Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

İİİİİ ki dooodun
hadi atlattın demek, bundan sonra mutlu memeli bir hayat diliyorum

Kızlar çok çok teşekkür ederi...Öpüyorum sizi çok çok...

kızlar dedim ya doktor 315cc koydu .bana çok büyük görünüyorlar. ne zaman normal görünür bunlar.damarlarım bile belli.özellikle kocaman olmasınlar dedim ama
benim 3,5 hafta oldu daha yeni yeni boyutunu anlama başladım. en az 1 ay bekle, ödemler çok fark ediyor, daha aşağı iniyor, daha da doğallaşıyor...

ya kızlar benim göğüslerim limon kadar ,destekli giymekten bıktım.ama sonuçta ameliyat yani,çok korkuyorum aslında.nasıl ikna olucamıda bilmiyorum.help help

ya kızlar benim göğüslerim limon kadar ,destekli giymekten bıktım.ama sonuçta ameliyat yani,çok korkuyorum aslında.nasıl ikna olucamıda bilmiyorum.help help

benimde ameliyat korkum vardı hemde fena halde, nasıl girip çıktığını bile anlamıyosun bir bakmışsın memişlerin olmuş:)) korkma ilk gün şişken bile diyeceksinki iiki yaptırmışım:))

kızlar ameliyatın üstünden 2 ayı aşkın bir süre geçti göğüslerim normal haline ulaştı ancak sol göğsüm sadece benm farkedebildiğimşekilde hafif aşağıda gibi yada üstü şiş, doktor küçük bir kapsül oluşumu olabilir yoğun masaj yap dedi. sağ göğsümde normal şeklini aldı. böyle sıkıntılar yaşayan oldumu hiç yazarmısınız???

Canım dogum günün kutlu olsuunnn... Daha yeni yeni tadını almaya başlıyorsun.İnanki ilerde yaşayacagın mutluluk,kendine hayran hayran bakışların daha fazla olacak Mutlu,harkulade bir yaz bizi bekliyorrr....

Canım,gögüslerinden gerçekten şikayetçiysen bazı şeyleri göze alacaksın mecburen.Bizler çok sıkıntı çektik,mutsuz olduk.Artık yeter dedik ve ameliyat masasına yattık.Şükür pişman olmadım.Keşke daha önceden ameliyat olsaymışımda tadını çıkarsaymışım.Hep mutlu geçseymiş günlerim..O tatillerde yaşadıgım sıkıntılar,dolgulu sütyenler,bikiniler Tabiki sonuçta bu bir ameliyat.Ama dogru doktoru bulup isteklerini en iyi biçimde anlatırsan emin ol sende bizler kadar mutlu olursun canım.Allah yardımcın olsun,bizden sana tam destek var.Sen yeterki ameliyat olmaya karar ver,biz sana yardım ederiz

Canım her gögüs büyütme ameliyatı olan bayanda,gögsünde mutlaka kapsül oluşur.Bu kapsül ufak,zararsız olabilir.Yogun yapacagın masajla yumuşatılıp kapsül kırılabilir.Bazende düzenli doktora gidip doktorun yapacagı masajla bu sorun giderilebilir.Fakat halen sorun devam ediyorsa,gögsüne baskı,gerilme,şekil bozuklugu yapıyorsa malesefki ameliyat edilmesi gerekir.İnşallah gerek kalmaz,masajla sorun çözülür..Düzenli şekilde doktoruna gitmeni öneririm sana..

ah ben deli gibi korkuyordum, sana anlatamam endişemi, telaşımı, neler sordum, ne telaş yaptım anlatamam. Ama noldu bir cesaret girdim, çıktım, bitti bile, üstünden neredeyse 1 ay geçti:) Bir niyet, bir hareket, bir deli cesareti:) bu iş tamam...

Canım dogum günün kutlu olsuunnn... Daha yeni yeni tadını almaya başlıyorsun.İnanki ilerde yaşayacagın mutluluk,kendine hayran hayran bakışların daha fazla olacak Mutlu,harkulade bir yaz bizi bekliyorrr....

Canım çok çok çok sağol, dün de bikinilerimi denedim, bence oldu:) ama eşim ne diyecek bilemedim:)))))))) Bu arada senin profil fotondaki sütyen enfes enfes...Dün benzerini Penti'de gördüm, sen nereden aldın çok güzzel, eh manken de güzel olunca fotonu çok çok beğendim:)

Kızlar masajı nasıl, ne sıklıkta ve çok mu sıkarak yada gevşek gevşek mi yapıyorsunuz? Bir de sürekli yani senelerce yapacakmıyız?

Canımmmm... Bikini konusunda eşin ilk başta bunumu giyiniceksin,olmaz gibi tepki verebilir.Gerçi ilk başta senin bipe denizde kabinden dışarı çıkarken çekingenligin olabilir Eyvah,nasıl çıkıcam ben böyle diye.Hatta dikkatli bakışlar seni ve eşini rahatsızda edebilir ama emin ol herşey düzelip normale dönüyor yani alışıyorz.Hatta eşin ve sen o kadar benimsiyorsunuzki hep böyleymiş gibi normal görünüyor Biraz idare edeceksiniz yaniii...
Benim avatar fotomdaki sütyenimi ben Pentiden aldım canım.Aynen,dogru yere bakmışsın Kesinlikle çok rahat edebilecegin bir sütyen,duruşu,rahatlıgı ve bikini gibi durması çok güzel.Almanı tavsiye ederim yanii..Masajını gögüslerini iyice sıkarak yani sert bir biçimde yap.Süresi konusunda doktorn bilgi verecektir canım.Ben ilk bir iki ay yaptım.Ama hala aklıma gelince yapıyorum.Nee oluuurrr,ne olmazz.... Kocam zaten masaj yapıyor,pekte gerek olmuyor evli olunca

şekil bozukluğu yokda işte benmkisi ufak takıntılar

canım ameliyattan önce 80 b takıyodum. sana 280 cc olur dedi doktor. ameliyatta denemiş.gözüne küçük görünmüş 315 koymuş.157 boyum 57 kilom var. bugün kontrole gidicem.

demek ki varmış göğsün. doktorun ameliyat öncesi göğüslerinin kaç cc olduğunu söylemedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…