Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalım.İnşallah o gün gelsinde hep beraber toplanır arkadaşımızı yalnız bırakmayız inşallah... Ama allahım odayı düşünemiyorum Kıpırdanacak yer olmaz herhalde
Arzum hiç sorma benim karın ameliyatına gelmek isteyen çok ziyarete suit oda şart sende gel tam olsun şenlik:118:
Valla bende elimden geldiginde forumdan ameliyat olan arkadaşların yanına gittim ama benim yanıma kimse gelmedi ben yetim,ben öksüz vayyy...
ya siz ikinizde maşallah sanki karın germe ameliyatı olmamış gibi iyiydiniz inşallah bende sizler gibi rahat atlatırım...o Ercan benim karnımı seninki gibi yapmasın forumlarda yerden yere vururum
Valla bende elimden geldiginde forumdan ameliyat olan arkadaşların yanına gittim ama benim yanıma kimse gelmedi ben yetim,ben öksüz vayyy...
cok güldüm, ben zaten senin yanIna yatIp kopyele diycem Ercana....haha
takıntılılar hep bir araya geldik...birde doktora kopyala dersek kalkın gidin der bize
böyle güzel kadInIn yanIna gidilmezmi.... Doktor unda mutlu olmustur seni tanImaktan ....
Arzum hangi hastanede hangi doktora oldun canIm?
Unutmadan iccamasIrlarda cok sexy..imis......
Ben sene sonuna diye düsünmüstüm amel. ama bu resimleri görünce fikrimi denistirsemmi?
Doktoruma bazen diyorum..Yahu sıkıldınızmı benden,valla sıkıldıysanız söyleyin,diyorum.O güzel,karizmatik gülüşüyle;
-Yok canım,senden sıkılırmıyım ben,diyor Sagolsun,nazımı çekiyor adam...
Doktorum Hasan Fındık,ameliyatımı Çamlıca Alman hastanesinde oldum canım
İç çamaşırı hastalıgı var bende Daha ne fotolar vardıda kaldırdım
Hasan bey yasadI, sIkIlIrmI senden ayol, memelerimi yaptIrayIm bende albüm yapacagIm en sonunda
o güzel ic camasIrlarInIa bende kavusurum insaalah...
sadece karnını koyda görelim ya seksi olmuştur iyice memeleri kapat bakmayız tamam
Valla karnInI bir an önce gerdir arkadasIm . Bende silikonlarI takdIrayIm. CarsI pazar gezelim.....
OlmIycak böyle. Yoksa kIskanclIk kirizlerine falan girecegim......
Koyamam suan arkadasIm, falan degmesin. Saka diyorum. En yakIn zamanda. Dün bukadar kolay molay atlattIm deken, sen dün bir makinanIn agIr kapagI geldi bula bula carptI benim karnIma. Olacak bisey degil. ...
Ben sene sonuna diye düsünmüstüm amel. ama bu resimleri görünce fikrimi denistirsemmi?