Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Unutmadan çıkarıp çıkarmamak tabi ki senin tekelinde olan bir durum kabul ettiğin gibi silebilirsin de...buna değil tepkim yanlış anlaşılmasın...dün doktoruna gelen eleştirilerden sonra bunu yapmana tepkim!!!!!
Dünkü mesajlardan sonra yaptıgım bir tepki degil bu.Kendi konuma yazdım açıkladım durumu okursanız anlarsınız.Hemen yargîlama yapmanızda hiç hoş bur durum degil.Yaprakcıgım bu yorumu beğenmişsin,arkadaşım bana güvenin yoksa inanmıyorsan arkadaş listenden çıkarırsın yani...Benim doktoruma verdigim tepki doğal.Ben doktorumda ne gördüysem paylaştım,o yazılan yorumlara tabiki çok şaşırdım çünkü doktorumla bagdaştıramadım. Benim güzel olmam degil kesinlikle bene karşı olan ilgisi.Ben kontrollere bile çoğu zaman eşime giderim,çok çirkin bir kelime kullanılmış,yakıştıramadım.Ben sessiz kalıp yorum yapmadıkça üzerime geliniyor.Anlamadım amaç ne..
Dünkü mesajlardan sonra yaptıgım bir tepki degil bu.Kendi konuma yazdım açıkladım durumu okursanız anlarsınız.Hemen yargîlama yapmanızda hiç hoş bur durum degil.Yaprakcıgım bu yorumu beğenmişsin,arkadaşım bana güvenin yoksa inanmıyorsan arkadaş listenden çıkarırsın yani...Benim doktoruma verdigim tepki doğal.Ben doktorumda ne gördüysem paylaştım,o yazılan yorumlara tabiki çok şaşırdım çünkü doktorumla bagdaştıramadım. Benim güzel olmam degil kesinlikle bene karşı olan ilgisi.Ben kontrollere bile çoğu zaman eşime giderim,çok çirkin bir kelime kullanılmış,yakıştıramadım.Ben sessiz kalıp yorum yapmadıkça üzerime geliniyor.Anlamadım amaç ne..
Yok işte,herkes silinmiş diyorum size.... Şu an galiba sadece sen arkadaşımsın,kabul ettigin için Kabul edin gönderilen arkaş teklifleriniki listede olun Tekklif gönderilmeyen arkadaşlar,siz gönderin lütfen..Özel mesaj yazmayın niye silindik diye..Herkese mesaj yazamıyorum 10 dakika ara var... Allahım yaa...çok komik...
bence komik değil. kırıcı...
bence komik değil. kırıcı...
Kırıcı olan nedir Yaprakcıgım,bütün arkadaş listemin silinmesimi,yoksa benim şu durumumu.... Sen benim yerimde olsan ne yapardın bilemiyorum yani.
ayrıca ben ne seni nede diğer arkadaşları bilerek silmedik.bunuda açıkladım .aranızda konuşarak yok sende beni sonradan silme yorumları falan kırıcı bence.
özel mesaj göndermeyin silindik diye demişsin ya, bir de komik bulmuşsun.
neyse, herkese iyi akşamlar dileyeyim, çıkayım şimdilik...
selam canım bana hiç yarım saat ayırmadı vallahi hep çok yoğundu bana denk gelmiş olabilir...ameliyat sonrası da telde hep asistanlarıyla muhatap oldum kendisi hep meşguldü:44: ama sevimliydi hakkını yemeyeyim[/QUOT
Merhaba Jelesec, eger soz edilen Hasan Findik ise ben de gorusmeden memnun kalmadim.. Benimle de gorusmesi kisa surdu, ilgisiz kisa yanitlar, beni mutlu etmedi..Almanya da reklami yapiliyor tv de turk musteriler icin vede bana gore ordan gelenlerle daha cok ilgileniliyor,, O nedenle kendisine ameliyat olmak istemedim.. bir de istedigi ucret yuksekti.
Arkadaşlar lütfen karalama yapmayalım üstelik isim kullanıyorsunuz!!! Diyelim haklısınız veya değilsiniz! Her şekilde yaptığınız çok yanlış. İftirayla dedikodu arasında gidip geliyorsunuz. Çok rahatsızsanız doktorla birebir konuşup bu rahatsızlığınızı giderebilirsiniz. Karşı tarafa cevap hakkını vermiş olursunuz en azından..
Ayrıca Burası ameliyat olan yada olmak isteyenlerin paylaşım yerinden çok doktor asistanlarının çok pardon hastaların(!) reklam panosu gibi.... Övgüyü anlarım ama yererken dikkat edelim. Adı geçen doktor sizi dava edebilir. Ip adreslerimizi özellikle savcılık kararıyla bulmaları zor değil.
Bu arada Hasan beyle bir kere görüşmüşlüğüm var. Benimle çok ilgilenmişti. Sağolsun. Kibarlığı ve pozitifliğiyle aklımda kalıcak bir doktor. Tabii herkes böyle değil. Forumdan herkesin övdüğü nerdeyse her topikte adı geçen bir doktor da bende tam tersi hisleri uyandırdı. Karşıyı hastadan çok müşteri zihniyetiyle görüyor malesef bazı doktorlar!!!
Ne diyelim Allah bu doktorları da reklamcılarını da ıslah etsin...
Arkadaşlar lütfen karalama yapmayalım üstelik isim kullanıyorsunuz!!! Diyelim haklısınız veya değilsiniz! Her şekilde yaptığınız çok yanlış. İftirayla dedikodu arasında gidip geliyorsunuz. Çok rahatsızsanız doktorla birebir konuşup bu rahatsızlığınızı giderebilirsiniz. Karşı tarafa cevap hakkını vermiş olursunuz en azından..
Ayrıca Burası ameliyat olan yada olmak isteyenlerin paylaşım yerinden çok doktor asistanlarının çok pardon hastaların(!) reklam panosu gibi.... Övgüyü anlarım ama yererken dikkat edelim. Adı geçen doktor sizi dava edebilir. Ip adreslerimizi özellikle savcılık kararıyla bulmaları zor değil.
Bu arada Hasan beyle bir kere görüşmüşlüğüm var. Benimle çok ilgilenmişti. Sağolsun. Kibarlığı ve pozitifliğiyle aklımda kalıcak bir doktor. Tabii herkes böyle değil. Forumdan herkesin övdüğü nerdeyse her topikte adı geçen bir doktor da bende tam tersi hisleri uyandırdı. Karşıyı hastadan çok müşteri zihniyetiyle görüyor malesef bazı doktorlar!!!
Ne diyelim Allah bu doktorları da reklamcılarını da ıslah etsin...
3.DİLEĞİN DİKKATİNE!!!!
Ne demek istediğini anlamadım... bizde zaten kimse doktor reklamı yapsın övsün demiyoruz...ayrıca doktorun avukatlığını yapmak sana veye bir başkasına düşmez ..burada yaşanan gerçek bir tecrübe anlatmış arkadaşlar ...hepimiz toplanıp doktoru karalayalım diye bir araya gelmedik...hem siz niye tehtid eder gibi yazı yazdınız anlamadım yok savcılık yok cevap hakkı ..ben neler gördüm neler okudum boş cümleler bunlar hakaret yok yalan yok...ne davası ne asistanı yazdığını bir sesli oku kulağın duysun..iftira demişsin neyi iftira adım herşeyim Arzumda var git doktora olmuşmuyum olmamışmıyım bak!!!! burada birilerini savunacaksın diye bizlere çamur atma!!!!
Sen memnunsun sana niye memnunmusun dedik ne saçma bu ne ya ...neye dayanarak reklam ..asistanlar diyorsun...sen bunları her forumu gezip aynı mesajında doktorum şöyledir böyledir diye yazanlara yaz...Aynen bu cümlene katılıyorum Allah ıslah etsin ..doktorunun hatasını bile yazmayıp toz kondurmayan sürekli reklamını yapanları Allah ıslah etsin..
Övgüyü anlıyorsun da neden hataları yazılınca rahatsız oluyorsun buda ayrı bir olay...tam çelişki
allah aşkına,ne olursunuz şu konuyu kapatın artık yaa.... Yönetim nerede,biri bir el atsın artık,kimse yokmu forumda.editörler neredeler.....
3 dilek arkadaş cevap yazmadan konu kapanmaz dahada uzar...neye dayanarak asistanlar demiş yazsın bilelim!!! Elinde delil mi var ?Yellovrose...ada22...edbeer..hangimiz reklam yapıyor ? yazsın bakalım?
Canım,olayın sizinle alakası yok.Ben sana yarın detaylı yazarım mailden,Yada ararım.Lütfen kimse kimseye sataşmasın,kötü kırıcı yorumlar yazmasın artık ..... 3Dilek arkadaşımız zor günler geçiriyor,bahsetmek istediği olay başka.En son görüşmeye gideceği doktor tarafından yaşadığı üzücü olaylar onu çok kırdı.O yüzden öyle yazdı...Üzerine alınma.Herkesin sinirleri yıprandı farkındamısınız.Her yazdığınız yorum karşı tarafa cevap hakkı doğuruyor ve uzayım gidiyor.Nokta koyalım artık.... Lütfen.
Evet burada reklamcıları üyeler anlayabiliyor ama biz site yönetimi olarak uyuyoruz değil mi?
Neyse konu daha da uzamasın. Reklamcı olduğunu düşündüğünüz kişileri bize bildirmeniz yeterli. Bu sitenin arkasında iyi ve dikkatli çalışmaya gayret eden bir ekip var. Gerekli durumlarda yapılması gereken yapılır zaten.
Burada memnun olduğu doktoru öven de memnun kalmadığında bunu üslubunca açıklayan da var. Kişileri itham etmenin bu kadar kolay olmaması gerektiği görüşündeyim. Ayrıca burada 10 kişinin memnun kaldığı doktor bir başka 10 kişi memnun kalmayabilir. Her doktorun her hasta ile elektriğinin tutması beklenemez. Tıpkı hepimizin hayatına bir şekilde giren her insandan hoşnut kalmadığı gibi hasta da doktordan,i doktor da hastadan memnun kalmayabilir.
Lütfen topiği gereksizce tartışma ortamına çevirmeyin. Her mesajın altındaki küçük üçgen butonu kullanarak reklam, kötüleme ve o mesajla ilgili şikayetlerinizi bizlere iletebilirsiniz.
3 dilek arkadaş cevap yazmadan konu kapanmaz dahada uzar...neye dayanarak asistanlar demiş yazsın bilelim!!! Elinde delil mi var ?Yellovrose...ada22...edbeer..hangimiz reklam yapıyor ? yazsın bakalım?