Meme büyütme operasyonu için doktor önerilerinizi bekliyorum

canım ben hiç dogal dursun olayına girmiyorum...valla büyük olsunlar..bi site buldum yabancı ordan bakıyorum da hakkaten 400 cc bile cok asırı durmuyor...ama bu adam bana c cup olursun dedi..c cuplara bakıyorum tamam güzel ama c cup u 180 cc le nası yapacak anlamadım,yuvarlak protez kas zarı altı dedi..ben bugun eser hanıma da bi gidicem..bakalım..

canım, bana da 180 küçük geldi. ben fotoğraf koydum bak istersen fikrin olur 250cc kasaltı için, boyumuz kilomuz benzer

canım, bana da 180 küçük geldi. Ben fotoğraf koydum bak istersen fikrin olur 250cc kasaltı için, boyumuz kilomuz benzer

canım cok begendim,zarif ve sexy..ben eser hanıma olucam bu perşembe..260 cc koyucam dedi..sana bakınca da zaten o baya bi yeterli ve güzel..280 e ısrar edebilirim ,cunku benim basenlerim ,kalçam maşallaah...ama 250-260 da gayet güzelmiş..

teşekkür ederim canımm :) anlaşılmasın, çok göze çarpmasın gibi bi derdin yoksa, boyuna ve kilona göre tabi ama, sen danış bi 280 için bence de inşallah istediğinden bile güzel olur canım, şimdiden geçmiş olsun

bi ara seninle baya konusmustuk,ben de uzun zamandan beri giremiyorum,naptin ameliyatini oldun mu fatih beyle falan görüsmüstün osman oymaki falan arastiriyordun,cok merakl ediyorum kime ameliyat oldun nasilsin memnunmusun

canım iz çok belli olmuyor meme altı kesisinde benim şuan 5 aylık ve uzaktan zaten hiç belli olmuyor hafif bir çizgi halinde şuan iz fotoğrafımı görenler buna mı iz diyorsun diyorlar yani o kadar :) en izsiz yöntem de meme ucu kesisi canım birkaç ayda bile tamamen geçmiş olabilir izlerin belli belirsiz kalıyor iz..Bu konuda arzum un ameliyatını çok beğeniyorum ben bir iki tane daha meme ucu kesisi olan gördüm kimisinde meme ucu büzdürülmüş gibi sanki bir garip olmuştu ama arzum da bu hiç belli olmuyor başarılı bir meme ucu kesisi onun ki

meme alti kesisinde iz cok belli oluyor mu,bir de izin en az belli oldugu yöntem hangisi?

peki meme ucu kesisinde belli olmama orantisi daha yüksekse neden herkes bunu tercih etmiyor,kas altina yada kas üstüne koyulacak silikon kesiye göre demi degisiyor:)))ya cok mu bilgisizim anlamadim ki

canım meme ucu kesisinde süt bezlerinin zedelenme olasılığı yüksek ve hatta bazı süt bezlerinin içinden geçiyor diye biliyorum ben çocuk emzirmek istiyorsan bu yöntem pek tercih edilmiyor..ama çocuklarını emzirmişsindir o zaman bu yönetimi de tercih edebilirsin tabi ki.

peki meme ucu kesisinde belli olmama orantisi daha yüksekse neden herkes bunu tercih etmiyor,kas altina yada kas üstüne koyulacak silikon kesiye göre demi degisiyor:)))ya cok mu bilgisizim anlamadim ki

Canım,her gögüs ucu meme ucu kesisine uygun olmuyor.Yani meme ucu kesisine uygun olman için meme ucu yani o kahverengi halkanın belirli bir büyüklükte olması gerekiyor Meme ucu kesisinde meme başının alt kısmından yarım daire şeklinde kesin oluyor.Kahverengı kısmının tam kenarındak kesi yapıldıgı için iz zamanla tamamen kayboluyor.Süt bezlerinin kesilmesi olayına gelince,meme başı kesisinde gögüs dokunun direk ortasından kesilip cebe ulaşılmıyor,protez için açılacak cebe meme ucundan girilerek deri altından kas altına,kas üstüne yada kas zarı altına giriş yapılıyor.Yani meme altından girilmiş gibi oluyor Umarım anlatabilmişimdir.Tabiki süt kanallarının zarar görme ihtimali var ama tüm süt kanalları için geçerli degil bu olay.Doktorum bana sag gögsümden iki kez ameliyat olmama ragmen tekrar çocugum olursa rahatlıkla emzirebilecefimin garantisini veriyor.Bu risk tüm yöntemlerde var.Meme büyütme ameliyatlarının birçok komplikasyonları var,keşke tek sorun emzirebilecekmiyim olsa.Forumdada okuyoruz,görüyoruz..Buradaki önemli detay doktorun işinin ehli,başarılı bir doktor olması.Mesela his kaybı olayıda önemli..Genelde meme ucu kesisi ile his kaybı yaşanacagı düşüncesi vardır.Oysa meme altı kesisi ile kalıcı his kaybı yaşayan,sinir damarları zarar gören ve onarılamayan bayanlarıda gördük burada...Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,kesinlikle gögüslerim eski halime göre daha çok hisli Ne diyecegiz bu olaya şimdi?? Yani dedigim gibi doktorun dikkali,başarılı bir doktor olması ve sizin şansınıza kalıyor bu olay..Koltukaltı kesiside izsiz bir yöntem Ama endoskopik yöntem ile oluyor,sıvı silikon kullanıyor,belirli büyüklüge kadar protez kullanılıyor.Doktorun ve sizin tercihinize kalmış tabi..Hiç cocuk emzirmemiş,bekar bayanlar meme ucu kesisini tercih etmiyor emzirememek korkusuyla..riske atmak istemiyorlar..Saygı duyarım..Meme altı kesisine gelince meme altından ameliyat olan birçok arkadaşımız foto paylaşıyor,bakarsan fikir olur tabi.Sana en uygun yöntemi doktorunla beraber karar vereceksin,unutma..Doktorun senin için en uygun yöntemi ve kesi yerini tercih edecektir.Sana kesi yeri için seçenek sunarsa o zaman bu araştırmalara gir bence Boşu boşuna sıkıntı yapma.Bana mesela kesi yeri için ister meme altı,ister meme ucu yapalım..Tercih senin demişti,ben tamamen izsiz olması için ve artık çocuk düşünmedigim için meme ucunu seçmiştim..He gerçi kazayla hamile kalsam emziripte gögüslerimi deforme etmem,o ayrı bir konuda :))) Neyse çok uzattım sanırım Ben eh işte fena degilim.Bu durum beni fena sıkıntıya soktu.Arada fena geliyorlar bana..Allahım yardımcım olsun (

sagol canim walla yine engin bilgilerinden faydalandim,bu arada merak ettim neden sag gögsünden iki kere ameliyat oldun?

sagol canim walla yine engin bilgilerinden faydalandim,bu arada merak ettim neden sag gögsünden iki kere ameliyat oldun?

Ameliyatımdan bir hafta sonra sag gögsüm koluma kadar şişti,kızardı ve inanılmaz şekilde agırdı.Doktoruma acil gittim,sag gögsümde sıvı birikmesi olmuş.Acil ameliyata alındım canım.Kendi açtıgım konumda ameliyat öncesi ve sonrası yaşadıgım herşeyi paylaştım Birşey degil canım,yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana

meme ucu kesiseyle ameliyat oldum, arzum' un tavsiyesiyle, iyi ki de böyle olmuş.
henüz (saydım) 43 gün olmuş, ve izler neredeyse yok olmuş gibi, olabilen herkese tavsiye ederim.

Arzum hangi doktorda yaptırmıştı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…