çok çok sevindim geçmiş olsun, herşey daha da iyi olsun:)
valla söyle söyleim eğer kas altı ameliyat olacaksan 2 günde kalkmayı unut, ben 10 gün oldu valla hala zorlanıyorum. allahtan kendi işim ve eşimle beraber çalışıyorum da o yardım ediyor. eşim yoksa bile çalışanlarım var, kızlardan yardım istiyorum. kas üstü veya kas zarı altı olacaksa yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama daha kısa sürede ayaklanabilirsin.
Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun size.Bende şimdiden heyecanlanmaya başladım.Sabırsızlıkla bekliyorum hatta sürekli takvime bakıyorum.İnşallah Allah'ın izniyle mayısın sonlarında tahlillere başlayacam haziranın başında da ameliyatım.Nasıl izin alacam onu düşünüyorum ameliyatımı cuma gününe getirsemde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirsem.Pzt işe dönmem lazım.Yeni ameliyat oldum izin aldım zaten.Adamlar diyecek bu çürükmü ne sürekli ameliyat oluyo.
Her alışverişe çıktığımda askılı bluzlarda badilerde iç çamaşırlarında gözüm kalıyo.Şimdilik alışveriş işini ameliyat sonrasına bıraktım olmaz birde üstüme.İnşallah bende burda resimlerimi paylaşırım.Öncesi ve sonrasını eklerim.Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.
offf ya geçmiş olsun kötü olmuş :44: Bende diren olmadığından öyle bişey yaşamadım çok şükür ama emin ol anlattığın kadar zorlandımBenimki dual plane idi tam kas altı nasıl olurdu onu tahmin bile etmek istedimiyorum Allahım herkese ağrısız atlatmayı nasip etsin inşallah
offf ya geçmiş olsun kötü olmuş :44: bende diren olmadığından öyle bişey yaşamadım çok şükür ama emin ol anlattığın kadar zorlandımbenimki dual plane idi tam kas altı nasıl olurdu onu tahmin bile etmek istedimiyorum allahım herkese ağrısız atlatmayı nasip etsin inşallah
çok geçmiş olsun cnm içim bu tuhaf oldu sıkıca bastırsaydın kanayan yeri... Geçmiş olsun
Çok sağolun kızlar valla ben bayılmak üzereydim:) eşim sonradan itiraf ediyor o da çok korkmuş, kanayan daha doğrusu fışkıran yere havlu ile tampon yaptı eşim sonra da 3-4 yarabantını sıkıca yapıstırdı, sonra da uzun süre yattım, sabah baktık kabuklanmış, ama acıyor şimdi
diren yerim kanadı, ama öyle böyle değil. çok şükür şimdi iyiyim...ya ben ilk mesajı kaçırmışım... ne kanadı? nasıl kanadı? niye kanadı???
çok geçmiş olsun, tabi henüz dikişlerin kaynamadıysa ve zorladıysan kanaması normal de çok kanamış gibi sanki. umarım çok zorlamamışsındır, iyileşmeni etkilemez.
dikkat et kendine, memelerine
diren yerim kanadı, ama öyle böyle değil. çok şükür şimdi iyiyim...
çıktı çıktı, ama direnin ufacık bir deliği kalıyor ya, onu açmışım sanırım, şimdi bakıyorum küçük tırnak kadar bir kabuk ama meret nasıl kanadı...tekrar geçmiş olsun diyelim. direnlerin çıkmamış mıydı?
çıktı çıktı, ama direnin ufacık bir deliği kalıyor ya, onu açmışım sanırım, şimdi bakıyorum küçük tırnak kadar bir kabuk ama meret nasıl kanadı...
hadi yaaa olur mu öyle? aman ne diyim her işte bir hayır vardır.bence dren çıkışı kanamamıştır o kadar, drenler çıktıktan sonra da içerde bir miktar kan biriktiyse diren yolu hala açık olduğu için içerde biriken kan dışarı akmıştır. bu durumda belki iyi bile olmuş kanadığı, içerde kalacağına dışarı akmış gitmiş işte
hadi yaaa olur mu öyle? aman ne diyim her işte bir hayır vardır.
yarın kontrol günüm sorucam doktoruma yazarım buraya da...
silikonlarım yukarıya kaymış, böyle bir sorun yaşayan benden başka biri var mı ?
silikonlarım yukarıya kaymış, böyle bir sorun yaşayan benden başka biri var mı ?
:) caNIM NERE OLUCAKSIN AMELİYATINI HANGİ DR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?