• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ercan beyde cok mesgul,fakat iyi programlI, disziplinli, vede sevimli tarafIna bende onun bayIldIm. Kendisinede bunlarI hayranlIgImI dile getirdim......

Ben ve ogltkne...günde 2 ameliyatına denk geldik zaten en fazla 3 ameliyat yapıyor...bugün ameliyat olan hepimizden şanslı:40: tüm günüm senin pampişlerin demiş...yani tam günü ayırmış tek ameliyat:34:

kızlar burayı meşgul etmeyeyim geyik muhabbeti yerine geçelim

Son düzenleme:
Valla adacim dudak ben de istiyorum, ama onun icin tr,ye gitmeye degmez, burda arastiriyorum, bir arkadas yaptirdi, 0,5 ml koydurmus cok az belli oluyor, arzum77 güzel olmus, ben de kaldirabilirim bu kadar dolguyu. Yüzün ifadesi degisiyor yani.
Kas kaldirma cok az belli oluyor, degermi ameliyata, ben dövme yaptirdim öyle kaldirdim kaslarimi bence daha iyi oldu, sen görmedin ama jelesec gördü , begendi.

Erhan bey kas kaldIrma ustasI olmus, bana okadar cok yaptIgI isi göstermistiki. Bu isi yapa yapa onlarda ögreniyo. Evet degmesi lazIm.
Ben kalIcI olmasInI, hemen tekrar eskiye dönmesini istemiyorum, bu yüzden üc dört sene önce olmus birisini tanImak istiyorum. Kesinlikle yaptIracagIm bakalIm...

Ercan beyde cok mesgul,fakat iyi programlI, disziplinli, vede sevimli tarafIna bende onun bayIldIm. Kendisinede bunlarI hayranlIgImI dile getirdim......

Disiplinli askeriyeden yetismis o yüzden, bir de orda cok pratik yapiyorlar tabiii.GATA dan yetisen doktorlar genelde iyi oluyor.

selam canım:16: bana hiç yarım saat ayırmadı vallahi hep çok yoğundu bana denk gelmiş olabilir...ameliyat sonrası da telde hep asistanlarıyla muhatap oldum kendisi hep meşguldü:44: ama sevimliydi hakkını yemeyeyim[/QUOT

Merhaba Jelesec, eger soz edilen Hasan Findik ise ben de gorusmeden memnun kalmadim.. Benimle de gorusmesi kisa surdu, ilgisiz kisa yanitlar, beni mutlu etmedi..Almanya da reklami yapiliyor tv de turk musteriler icin vede bana gore ordan gelenlerle daha cok ilgileniliyor,, O nedenle kendisine ameliyat olmak istemedim.. bir de istedigi ucret yuksekti.

selam canım:16: bana hiç yarım saat ayırmadı vallahi hep çok yoğundu bana denk gelmiş olabilir...ameliyat sonrası da telde hep asistanlarıyla muhatap oldum kendisi hep meşguldü:44: ama sevimliydi hakkını yemeyeyim

Yok kızzz....Öyle deme Hasancıgıma.Bak şimdi haaa.... SEn kuvvetli bir çene yap,kapıyıda kilitle,anahtarı at biryerine.Nasıl çıksın adam odadan sen kapıyı açmadıgın sürece :9::34:
Sevimliii.... :16: Karizmatikk... :31: Anlayışlııı.... :21: Çok çok bakımlıııı :12: Küpeside vaarr... :27::54:

Yok kızzz....Öyle deme Hasancıgıma.Bak şimdi haaa.... SEn kuvvetli bir çene yap,kapıyıda kilitle,anahtarı at biryerine.Nasıl çıksın adam odadan sen kapıyı açmadıgın sürece :9::34:
Sevimliii.... :16: Karizmatikk... :31: Anlayışlııı.... :21: Çok çok bakımlıııı :12: Küpeside vaarr... :27::54:

Vay vay vay neoluyo orada:16:yakIsIklI he. :36:

selam canım:16: bana hiç yarım saat ayırmadı vallahi hep çok yoğundu bana denk gelmiş olabilir...ameliyat sonrası da telde hep asistanlarıyla muhatap oldum kendisi hep meşguldü:44: ama sevimliydi hakkını yemeyeyim[/QUOT

Merhaba Jelesec, eger soz edilen Hasan Findik ise ben de gorusmeden memnun kalmadim.. Benimle de gorusmesi kisa surdu, ilgisiz kisa yanitlar, beni mutlu etmedi..Almanya da reklami yapiliyor tv de turk musteriler icin vede bana gore ordan gelenlerle daha cok ilgileniliyor,, O nedenle kendisine ameliyat olmak istemedim.. bir de istedigi ucret yuksekti.

Aman Allahımm.. :30: Neler duyuyorum ben böyle..Şoktayım.... Bu anlatılanlarla Hasan beyi bagdaştırmaıyorum dogrusu..Ben araştırma yaparken ne kabalıklarla,ne saygısız davranışlarla karşılaştım..Ama kalkıpta hiçbirinin ismini bile vermedim,karalama yapmadım :20: Bunları,bu sözleri kesinlikle hak etmiyor Hasan bey...Ben bunu bilir,bunu söylerim... :19:

Ben de memnun kalmadim görüsmeden, yurtdisindan geldigim icin müdanasiz konustu, iki kat fazla bir fiyat söyledi, extra yaptirmamam icin diye düsündüm. Bilemem yani herkese mi öyle, o günmü öyleydi. Herkese kaba olsa nerden yasayacak bu adam, ameliyat yapsinki para kazansin dimi ya.

Ha ha hay...kapıyı kilitleme ne ya bak şimdi sen öylemi yapıyorsun:27: evet sevimli, karizma var benim ikinci doktorum da karizma yok:19: anlayışlı? göreceli burası benim için...evet evet bakımlı küpede var...dar dar pantolonlar renkli kazaklar bol...ay aman bir şey demedik doktoruna severdim eskiden bende düzeltsin yine severim:9:

Aman Allahımm.. :30: Neler duyuyorum ben böyle..Şoktayım.... Bu anlatılanlarla Hasan beyi bagdaştırmaıyorum dogrusu..Ben araştırma yaparken ne kabalıklarla,ne saygısız davranışlarla karşılaştım..Ama kalkıpta hiçbirinin ismini bile vermedim,karalama yapmadım :20: Bunları,bu sözleri kesinlikle hak etmiyor Hasan bey...Ben bunu bilir,bunu söylerim... :19:

Arzumcum seninle yildizi tutmus, doktor beyin, herkese ayni davranmiyor o kesin.
Sen sanslisin, hem de cok basarili ameliyat cikarmis sende, sonuc ortada.

Hep yazarım ve söylerim:31: Her doktorun memnun hastası olduğu gibi memnun olmayan hastası da var...bu tartışılmaz bir gerçek...hepinize iyi geceler ...gereksiz bir birimizi kırmayalım

Ha ha hay...kapıyı kilitleme ne ya bak şimdi sen öylemi yapıyorsun:27: evet sevimli, karizma var benim ikinci doktorum da karizma yok:19: anlayışlı? göreceli burası benim için...evet evet bakımlı küpede var...dar dar pantolonlar renkli kazaklar bol...ay aman bir şey demedik doktoruna severdim eskiden bende düzeltsin yine severim:9:

Hasan bey düzeltilecek bir durum varsa bunu yapar. Hasan bey için herşey para demek degildir.Ben çok yardımını,ilgisini gördüm.Ne yaşadıysam onu paylaştım.Elsiksiz,abartı olmadan..Bir doktor için bunları yazmak,helede isim vererek yazmak bana hiç etik gelmiyor..Ben doktor görüşmesi yaptıgımda nelerle karşılaştım diyorumya.Burada çok çok övülen doktorlraın..Neyse...Hasta doktor ilişkisi çok çok önemlidir tabi..Anlamıyorum,şaşkınlıkla okuyuorum...

Ben de memnun kalmadim görüsmeden, yurtdisindan geldigim icin müdanasiz konustu, iki kat fazla bir fiyat söyledi, extra yaptirmamam icin diye düsündüm. Bilemem yani herkese mi öyle, o günmü öyleydi. Herkese kaba olsa nerden yasayacak bu adam, ameliyat yapsinki para kazansin dimi ya.

Aynen katiliyorum ilk cumlene, ben de aynisini dusunmustum.. Yurt disinda cok reklami yapildigi icin, sanirim musterisi bol ve doymus..ama neye gore ilgili oldugunu bilemem... Bu arada arzum hn, bizim dusuncelerimiz bunlar, kimseyi karalama da yapmaya calismiyorum kendi adima, dusuncelrimi yazdim, herkes memnun olacak , goklere cikaracak diye bir kural yok..

Hasan bey düzeltilecek bir durum varsa bunu yapar. Hasan bey için herşey para demek degildir.Ben çok yardımını,ilgisini gördüm.Ne yaşadıysam onu paylaştım.Elsiksiz,abartı olmadan..Bir doktor için bunları yazmak,helede isim vererek yazmak bana hiç etik gelmiyor..Ben doktor görüşmesi yaptıgımda nelerle karşılaştım diyorumya.Burada çok çok övülen doktorlraın..Neyse...Hasta doktor ilişkisi çok çok önemlidir tabi..Anlamıyorum,şaşkınlıkla okuyuorum...

Size abarttiniz, yasamadiklarinizi paylastiniz demiyoruz, siz meth yaparken isim vermeniz normal de bizim memnun kalmamaniz ve isim vermemiz mi anormal? Ben sadece ilk gorusmeden memnun kalmadigimi ve ona ameliyat olmadigimi yazdim... Cogu hastalar birden fazla dr ile gorusuyor ama birine ameliyat olunuyor dogal olarak..
Bunlarda bu kadar konu edilecek birsey olmadigini dusunuyorum ve ben de size sasiyorum, neden bu kadar tepki gosterdiginize? Herkes istedigini dusunmekte ozgurdur, herkes ayni muameleyi gormemis olabilir ve bunu payöasmak kadar da dogal birsey olamaz..
Siz ne guzel kendisinden ve operasyonunuzdan memnun kalmissiniz, saglikla kalin..

ARZUM77....arkadaş listenden silme işlemi doktorunla alakalıysa,sana yakıştıramadım!!!!sende bende,bu forumlara da adı gecen eser hn ameliyat olan arkadaşlar için yorum yazmıştık ameliyat öncesi...hiç biri böyle tepki vermedi...çok yersiz sen doktoruna fanatiklik derecesinde bağlı olabilirsin bu seni bağlar...herkes fikirlerini düşüncelerini yazmakta serbest(hakaret etmemek şartıyla)

ben sana özelden de açıklamamı yaptım...ama dikkate almadın demek ki...senin doktoruna ameliyat olup mutlu olanda var mutsuz olanda..bu her doktor için geçerli!!!! Şimdi benim doktorumdan ben çok memnunum...ilk doktorum senin doktorundan sonraki doktorum Ercan bey..biri çıkıp memnun değilim değince niye tepki vereyim ki ...senin ki çok fazlaca bir tepki...gerek yok herkes benim veya senin doktorundan memnun olacak diye bir antlaşma yapılmıyor...

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun arkadaşım...sonunda oldun ,inşallah sonuçların seni çok mutlu eder...sevgiler

Back