Hem ortalıgı biraz şenlendirmek için, hem de size söz verdigim bikinili resimlerimi gorun diye resim ekliyorum.Yanlız baştan soyliyim strapless bir bikni oldugu için oyle çok sexy degil
Denedigim üçgen bikiniler çok daha sexy ve goguslerimin mükemmelligini daha çok ortaya çıkarıyorlardı ama arkadaşlarla tatile çıkacagımız için anlaşılmaması açısından -yahu bu gulezelin memeler n'olmuş boyle
)demesinler diye malum kıskanç koca da olunca insanın başında boyle bir model seçmek zorunda kaldım.Ama olsun benim daha onceki memelerle boyle strapless bikini bile bir hayaldi şimdi gerçek oldu :)
Ayrıca şu konuya da deginmeden geçemiyecegim doktorundan çok memnun olan arkadaşlar var ne guzel ben de çok ama çok memnunum iyiki de bu doktora olmuşum ameliyatımı diyorum ve başka birşey demiyorum.ama bunu ikidebir insanların gozune sokarcasına fütursuzca dile getirmiyorum.Sonucundan memnun olan var olmayan var bu tutumlar diger doktorların hastalarının psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz biraz daha ince duşunmeye davet ediyorum insanları.