İİİİİ ki dooodun
hadi atlattın demek, bundan sonra mutlu memeli bir hayat diliyorum
bundan iyi doğum günü hediyesi olamaz. en azından şimdilik. hep sağlıkla inş canım.
en sıcak havalarda bile atletsiz duramamak ne fena. malum sütyendeki dolgular düşerse atlet onları tutar...son ayları yaşıyorum atletlerim, dolgu maddelerim ile...
benim 3,5 hafta oldu daha yeni yeni boyutunu anlama başladım. en az 1 ay bekle, ödemler çok fark ediyor, daha aşağı iniyor, daha da doğallaşıyor...kızlar dedim ya doktor 315cc koydu .bana çok büyük görünüyorlar. ne zaman normal görünür bunlar.damarlarım bile belli.özellikle kocaman olmasınlar dedim ama
benim 3,5 hafta oldu daha yeni yeni boyutunu anlama başladım. en az 1 ay bekle, ödemler çok fark ediyor, daha aşağı iniyor, daha da doğallaşıyor...
önce 280 koyucam dedi. ameliyatta denemiş.315 cc uygun görmüş. foto eklemedim henüz. inşallah yarı akşam koyarım.
sağol canım böyle kocaman kalıcaklar diye ödüm kopuyo.[/QUOTE
Benım kocaman kalsınlar :))))
ameliyat önceki cc yi sormuştum.
ya kızlar benim göğüslerim limon kadar ,destekli giymekten bıktım.ama sonuçta ameliyat yani,çok korkuyorum aslında.nasıl ikna olucamıda bilmiyorum.help help
Kızlar dün akşam doğumgünüm için dışarı çıktık. Ameliyat olalı 3 hafta oldu...
Dün akşam siyah askılı bir bluz giydim, içimde sadece toparlasın diye dikişsiz atlete benzer bir sütyen kullandım, buna rağmen göğüslerim enfes enfes enfess:) diyecek başka söz bulamıyorum, dekolte harika duruyor, kolye de taktım ve onun duruşu bile bir başka oldu:)
Çok samimiyetle söylüyorum buradaki yazışmalar, ameliyat sonrası moraller olmasaydı daha zor atlatırdım bu süreci.
ameliyat olacak arkadaşlar evet karar vermesi ve operasyon sonrası azıcık zor olabilir ama değiyor herşeye:) Ağrılarım neredeyse bitti, sadece tam meme ucundan geçen eksenden kas dokusunun bağlantıları geçermiş, orada kesi olmamasına rağmen hafif acıyor orası ama onun haricinde yaram kapandı, ödemlerim neredeyse bitti, çok rahat hareket ediyorum. doktorum önümüzdeki haftadan itibaren denize de girebilirsin, balensiz olmak kaydıyla istediğin sütyeni de kullanabilirsin dedi. Yara izlerim için silikon bir pomad verdi onu kullanacağım ve izler neredeyse bitmeli olur dedi:)
Diyeceğim zor günler gitti, havalar açıldı ben de açılmaya başlayacağım:)
Hepinize sevgiler...
sağol canım böyle kocaman kalıcaklar diye ödüm kopuyo.
sağol canım böyle kocaman kalıcaklar diye ödüm kopuyo.[/QUOTE
Benım kocaman kalsınlar :))))
Benimkilerde kocaman kalsınlarr..
ya kızlar benim göğüslerim limon kadar ,destekli giymekten bıktım.ama sonuçta ameliyat yani,çok korkuyorum aslında.nasıl ikna olucamıda bilmiyorum.help help
kızlar ameliyatın üstünden 2 ayı aşkın bir süre geçti göğüslerim normal haline ulaştı ancak sol göğsüm sadece benm farkedebildiğimşekilde hafif aşağıda gibi yada üstü şiş, doktor küçük bir kapsül oluşumu olabilir yoğun masaj yap dedi. sağ göğsümde normal şeklini aldı. böyle sıkıntılar yaşayan oldumu hiç yazarmısınız???
ah ben deli gibi korkuyordum, sana anlatamam endişemi, telaşımı, neler sordum, ne telaş yaptım anlatamam. Ama noldu bir cesaret girdim, çıktım, bitti bile, üstünden neredeyse 1 ay geçti:) Bir niyet, bir hareket, bir deli cesareti:) bu iş tamam...ya kızlar benim göğüslerim limon kadar ,destekli giymekten bıktım.ama sonuçta ameliyat yani,çok korkuyorum aslında.nasıl ikna olucamıda bilmiyorum.help help
Canım dogum günün kutlu olsuunnn...Daha yeni yeni tadını almaya başlıyorsun.İnanki ilerde yaşayacagın mutluluk,kendine hayran hayran bakışların daha fazla olacak Mutlu,harkulade bir yaz bizi bekliyorrr....
Canım çok çok çok sağol, dün de bikinilerimi denedim, bence oldu:) ama eşim ne diyecek bilemedim:)))))))) Bu arada senin profil fotondaki sütyen enfes enfes...Dün benzerini Penti'de gördüm, sen nereden aldın çok güzzel, eh manken de güzel olunca fotonu çok çok beğendim:)
Canım her gögüs büyütme ameliyatı olan bayanda,gögsünde mutlaka kapsül oluşur.Bu kapsül ufak,zararsız olabilir.Yogun yapacagın masajla yumuşatılıp kapsül kırılabilir.Bazende düzenli doktora gidip doktorun yapacagı masajla bu sorun giderilebilir.Fakat halen sorun devam ediyorsa,gögsüne baskı,gerilme,şekil bozuklugu yapıyorsa malesefki ameliyat edilmesi gerekir.İnşallah gerek kalmaz,masajla sorun çözülür..Düzenli şekilde doktoruna gitmeni öneririm sana..
canım ameliyattan önce 80 b takıyodum. sana 280 cc olur dedi doktor. ameliyatta denemiş.gözüne küçük görünmüş 315 koymuş.157 boyum 57 kilom var. bugün kontrole gidicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?