Meme büyütme operasyonu için doktor önerilerinizi bekliyorum

Çok Teşekkürederim KIzlar evet bana ait avatarımda ki Resim 270 cc Uzun ve Yüksek Profil Uygulandı

ya maşallah ne kadar güzell, bana 250cc takıldı hiç alakamız yok. bana göre seninki epey büyük yaa, nasıl oluyo anlamadım. kas üstü mü senin?

canım sen telefonla simdiden randevu almaya basla...cunku dolu oluyolar..o gelecegın tarihe doktorları sıkıstırırsın işte..

En güzeli buradaki bilgileri görüştüğünüz doktorla olan izlenimlerinizle harmanlamak. Sanal dünya her iyi gerçekten iyi her kötü de gerçekten kötü değil. Umarım çok mutlu olacağınız bir sonuç alırsınız..

dün osman oymakla görüşmeye gittim..verdiği elektrik,güven güzel..ama 180 cc koyarım diyince sok oldum..göğüs altım 77 göğüs çevrem 82 ,burda herkes 300 lerden bahsederken..ben neee diyince ,230 cc falan dedi..dogal gözükecek kimse anlamayacak ama güzel gögüslerin olacak dedi..burda gördüklerim de cok güzeller ve 270 cc den baslıyo coğu...bu adama yaptırmak istiyorum ama cc olayı beni üzdü..yani kaldırmaz mı bedenim anlamadımki,1.66 boyum var 56 kiloyum zayıf da degilim..

benim doktorumda hep 200 lerden bahsediyordu 1 61 boy 52 kilodayım öyle küçük olmasın abartıda durmasın güzel bir dekoltem olsun üstlerde boş kalmasın hani üsttede olsun bi dekolte dedim 325 koymuş..şaşırdım..yakışan buydu dedi..hatta kalktım baktım şimdi yeniden aynaya..güzel yaaa ne diyim arkadaşım..burda birazda doktoruna güveneceksin..adamın kafasına sürekli çok doğal çok doğal dersen korkar rahat olamaz..biraz cesaret ver doktoruna..

180 küçük gibi hakkatten acaba meme dokun mu var?:26: Yaptırmışken de o sıkıntıya değmesi lazım yani..

180cc mi??...Canım arkadaşım benim boyum 1.69 kilom 57,bana 400cc takıldı ,bence başka doktorlarında fikirlerini al,bakalım onlar ne önerecekler,doktorunuza illede dogal olsun di,ye baskı yaparsanız,cc sayısını küçük tutacaktır.Ama tabi siz dogal olmasından yanaysanız sorun yok yani.Ama benimkiler 400cc ,hiçte abartılı,kocaman,agzıma girecek gibi kesinlikle durmuyor,zamanla dogallaşıyorlar zaten,ben im 1.5 ay oldu,ilk haliyle arasında daglar kadar fark var.Ameliyattan sonra yumuşamaya başlıyorlar,üst taraftaki şişlik iniyor,altta dolgunluk daha belirgin oluyor.Bence ameliyat olduguna degsin arkadaşım.Sonuçta MEME BÜYÜTME AMELİYATI oluyoruz, dogallaştırma ameliyatı degil.Ben şu anda dekolte kıyafetler giydigim zaman altta sütyen kesinlikle takmıyorum ve çoookkk güzel duruyor,bizim istedigimizde bu görüntüyü yakalamaktı zaten.Önceden dolgulu dolgulu sütyenlerle alttan yukarı dogru kaldırarak bu görüntüye ulaşıyorduk,hey gidi heyy...ne günlerdi bee..Bu arada eger ameliyatını kas üstü yapacaksa belki sana 230cc filan yeterli olur,kas üstü ameliyatlarda protez büyüklügünü belli eder arkadaşım,buda aklında olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…