Canım,damla protez üst lobunda hiç dolgunluk vermez demiyorum..Ben bununla ilgili birçok yerde yazılar yorumlar yazdım.Neden kimse anlamıyor beni hala anlamış degilim...Ben sana diyorumki emzirmiş bir bayan olarak seninde benim ameliyat önceki gögüslerim gibi üst lobunda meme dokusu fazla yoktur diye düşünüyorum.Damla protez masaya koyuldugu zaman damla şeklinde durur.Bakınız yuvarlak ve damla protezin yatay hali...
Eki Görüntüle 403770 Ayakta ise üst dolgunluk daha çok aşşagıya dogru iner bakınız
Eki Görüntüle 403771 Fakat yuvarlak protez yatay pozisyonda dogal bir meme gibi yatık vaziyette yuvarlak durur.Ayakta ise üst taraf hafif aşşagıya dogru akar ve damla gibi dogal bir görünüme gelir.Fakat damla proteze nazaran üst lob tabiki daha dolgun olur.Bunu kimse inkar edemez sanırım.........Buyrunuz damla protez,yuvarlak protezin arasındaki farkı en iyi gösteren bir foto.Üst loba dikkat..
Eki Görüntüle 403777 Şimdi benim ameliyattan önce meme büyüklügümde sizin gibi B cup tı.Alt kısımda meme dokum vardı.Üst kısmım daha düzdü.Eger sizde üst lobunuzun daha dolgun ama top gibi ASLA durmayan bir gögüs istiyorsanız Yuvarlak protezi tercih edin,düşünün diyorum.Ben damla protez taktıran arkadaşların üst dekoltesi yok,dümdüz diye bir kelime kullanmıyorum.Damla protezi olan arkadaşlar,lütfen size söyledigim bir şey yok burada.Gögsümüzün birine damla birine yuvarlak silikon takılsaydı aradaki farkı tabiki daha iyi anlayabilirdiniz.O zaman damla daha iyi oldu yada yuvarlak ollsun daha iyi oldu diyebilirdik.Bize doktor ne uygun gördüyse onu kullanmıştır.Önemli olan bizim memnuniyetimizki ne güzel herkes memnun,sorun yok.Artık bu konu beni çok gerdi.Tekrar girmek dahi istemiyorum...