Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

boğaziçi tıp iyi fiyat vermiş ben dün nebil beyle görüşmeye gittim çok tatlı bi dr. beni çok rahatlattı önce ne hayal ettiğimi sordu sonra vücut şeklime bağlı olarak neler kullanıp ne elde edebileceğini gösterdi mesela ben ortası ayrı die üzülüyordum o ayrık olma durumu kemiğin iriliğinden değil göğüsün küçüklüğünden kaynaklıymış bende silikonla çözülür dedi.sonra ben 350 375 cc dedim sen zayıf bi bayansın bu çok abartı durur ve göze batar dedi beni ondanda vazgeçirdi bana en uygunu 300 cc damla protezmiş göğüslerimde sarkma olmadığı için yuvarlak çok yapay dururmuş bunların hepsini bilgisayar ortamında resimlerle oynayarak anlattı ve oluşacak şekli kendisi değil ikimiz belirledik kesinlikle harika bi dr yani ilgi olarak.birazda ameliyat hesaplı olsaydı oracıkta yatıp ameliyat olacaktım yani.neyse sanırım para biriktirmem lzm 5000 tl ameliyat ücreti talep ettiler

kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum

cnm inş herşey istediğin gibi olur.çok sevindim senin adına.ayrıca şimdiden geçmiş olsun

Teşekkür ederim cnm not aldım doktoru.

incilya
Canim ben Bogazici tip merkezinden Necdet beye ameliyat oldum.Memnunum ...Fotograflarimi gorebilirsin.

Cnm baktım fotoya harika olmuş tam imrendiğim ve istediğim gibi kendimde nasıl duracağını hayal bile edemiyorum.Dr.Necdet Uçar ismini bende düşündüm.Siteyi araştırdığımda ordaki cerrahları takip ederken resminide gördüm.Bana sempatik ve yakışıklı geldi.Bakalım randevum nasıl geçecek ve ne diyecek.

Cnm benimde aynı sorun göğüslerim ayrık.Umarım sende kafana göre en uygun doktoru bulursun.Benimde şuanda param yok ama bir yerden borç kredi ne varsa ayarlamayı düşünüyorum.Üstelik eşimin bile haberi yok ailemden istesem beni topa koyarlar.Boğaziçi tıp merkezini randevu için aradım benim sadece cumartesi öğleden sonra boş günüm var.Cumartesi gidebilirsem gidecem bakalım.Eşimi şöyle ayarlamayı düşünüyorum yazın okullar kapandığında çocuklarla beraber izne çıkacak.Ben yeni işe girdiğim için çıkamayacam tabi.Eşimin yokluğundan yararlanıcam o zaman geldiğinde şoka uğrar heralde Aslında daha fazla sabredemiyorum ama işte.Zamana bırakıyorum hayırlısı olsunda.Allah yardımcımız olsun bizde atlatsaydık şu dönemleri.

kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum

Cnm umarım herşey istediğin gibi olur senin heyecanını bende yaşıyorum inan.Dualarım seninle tatlım.Şimdiden geçmiş olsun Allah yardımcın olsun cnm.

offf harika:) hiç heyecanlanma, herşey harika olacak...mutlaka önden açık bir kıyafet al, ben sabahlık almıştım sürekli onu kullandım, hastane çıkışını da düşün ona göre rahat kullanaağın bir kıyafet koy:) iyi haberlerini bekliyoruz, bol bol bol şans dilerim:)

eminim ki herşey yolunda gidecek, hele sen böyle pozitif olursan ohhooo süper süper geçecek:) yeni memişlerden haber bekliyoruz:)

Yarin ameliyat olucak arkadaslarima simdiden gecmis olsun diliyorummm of cok heyecanli !!!guzel haberlerinizi bekliyoruz yeni cicilerinizle birlikte

yaptırmışken kocaman olsunlar mı?
doktoruna istediğin büyüklüğü anlatabilirsen sorun kalacağını sanmıyorum bu konuda konusunda. gerekirse bir kez daha konuş boyut meselesini. önemli bir konu malum.

hepinize çok tşk ederim arkadaşlar. Orduda olucam medikal parkta. dr. Hilal Kurul 3500 tl. öpüyorum hepinizi.

ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum sizin yorumlarınızı okurken ben bile heycanlanıyorum siz ne durumdasınız kim bilir hepinizin güzel haberlerini bekliyoruz
darısı bizim başımıza

arkadaşlar selam, bende göğüs büyütme ameliyatı ile ilgileniyorum ama fiyatlar ve doktor isimleri o kadar karışık ki nereden başlayacağıma karar veremedim.. burada ameliyat olmuş olanların fikirleri çok önemli tabi ki para konusuda...
kadın bir cerrah araştırıyorum bilgisi olan var mı? mersiii

Teoman Doğan 8 bin ile 10 bin arasında yapıyormuş.İyi bir doktor olduğunu duymuştum..

kaygısız selam..
doktor seçiminde gerçekten çok dikkatli olmalısın, özellikle bu dönemde hangi doktora güveniceğimizi şaşırmış durumdayız malesef ben de ameliyatımı bir bayan yapsın istiyorum birçok doktorla görüştüm erkek olsun kadın olsun çoğundan sıcak elektrik alamadım veya fiyatları çok pahalı geldi.. geçen hafta arkadaşımın tanıştırdığı bir bayanla görüştüm Dr. Esin Aksungur kendisi çok cici çok tatlı bir bayan çok sıcak davrandı bana ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı fakat henüz tam karar verebilmiş değilim :/// ikinci kez görüşmeye gidicem kendisiyle pazartesi günü bu yaptırıcağım ilk estetik ameliyat olucagı için de çok heycanlıyım :)) detayları görüşmeden sonra bildiririm :)....

süpeeeer çok teşekkür ederim.. pazartesi görüşmeden sonra bana da yazarsan sevinirim neticeyi... ben de heyecanlandım şimdi... yeri nerede? görüşme için para alıyorlar mı?

cnm merhaba yorumunu okuduktan sonra Esin hanımın sayfasına baktım kendisi bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak hastaya çıkabilecek sonucu gösteriyormuş
sanada yaptımı bu işlemi ? ve fiyat olarak ne söyledi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…