Herkese merhaba, 28 Nisan'da memorial ataşehirde Dr Ercan karacaoglu'na
meme büyütme, gozalti torba aldırma ve yüz dolgusu ameliyatı oldum. Bugün evde 12. Gunüm ve deneyimlerimi sizinle paylaşmak istiyorum.
Herseyden önce doktoruma teşekkür ederim, tavsiye ile kendisini buldum, sabırsızlıkla sonucları bekliyorum. Çıkardığım dersler ve deneyimleri sizin için madde madde yazıyorum:)
1. Asla sevgilinizden ayrıldığınızda
estetik olmayın. psikolojiniz alt üst oluyor, ayrılmayı siz istemiş olsanız bile.
2. Asla çok basit ameliyat bunlar, 1 haftada ise başlarsın diyen doktorlara inanmayın. Ben araştırmadan ani bir kararla aynı gün 3 operasyon geçirdim. İlk 10 gün aynaya bakıp ağlayacak gecti. Hala gözlerim oturmadı, sis ve körlükler azalarak devam ediyor ama 1 haftada hayata karışmak büyük yalan.
3. Doktorum benim için en uygun meme büyüklüğünü seçti, 275 cocuk mentor round koydu. İstediğimiz sekle 3-4 ayda gelecegini söylüyor, şimdiden memnunum ben. Meme basından kas altına yerleştirildi, çok şükür suan ağrım sızım yok. İlk 1 hafta ise zordu. Ertesi gün kalkıp direksiyona gecmek gibi bir hikayem yok.
4. Gozalti operasyonu memeden daha zor gecti benim adıma. Her gün aynaya bakıp suratım ne zaman bana benzeyecek diye bekliyorum. Ayrıca vücudumdan yağ alınıp kök hücreye çevrilip yanaklarıma koyuldu. 10 gün sonra çok güzel olacağıma inanıyorum:)
5. Yüz estetiği ardından sislik ve morluklar için Auriderm xo jel kullanilmali. Hirudoid jel önerenler de var, kesinlikle rahatlatıyor, sisleri alıyor fakat gozalti cevrem kırisiyor kremi sürdükten sonra, geçici olmasını umuyorum.
6. Gozalti ameliyatından sonra gözün yuvarlaklastigi ve aşağı doğru çektiği doğru ama doktorum bunun şişlerden kaynaklandığını ve giderek duzelecegini söylüyor, gercekten giderek düzeliyor. Bu ise kalkışanların sabırlı olmasi lazım, ameliyat sonrası pamuk prensesten çok Bülent Ersoy'a benziyorsunuz. Pamuk prenses olmak için 1 ay lazım.
7. Ameliyattan sonra akla 100 bin soru geliyor, ve hepsi sanki çözümsüz gibi. Oysa bu soruların ameliyattan önce sorulması lazım:) her seyin de çözümü var.
Son soz: memelerim şimdiden çok güzel, yüzüm de inşallah en kısa sürede daha iyi olur. Sislerim geçsin diye dualarınızı esirgemeyin:)
Sevgiler