kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı
Collinn, bu arada kime ameliyat oluyorsun ? doktorun kim ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı
Ameliyat olmaktan daha meşagatliymiş bu doktor bulma ve araştırma işi.Biraz kafam karıştı açıkçası.Ne yapsam diye düşünüyorum nerde yaptırsam hangi doktor daha iyi vsss.Şimdi de yorumunuza bakarak tekrar araştırmaya başladım.Boğaziçi Tıp Merkezini aradım fiyatı belli 3500 tl.Birde Medikal Park var orayı arayacam ama orası uzak geliyo bana.Boğaziçi Tıp Merkezinde iyi bildiğiniz ve tavsiye edebileceğiniz doktor hangisi ona göre randevu alacam.Hangi doktordan randevu alayım 5 tane estetik cerrah varmış.Orada ameliyat olan arkadaşlar varmı?Napayım 2500 tl yi gözden çıkaran 3500 üde bulurum heralde.Sonuç iyi olsunda sonradan pişman olmaktansa ayarlarım bir şekilde maliyetini.İşyerinden izin almasıda mesele zaten yeni girdim.Akşam üzeri gitmeyi düşünüyorum.
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var kafam çok karışık.
herkeste aynı duygular oluyor rahat ol o heycanı yaşa hakkında hayırlısı olsun cnm
benimde tam tersi boyun ve göğüs arası mesafem uzun üst tarafım uzun aslında bu yüzden yuvarlak konulduğunda dekoltem çok güzel ortaya çıktı
o heycanı dolu dolu yaşıyorum ztn.dr 300 cc damla protez dedi bakalım artık parayıda tamamlarsam bnmde böyle cici cici göğüslerim olacak sonra elveda sütyenler :)
kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum
Hiççç merak etme, aklına yatan birkaç doktor ziyareti ile en kısa zamanda içine sinen doktoru ve hastaneyi bulacaksın:) Lütfen rahat ol...Benim doktorum Ercan Demiray, ben kendi muayenehanesinde muayene oldum ancak operasyonu Estetika'da yaptırdım. Bildiğim kadarıyla Boğaziçi Tıp Merkezi'nde de çalışıyor. En azından bildik bir hekim olur:) Bir gidip tanış istersen, bakarsın içine siner....
Üstelik neticeyi düşün, harika olacak:)
incilya
Canim ben Bogazici tip merkezinden Necdet beye ameliyat oldum.Memnunum ...Fotograflarimi gorebilirsin.
jeologeda
boğaziçi tıp iyi fiyat vermiş ben dün nebil beyle görüşmeye gittim çok tatlı bi dr. beni çok rahatlattı önce ne hayal ettiğimi sordu sonra vücut şeklime bağlı olarak neler kullanıp ne elde edebileceğini gösterdi mesela ben ortası ayrı die üzülüyordum o ayrık olma durumu kemiğin iriliğinden değil göğüsün küçüklüğünden kaynaklıymış bende silikonla çözülür dedi.sonra ben 350 375 cc dedim sen zayıf bi bayansın bu çok abartı durur ve göze batar dedi beni ondanda vazgeçirdi bana en uygunu 300 cc damla protezmiş göğüslerimde sarkma olmadığı için yuvarlak çok yapay dururmuş bunların hepsini bilgisayar ortamında resimlerle oynayarak anlattı ve oluşacak şekli kendisi değil ikimiz belirledik kesinlikle harika bi dr yani ilgi olarak.birazda ameliyat hesaplı olsaydı oracıkta yatıp ameliyat olacaktım yani.neyse sanırım para biriktirmem lzm 5000 tl ameliyat ücreti talep ettiler
kızlar çok heyecanlıyım. yarın bu saatte ameliyat olmuş olucam. inanın gömlek mi giyip gitsem bluz mu. önden düğmeli pijama mı giysem normal mi diye bile düşünüyorum
Burcucuğum...teşekkürler...ameliyatım yarın akşam...aslında hiç korku ve endişem yok.az önce dr un asistanı aradı, talimatları verdi....umarım istediğim memişlerime kavuşacağım ....artık Cuma güzel haberleri yazarım :)))))
nedense çok başarılı olacağından eminim....içimde öyle bir his var...İnşallah herşey yolunda gider.
canım boyum157 kilom56 . aşırı büyük olmasınlar c cup taksam yeterli dedim.80 b ama sütyeni çıkarınca yok yayvanlar.demiri sütyenle toparlanıyorlar. o yüzden 280 cc mantıklı geldi. eşim yaptırmaışken kocaman olsunlar diyo ama istemiyorum. hem boydan dolayı şişman dururum bence
inan özgüvenin tavan yapıcak
çıplakken ise çıplaklık süresini uzatacaksın
kaygısız selam..
doktor seçiminde gerçekten çok dikkatli olmalısın, özellikle bu dönemde hangi doktora güveniceğimizi şaşırmış durumdayız malesef ben de ameliyatımı bir bayan yapsın istiyorum birçok doktorla görüştüm erkek olsun kadın olsun çoğundan sıcak elektrik alamadım veya fiyatları çok pahalı geldi.. geçen hafta arkadaşımın tanıştırdığı bir bayanla görüştüm Dr. Esin Aksungur kendisi çok cici çok tatlı bir bayan çok sıcak davrandı bana ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı fakat henüz tam karar verebilmiş değilim :/// ikinci kez görüşmeye gidicem kendisiyle pazartesi günü bu yaptırıcağım ilk estetik ameliyat olucagı için de çok heycanlıyım :)) detayları görüşmeden sonra bildiririm :)....
Teoman Doğan 8 bin ile 10 bin arasında yapıyormuş.İyi bir doktor olduğunu duymuştum..
kaygısız selam..
doktor seçiminde gerçekten çok dikkatli olmalısın, özellikle bu dönemde hangi doktora güveniceğimizi şaşırmış durumdayız malesef ben de ameliyatımı bir bayan yapsın istiyorum birçok doktorla görüştüm erkek olsun kadın olsun çoğundan sıcak elektrik alamadım veya fiyatları çok pahalı geldi.. geçen hafta arkadaşımın tanıştırdığı bir bayanla görüştüm Dr. Esin Aksungur kendisi çok cici çok tatlı bir bayan çok sıcak davrandı bana ve tüm sorularımı içtenlikle yanıtladı fakat henüz tam karar verebilmiş değilim :/// ikinci kez görüşmeye gidicem kendisiyle pazartesi günü bu yaptırıcağım ilk estetik ameliyat olucagı için de çok heycanlıyım :)) detayları görüşmeden sonra bildiririm :)....
Teoman Doğan 8 bin ile 10 bin arasında yapıyormuş.İyi bir doktor olduğunu duymuştum..