Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

oooo hiç bir şey kalmamış hayırlısı olsun, çok mutlu ol, güzel haberlerini bekliyoruz...

canım çok saol ya hemen açıp bi göz atayım .bi de arkadaşlar birbirine göstermişler ameliyat sonrası ben de görmek istiyorum nasıl olucak yardımcı olabilir misiniz ben bu sitede yeniyim pek bilmiyorum da :))

canım yeni üye olduğun için henüz resimleri henüz göremezsin. mesaj sayısı artırman lazım, tam kaç bilemiyorum. resimleri görmen için de arkadaş olarak eklenmen gerekiyor.

canım çok saol ya hemen açıp bi göz atayım .bi de arkadaşlar birbirine göstermişler ameliyat sonrası ben de görmek istiyorum nasıl olucak yardımcı olabilir misiniz ben bu sitede yeniyim pek bilmiyorum da :))

karamelcim, şekeriiim, boyut gayet güzel. iyi ki böyle olmuş diyorum. önceki fotolar yakın çekim olduğu için olduğundan çok büyük görünüyormuş. sana demiştim sandığın gibi abartı olmadığını. rahat ol.

kızlar üzülmeyin sonra sonra iniyor amliyetınızı nerde oldunuz bilmyorum ama benimki kas altı benimkide öyleydi bana bandaj filan yapmadılar hiç sadece ameliyattan bu yana memelerim üst kısmını bastırması için sıkı bi korse bant gibi bişi var ilk günlere göre üstler çok güzel indi ve göğüslerim günden güne normal seksi görünümlerine kavuşuyorlar.

kızlar ameliyat sonrası izler için doktorum bana bir jel verdi iz kalmıyormuş :) istyen olursa msj atın yazarım adını. biraz pahalı ama değer yani :) bende daha 3 gün oldu kullanmaya başlayalı..

ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence... senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?

canım hayırlım olsun biraz geç oldu cvbım ama :) 5 gün kendim yağpıyordum her işimi ama bünye ile alakalıymış sanırım...

ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence... senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?

cnm cumartesi kontrole gittim gögüslerim baya normalde döndüler bide gögüslerini nasıl toplayarak bandajı taktığımı gösterdim dr a çok beyendi faydası olur dedi. hatta gögüs aram 2,5 3 cm kadar ayrıktı şimdi daha yakın duruyorlar çok mutluyum :)

benimde dr sürekli ortaya doğru iyice itmemei söyledi bide bandajı birazdaha sıkı yapıp göğüslerimi yaklaştırıyorum baya faydası oldu

hayırlı olsun güle güle kullan cnm :)

Herkese gunaydin:) Henuz ameliyat olmamis arkadaslara bir lafim yok ama kendisi ameliyat olup resimlerimizi gormek icin arkadaslik talebinde bulunan arkadaslar:lutfen sizlerden de en kisa zamanda albumler bekliyoruz. Olmuyor ama boyle degil mi

Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun size.Bende şimdiden heyecanlanmaya başladım.Sabırsızlıkla bekliyorum hatta sürekli takvime bakıyorum.İnşallah Allah'ın izniyle mayısın sonlarında tahlillere başlayacam haziranın başında da ameliyatım.Nasıl izin alacam onu düşünüyorum ameliyatımı cuma gününe getirsemde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirsem.Pzt işe dönmem lazım.Yeni ameliyat oldum izin aldım zaten.Adamlar diyecek bu çürükmü ne sürekli ameliyat oluyo.
Her alışverişe çıktığımda askılı bluzlarda badilerde iç çamaşırlarında gözüm kalıyo.Şimdilik alışveriş işini ameliyat sonrasına bıraktım olmaz birde üstüme.İnşallah bende burda resimlerimi paylaşırım.Öncesi ve sonrasını eklerim.Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.

çok çok sevindim geçmiş olsun, herşey daha da iyi olsun:)

valla söyle söyleim eğer kas altı ameliyat olacaksan 2 günde kalkmayı unut, ben 10 gün oldu valla hala zorlanıyorum. allahtan kendi işim ve eşimle beraber çalışıyorum da o yardım ediyor. eşim yoksa bile çalışanlarım var, kızlardan yardım istiyorum. kas üstü veya kas zarı altı olacaksa yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama daha kısa sürede ayaklanabilirsin.

Kızlar 12'sinde ameliyat olmuştum ve çok şükür iyi gibiyim ama normal düzene dönmeme daha epey bir vakit var. Valla ne yalan söyleyim çok zorlandım. Dün gece de oğlum birşey istedi, uzandım verdim, sonra sağ tarafımda bir sıkcaklık ve ıslaklık hissediyorum ama önemdemedim, sonunda bir baktım beyaz pijamam kıpkırmızı olmuş, diren yerim açılmış mı(( oğlum kırkmasın diye, sakince sofradan kalktım, eşimi çağırdım, sütyeni açınca daha da kanama arttır, banyo halısı falan resmen epey kan oldu neyse durdurduk ve şimdi kabuklandı.

ama inanın bayılacaktım, eşimin de rengi attı birden:) offf yaaa ben mi böyle oldum bilemiyorum ama çok zorlandım...

offf ya geçmiş olsun kötü olmuş :44: bende diren olmadığından öyle bişey yaşamadım çok şükür ama emin ol anlattığın kadar zorlandım benimki dual plane idi tam kas altı nasıl olurdu onu tahmin bile etmek istedimiyorum allahım herkese ağrısız atlatmayı nasip etsin inşallah

Hadi bakalım Az kalmış canım. Tabiki seninde mutluluğunun resmini görmek bizleri de çok mutlu edecektir. Hadi hayırlısı olsun bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…