aranıza yeni katıldım. Meme büyütme konusunda araştırma yaparken buradan birçok yorum okudum ve bilmediğim çok şey hakkında bilgi sahibi oldum, doktora hangi soruları sormamam gerektiğinin notlarını aldım.birçok doktor ismi aldım onlara ameliyat olanların forumlarını okudum. Kafam çok karışık. 1.74 boy ve 55 kilodayım. Sütten ölçüm ise 75 a kupı doldurmuyor.omuzlarım çok geniş. Elbise giydiğimde göğüsüm olmadığı için dekolte kötü duruyor. Yazın oğlumun sünneti var güzel görünmek istiyorum. Kocadan da onayı alınca, e daha ne olsun. Biran önce karar vermek istiyorum. Ama ameliyat sonrası sıkıntılarından korkuyorum. Ve birde Anadolu yakasında oturduğum için , bu tarafta bir doktor istiyorum ki kontrollere rahat gidebileyim. Çünkü 3.5 yaşında bir de kızım var, o yüzden bana yakın bir doktor olsun . Şimdi bana yardım edebilecek bilgi ve tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum,Anadolu yakasında hangi Dr., hangi marka protez, damla mı yuvarlak mı, düz mü pürtüklü mü, kasaltı mı kas zarı altı mı,hangi kesi, fda mı ce mi ,amerika mı Avrupa mı , özel klinik mi özel hastane mi devlet araştırma hastanesi mi,fiyatları ne? Tabiiki fiyatlar değişkenlik gösterebilir, uygulanan yöntem,kullanılan protezin markası ve büyüklüğüne göre ama en azından 3 aşağı 5 yukarı bilgi sahibi olmak istiyorum. Deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol gülücükler herkese...
selam canım hoşgeldin aramıza,burdaki kadın dayanışması başka yerde yok emin ol.burda kıskançlık yok,haset yok,herkes birbirine yardım için burada.doğrusu ben gerçek hayatta böyle bir ilişki göremiyorum neyse..ama buranın bir dezavantajı varki kafa karışıklığı yaratıyor belli süre sonra,kararında ilgilenmeka lazım..
önce ameliyat sonrası sıkıntıyı şimdiden düşünme insanı bu kadar mutlu eden bir ameliyatta bir iki günlük ağrı insana hiç dokunmuyor emin ol.ben şubatta yaptırdım protezimi,10 ay olmuş yani..çok çok araştırdım öncesinde,buradan ve birde tanıdık tavsiyeleriyle operatör doktor salih emre üregene ameliyatımı oldum,dr bey öncesinde burnumuda yapmıştı.meme konusunda da çok başarılı olduğunu gördüm ve kararımı ondan yana vermiştim.ben bırak anadoluyu düzceden gidip istanbulda oldum ameliyatı.devamlı kontrole gitme gerektiren bir ameliyat değil ki..1 gece hastanede yatıp çıkıyorsun,sonra 5-6 gün sonrasında bir kontrol oluyor.ben sonrasında düzceye döndüm hiçde bir sıkıntım olmadı çok şükür.protezin şeklide büyüklüğü de kesi yeride kişiye özel dr la hastasının ortak kararıyla belirleniyor.zaten abartılı hiçbişey yapmıyor salih emre bey,hep doğal ama ideal görüntüden yana..burun gibi meme dede başarısı gösterdi,ellerine sağlık diyorum.bence anadolu diye takılıp kendini kısıtlama çünkü dr ların çoğu avrupada zaten,benim dr um fulya,şişlide..uygun bir günde gidip belirlediğin bir iki dr la yüzyüze konuş,muayeneni ol,öyle netleş,yoksa havada kalır herşey.merak ettiğin başka şeyle olursa söylerim..ha buarada ben 6bin tl vermiştim herşey dahil ama o da kişiye göre değişiyordur.sorarsın
Kellemi ortaya koyabileceğim heykeltraş gibi meme yapan bir doktor biliyorum bizzat yaptırdım ve orda yapılmış canlıları gördüm aslında diğerlerini görmeden önce sadece benimki şans eseri böyle güzel oldu diye düşünmüştüm ama dr elini dokundurduğu memeyi baştan yaratıyor okadar eminim kii arkadaşım inşallah sende bulursun ..
Benim kuzen yakup avsara yaptirmisti göguslerini. cok memnun..
Bende o doktorun adını öğrenebilir miyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?