- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Teoman Doğan 8 bin ile 10 bin arasında yapıyormuş.İyi bir doktor olduğunu duymuştum..
8bin ve 10binmi eyvah eyvah ben 5000 e çok demiştim demekki deilmiş
kızlar merhaba dün12.30 da ameliyat oldum bugün çıktım . saat 8 de geldim. hemen bilg. başına geçmişim . doktor 280 cc koycam demişti ama 315 damla koydu. şu an füze gibiler. kocaman ve çok gergin. biraz ağrım var. ağrı kesici ve antibiyotik yazdı. 2 saat sürdü ameliyat.gerginlik kaç gün sürüyo acaba.
arkadaşlar selam, bende göğüs büyütme ameliyatı ile ilgileniyorum ama fiyatlar ve doktor isimleri o kadar karışık ki nereden başlayacağıma karar veremedim.. burada ameliyat olmuş olanların fikirleri çok önemli tabi ki para konusuda...
kadın bir cerrah araştırıyorum bilgisi olan var mı? mersiii
hadi çok geçmişler olsun. ufak tefek ağrılar olacak tabii ama geçecek de. füze ve şişlikteki farkı 3-4 gün sonra görmeye başlarsın. gerginlik te yavaş yavaş geçiyor, biraz da senin cildinin yapısına bağlı bu. 1 haftada çok rahatlamış olursun merak etme
kızlar merhaba dün12.30 da ameliyat oldum bugün çıktım . saat 8 de geldim. hemen bilg. başına geçmişim . doktor 280 cc koycam demişti ama 315 damla koydu. şu an füze gibiler. kocaman ve çok gergin. biraz ağrım var. ağrı kesici ve antibiyotik yazdı. 2 saat sürdü ameliyat.gerginlik kaç gün sürüyo acaba.
arkadaşlar selam, bende göğüs büyütme ameliyatı ile ilgileniyorum ama fiyatlar ve doktor isimleri o kadar karışık ki nereden başlayacağıma karar veremedim.. burada ameliyat olmuş olanların fikirleri çok önemli tabi ki para konusuda...
kadın bir cerrah araştırıyorum bilgisi olan var mı? mersiii
geçmiş olsun.sorularını yanıtlayamam henüz ama şunu söyleyeyim. göğüslere kavuştuğun için moral sana en etkili ilaçlardan biri olacak. tadını çıkar ve kendini yorma.
sevgili Collinn....
bende 3 Mayıs 12.30 da ameliyat oldum bu arada :))))))
meme ucundan kas üstü 300 cc damla Mentor takılmış...ağrım sancım yok..düne göre bugün çok daha iyiyim...sadece memişlerim çok sert...
şimdiden sana geçmiş olsun...kendine çok iyi bak,bolbol dinlen...bende bu gece inanılmaz iyi uyudum...tam uykumu aldım....
öpüyorum
canım sana da çok geçmiş olsun.kas altı benimki o yüzden ağrılıymış.pazartesi işe başlıcam.bir günüm kaldı dinlenmek için. ama düne göre daha iyiyim.hatta sabaha göre gerginlik bile az. bu arada güle güle kullan yeni memelerini.
sevgili Kaygızıs_Melek,
ameliyatı olacağın doktoru kessinlikle kendin seç ve karar ver derim. Ben 3 Mayıs 2012 de bayan cerraha ameliyat oldum. bu forumda hakkında kötü yazanlarda vardı, iyi yazanlarda vardı...aslında her doktorun iyi yada kötü sonuçları olabilir.ve bu sadece doktora bağlı değildir. ameliyat olacağı bayanın sağlık durumuna da bağlı olduğuna inanıyorum. kendisiyle görüştüm, cevapları mantıklı geldi,doktorlara gitmeden önce ben çok araştırdım. burada övülen birkaç erkek cerrah bu işe tamamen ticari baktığını anladım..demek istediğim hangi doktor olacağına içinden gelen sese göre karar ver.
Bugün 2 ci günüm.dün ağrılarım vardı ama bugün iyiyim.evli 31 yaşında 2 normal doğum yapmış bir bayanım.160 cm boy 52 kg. 300 cc yuvarlak mentor meme ucu kas üstü yapıldı.
İYİCE DÜŞÜNÜP KARAR ver derim...çokta foruma takılma, çünkü kafan çok karışacak.
öpüyorum
slm lar
Kızlar dün akşam doğumgünüm için dışarı çıktık. Ameliyat olalı 3 hafta oldu...
Dün akşam siyah askılı bir bluz giydim, içimde sadece toparlasın diye dikişsiz atlete benzer bir sütyen kullandım, buna rağmen göğüslerim enfes enfes enfess:) diyecek başka söz bulamıyorum, dekolte harika duruyor, kolye de taktım ve onun duruşu bile bir başka oldu:)
Çok samimiyetle söylüyorum buradaki yazışmalar, ameliyat sonrası moraller olmasaydı daha zor atlatırdım bu süreci.
ameliyat olacak arkadaşlar evet karar vermesi ve operasyon sonrası azıcık zor olabilir ama değiyor herşeye:) Ağrılarım neredeyse bitti, sadece tam meme ucundan geçen eksenden kas dokusunun bağlantıları geçermiş, orada kesi olmamasına rağmen hafif acıyor orası ama onun haricinde yaram kapandı, ödemlerim neredeyse bitti, çok rahat hareket ediyorum. doktorum önümüzdeki haftadan itibaren denize de girebilirsin, balensiz olmak kaydıyla istediğin sütyeni de kullanabilirsin dedi. Yara izlerim için silikon bir pomad verdi onu kullanacağım ve izler neredeyse bitmeli olur dedi:)
Diyeceğim zor günler gitti, havalar açıldı ben de açılmaya başlayacağım:)
Hepinize sevgiler...
Kızlar dün akşam doğumgünüm için dışarı çıktık. Ameliyat olalı 3 hafta oldu...
Dün akşam siyah askılı bir bluz giydim, içimde sadece toparlasın diye dikişsiz atlete benzer bir sütyen kullandım, buna rağmen göğüslerim enfes enfes enfess:) diyecek başka söz bulamıyorum, dekolte harika duruyor, kolye de taktım ve onun duruşu bile bir başka oldu:)
Çok samimiyetle söylüyorum buradaki yazışmalar, ameliyat sonrası moraller olmasaydı daha zor atlatırdım bu süreci.
ameliyat olacak arkadaşlar evet karar vermesi ve operasyon sonrası azıcık zor olabilir ama değiyor herşeye:) Ağrılarım neredeyse bitti, sadece tam meme ucundan geçen eksenden kas dokusunun bağlantıları geçermiş, orada kesi olmamasına rağmen hafif acıyor orası ama onun haricinde yaram kapandı, ödemlerim neredeyse bitti, çok rahat hareket ediyorum. doktorum önümüzdeki haftadan itibaren denize de girebilirsin, balensiz olmak kaydıyla istediğin sütyeni de kullanabilirsin dedi. Yara izlerim için silikon bir pomad verdi onu kullanacağım ve izler neredeyse bitmeli olur dedi:)
Diyeceğim zor günler gitti, havalar açıldı ben de açılmaya başlayacağım:)
Hepinize sevgiler...
kızlar dedim ya doktor 315cc koydu .bana çok büyük görünüyorlar. ne zaman normal görünür bunlar.damarlarım bile belli.özellikle kocaman olmasınlar dedim ama
önceki cc kaçtı sende? sadece verdiğin bu değere göre tahminde bulunmak zor. foto olsa yorum yapardık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?