• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet cevabını bekliyorum...nasıl bir açıklama yapacaksın merak ediyorum?[/QU

Mesajını daha yeni gördüm. Cevap yazayım dedim: Birincisi ben kimseyi isim kullanarak zan altında bırakmış değilim. Senden alıntı yapmış olmam suçlamayı direk sana yönelttiğim anlamına gelmez. İkincisi beni sert olmakla ve nedensiz yere yasal merciilerle tehdit etmekle suçlamış aynı şeyi sen de mesajında bana yapmışsın. Hiç hoş değil. Başkasında hoşuna gitmeyen şeyi sen de yapma bence. Burda kimseyi tanımıyorum fazla. Onun için burda yazanların kimin nesi kimin fesi olduğu hakkında da bir yorum yapamam. Deyim yerindeyse yarası olan gocunur. Burdaki övülen veya yerilen hiç bir doktor da beni ameliyat etmiş değil. Onun için herkesin mutluluğu da mutsuzluğu da kendine. Ben özür dileyecek bir şey birşey görmüyorum kendimde. Ama verilen cevapları kırıcı buldum. Kendinizi çok fazla övülen bir doktora gidipte hayal kırıklığına uğramış insanların yerine koyun...

Evet cevabını bekliyorum...nasıl bir açıklama yapacaksın merak ediyorum?[/QU

Mesajını daha yeni gördüm. Cevap yazayım dedim: Birincisi ben kimseyi isim kullanarak zan altında bırakmış değilim. Senden alıntı yapmış olmam suçlamayı direk sana yönelttiğim anlamına gelmez. İkincisi beni sert olmakla ve nedensiz yere yasal merciilerle tehdit etmekle suçlamış aynı şeyi sen de mesajında bana yapmışsın. Hiç hoş değil. Başkasında hoşuna gitmeyen şeyi sen de yapma bence. Burda kimseyi tanımıyorum fazla. Onun için burda yazanların kimin nesi kimin fesi olduğu hakkında da bir yorum yapamam. Deyim yerindeyse yarası olan gocunur. Burdaki övülen veya yerilen hiç bir doktor da beni ameliyat etmiş değil. Onun için herkesin mutluluğu da mutsuzluğu da kendine. Ben özür dileyecek bir şey birşey görmüyorum kendimde. Ama verilen cevapları kırıcı buldum. Kendinizi çok fazla övülen bir doktora gidipte hayal kırıklığına uğramış insanların yerine koyun...

Sen ya ne yazdığını bilmiyorsun yada yazdıklarını düşünmeden yazıyorsun!!!!!

İsim kullanmana gerek yok zaten 2 mesajı alıntılamış altına yazmışsın...1 benim mesajım diğeri yelowrose ..adlı arkadaşın...ne isim kullanacaksın daha çok merak ettim?Gerçek adımızı mı? Sen geçekten yazdığını ve okuduğunu karıştırıyorsun!!!!önce sen suçladın ve doktorun avukatlığına soyundun kaldı ki dış kapını dış mandalıydın!!!!Arzum arkadaş senin gibi suçlama mesajı yazmadı sen niye atıldın ortaya anlamadım? Ben sen bizlere bu yakıştırmayı yaptın bende sana cevap verdim...önce yazdığının nereye gideceğini düşüneceksin.

Tanımıyorsan tanımadığın kişilerin avukatlığına soyunma!!!! Yarası olan gocunur ifadesini aynen sana iade ediyorum...ha birde sen verilen cevapları kırıcı buldun öylemi? vallahi pes birde bizler üstüne senden özür dileyelim...

Allah hepimize akıl fikir vermiş...sen buralarda her yazılana güvenip bu doktor çok övüldü diye gidiyorsan o senin sorunun...ben bu forumlarda bir çok sorun yaşayan ama bunları hiç yazmayan doktorunu MÜKEMMEL ...diye övenleri de gördüm. Ben kendimi senin yerine koyamam...hayal kırıklığına uğramış olabilirsin...kaldı ki o senin hayal kırıklığına uğradığın doktorun, bir çok memnun hastası var(biride BURCU102008) aklıma bu arkadaş geldi bunun gibi daha çok var... sen bu hayal kırıklığını faturasını başkalarına çamur atarak üstünden atamazsın!!!

Son düzenleme:
Şöyle yazılanları okudum'da,3.dilek adlı arkadaşa cevap olarak yazdığın her kelimenin altına imzamı atarım...bizler seni bu yüzden sevdik :16:o kadar şeffaf oldun'ki her yazında anlaşılır doğru paylaşımlarda bulundun. Burada'da aynen yine böyle bir paylaşımda bulunmuşsun...ama bazı arkadaşlar anlamak istememişler(yada anlamak işlerine gelmemiş)evet her doktorun her ameliyatı kusursuz olamıyor bunu aklı selim olan herkes çözebilir zaten...sende bunu paylaşmış'sın,bir bardak suda fırtına koparmış arkadaşlar ilginç.

Senin gibi dürüst ,birşeyleri gizlemeden paylaşan kişiler hep olsun...sana sevgilerimi gönderiyorum

canım bir şeyler olmuş sanırım benim haberim yok ne oldu tam anlayamadım da, adım geçtiği için bu msjı okudum bacım ne oluyoruz dedim zaten final haftamdan dolayı kafam darma duman anlama zorluğu çekiyorum :)) zahmet olmazsa özel msj gönderebilir misin canım? Kimmiş barış beyden memnun kalmayan memnun kalmadıysa görüşmeden olmasın arkadaşım ameliyatını adam zorla ameliyat yapmıyor ya! Konuyla hiç alakası yok ama haftaya barış beyle burun için görüşmeye gidiyorum pazartesi günü annemler de burun ameliytaı gel git olmasın ankara da olsan daha iyi olur diyorlar yazları malum okul olmadığı için ankara da yım ben. benim kafamda %90 barış bey var ama annem ille de ankara da ol diye tutturursa serdar öztürk hakkında bilgisi olan arkadaşlarım benimle bir irtibata geçerlerse özel msj vs yoluyla çok sevinirim..hepinize mutlu günler...Barış beye de laf söylemesin kimse heee :P forumda meme büyütme de hiçbir sonucu aa şu kötü olmuş dediğim bir ameliyatla karşılaşmadım barış beyin yaptığı gören varsa söylesin!!

Sen ya ne yazdığını bilmiyorsun yada yazdıklarını düşünmeden yazıyorsun!!!!!

İsim kullanmana gerek yok zaten 2 mesajı alıntılamış altına yazmışsın...1 benim mesajım diğeri yelowrose ..adlı arkadaşın...ne isim kullanacaksın daha çok merak ettim?Gerçek adımızı mı? Sen geçekten yazdığını ve okuduğunu karıştırıyorsun!!!!önce sen suçladın ve doktorun avukatlığına soyundun kaldı ki dış kapını dış mandalıydın!!!!Arzum arkadaş senin gibi suçlama mesajı yazmadı sen niye atıldın ortaya anlamadım? Ben sen bizlere bu yakıştırmayı yaptın bende sana cevap verdim...önce yazdığının nereye gideceğini düşüneceksin.

Tanımıyorsan tanımadığın kişilerin avukatlığına soyunma!!!! Yarası olan gocunur ifadesini aynen sana iade ediyorum...ha birde sen verilen cevapları kırıcı buldun öylemi? vallahi pes birde bizler üstüne senden özür dileyelim...

Allah hepimize akıl fikir vermiş...sen buralarda her yazılana güvenip bu doktor çok övüldü diye gidiyorsan o senin sorunun...ben bu forumlarda bir çok sorun yaşayan ama bunları hiç yazmayan doktorunu MÜKEMMEL ...diye övenleri de gördüm. Ben kendimi senin yerine koyamam...hayal kırıklığına uğramış olabilirsin...kaldı ki o senin hayal kırıklığına uğradığın doktorun, bir çok memnun hastası var(biride BURCU102008) aklıma bu arkadaş geldi bunun gibi daha çok var... sen bu hayal kırıklığını faturasını başkalarına çamur atarak üstünden atamazsın!!!

Bence de konu kapansin,ameliyat olmayi dusunen arkadaslar bilgi alamicak boyle giderse..

Doktorundan memnun kalan soylesin,problem yasayan da soylesin bence...

canım bir şeyler olmuş sanırım benim haberim yok ne oldu tam anlayamadım da, adım geçtiği için bu msjı okudum bacım ne oluyoruz dedim zaten final haftamdan dolayı kafam darma duman anlama zorluğu çekiyorum :)) zahmet olmazsa özel msj gönderebilir misin canım? Kimmiş barış beyden memnun kalmayan memnun kalmadıysa görüşmeden olmasın arkadaşım ameliyatını adam zorla ameliyat yapmıyor ya! Konuyla hiç alakası yok ama haftaya barış beyle burun için görüşmeye gidiyorum pazartesi günü annemler de burun ameliytaı gel git olmasın ankara da olsan daha iyi olur diyorlar yazları malum okul olmadığı için ankara da yım ben. benim kafamda %90 barış bey var ama annem ille de ankara da ol diye tutturursa serdar öztürk hakkında bilgisi olan arkadaşlarım benimle bir irtibata geçerlerse özel msj vs yoluyla çok sevinirim..hepinize mutlu günler...Barış beye de laf söylemesin kimse heee :P forumda meme büyütme de hiçbir sonucu aa şu kötü olmuş dediğim bir ameliyatla karşılaşmadım barış beyin yaptığı gören varsa söylesin!!

Selam burcu...ikinci ameliyat kararın hayırlı olsun memedeki sonucun gibi mutlu olursun inşallah...ben bir çok paylaşımım da yazarım, sen doktorundan memnun olabilirsin ama bir başka arkadaş mutlu olamaz...bazen ön görüşmede frekans tutmaz...bunlar olağan şeyler...hepimizin aynı düşünceleri taşımıyoruz. Bu konu hakkında yorum yazmayalım artık...bilgi almak isteyen arkadaşlara haksızlık olmasın...sana şimdiden geçmiş olsun

Hem ortalıgı biraz şenlendirmek için, hem de size söz verdigim bikinili resimlerimi gorun diye resim ekliyorum.Yanlız baştan soyliyim strapless bir bikni oldugu için oyle çok sexy degil:( Denedigim üçgen bikiniler çok daha sexy ve goguslerimin mükemmelligini daha çok ortaya çıkarıyorlardı ama arkadaşlarla tatile çıkacagımız için anlaşılmaması açısından -yahu bu gulezelin memeler n'olmuş boyle :27::52::52::27:)demesinler diye malum kıskanç koca da olunca insanın başında boyle bir model seçmek zorunda kaldım.Ama olsun benim daha onceki memelerle boyle strapless bikini bile bir hayaldi şimdi gerçek oldu :)

Ayrıca şu konuya da deginmeden geçemiyecegim doktorundan çok memnun olan arkadaşlar var ne guzel ben de çok ama çok memnunum iyiki de bu doktora olmuşum ameliyatımı diyorum ve başka birşey demiyorum.ama bunu ikidebir insanların gozune sokarcasına fütursuzca dile getirmiyorum.Sonucundan memnun olan var olmayan var bu tutumlar diger doktorların hastalarının psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz biraz daha ince duşunmeye davet ediyorum insanları.:19:

Aynen baygınlık geçiriyorum yaannii..... :36::36::36: Sakız gibi uzadı,bir o tarafa çekiyor,biri bu tarafa..Meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlerin paylaşım alanından ziyade Meme Estetigi Olan Arkadaşların birbirine Laf Atma alanı oldu...:37:

Son düzenleme:
Aynen baygınlık geçiriyorum yaannii..... :36::36::36: Sakız gibi uzadı,bir o tarafa çekiyor,biri bu tarafa..Meme büyütme ameliyatı olmak isteyenlerin paylaşım alanından ziyade Meme Estetigi Olan Arkadaşların birbirine Laf Atma alanı oldu...:37:

Evet arkadaşım aynen senin gibi düşünüyorum...üzgünüm bende bu durumdan...meme ameliyatı olan arkadaşlarımız doktoru hakkında yapılan ufak bir eleştiriye çok büyük tepkileri verince bu duruma geldi olay..doktorundan memnun olanda olmayanda yazabilir bu forumlara...hakaret yalan barındırmadığı sürece..herkese iyi paylaşımlar.

Hem ortalıgı biraz şenlendirmek için, hem de size söz verdigim bikinili resimlerimi gorun diye resim ekliyorum.Yanlız baştan soyliyim strapless bir bikni oldugu için oyle çok sexy degil:( Denedigim üçgen bikiniler çok daha sexy ve goguslerimin mükemmelligini daha çok ortaya çıkarıyorlardı ama arkadaşlarla tatile çıkacagımız için anlaşılmaması açısından -yahu bu gulezelin memeler n'olmuş boyle :27::52::52::27:)demesinler diye malum kıskanç koca da olunca insanın başında boyle bir model seçmek zorunda kaldım.Ama olsun benim daha onceki memelerle boyle strapless bikini bile bir hayaldi şimdi gerçek oldu :)

Ayrıca şu konuya da deginmeden geçemiyecegim doktorundan çok memnun olan arkadaşlar var ne guzel ben de çok ama çok memnunum iyiki de bu doktora olmuşum ameliyatımı diyorum ve başka birşey demiyorum.ama bunu ikidebir insanların gozune sokarcasına fütursuzca dile getirmiyorum.Sonucundan memnun olan var olmayan var bu tutumlar diger doktorların hastalarının psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz biraz daha ince duşunmeye davet ediyorum insanları.:19:

Fotomu..Hemen bakalım... :10:
Doktorundan memnun olanda var,olmayanda tabi.Kişi ne gördüyse,ne yaşadıysa onu paylaşır.Hiçkimse o memnun,bende memnun olurum..Yada o memnun kalmadı aman o doktor kötüdür bende mutsuz olurum,kötü sonuç alırım diyede düşünmesin...Her doktorun ameliyat sonuçları mükemmel degildir..Mükemmel diyen kişi eminimki neleri kafaya takıyordurda burada paylaşmıyordur doktoruna toz kondurmamak için..Ben bunuda gördüm..Nice mutluyum,harikayım diyen hastalar özelden bana mutsuzlugunu yazdı...Bunlara dikkat edin.Ayrıca burası sanal bir ortam nasıl bu kadar güvenebilirsiniz bilemiyorum yani.Mümkün oldugunca burada yazılı olanlarla kalmayın,gidin görüşün doktorla.Hatta mümkün olursa ameliyat oldugu hastalarla görüşün,konuşun,görün,irtibat halinde olun.Buradan okuyarak,bilgi alarak körü körüne hiçbir doktora emanet etmeyin kendinizi diyorumm...Ve buradaki başarılı sonuçlara odaklanmayın sadece.Hiçbir doktorun ameliyat sonucu başarılı De-gil-dir diyorum ve noktayı bende koyuyorumm...Sevgilerr...:54:

Evet arkadaşım aynen senin gibi düşünüyorum...üzgünüm bende bu durumdan...meme ameliyatı olan arkadaşlarımız doktoru hakkında yapılan ufak bir eleştiriye çok büyük tepkileri verince bu duruma geldi olay..doktorundan memnun olanda olmayanda yazabilir bu forumlara...hakaret yalan barındırmadığı sürece..herkese iyi paylaşımlar.

imza.
ogltkn

bikinili fotolara bakmak için uçuyorummm:10:

Son düzenleme:

Şİmdi sen konuyu kapatalım,artık yorum yazmayacagım dersen ve arkasından tekrar yorum yazarsan yorumundada meme ameliyatı olan arkadaşımız doktoru hakkında yapılan ufak bir eleştiriye çok büyük bir tepki verince yazarsan..ben bunu üzerime alırım ve cevap veririm tabi..Ben konunun kapanması için bu kadar sessiz kaldım,seninle telefonda uzun uzunda konuştum,anladıgını,anlatabildigimi sandım ama..Yine uzadıkça uzuyor,yazılıyor çiziliyor..Ne yapılmaya çalışıldıgını anlamıyorum..Ceza almakmı,forumdan uzaklaştırmak,sinirlerin bozulmasımı..Nedir olay yahu..Ayrıca konuyu ben uzatmadım..Ben doktorum hakkında yazılan,ilgisiz,hastalarına vakit ayırmıyor,adam doymuş,paraya ihityacı yok yazılarına karşı tabiki benim gördügüm ilgisini alakasını yazdım.Yoksa ne savunacagım yada başkalarına sebep olacagımki..Asla asla sebep olmam.Ne yaşıyorsam onu söylerim.Ben hepte derimki araştırın,sadece bir doktora bagımlı kalmayın,aklınıza mantıgınıza yatan,elektrik aldıgınız doktora ameliyat olun diyorum.Yinede bunu derim...Şİmdi ben bu mesajı yazdımya,bu kadar sessiz kaldımya,cezayıda ben alırım eminim..Bu kadar saf,temiz kalpli olmamdan kaynaklanıyor ama bu durumumda..Herkesi kendim gibi görmem,her şeyi anlatmam...Neyse bu bana ders olsun diyecegim ama olmaz.Yapı meselesi,ne ben sizin gibi olurum nede siz benim gibi olursunuz.Ben yine böyle kaliyim,herkesin kendi arkadaşları begeniyor,onaylıyor tabi...Susuyorum..Yeter,artık birilerinin üzerine gitmeye çalışmayın..Herkese söyledigim bir şeydir bu,üzerinize alınmayın...
Konu dagıldı,amaçtan çıktı..Bu saçma yorumlar silinmedigi sürecede asla kapanacagını sanmıyorum...

Ben konuyu nasıl kapatacağımı biliyorum da kimseyi kırmak istemiyorum.

Artık yeter lütfen !

Bu konu hakkında tek bir mesaj daha yazılırsa başka yöntemler deneyeceğim. İster uyarıyor deyin ister tehdit ediyor deyin..

Son düzenleme:

gördüm cnm vücudunla orantısınıda gördüm sağlıcakla kullan inşallah :16:
bende ne zamandır istenen izlerin fotosunu koydum bakın bakalım bir senede ne alemde oluyormuş :34:
hem memişleri kaldır hem çek valla zorlandım kıymetinizi bilin siz isteniz diye çekilkdi :1: ameliyat olacakları aydınlatıcaktır :40:

Ben konuyu nasıl kapatacağımı biliyorum da kimseyi kırmak istemiyorum.

Artık yeter lütfen !

Bu konu hakkında tek bir mesaj daha yazılırsa başka yöntemler deneyeceğim. İster uyarıyor deyin ister tehdit ediyor deyin..

yağmurlıkçum ben konuyu değiştirmek amacıyla sana sataşabilebilirmiyim :17: valla bak sadece iyi niyetimden yani maksat konu değişsin yoksa seni aramızda görebildiğimiz yok :20: :9:
neyse çok uzatmıyım bu kadar sataşma yeter yerimizi bilelim dimi ama :94: :17:

gördüm cnm vücudunla orantısınıda gördüm sağlıcakla kullan inşallah :16:
bende ne zamandır istenen izlerin fotosunu koydum bakın bakalım bir senede ne alemde oluyormuş :34:
hem memişleri kaldır hem çek valla zorlandım kıymetinizi bilin siz isteniz diye çekilkdi :1: ameliyat olacakları aydınlatıcaktır :40:

Maşallah canım.Vücudun iz yaranı çok iyi iyileştirmiş.Benimde öyle,doktorum her gördüğünde yahu biz nereden kesmiştik diye göğsümün orasına burasına bakıyor,iz arıyor öyle gülüşüyoruz...:1:Sempatik işte :42:Maşallah canım çok beğendim,zaten hatun taşş...:nazar:Göğüsler 10 numara... Aman elemtere fiş,kem gözlere şiş :nazar:

Back