- Konu Sahibi LiLithLuci
-
merhaba bayanlar,
uzun zamandır göğüslerim için çareler arıyorum ve konu hakkında oldukça araştırma yaptım
1-2ay içinde ameliyat olmak istiyorum artık buna çok hazırım fakat doktor konusunda bilgisiz ve kararsızım yardıma ihtiyacım var..Fiyat ve ameliyat olmadan önce doktorun 3boyutlu tasarım yapmasıda çok önemli benim için.
önerilerinizi sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden teşekkürler :79:
Kellemi ortaya koyabileceğim heykeltraş gibi meme yapan bir doktor biliyorum bizzat yaptırdım ve orda yapılmış canlıları gördüm aslında diğerlerini görmeden önce sadece benimki şans eseri böyle güzel oldu diye düşünmüştüm ama dr elini dokundurduğu memeyi baştan yaratıyor okadar eminim kii arkadaşım inşallah sende bulursun ..
ben aile hekimi olarak çalısıyorum ve doktor arkadaslarıma bu konuda danıstıgım zaman istanbulda çapa da uzmanlıgını yapmış biri olsun diyorlar...istanbul tıp fakültesinde plastik cerrahi eğitimi gayet iyimiş..
ama internetten arastırdıgımda ve bu forumları okudugumda karsıma cıkan
naci çelik ve barış çakır gibi isimler..ama işte güvenemedim açıkçası..sanal ortamda olan abartmalar gerçekle örtüşmüyor bazen..
Haklısınız doğru olanıda yapıyorsunuz aslında. Yazılanlarla görüntüler çoğu zaman eşleşmiyor.
Bahsettiğiniz doktorlara ameliyat olanların albümleri var isterseniz onlara bakarsınız. İsterseniz kişilere ulaşıp özelden resimlerini istersiniz.
Her şeyden önemlisi ben bu doktorlarla görüşüp aynı elektriği alıp alamayacağınızı test etmenizi isterim. Muayene ücreti almıyorlar bilgi almaktan zarar gelmez :) Hem dolaylı yollardan anlatım değil direkt doktorun kendisinden dinlersiniz olanları, olacak olanları ..
Kolaylıklar dilerim..
canım bana o doktorun adını mesajla söyleyebilrimisin??...ya istanbulda yasıyorum ve doktor bulma sıkıntısı içindeyim..basım döndü forum,özgeçmiş okumaktan
24 marta barış çakıra randevu aldım...hadiiii hayırlısııı...
aslında naci beyle de görüşmek istiyorum..neyse en azından bi adım attım
aslında naci beyle de görüşmek istiyorum..neyse en azından bi adım attım
Kellemi ortaya koyabileceğim heykeltraş gibi meme yapan bir doktor biliyorum bizzat yaptırdım ve orda yapılmış canlıları gördüm aslında diğerlerini görmeden önce sadece benimki şans eseri böyle güzel oldu diye düşünmüştüm ama dr elini dokundurduğu memeyi baştan yaratıyor okadar eminim kii arkadaşım inşallah sende bulursun ..
24 marta barış çakıra randevu aldım...hadiiii hayırlısııı...
evet ben de ayni sekilde amaliyat olmayi düsünüyorum ama artik doktorlarin sayfalarina bakmaktan basim dönüyor yani,amaliyat olan arkadaslar bize biraz yardimci olsaniz,tecrübelerinizi paylassaniz cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?