• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim de boyum senden uzun, bana 250-275 takıldı. 75c kullanıyordum, şimdi 75d oldu. doktorundan silikonları göstermesini iste, 275cc silikon ufacık aslında, benimkiler d cup olmasına rağmen kocaman durmuyorlar valla :52: gerçi bilmiyorum belki de benim gözüme eskiden çok daha büyük oldukları için şimdi küçük geliyordur :1:

doktor ameliyatta deneyecekmiş 300cc falan.uygun olanı takıcam dedi. tabi yine ben de görsem boyutlatını iyi olur. doktorun biri istediğiniz bir beden sütyenin içine , ten çoraba koyduğunuz 250-280-300-320 gr priçleri koyarak evde deneme yapabilirsiniz diyodu .öyle mi yapsam

doktor ameliyatta deneyecekmiş 300cc falan.uygun olanı takıcam dedi. tabi yine ben de görsem boyutlatını iyi olur. doktorun biri istediğiniz bir beden sütyenin içine , ten çoraba koyduğunuz 250-280-300-320 gr priçleri koyarak evde deneme yapabilirsiniz diyodu .öyle mi yapsam

Colin fotolarima bakarak fikir edinebilirsin. 1 60 boyundayim,gogsum cok kucuktu ,emzirince hicbirsey kalmamisti.Ustler bombosdu...Doktor bana yuvarlak uygun ormustu ama ben damlada israr ettim ve damla uygu;ladi...Memnunum cunku minyon olunca bence damla daha dogal duruyor gibi...

canım sağol önerin için . şu an 80 b destekli kullanıyorum. aynı görüntüyü desteksiz sütyenle istiyorum. dokunduğun zaman sünger hissetmek istemiyorum.çıplakken kendimi iyi hissetmek istiyorum.özgüvenim artıcak.

cnm sen benden şanslısın boyumuz ve kilomuz aynı ama bnmkileri bi gör sırtımdan farkı yok ikiside dümdüz geçen gün ölçtüm 73 cm çıktı 80b doldursam öpüp başıma koycam bende diyorumki hani bunca yıl yokluk çektim olmuşken bari şöyle koca koca olsun sütyen fln çıkarıp atarım bi daha takmam öyle dik ve büyük istiyorum yani

vermez olur mu? benim damla protez 260 cc. Şöyle anlatayım üstten belirgin bombeler yok, çok daha doğal, o damla formunundan tahmin edebileceğin görüntü var. Zaten aslında istediğin dekolteyi koyulacak protezdn ziyade göğüs dokun belirliyor. Ama şunu çok net belirteyim benim protezim son derece doğal, diri ve hoş bir görüntü verdi.

Ben de şöyle anlatayım:Yuvarlak protez kesinlikle ve kesinlikle öyle üstten belirgin bombeler vermez herkesin korktuğu TAS göruntusunu oluşturmaz.Yuvarlak protez masa ustunde yuvarlaktır ama ayaga kalkınca kesinlikle damla şeklini alır.Sebep:yerçekimi.Bu tabiiki doktorunuzun hüneriyle alakalı bir durum neticede.o dogallıgı yuvarlak protezle saglayamayacagını duşunen doktorlar damlayı tercih edebiliyorlar saygı duyarım.Ben de iki çocuk emzirdim ust lobum boşalmıştı bana yuvarlak takıldı hem de kasüstü ve sonuçç:mükemmel dogallıkta memelerim var.Bence ameliyat olmamış arkadaşlar bu konuya takılıp durmasınlar neticede birçok doktora gidip goruşecekler ve inandıgı guvendigi doktora ameliyat olacaklar.Kararı da o doktora bıraksınlar lutfen.Bu sozlerim de polemik olarak anlaşılmasın kimseyle polemige girmek gibi bir niyetim yok yuvarlak protezlerle ilgili tamamen YANLIŞ bilgiler dolaşıyor son zamanlarda ona açıklık getirmek istedim.(Bu bilgiler doktorumdan edindigim bilgilerdir ordan burdan duyma şeyler değil)Herkese sevgiler...

Bence vucuda gore doktor en dogru karari verir protez tipinde.Belki doktoru dinleseydim cok daha guzel durucakti protezlerim onu bilemiyorum artik :)

Ama sonucta minyonum ve gogusle boyun arasindaki mesafe kisa.Yuvarlaklar agzima giricekmis gibide durabilirdi.Ne kadar asagidan baslarsa o kadar iyi durur diye dusunup damla sectim.

tabiki görebilirsin :34:[/QUOTcnm çok tşk ederim hmn bakıcam 14:30da rand. var şimdiden ölüyorum heyecandan bide ameliyata gtsem kalbim durur galiba :17:

herkeste aynı duygular oluyor rahat ol o heycanı yaşa :34: hakkında hayırlısı olsun cnm :16:

Bence vucuda gore doktor en dogru karari verir protez tipinde.Belki doktoru dinleseydim cok daha guzel durucakti protezlerim onu bilemiyorum artik :)

Ama sonucta minyonum ve gogusle boyun arasindaki mesafe kisa.Yuvarlaklar agzima giricekmis gibide durabilirdi.Ne kadar asagidan baslarsa o kadar iyi durur diye dusunup damla sectim.

benimde tam tersi boyun ve göğüs arası mesafem uzun üst tarafım uzun aslında bu yüzden yuvarlak konulduğunda dekoltem çok güzel ortaya çıktı :51:

kafam karıştı şimdi. damla protez üste hiç mi dogunluk vermiyo

Canım,damla protez üst lobunda hiç dolgunluk vermez demiyorum..Ben bununla ilgili birçok yerde yazılar yorumlar yazdım.Neden kimse anlamıyor beni hala anlamış degilim...Ben sana diyorumki emzirmiş bir bayan olarak seninde benim ameliyat önceki gögüslerim gibi üst lobunda meme dokusu fazla yoktur diye düşünüyorum.Damla protez masaya koyuldugu zaman damla şeklinde durur.Bakınız yuvarlak ve damla protezin yatay hali... $untitled54858.png Ayakta ise üst dolgunluk daha çok aşşagıya dogru iner bakınız $imagesCA3TTOEX.jpg Fakat yuvarlak protez yatay pozisyonda dogal bir meme gibi yatık vaziyette yuvarlak durur.Ayakta ise üst taraf hafif aşşagıya dogru akar ve damla gibi dogal bir görünüme gelir.Fakat damla proteze nazaran üst lob tabiki daha dolgun olur.Bunu kimse inkar edemez sanırım.........Buyrunuz damla protez,yuvarlak protezin arasındaki farkı en iyi gösteren bir foto.Üst loba dikkat.. $4848.png
Şimdi benim ameliyattan önce meme büyüklügümde sizin gibi B cup tı.Alt kısımda meme dokum vardı.Üst kısmım daha düzdü.Eger sizde üst lobunuzun daha dolgun ama top gibi ASLA durmayan bir gögüs istiyorsanız Yuvarlak protezi tercih edin,düşünün diyorum.Ben damla protez taktıran arkadaşların üst dekoltesi yok,dümdüz diye bir kelime kullanmıyorum.Damla protezi olan arkadaşlar,lütfen size söyledigim bir şey yok burada.Gögsümüzün birine damla birine yuvarlak silikon takılsaydı aradaki farkı tabiki daha iyi anlayabilirdiniz.O zaman damla daha iyi oldu yada yuvarlak ollsun daha iyi oldu diyebilirdik.Bize doktor ne uygun gördüyse onu kullanmıştır.Önemli olan bizim memnuniyetimizki ne güzel herkes memnun,sorun yok.Artık bu konu beni çok gerdi.Tekrar girmek dahi istemiyorum...

Canım,damla protez üst lobunda hiç dolgunluk vermez demiyorum..Ben bununla ilgili birçok yerde yazılar yorumlar yazdım.Neden kimse anlamıyor beni hala anlamış degilim...Ben sana diyorumki emzirmiş bir bayan olarak seninde benim ameliyat önceki gögüslerim gibi üst lobunda meme dokusu fazla yoktur diye düşünüyorum.Damla protez masaya koyuldugu zaman damla şeklinde durur.Bakınız yuvarlak ve damla protezin yatay hali...Eki Görüntüle 403770 Ayakta ise üst dolgunluk daha çok aşşagıya dogru iner bakınız Eki Görüntüle 403771 Fakat yuvarlak protez yatay pozisyonda dogal bir meme gibi yatık vaziyette yuvarlak durur.Ayakta ise üst taraf hafif aşşagıya dogru akar ve damla gibi dogal bir görünüme gelir.Fakat damla proteze nazaran üst lob tabiki daha dolgun olur.Bunu kimse inkar edemez sanırım.........Buyrunuz damla protez,yuvarlak protezin arasındaki farkı en iyi gösteren bir foto.Üst loba dikkat.. Eki Görüntüle 403777
Şimdi benim ameliyattan önce meme büyüklügümde sizin gibi B cup tı.Alt kısımda meme dokum vardı.Üst kısmım daha düzdü.Eger sizde üst lobunuzun daha dolgun ama top gibi ASLA durmayan bir gögüs istiyorsanız Yuvarlak protezi tercih edin,düşünün diyorum.Ben damla protez taktıran arkadaşların üst dekoltesi yok,dümdüz diye bir kelime kullanmıyorum.Damla protezi olan arkadaşlar,lütfen size söyledigim bir şey yok burada.Gögsümüzün birine damla birine yuvarlak silikon takılsaydı aradaki farkı tabiki daha iyi anlayabilirdiniz.O zaman damla daha iyi oldu yada yuvarlak ollsun daha iyi oldu diyebilirdik.Bize doktor ne uygun gördüyse onu kullanmıştır.Önemli olan bizim memnuniyetimizki ne güzel herkes memnun,sorun yok.Artık bu konu beni çok gerdi.Tekrar girmek dahi istemiyorum...

cnm aslında sorun şurdan çıkıyor bizim gibi emzirmiş arkadaşlar emzirme sonrası üst tarafın boşalmasından ve küçüklüğünden şikayet ediyor ama hiç emzirmemiş arkadaşlar sadece küçüklüğünden
elbetteki dediğin gibi bize en uygunu yuvarlak kim ne derse desin bu böyle hiç birimizin vücudu yada emzirme sonrası boşalma miktarı aynı değil bunu ancak dokrtorlarımız anlar damla yada yuvarlak ikiside istenilen görüntüyü verdikten sonra kim ne diyebilir ben şahsen damla yaptırsaydım istediğim dekolteye kavuşamazdım bundan çok eminim çünkü istediğim alt tarafla üst tarafı eşitlemekti bunu üst tarafı ince olan damlayla nasıl eşitlerdim mantıken olmuyor zaten neyse umarım ameliyat olucak olan arkadaşlar bu işi ihtiyaçlarına göre düşünür :34:

Ameliyat olmaktan daha meşagatliymiş bu doktor bulma ve araştırma işi.Biraz kafam karıştı açıkçası.Ne yapsam diye düşünüyorum nerde yaptırsam hangi doktor daha iyi vsss.Şimdi de yorumunuza bakarak tekrar araştırmaya başladım.Boğaziçi Tıp Merkezini aradım fiyatı belli 3500 tl.Birde Medikal Park var orayı arayacam ama orası uzak geliyo bana.Boğaziçi Tıp Merkezinde iyi bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz doktor hangisi ona göre randevu alacam.Hangi doktordan randevu alayım 5 tane estetik cerrah varmış.Orada ameliyat olan arkadaşlar varmı?Napayım 2500 tl yi gözden çıkaran 3500 üde bulurum heralde.Sonuç iyi olsunda sonradan pişman olmaktansa ayarlarım bir şekilde maliyetini.İşyerinden izin almasıda mesele zaten yeni girdim.Akşam üzeri gitmeyi düşünüyorum.

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kafam çok karışık.

Ben de şöyle anlatayım:Yuvarlak protez kesinlikle ve kesinlikle öyle üstten belirgin bombeler vermez herkesin korktuğu TAS göruntusunu oluşturmaz.Yuvarlak protez masa ustunde yuvarlaktır ama ayaga kalkınca kesinlikle damla şeklini alır.Sebep:yerçekimi.Bu tabiiki doktorunuzun hüneriyle alakalı bir durum neticede.o dogallıgı yuvarlak protezle saglayamayacagını duşunen doktorlar damlayı tercih edebiliyorlar saygı duyarım.Ben de iki çocuk emzirdim ust lobum boşalmıştı bana yuvarlak takıldı hem de kasüstü ve sonuçç:mükemmel dogallıkta memelerim var.Bence ameliyat olmamış arkadaşlar bu konuya takılıp durmasınlar neticede birçok doktora gidip goruşecekler ve inandıgı guvendigi doktora ameliyat olacaklar.Kararı da o doktora bıraksınlar lutfen.Bu sozlerim de polemik olarak anlaşılmasın kimseyle polemige girmek gibi bir niyetim yok yuvarlak protezlerle ilgili tamamen YANLIŞ bilgiler dolaşıyor son zamanlarda ona açıklık getirmek istedim.(Bu bilgiler doktorumdan edindigim bilgilerdir ordan burdan duyma şeyler değil)Herkese sevgiler...
Ben sadece KENDİ fikirlerimi ve protezler görüntülerimi anlattım, siz neden bu kadar sert yazdınız anlamış değilim. Niyetim asla o doğru bu YANLIŞ demek değil. Sizin yazdıklarınızda "damla protezi HÜNERSİZ doktorlar tercih ediyor" gibi yaptığınız genellemeyi ise anlamak mümkün değil...

Ameliyat olmaktan daha meşagatliymiş bu doktor bulma ve araştırma işi.Biraz kafam karıştı açıkçası.Ne yapsam diye düşünüyorum nerde yaptırsam hangi doktor daha iyi vsss.Şimdi de yorumunuza bakarak tekrar araştırmaya başladım.Boğaziçi Tıp Merkezini aradım fiyatı belli 3500 tl.Birde Medikal Park var orayı arayacam ama orası uzak geliyo bana.Boğaziçi Tıp Merkezinde iyi bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz doktor hangisi ona göre randevu alacam.Hangi doktordan randevu alayım 5 tane estetik cerrah varmış.Orada ameliyat olan arkadaşlar varmı?Napayım 2500 tl yi gözden çıkaran 3500 üde bulurum heralde.Sonuç iyi olsunda sonradan pişman olmaktansa ayarlarım bir şekilde maliyetini.İşyerinden izin almasıda mesele zaten yeni girdim.Akşam üzeri gitmeyi düşünüyorum.

Hiççç merak etme, aklına yatan birkaç doktor ziyareti ile en kısa zamanda içine sinen doktoru ve hastaneyi bulacaksın:) Lütfen rahat ol...Benim doktorum Ercan Demiray, ben kendi muayenehanesinde muayene oldum ancak operasyonu Estetika'da yaptırdım. Bildiğim kadarıyla Boğaziçi Tıp Merkezi'nde de çalışıyor. En azından bildik bir hekim olur:) Bir gidip tanış istersen, bakarsın içine siner....
Üstelik neticeyi düşün, harika olacak:)

Canim ben Bogazici tip merkezinden Necdet beye ameliyat oldum.Memnunum ...Fotograflarimi gorebilirsin.

Son düzenleme:
kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum

kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum

Hadi bakalım..Çok güzel bir sonuç ve agrısız sızısız bir ameliyat diliyorum sana... :16: İstedigin şekilde git,ama yanına önden dügmeli yada fermuarlı bir şey al tabi,şal al birde yanına,ameliyattan sonra omuzlarına alırsın :34:

Hadi bakalım..Çok güzel bir sonuç ve agrısız sızısız bir ameliyat diliyorum sana... :16: İstedigin şekilde git,ama yanına önden dügmeli yada fermuarlı bir şey al tabi,şal al birde yanına,ameliyattan sonra omuzlarına alırsın :34:

çok teşekkür ederim canım. şal da iyi fikir.

Oooo maşallaaah 3 mayıs a ne kalmış şunun şurasında hadi hayırlısıııııııı ;)

Burcucuğum...teşekkürler...ameliyatım yarın akşam...aslında hiç korku ve endişem yok.az önce dr un asistanı aradı, talimatları verdi....umarım istediğim memişlerime kavuşacağım ....artık Cuma güzel haberleri yazarım :)))))
nedense çok başarılı olacağından eminim....içimde öyle bir his var...İnşallah herşey yolunda gider.

ben de 3 mayısta oluyorum. ne konacağı belli değil. pazartesi karar verilecek. kan testi falan. merak ediyorum. bir de internetten okuduğuma göre ameliyat sonrası sigara içilmeyecekmiş. inşallah başarırım

sevgili Collinn,
Ne konacağı zaten tam belli olmuyor.dr sana bakarak fikir yürütür,senden düşüncelerini alır ve ortalama ne olabileceğini bildirir...benim bu şekilde oldu zaten...ama ana karar zaten ameliyat esnasında alınacak...benim dr um 260 -300 cc deneyecem dedi...önerdiği ölçü 260 cc,ben de 275 olsun isterim dedi...dr dediğine göre 300 cc de olabilirmiş ama ameliyat esnasında bakacağız dedi...fiziğine göre en uygunu neyse, onu takarım dedi...açıkçası güveniyorum...korkum yok...:)))

inşallah hem senin için, hem benim için 3 MAYIS YENİ HAYATA MERHABA günü olacaktır....:))) şimdiden geçmiş olsun :)))))

Back