Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Tşk ederim kıslar varya yaptırmadan evvel baya kararsızdım yaptırsammı yok yaptırmasammı valla şimdi iiki yaptırmışım diyorum

:) caNIM NERE OLUCAKSIN AMELİYATINI HANGİ DR?

çok geçmiş olsun cnm içim bu tuhaf oldu sıkıca bastırsaydın kanayan yeri... Geçmiş olsun

çok geçmiş olsun cnm içim bu tuhaf oldu sıkıca bastırsaydın kanayan yeri... Geçmiş olsun

Çok sağolun kızlar valla ben bayılmak üzereydim:) eşim sonradan itiraf ediyor o da çok korkmuş, kanayan daha doğrusu fışkıran yere havlu ile tampon yaptı eşim sonra da 3-4 yarabantını sıkıca yapıstırdı, sonra da uzun süre yattım, sabah baktık kabuklanmış, ama acıyor şimdi

ya ben ilk mesajı kaçırmışım... ne kanadı? nasıl kanadı? niye kanadı???
çok geçmiş olsun, tabi henüz dikişlerin kaynamadıysa ve zorladıysan kanaması normal de çok kanamış gibi sanki. umarım çok zorlamamışsındır, iyileşmeni etkilemez.
dikkat et kendine, memelerine

diren yerim kanadı, ama öyle böyle değil. çok şükür şimdi iyiyim...

bence dren çıkışı kanamamıştır o kadar, drenler çıktıktan sonra da içerde bir miktar kan biriktiyse diren yolu hala açık olduğu için içerde biriken kan dışarı akmıştır. bu durumda belki iyi bile olmuş kanadığı, içerde kalacağına dışarı akmış gitmiş işte

çıktı çıktı, ama direnin ufacık bir deliği kalıyor ya, onu açmışım sanırım, şimdi bakıyorum küçük tırnak kadar bir kabuk ama meret nasıl kanadı...

hadi yaaa olur mu öyle? aman ne diyim her işte bir hayır vardır.

yarın kontrol günüm sorucam doktoruma yazarım buraya da...

valla bilmiyorum olur mu ama o ufacık delikten o kadar kanama olmaz gibi düşündüm. kontrolden sonra bizi de haberdar et.

silikonlarım yukarıya kaymış, böyle bir sorun yaşayan benden başka biri var mı ?

:44: çok garip bişey
acaba yuvarlakmıydı protezleriniz
damla protezin dönme gibi bir riski olduğunu okumuştum ama kimseden öyle bir şikayet duymamıştım
ama kayma hemde yukarıya kayma çok garip geldi bana umarım önemli birşey değldir keyfiniz kaçmaz

kızlar randevu aldım ben de.3 mayıs. bende meme ucu çöküklüğü de var. doktor silikon konunca çıkar dedi. bilgisi olan var mı

kızlar genellikle bunlar özel özelde düşünüyorum ama ben daha çok devlet istiyorum daha uygun fiyat oluyo die eğer yardımcı olursanız sevinirim..

silikonlarım yukarıya kaymış, böyle bir sorun yaşayan benden başka biri var mı ?

canım çok geçmişl olsun. sana nasıl bir yöntem uygulanmıştı ve nasıl bir silikon konmuştu? neden yukarı kaymış ilkkez duydum böyle bişeyi. ameliyatını hangi hastanede olmuştun.

bana kas altı yuvarlak high profil konuldu. benimde mesela kası zorladığım zaman yukarı çıkıyo gibi oluyoama bant var sıkıca sarılı o engelliyo ameliyatımı olalı 20 gün oldu 1 ay kadar daha takıcam o bantı

:) caNIM NERE OLUCAKSIN AMELİYATINI HANGİ DR?

Cnm doktorumla görüştüm sonra hocasıyla görüştürdü hoca beni uyardı.Devlet hastanesinde olacağım için duyulmasın yoksa herkes bunun için gelir.Normalde pek bu operasyonu yapmıyoruz buda doktorunun iyiliğinden yaparız dedi.Bana maliyetini sorma sakın bu para tamamen devlete ödeniyo diye konuştu benimle.Doktorumunda söylediği fiyat 2500 ü bulur dedi.Napalım artık ama doktorum çok iyi hemen hocasıyla görüşmüş rica etmiş.Hayırlısı olsun inşallah iyi geçer.Bu yüzden pek bilgi veremiyorum.

Özdencan Cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…