Meme büyütme operasyonu için doktor önerilerinizi bekliyorum

Haklısınız en iyisi doktorlarla birebir görüşmektir ama imkansızlık yüzünden üstelik başka şehirden gidip hepsini tek tek bulmak oldukça zor olacak
teşekkürler yardımlarınız için

ahh o baş dönmelerini çok iyi bilirim saatlerce araştırıp kafa patlattığım çok oldu
kolay gelsin arkadaşım

cok tessekkür ederim pek de kolay gelmiyo walla
sen amaliyat oldun mu ?insan kime güvenecegini bilmiyor,herkes bi doktordan sikayetci,aslinda yüzyüze randavu alip konusmak lazim ama izine geldigim de vaktim hep sinirli oluyor ben hangi birine gidip konusayim bilemiyorum,bu sene istanbulda fatih dagdelen emre ilhan onu da burdan ögrendim,birde hasan findikla görüsmek istiyorum,izmirde de bi doktoru cok övüyorlar bir de ona gideyim,baskada kim var bilmiyorum walla

slm fatih dagdelen benim uzun zamandir aklimda,almanyada yasiyorum burda herkes fatih beye gidiyor genelde ,burda her kanalda reklamlari cikiyor,ve cevremden gidenlerden herkes memnun,ben de yazin izne geldigimde randevu almak istiyorum..ama bu sitede bi kac memnuniyetsizlik duydum ,yaptigi estetikten dolayi degil ama amaliyat sonrasi ilgisizligiyle ilgili o da ne kadar dogru bilemiyorum,fiyat konusun da bildigim sürekli farkli fiyatlar veriyolar:)))senden ricam arkadaslik listeme eklesem görüsmeden sonra bana da bilgi verirmisin??gercekten cok mutlu olurum.cumartesi randevum var demissin ben heycan yaptim nedense:)))

Sana tavsiyem aklındaki birçok doktorlada görüşme yapmandır.Asla tek bir doktora odaklanma.:80:

arzum masallah diyorum cok güzel olmus gercekten,boncugumu da koyuyum da cok tessekkür ederim özelden mesaj atmissin,eklemissin beni,suanda daha özelden yazamiyorum ama cidden cok sagol.verdigin fikirleri dikkate alacagim emin ol,aslinda daha cok sormak istedigim soru varda sabirla özelden mesaj atacagim günü bekliyorum::))sagolsun gizem de fikir verdi,hatta hasan findik deyince ben gizem söyledi seni ...ikinize de oyüzden coook tessekküre ediyorum

Canım teşekkür ederim.Bana mesajlarını benim açtıgım konuya yazarsan daha çabuk ulaşabilirim.Buradan tesadüf sonucu denk geldim.Seni kendi sayfama davet ediyorum :79:

tamam canım..zaten burada paylasıcam hep izlenimlerimi..
bende cok heyecanlıyım...insallah sansım iyi gider ve iyi bi doktor bulurum...
bizim hemsire de yanında calısmıs..görmüş adamın yaptıgı işleri baya iyi diyodu...yurt dısından geliyo hastaları diyodu..bakalım canım ben doktor gözüyle bi gidip bakıcam,ne kadar samimi ve profesyonel gelecek

son 3 gün kaldi sabirsizlikla bekliyorum izlenimlerini paylasmani::))))

Hiç kolay değil evet biliyorum da kolayca halledelim hepimiz istiyorum.. doktorlar doktorlar doktorlar hangisi nasıldır diye araştırmaktan başım ağrıyor yani anlayacağın bnde amelyat olmadım eskişehirde yaşıyorum zaten burada 1doktorla görüştüm üstünkörü birşeyler anlattı içime hiç sinmedi o yüzden de istanbula gidip diğer doktorlarla görüşücem ilk hedefim Barış Çakır,emre ilhan beyi de biraz araştırıcam hadi hayırlsı, sende gelişmeleri paylaşırsın canım

al benden de okadar walla ,karmakariisigim...ama burda baris cakira amaliyat olan bir arkadasin fotograflarini gördüm cok güzel olmus

bugun fatih dağdelenle görüştüm..1 saat bekledim,sıra vardı..aldıgım elektrik iyiydi..yani işini bilen bi havası vardı.cok ameliyat yapıyorum,bi sorun cıkmıcak rahat ol dedi..nasıl istiyorsan yaparım dedi..vücut ölcülerin de önemli dedi.teksçır marka protez kullanıyormus,nasıl yazılıyor bilmiyorum da..en kalitelisini kullanıyorum dedi.arion falan varmıs dedim cok yumusak..bu en iyisi dedi..gösterdi..yumusaktı ama kıyaslama sansım yok tabi,bilmiyorum...bu carsambaya ameliyat olabilirsin dedi..bu kadar cabuk beklemiyodum.bu ilk görüşmem sonucta..daha baskalarına da bakmak istiyorum..güven verici bi tip..basit bi işlem dedi,gözünde büyütme ...yarım saat sürecek ameliyat dedi...ya heyecan yaptım valla?..fatih beyle ilgili fikirlerinizi bekliyorum

yya bu arada texture bu arada pürtüklü silikonun adı mı?..bu adam bana markayı söylememiş mi oldu simdi..arastırıyorum da böyle bi marka yok sanırım?..

bence acele etme birazdaha araştır derim..

Araştır makta Yetmez Araştır araştır Biryere kadar Gidip Birebir Görüşmek Tecrübe sahibi olmak gibisi Yok Bence Çünkü teorikte arkadaşlar ne Konuşacaklarını ne soracaklarını sonuçta biz bilenlere soruyorlar Gidip görüştüklerinde Tam Anlamı İle Bilebiliyorlar neyin ne olduğunu

Mikscim avatardaki sensin degil mi... coook güzel Masallah. Sana kac cc ve hangi protez takildi ???

ya ben olsam ben de heyecan yapardim,hemen amaliyata alacakmis elinden gelse::)))walla burda hic fatih beye amaliyat olna yok anladigim kadariyla ama benim duyumlarim fatih beyle ilgili hep olumlu seyler...ama bence bir baris beyle de görüs burda bi arkadas var amaliyat olan gayet güzel gözüküyor,bir de hasan findik iyi diyorlar meem büyütmede,sen istanbulda yasamiyormusun canim?

Benim görüsüm Hasan Findikda iyi bir doktor mail yazmistim ona herseyin ayrintilarini fiyati vs yazmisti bana almanyadaki bayanlarda cok memnun Hasan Findiktan bende ona ameliyat olmayi düsünüyorum onunla bir görüs istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…