Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hadi bakalım.İnşallah o gün gelsinde hep beraber toplanır arkadaşımızı yalnız bırakmayız inşallah... Ama allahım odayı düşünemiyorum Kıpırdanacak yer olmaz herhalde

Arzum hiç sorma benim karın ameliyatına gelmek isteyen çok ziyarete suit oda şart sende gel tam olsun şenlik:118:

ya siz ikinizde maşallah sanki karın germe ameliyatı olmamış gibi iyiydiniz inşallah bende sizler gibi rahat atlatırım...o Ercan benim karnımı seninki gibi yapmasın forumlarda yerden yere vururum

cok güldüm, ben zaten senin yanIna yatIp kopyele diycem Ercana....haha

böyle güzel kadInIn yanIna gidilmezmi.... Doktor unda mutlu olmustur seni tanImaktan ....

Arzum hangi hastanede hangi doktora oldun canIm?
Unutmadan iccamasIrlarda cok sexy..imis......

Doktoruma bazen diyorum..Yahu sıkıldınızmı benden,valla sıkıldıysanız söyleyin,diyorum.O güzel,karizmatik gülüşüyle;
-Yok canım,senden sıkılırmıyım ben,diyor Sagolsun,nazımı çekiyor adam...
Doktorum Hasan Fındık,ameliyatımı Çamlıca Alman hastanesinde oldum canım
İç çamaşırı hastalıgı var bende Daha ne fotolar vardıda kaldırdım

Hasan bey yasadI, sIkIlIrmI senden ayol, memelerimi yaptIrayIm bende albüm yapacagIm en sonunda
o güzel ic camasIrlarInIa bende kavusurum insaalah...

Valla karnInI bir an önce gerdir arkadasIm . Bende silikonlarI takdIrayIm. CarsI pazar gezelim.....

OlmIycak böyle. Yoksa kIskanclIk kirizlerine falan girecegim......

sadece karnını koyda görelim ya seksi olmuştur iyice memeleri kapat bakmayız tamam

Koyamam suan arkadasIm, falan degmesin. Saka diyorum. En yakIn zamanda. Dün bukadar kolay molay atlattIm deken, sen dün bir makinanIn agIr kapagI geldi bula bula carptI benim karnIma. Olacak bisey degil. ...

Valla karnInI bir an önce gerdir arkadasIm . Bende silikonlarI takdIrayIm. CarsI pazar gezelim.....

OlmIycak böyle. Yoksa kIskanclIk kirizlerine falan girecegim......

ben sana seksi dolgulu sütyenler gönderirim..idare et aşkım aman acele etme toparlasın vucut ...üst üste kısa aralıklarla narkoz almak sakıncalı

Koyamam suan arkadasIm, falan degmesin. Saka diyorum. En yakIn zamanda. Dün bukadar kolay molay atlattIm deken, sen dün bir makinanIn agIr kapagI geldi bula bula carptI benim karnIma. Olacak bisey degil. ...

aman çok geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…