• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah

geçmiş olsun cnm umarım kısa zamanda iyileşirsin daha iyi hissetmeye başlarsın,sevgiler:16:

ben dondum aranizdayim.burun kemigim yamuk ve kiriklar oldugu icin ameliyatim yaklasik 6yada7 saat surmus.meme 2 saatini almis.gece uyuyamiyorken naptim ben ne gerek vardi diyorum sonra bunun gecici bir ssure oldugunu dusunup rahatliyorum.en zor gunlerim bugunler rahatlamaya baslicam insallah

çok geçmiş olsun arkadaşım :71: 7 saat aman beni geçmişsin benimde 6 saat sürmüştü:52: Senin doktorun kimdi?

evet henüz kabul etmedim ama red de etmedim
hiç konuşmadığım yada neden eklemek istediği hakkında bişey yazmayanları eklemiyorum :34: sende yeniydin ve hiçbirşey söylememiştin hak verirsinki albüm özel o yüzden her ekleyeni hemen kabul etmiyorum,sen söylediğine göre görebilirsin yanlış anlama olurmu :34:

eğer kısa zamanda hamilelik olursa tabiki sonrasında yaptırman daaha iyi olur ama nerden bakarsan hamilelik emzirme ve sonrasında bekleme dönemi derken en az 2 sene bekleyeceksin
bekleme dönemi çok zor geçiyor eğerki beklemek sorun değil dersen
burda yuvarlak ve damla protez kullanılan arkadaşlar var bende de yuvarlak kullanıldı,eğer izin isteyip albümlere bakarsan fikir edinebilirsin tabi bunda göğüs yapında önemli doktorunun fikride önemli ortak karar verilecek bir konu bu
koltuk altı yapılan arkadaşlar da var onlardan fikir alabilirsin ben meme altından oldum böyle tercih ettim bazı endişelerim yüzünden
umarım istediğinin en güzeli olur :34:

karamel ben 20 yasındayım ve bu yaz meme protezi yaptırıcam çok küçükler kendimi kötü hissediyorum sanki memişler büyüğünce çok değişecekmişim gibi geliyo:D.. snce erken mi benm yaptırmam acele mi ediyorum acaba..bi kaç özele gittim fakat yaptırmamda sakınca yokmuş diyolar hep.. yardım istiyorum senden tecrübelisin bu konuda:( bende devlette yaptırıcam üniversite öğrencisiyim maddiyat bunu gösteriyo.. ameliyat nasıldı memnunmusun? çok merak ediyorum kaç özele gittim artık canıma tak etti bu durum cevabını bekliyorum öptüm bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim...:)

karamel ben 20 yasındayım ve bu yaz meme protezi yaptırıcam çok küçükler kendimi kötü hissediyorum sanki memişler büyüğünce çok değişecekmişim gibi geliyo:D.. snce erken mi benm yaptırmam acele mi ediyorum acaba..bi kaç özele gittim fakat yaptırmamda sakınca yokmuş diyolar hep.. yardım istiyorum senden tecrübelisin bu konuda:( bende devlette yaptırıcam üniversite öğrencisiyim maddiyat bunu gösteriyo.. ameliyat nasıldı memnunmusun? çok merak ediyorum kaç özele gittim artık canıma tak etti bu durum cevabını bekliyorum öptüm bu arada arkadaşlık isteği gönderdim kabul edersen sevinirim...:)

bence doktorların dediği gibi erken değil,neden mutsuzluğunu daha fazla uzatasın :34:
ben mecburiyetten devlette oldum,parasal olarak rahattım ama mesafeler falan beni ıspartada ameliyat olmaya itti
sende eğer istediğin güvenebildiğin bir doktor bulursan neden ameliyat olmayasın
ben memnunum ameliyatla ilgili bir problem yaşamadım,başlarda büyük diye baya canımı sıktım ama kilomu dengeledim fazla zayıf olmamdan gözüme büyük geliyormuş
önce nerde ameliyat olacağını kesinleştir sonra paranıda ayarlarsan bekleme,kendine özgüvenin gelir böylece geleceğine daha emin adımlarla ilerlersin emin ol hayatını etkiliyor herşeyden daha emin oluyorsun çünkü kendinden emin oluyorsun :34:
arkadaşlık teklifin bende görünmüyor ben ekliyorum seni
yardımcı olmak için burdayız istediğini sorabilirsin :29:

bence doktorların dediği gibi erken değil,neden mutsuzluğunu daha fazla uzatasın :34:
ben mecburiyetten devlette oldum,parasal olarak rahattım ama mesafeler falan beni ıspartada ameliyat olmaya itti
sende eğer istediğin güvenebildiğin bir doktor bulursan neden ameliyat olmayasın
ben memnunum ameliyatla ilgili bir problem yaşamadım,başlarda büyük diye baya canımı sıktım ama kilomu dengeledim fazla zayıf olmamdan gözüme büyük geliyormuş
önce nerde ameliyat olacağını kesinleştir sonra paranıda ayarlarsan bekleme,kendine özgüvenin gelir böylece geleceğine daha emin adımlarla ilerlersin emin ol hayatını etkiliyor herşeyden daha emin oluyorsun çünkü kendinden emin oluyorsun :34:
arkadaşlık teklifin bende görünmüyor ben ekliyorum seni
yardımcı olmak için burdayız istediğini sorabilirsin :29:

çok teşekr ederm gercekten haklısın zaman akıp gidio değerlendirmek lazım.. çevremdeki insanlar sürekli devleti kötüleyip duruyorlar bende özele gittim 7 8 milyardan aşağı bulamadım pek, ankarada araştırıcam artık 4 milyarı gözden çıkardım.. bende büyük istiyorum seninki gibi olsun :D benim arkadaşım var üniversiteden o taktırdı ama hiç fark yok gibi öncesinide görmüştüm taktırdı hafif şişlik var korkuyorum şimdi benimde böyle olursa yazık olur o kadar acıya zahmete.. ben 1,77 boyunda 63 kiloyum boyuma göre ideal kilom ama göğüs sütyen bedeni olarak 80-85 istiyorum doktora gidip bu konuyu konuşmam lazım:( umarım istediğim...:(

çok teşekr ederm gercekten haklısın zaman akıp gidio değerlendirmek lazım.. çevremdeki insanlar sürekli devleti kötüleyip duruyorlar bende özele gittim 7 8 milyardan aşağı bulamadım pek, ankarada araştırıcam artık 4 milyarı gözden çıkardım.. bende büyük istiyorum seninki gibi olsun :D benim arkadaşım var üniversiteden o taktırdı ama hiç fark yok gibi öncesinide görmüştüm taktırdı hafif şişlik var korkuyorum şimdi benimde böyle olursa yazık olur o kadar acıya zahmete.. ben 1,77 boyunda 63 kiloyum boyuma göre ideal kilom ama göğüs sütyen bedeni olarak 80-85 istiyorum doktora gidip bu konuyu konuşmam lazım:( umarım istediğim...:(

para ikinci plana atılmalı bence,eğer istediğin gibi içine sinen doktoru bulurda parası fazla diye vazgeçersen ilerde pişman olursan kendine keşke biraz daha bekleseydim biriktirseydim diyebilirsin,sana tavsiyem önce doktoruna karar ver daha sonra paran yetmiyorsa biriktir daha yaşın küçük biraz daha bekle keşke demekten iyidir
devlet hastanesine gelince benim ablam hemşireydi ve özellerden korkuyordu sürekli özelde olma devlette ol diyip durdu
ben şanslıydım,istediğim gibi bir doktor buldum bunun devletle alakası yok ben burda özel doktora bir sürü para verip hüsrana uğrayanları çok gördüm aslında biraz da şans işi,sen tedbirini al gerisini allaha bırak sağlıcakla kal allah gönlüne göre versin ama sakın istediğin doktor olursa parası yüzünden vazgeçme :34:

çok geçmiş olsun arkadaşım :71: 7 saat aman beni geçmişsin benimde 6 saat sürmüştü:52: Senin doktorun kimdi?

Memeyi Şükrü Yazar yaptı , burnumuda muhammet dilber..Memede problem olmamış ama burunda sorun olduğu için çok uğraşmış muhammet bey.

bu başlığı seviyorum! olmak....olmayı istemek... insanın başarma isteğinin parçaları. en büyük ihtiyaç: "ben"lik duygusu. dişi hissediyorsan aile kurmaya uzak kalmazsın. yaşaman gerekenleri zamanında yaşarsın. uzaktan sevmezsin...
ya anne? annene sarılamazsın. seni doğuranın yanında bile soyunamazsın.
hislerin dağ gibi yığılır ruhunda. ruhunu ezer. seni dişi yapan yegane şeyden, göğüslerden, mahrum bırakmıştır çünkü hayat seni.
insanların bakışlarındaki, gülüşlerindeki nükteleri bile eksikliğine yorarsın.
gün gelir umut kapını çalar. geç de olsa. "işte...!" dersin "... ben de bütün olacağım. geç oldu, evet.. herkesin hayatında yarımları var. bu eksiklik olmasaydı her şey daha başka olurdu. yuvam olurdu, çocuklarım olurdu belki diyebilirsin.. nerden bileceksin.
gücün varsa vazgeçmeyeceksin. toparlayacaksın parçalarını. yeniden başlayacaksın. tamam mı umutlarını eksik dişiğinde arayan küçük kadın.
bu yazı göğüs ameliyatı olmak isteyen tüm dişilere gelsin. pes etmek yok! er geç olacak diye düşünün. belki benim kadar çok çektiniz belki yeni farkındasınız daha genceciksiniz. farketmez. engellerinize rağmen olun ameliyatınızı. hep söylediğim gibi: bu beden de bu hüzün de bizim. bizi bizden başka kim anlayabilir ki!
bir daha hüzünlü yazılar yazmayacağım. zaten bu yazdığım da umuda doğru akan bir yazı.
kk kızları, sizleri seviyorum. iyi ki varsınız! :nazar:

bu siteye göğüs büyütme ile ilgili forumlara yazmak için üye olmuştum,o zamanlar yaşım 21 di şimdi 25 oldu,doğal yollarla çok uğraştım kremler haplar ama nafile.hiç bir gelişme olmadı,üzerine kaç kilo da aldım 4 sene de ama tek büyümeyen yerim göğüslerim oldu....artık kararım kesin olucam ameliyatımı.korkum yok ,acırsa acısın yeterki sonuç güzel olsun.doktorum iyi olsun...çok şükür paramı da kazanıyorum,biriktiriyorum şimdi roacuttan kullanıyorum sivilcelerim için bitsin,inşallah kasıma doğru olucam ameliyatımı ve güzel göğüslü kadınlara olan imrenme duygumu bi kenara bırakıcam.erkek arkadaşım yanımdan geçen güzel göğüslü kızlara bakıyo mu diye psikopat psikopat davranmıycam artık.herşey daha güzel olucak destekli sutyenleri atıp güzel güzel incecik çamaşırlar alıcam...Allahım o günleri tez zamnda getir Yarabbim:16:

slm kızlar. taksim ilk yardım hastanesinden dr nurettin uzer'den haziran 18 için ameliyat tarihi almıştım, bugün gidip tahlillerimi yaptırdım fakat öğrendim ki şişli etfal hastanesine geçiriyormuşlar nurettin beyi. her şey havada kaldı. ameliyatları ne olacak bilinmez. devlet hastenesinde gögüs büyütme ameliyatı olup memnun kalan arkadaşlar bana dr ismi verebilir mi acaba?b planı oluşturmam lazım

bu siteye göğüs büyütme ile ilgili forumlara yazmak için üye olmuştum,o zamanlar yaşım 21 di şimdi 25 oldu,doğal yollarla çok uğraştım kremler haplar ama nafile.hiç bir gelişme olmadı,üzerine kaç kilo da aldım 4 sene de ama tek büyümeyen yerim göğüslerim oldu....artık kararım kesin olucam ameliyatımı.korkum yok ,acırsa acısın yeterki sonuç güzel olsun.doktorum iyi olsun...çok şükür paramı da kazanıyorum,biriktiriyorum şimdi roacuttan kullanıyorum sivilcelerim için bitsin,inşallah kasıma doğru olucam ameliyatımı ve güzel göğüslü kadınlara olan imrenme duygumu bi kenara bırakıcam.erkek arkadaşım yanımdan geçen güzel göğüslü kızlara bakıyo mu diye psikopat psikopat davranmıycam artık.herşey daha güzel olucak destekli sutyenleri atıp güzel güzel incecik çamaşırlar alıcam...Allahım o günleri tez zamnda getir Yarabbim:16:

kremler sadece para tuzağı. doğum kontrol haplarındaki etken madde kullanılıyormuş onlarda. yani geçici büyüme sağlar göğüste en fazla. inş sen de istediğin göğüslere kavuşursun. yeter ki doktorunu iyi seç, istediğin boyutu, biçimi iyi anlat doktoruna, gerisi kolay (yani en önemlisi bunlar! gerisini daha yaşamadım ama az kaldı...)

lisedeyken en nefret ettiğim ders beden dersiydi malum sebepten...üniversitede 4 kişilik bir odada kaldığımda en nefret ettiğim şey giyinme ve soyunmaydı..dışardan alımlı bakımlı seksi görünüpte içerden görmesinler diye erkeklerle arama koyduğum mesafe de hep bundandı..33 yaşıma geldiğim halde hala bu kız neden evlenmiyor bir türlü dedirten de gizlediğim bu şeydi...belki bu yaştan sonra evenicem belki çocuğum olacak belki de olmayacak...hayattan istediği herşeyi dişiyle tırnaklarıyla söküp alan, kolay sahip olmak nedir hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum , hatta bazen isyanın eşiğine geliyorum alt üstü bir göğüs yaa..düzelmeyecek birşey değil..kör değiliz sağır değiliz allah daha büyük belalar vermesn..ben küsmüştüm ikili ilişkilere şimdi yuva özlemi çekiyorum..benim hatama düşmeyn arkadaşlar..yaşınız genç te olsa büyür diye beklemeyin bir an önce yapın ve probleminizi çözün...

lisedeyken en nefret ettiğim ders beden dersiydi malum sebepten...üniversitede 4 kişilik bir odada kaldığımda en nefret ettiğim şey giyinme ve soyunmaydı..dışardan alımlı bakımlı seksi görünüpte içerden görmesinler diye erkeklerle arama koyduğum mesafe de hep bundandı..33 yaşıma geldiğim halde hala bu kız neden evlenmiyor bir türlü dedirten de gizlediğim bu şeydi...belki bu yaştan sonra evenicem belki çocuğum olacak belki de olmayacak...hayattan istediği herşeyi dişiyle tırnaklarıyla söküp alan, kolay sahip olmak nedir hiç bilmeyen biri olarak söylüyorum , hatta bazen isyanın eşiğine geliyorum alt üstü bir göğüs yaa..düzelmeyecek birşey değil..kör değiliz sağır değiliz allah daha büyük belalar vermesn..ben küsmüştüm ikili ilişkilere şimdi yuva özlemi çekiyorum..benim hatama düşmeyn arkadaşlar..yaşınız genç te olsa büyür diye beklemeyin bir an önce yapın ve probleminizi çözün...

çok içten yazmışsın arkadaşım. mideme ağrı çöküyor böyle hüzünlü yazılar okurken...
işte benim yaşadıklarım. bunu söyleyen daha pek çok kişi var biliyorum.
altı üstü göğüs değil işte. o kadar basit değil. dişi hissettiren en önemli beden özelliği bizler için.
insanlar canımı acıtıyor, bazen bilerek bazen bilmeden. evli deiliz ve çocuğumuz yok ya... evlilik ve çocuk sahibi olmak da engel oldu göğüssüzlük yüzünden. bir dişinin en çok isteyeceği şeyden mahrum kaldık. başkalarının bebeklerine hayran kaldık, çocuklarıyla yaşadıklarını dinledik her teneffüs, her öğle arası, her iş molası. resmen ızdırap bu.
bir de ailemin özlemleri... ben hepinizden çok istiyorum ama bir sorunum var. bir eksikliğim yüzünden hayata geç kaldım. ezikliğim, kolayca ağlayışım, tüm gücüme rağmen sonsuz güçsüzlüğüm de bundan. bunları söyleyecek halim yok ya...
yazmayacaktım böyle şeyler, görüyorum ki içi yaralı başkaları da var...
dilerim bu ameliyatı olmak isteyen herkes en kısa sürede kavuşur istediği göğüslere... :nazar:
bu siteye,sizlere çok şey borçluyum. :kkk:

Son düzenleme:

bende senin kullandığın ilacın muadilini kullandım ve öyle başladı bendeki değişimler
önce sorunlu cildimden kurtuldum
daha sonra burnumdaki sorundan
vee güzel göğüslere sahip oldum
şimdi eski halimi bilmeyen yeni arkadaşlarım eski resimlere bakarken benim çok değiştirğimi ve eskiden şimdiki halime göre daha yaşlı durduğumu söylüyorlar
duruşum yürüyüşüm değişti artık daha fazla kendime güveniyorum :34:
eskiden eşim şu bu kadına baktımı diye onu kontrol altında tutmaya çalışan ben gitti yerine bana baktımı diye etrafa bakmaktan kendini alamayan eşim geldi :9: şimdi bana bakmaktan etrafa bakmaya vakit bulamıyor
mutlulukta geliyor kendine olan özgüvenin ardından :51:

slm kızlar. taksim ilk yardım hastanesinden dr nurettin uzer'den haziran 18 için ameliyat tarihi almıştım, bugün gidip tahlillerimi yaptırdım fakat öğrendim ki şişli etfal hastanesine geçiriyormuşlar nurettin beyi. her şey havada kaldı. ameliyatları ne olacak bilinmez. devlet hastenesinde gögüs büyütme ameliyatı olup memnun kalan arkadaşlar bana dr ismi verebilir mi acaba?b planı oluşturmam lazım

bende devlet hastanesinde oldum ama istanbulda değil keşke yardımcı olabilseydim :(

çok güzel anlatmışsın duygularını :38: içimden bir ses yakında aramıza bir güzel daha katılacak diyor :34: istediğinin en yakın zamanda olması dileğiyle :16:

çok içten yazmışsın arkadaşım. mideme ağrı çöküyor böyle hüzünlü yazılar okurken...
işte benim yaşadıklarım. bunu söyleyen daha pek çok kişi var biliyorum.
altı üstü göğüs değil işte. o kadar basit değil. dişi hissettiren en önemli beden özelliği bizler için.
insanlar canımı acıtıyor, bazen bilerek bazen bilmeden. evli deiliz ve çocuğumuz yok ya... evlilik ve çocuk sahibi olmak da engel oldu göğüssüzlük yüzünden. bir dişinin en çok isteyeceği şeyden mahrum kaldık. başkalarının bebeklerine hayran kaldık, çocuklarıyla yaşadıklarını dinledik her teneffüs, her öğle arası, her iş molası. resmen ızdırap bu.
bir de ailemin özlemleri... ben hepinizden çok istiyorum ama bir sorunum var. bir eksikliğim yüzünden hayata geç kaldım. ezikliğim, kolayca ağlayışım, tüm gücüme rağmen sonsuz güçsüzlüğüm de bundan. bunları söyleyecek halim yok ya...
yazmayacaktım böyle şeyler, görüyorum ki içi yaralı başkaları da var...
dilerim bu ameliyatı olmak isteyen herkes en kısa sürede kavuşur istediği göğüslere... :nazar:
bu siteye,sizlere çok şey borçluyum. :kkk:

yaprakcım sende bir süredir buralarda yaşananları ve mutlulukları okuyorsun bende senin gibi burda ameliyat öncesi uzun vakit geçirenlerdenim inan sonrası çok güzel olucak az kaldı az daha sabır cnm :34:

Son düzenleme:
Ameliyat tecrübemi anlatmak istiyorum korkup çekinen arkadaşlar için.Ameliyat korkusu ile başlıyım benim babam şeker hastasıydı yıllarca hastanelerdeydik babamı hastane acilinde eli avucumun içinde kaybettim sonra düğünüme kısa bir süre kala annem troid probleminin anlaşılmaması sebebiyle yoğunbakımda yattı 1 hafta ve nerdeyse kaybediyordum.Bu sebeplerle bende anksiyete ile beraber ambulans, hastane, doktor, eczane bunlara karşı panik atak oluştu..Grip için gitsem doktor boğazıma bakarken yani sadece gripsiniz ama kalbiniz o kadar hızlı atıyorki bence kalp doktorna gidin dedi o dereceydim.Hep göğüs büyütme ameliyatı olmak istiyordum ama kbb ye gidemeyen ben için ameliyat olmak imkansızdı.Eşimle yaşadığımız birtakım olaylar sebebi ile lustral kullanmaya başladım sanırım bu benim ruh haliminde daha stabil olmasını sağladı.Zaten burnumda problem vardı bu ameliyatı olmam gerekiyordum aynı zamanda meme ameliyatınıda olucam dedim.Allah korusun başka bir hastalığım olsa mecbur kalıcaktım nice kalp hastaları başka hastalar defalarca ameliyat oluyor yaşlı insanlar bunları düşündüm ve ameliyat olmaya karar verdim.Ve vazgeçmeden hemen doktorlarımı buldum.Korktuğum süreç 2 ameliyatı aynı anda oldum burunda hiçbir sıkıntı yok göğüs biraz daha meşakatli.Ameliyata girmeden önce zanax verdiler korku hissetmedim çünkü en sonraki süreçleri düşündüm desteksiz bikiniler sütyenler , kıyafetleri daha şık taşıyıcam yürürken göğüs hareketlerimi hissedicem kendimi dişi gibi hissedicektim.Kibar bir burnum olacak gözlük taktığımda daha havalı makyaj yapmadığımda daha sevimli duracaktım ve en önemlisi benim için daha rahat nefes alıp sık sık grip olmıcaktım.Ameliyathane masasına sedyemden kalkıp kendim yattım o kadar cesaretledim hiç öyle filmlerdeki gibi değildi normal bir oda etrafda dolaplar var tepede bir ışık.Sonra doktorla sohbet ederken uyuya kalmışım.Uyandığımda hiçbirşey hissetmiyordum ve ameliyatım burnumdaki kırıklar sebebi ile çok uzun sürmüş saatlerce narkoz almıştım öğlen 2 buçukta narkoz etkisine girip akşam 9 buçuk gibi uyamıştım.Siz sadece en fazla 3 saat narkoz alacaksınız, çünkü meme ameliyatı süresi 1 buçuk 2 saat.Uyandığımda titremeye başladım ve ısıtıcıyı açtılar ısındıktan sonra odama alındım.Öyle ağrılar acılar yaşamıyorsunuz.İlk 24 saat burnumdan hafif kan geldi hafif hafif sonra kesildi..Memede gerginlik biraz ağırlık hissi yaşıyorsun ağrı değil yalnız ağrıyan yer sırtınız oluyor oda yürüğünüzde yada dik durduğunuzda geçiyor ama ilk 3 gün sırt ağrınızla çok kere uyanabilirsiniz biraz dolaşıp tekrar uyuyorsunuz.Hiç korkmayın hepsi geçiyor 3. günden sonra kimseden destek almadan kendim kalkmaya başladım ve nerdeyse her işimi yapabiliyor durumdaydım.Tek ameliyat olacaksanız en az 1 hafta yada 10 gün, 2 ameliyat bir arada olacaksa 2 hafta lazım tam anlamıyla dinlenmek için.3. gün memedeki direnlerim çıktı ,5. gün burnumdaki tamponlar 2'side acısızdı ve ağrısızdı.Herşey geçiyor kendinizi daha iyi hissedicekseniz kendinize olan saygınız ve daha iyi mutlu bir hayat için bunu ertelemeyin.:54:

benide cok duygulandIrdI yazInIz, peki siz cözdünüzmü bu sorunu. Sonucta silikonla cok güzel sonuclar alInIyo.....Nicin bukadar beklediniz.... üzüldüm simdi

maddi durumu müsait olanların yolu bi şekilde doğal yollardan umudumuzu kestiğimiz için ameliyat masalarında kesişecek..okuduğum kadarıyla çok ta katlanılmaz acılar çekilmiyor ameliyat sonrasında..bu konuda biraz içim rahatladı..aslında etim de yumuşaktır çok gerginlik hissetmem diye umut ediyorum:)))tek sorunum zamanlama..daha fazla beklemek istemiyorum öte yandan yaz ameliyatı çok cazip gelmiyor:(

benide cok duygulandIrdI yazInIz, peki siz cözdünüzmü bu sorunu. Sonucta silikonla cok güzel sonuclar alInIyo.....Nicin bukadar beklediniz.... üzüldüm simdi

teşekkür ederim ilgilendiğin için..problemimi henüz çözemedm..bu yıl aniden burun ameliyatı olmaya karar verdim..ikisini birden halledecektik..son anda vaz geçtim..iki acıya ktlanamam diye..şimdi 5 aylık göğüslerim olacaktı ne güzel. hata yapmışım..daha önce neden yapmadım? maddi durumumu anca bu yıl düzeltebildim:(

Back