Koyamam suan arkadasIm,falan degmesin. Saka diyorum. En yakIn zamanda. Dün bukadar kolay molay atlattIm deken, sen dün bir makinanIn agIr kapagI geldi bula bula carptI benim karnIma. Olacak bisey degil. ...
Aman canım.Geçmiş olsun,dikkat et kendine.Fotoları sabırsızlıkla bekliyoruz valla.Olmaz öyle hep sen bak albüme,birazda biz bakalım.Belki gaza gelirizde bizde yaptırırız
bu başlığı seviyorum! olmak....olmayı istemek... insanın başarma isteğinin parçaları. en büyük ihtiyaç: "ben"lik duygusu. dişi hissediyorsan aile kurmaya uzak kalmazsın. yaşaman gerekenleri zamanında yaşarsın. uzaktan sevmezsin...
ya anne? annene sarılamazsın. seni doğuranın yanında bile soyunamazsın.
hislerin dağ gibi yığılır ruhunda. ruhunu ezer. seni dişi yapan yegane şeyden, göğüslerden, mahrum bırakmıştır çünkü hayat seni.
insanların bakışlarındaki, gülüşlerindeki nükteleri bile eksikliğine yorarsın.
gün gelir umut kapını çalar. geç de olsa. "işte...!" dersin "... ben de bütün olacağım. geç oldu, evet.. herkesin hayatında yarımları var. bu eksiklik olmasaydı her şey daha başka olurdu. yuvam olurdu, çocuklarım olurdu belki diyebilirsin.. nerden bileceksin.
gücün varsa vazgeçmeyeceksin. toparlayacaksın parçalarını. yeniden başlayacaksın. tamam mı umutlarını eksik dişiğinde arayan küçük kadın.
bu yazı göğüs ameliyatı olmak isteyen tüm dişilere gelsin. pes etmek yok! er geç olacak diye düşünün. belki benim kadar çok çektiniz belki yeni farkındasınız daha genceciksiniz. farketmez. engellerinize rağmen olun ameliyatınızı. hep söylediğim gibi: bu beden de bu hüzün de bizim. bizi bizden başka kim anlayabilir ki!
bir daha hüzünlü yazılar yazmayacağım. zaten bu yazdığım da umuda doğru akan bir yazı.
kk kızları, sizleri seviyorum. iyi ki varsınız!
sen bakIyorum bu isin dokt. olmusun. Diklestirince nasIl olacak. Yada en mantIklIsI?? Sarkan gögüse silikon en güzel nasIl olmasI lazIm?
Canım bana dikleştirme operasyonunu hiçbir doktor gerek görmedi.Protezlerle toparlanır gögüslerin dediler.Nitekimde aynen öyle olduŞİmdi senin gögüslerini bilemiyorum tabi.Doktora muayene olunca yapılacak olanın en iyisini,gereklisini doktor sana söyleyecek zaten İnşallah seninde benim gibi dikleştirmeye gerek kalmaz,protezle toparlanır
Baya sarkIklIk var. Senin sansIn varmIs. Ben gögüsle birlikte göz kapaklarImIda gerdirecegim, bu yüzden herhalde sene sonuna bir araya halletmek isterim.
Sen Avrupa yakasIndansIn degilmi?
sen var ya seeeennn çok tatlısın yahu, e artık hazirana da geldik 4 haftacık mı kaldı ameliyatına anam anam çok az vallahi daha dün gibi aylar vardı sanki..harika göğüslerine kavuşmana çok az kaldı bebek; sen de benim ve bu ameliyatı olan arkadaşlarımın yaşadığı mutluluğun daha fazlasını yaşa inşallaaah öperim
Evet canım.Avrupa yakasında oturuyorum benHasan beyin muayenehanesine gittigimde kaş kaldırma ve göz kapagı ameliyatlarını çok fazla görüyorum.Hatta bezen aynı kişilerle karşılaşıyoruzda ay ay sonuçları görebiliyorum Valla bambaşka oluyorlar.İnanılmaz genç gösteriyor bu küçük operasyonlar Benim kaşlar düşük degil,ama botox la hafif kaldırılsa hayır demem yani Şööyleee Ebru Gündeş kaşları gibi kaşlarım olsa mesela...
Peki Arzum bu forumda tanIdIgIn biri varmI, kas kaldIrma gerceklectiren. Cok iyi olur birisini görsem, yada nasIl gecirdigini ögrenebilsem....
Hasan bey anlasIlan ful calIsIyo.... Cok medyatik, müsterilerine zaman ayIrabiliyomuki? Birde günde cok amel. yaptIklarInI duyunca biraz korkutuyo insanI....Benim cevremde ona olanlarI duydUm....
Ebru Gündese bende bayIlIyorum, hele kaslara....
Selam hanImlar, bende sarkan gögüslerimi toparlatmak silikon taktIrmak istiyorum. Amel. olan yada olacaklar..... Ters durumlarlada karsIlasanlar varmI?
Amel. oldum cok memnum diyenlerden cevap bekliyorum.......
Endoskopi kas kaldIrma olan yada bildikleriniz varsa lütfen bana yazIn bekliyorum. CanlI örnekler görmek isterdim, kimseyi bulamadIm.....
Canım.Malesef çevremde kaş kaldırma operasyonu olan yok.Ama aklımda olsun,eger biri olursa sana yönlendiririm
Hasan beyin hastaları fazla.Hem yurtiçi,hemde yurtdışı.Ama hastalarına çok fazlaca zaman ayırabiliyor.Ben muayenehanede yarım saat hatta daha fazla kaldıgımı bilirim..Kesinlikle zaman,ilgisizlik gibi bir problem yaşamadım canım
@arzum77dolgularin cok güzel olmus, dogal duruyor abartisi yok. Kac ml. dolgu koydu doktor?
Canım.Malesef çevremde kaş kaldırma operasyonu olan yok.Ama aklımda olsun,eger biri olursa sana yönlendiririm
Hasan beyin hastaları fazla.Hem yurtiçi,hemde yurtdışı.Ama hastalarına çok fazlaca zaman ayırabiliyor.Ben muayenehanede yarım saat hatta daha fazla kaldıgımı bilirim..Kesinlikle zaman,ilgisizlik gibi bir problem yaşamadım canım
Ada222 lamia34 albümü var ben arkadas olmustum resimlerini gördüm.
Endoskopik yüzgerme kas kaldirma hersey vardi onda.yüz germe topiginde.
Evet canIm bende onu sIrf biliyorum, hatta Erhan bey yapmIs ona, onada gitmistim. Bana cok zaman ayIrmIstI Erhan bey, kararImI birtürü veremedim o zaman. Neden hic baska kimse yaptIrmamIsmI anlamadIm. Birisini görmek tanIsmak istiyorum Lamiadan baskada. Yok kimse, cesaretimi toparlayIp kendimi teslim edecegim bu gidisle canIm. Sen neler yaptIn?
HeycanlImIsIn?
Bizde yaptIralIm su güzel dudaklardan ne dersin? Benim aklIma geldide, karnImI söylemiyorum,fItIk falan diyim sismis dudaklar olmaz dedim kenkdkendime...
Valla adacim dudak ben de istiyorum, ama onun icin tr,ye gitmeye degmez, burda arastiriyorum, bir arkadas yaptirdi, 0,5 ml koydurmus cok az belli oluyor, arzum77 güzel olmus, ben de kaldirabilirim bu kadar dolguyu. Yüzün ifadesi degisiyor yani.
selam canımbana hiç yarım saat ayırmadı vallahi hep çok yoğundu bana denk gelmiş olabilir...ameliyat sonrası da telde hep asistanlarıyla muhatap oldum kendisi hep meşguldü:44: ama sevimliydi hakkını yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?