bu başlığı seviyorum! olmak....olmayı istemek... insanın başarma isteğinin parçaları. en büyük ihtiyaç: "ben"lik duygusu. dişi hissediyorsan aile kurmaya uzak kalmazsın. yaşaman gerekenleri zamanında yaşarsın. uzaktan sevmezsin...
ya anne? annene sarılamazsın. seni doğuranın yanında bile soyunamazsın.
hislerin dağ gibi yığılır ruhunda. ruhunu ezer. seni dişi yapan yegane şeyden, göğüslerden, mahrum bırakmıştır çünkü hayat seni.
insanların bakışlarındaki, gülüşlerindeki nükteleri bile eksikliğine yorarsın.
gün gelir umut kapını çalar. geç de olsa. "işte...!" dersin "... ben de bütün olacağım. geç oldu, evet.. herkesin hayatında yarımları var. bu eksiklik olmasaydı her şey daha başka olurdu. yuvam olurdu, çocuklarım olurdu belki diyebilirsin.. nerden bileceksin.
gücün varsa vazgeçmeyeceksin. toparlayacaksın parçalarını. yeniden başlayacaksın. tamam mı umutlarını eksik dişiğinde arayan küçük kadın.
bu yazı göğüs ameliyatı olmak isteyen tüm dişilere gelsin. pes etmek yok! er geç olacak diye düşünün. belki benim kadar çok çektiniz belki yeni farkındasınız daha genceciksiniz. farketmez. engellerinize rağmen olun ameliyatınızı. hep söylediğim gibi: bu beden de bu hüzün de bizim. bizi bizden başka kim anlayabilir ki!
bir daha hüzünlü yazılar yazmayacağım. zaten bu yazdığım da umuda doğru akan bir yazı.
kk kızları, sizleri seviyorum. iyi ki varsınız!