Benim protezlerim kas altına yerleştirildi ve çok doğal oldu, sanki hep benimle beraberlerdi, çok kolay alışılıyor..
alışmak ok ama tam boyutuna, şekline gelmesi ne kadar zaman aldı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim protezlerim kas altına yerleştirildi ve çok doğal oldu, sanki hep benimle beraberlerdi, çok kolay alışılıyor..
oooo hiç bir şey kalmamış hayırlısı olsun, çok mutlu ol, güzel haberlerini bekliyoruz...Arkadaslar sonunda karar verdim ve 27 nisan cuma gunu ameliyat olucam .Daha önce forumda 20 subat
diye yazmısdım .Kas altı olucak suan tek onu biliyorum .
Daha doktorumla görüsmedim .Persembe gunu görüsücem .Umarım hersey yollunda gecer.
Canım ank32 arkadaşımız sana Ankara'daki doktorlar hakkında yardımcı olabilir sanıyorum. Ameliyat linki
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/357043-ank32-meme-estetigi-ameliyati.html
Aşağıdaki linkte de ameliyat olan arkadaşlarımızın doktor bilgilerini bulabilirsin...
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
canım çok saol ya hemen açıp bi göz atayım .bi de arkadaşlar birbirine göstermişler ameliyat sonrası ben de görmek istiyorum nasıl olucak yardımcı olabilir misiniz ben bu sitede yeniyim pek bilmiyorum da :))
sağlıcakla kullan cnm
bende sabah 2 resim eklemiştim sevgili cimboma verdiğim söz üzerine biraz geç oldu ama
söz verip geciktirince üstümde yük varmış gibi oluyor yapmıyacağımdan değil fırsat bulamadığımdan aslında
canım benım ne guzel yazmıssın .yüzündekı mutlulugu görebiliyoruzz
Ayni durum ben de de var ne yazikki, ustu o kadar sis ki goguslerim ters duruyormus gbi gelio cumartesi oldum ameliyati, ilk gun cok daha fazlaydi ama bugun 5.gun biraz daha azaldi gibi... Hala tas gbiler ve sol tarafim cok daha fazla acio ama gecicek die dusunuorum ilerleme var sanki... Moral bozmamak lazim ama ben su agirlik calisan bodyci tipimden bir an once kurtulmak istiorummmm
Ayni durum ben de de var ne yazikki, ustu o kadar sis ki goguslerim ters duruyormus gbi gelio cumartesi oldum ameliyati, ilk gun cok daha fazlaydi ama bugun 5.gun biraz daha azaldi gibi... Hala tas gbiler ve sol tarafim cok daha fazla acio ama gecicek die dusunuorum ilerleme var sanki... Moral bozmamak lazim ama ben su agirlik calisan bodyci tipimden bir an once kurtulmak istiorummmm
ya devlette olup kötü olacaksa özele de razıyım ama isim istiyorum özel ya da devlet farketmez artık yeter ki güzel bi yerde olayım bi de ameliyat izi konusunda özel daha mantıklı sanırım devlette iz kalmasından korkuorum daha önce kıl dönmesi ameliyatı olmuştum ufak bi operasyon olmasına rağmen izi hala geçmedi oyüzden korkuyorum aslında devlete yaptırmaktan :S
ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence... senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?
ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence... senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?
Canım bu şekilde sütyen kullanıp ortaya dogru gögüslerini toplayıp tutarsan protezler esas yerine oturmaz,içeriye dogu kayar Allah korusun şekil bozuklugu olur.Arada,oturdugun yerde bile yani ne zaman müsait olursan gögüslerine masaj yap,mıncıkla hatta yagsız bir kremle masaj yaparsan daha kolay olur(kaygan ) Bebe yagıyla çok güzel oluyor ama cildin yaglıysa sivilcelenme yapabilir.Gögüslerini daha çok içeriye dogru ittir masaj yap,mıncıkla.Bu şekilde masaj yaptıgında hem gögsün yumuşar daha dogal bir kıvama gelir hemde protezlerini biraz daha içeriye dogru yerleşmesine yardımcı olur.Sürekli içeriye dogru tutupta sabit bırakırsan yumuşamaz,sertleşir ve dedigim gibi şekli bozulur..
benim ameliyatımüzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyse aynı ayrıklık bende de var ama bu ortadaki kemiğin şeklinden kaynaklanıyormuş yani ameliyat öncesi göğüsler nasılsa büyüyüncede o formda oluyormuş ben çok takılmıyorum buna masajla çok doğal hale geliyorlar en önemliside masajla slikon cebini genişletip slikonun rahatlamasını sağlamak.
benim ameliyatımüzerinden 1 buçuk ay geçti nerdeyse aynı ayrıklık bende de var ama bu ortadaki kemiğin şeklinden kaynaklanıyormuş yani ameliyat öncesi göğüsler nasılsa büyüyüncede o formda oluyormuş ben çok takılmıyorum buna masajla çok doğal hale geliyorlar en önemliside masajla slikon cebini genişletip slikonun rahatlamasını sağlamak.
Canım öyle agrıların olması çok normal.Birkaç ay hissedeceksin ara ara bu sızlamaları..Kolaymı..Gögsün üzerini sımsıkı saran kas gögüs kafesinden ayrıldı,oraya bir protez yerleştirildi.Dış taraf ne kadar temiz görünsede iç taraf dikişlerle dolu ve yara.Dış kısım çabuk iyileşir ama içerideki yaralar geç iyileşir.. Banyo yapınca kuş gibi hafifleyeceksin ama dikkat et fazla kalma banyoda,su çok sıcak olmasın ve oturarark yapma,ayakta hızlı bir şekilde....Mümkünse saçını ve vücudunu başkası yıkasın canım.Kollarını zorlama
bana daha ameliyat olmadan özgüven ve neşe geldi sınıf arkadaşlarım ya sana ne oldu ne kadar pozitifsin neşelisin ,çok değiştin sen diyolar , şimdiden mutluyum
çok çok sevindim geçmiş olsun, herşey daha da iyi olsun:)cnm cumartesi kontrole gittim gögüslerim baya normalde döndüler bide gögüslerini nasıl toplayarak bandajı taktığımı gösterdim dr a çok beyendi faydası olur dedi. hatta gögüs aram 2,5 3 cm kadar ayrıktı şimdi daha yakın duruyorlar çok mutluyum :)
valla söyle söyleim eğer kas altı ameliyat olacaksan 2 günde kalkmayı unut, ben 10 gün oldu valla hala zorlanıyorum. allahtan kendi işim ve eşimle beraber çalışıyorum da o yardım ediyor. eşim yoksa bile çalışanlarım var, kızlardan yardım istiyorum. kas üstü veya kas zarı altı olacaksa yaptıran arkadaşlar daha iyi bilir ama daha kısa sürede ayaklanabilirsin.Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun size.Bende şimdiden heyecanlanmaya başladım.Sabırsızlıkla bekliyorum hatta sürekli takvime bakıyorum.İnşallah Allah'ın izniyle mayısın sonlarında tahlillere başlayacam haziranın başında da ameliyatım.Nasıl izin alacam onu düşünüyorum ameliyatımı cuma gününe getirsemde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirsem.Pzt işe dönmem lazım.Yeni ameliyat oldum izin aldım zaten.Adamlar diyecek bu çürükmü ne sürekli ameliyat oluyo.
Her alışverişe çıktığımda askılı bluzlarda badilerde iç çamaşırlarında gözüm kalıyo.Şimdilik alışveriş işini ameliyat sonrasına bıraktım olmaz birde üstüme.İnşallah bende burda resimlerimi paylaşırım.Öncesi ve sonrasını eklerim.Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.
Kızlar 12'sinde ameliyat olmuştum ve çok şükür iyi gibiyim ama normal düzene dönmeme daha epey bir vakit var. Valla ne yalan söyleyim çok zorlandım. Dün gece de oğlum birşey istedi, uzandım verdim, sonra sağ tarafımda bir sıkcaklık ve ıslaklık hissediyorum ama önemdemedim, sonunda bir baktım beyaz pijamam kıpkırmızı olmuş, diren yerim açılmış mı(( oğlum kırkmasın diye, sakince sofradan kalktım, eşimi çağırdım, sütyeni açınca daha da kanama arttır, banyo halısı falan resmen epey kan oldu neyse durdurduk ve şimdi kabuklandı.
ama inanın bayılacaktım, eşimin de rengi attı birden:) offf yaaa ben mi böyle oldum bilemiyorum ama çok zorlandım...
Ameliyat olan arkadaşlar geçmiş olsun size.Bende şimdiden heyecanlanmaya başladım.Sabırsızlıkla bekliyorum hatta sürekli takvime bakıyorum.İnşallah Allah'ın izniyle mayısın sonlarında tahlillere başlayacam haziranın başında da ameliyatım.Nasıl izin alacam onu düşünüyorum ameliyatımı cuma gününe getirsemde hafta sonu tatilini dinlenerek geçirsem.Pzt işe dönmem lazım.Yeni ameliyat oldum izin aldım zaten.Adamlar diyecek bu çürükmü ne sürekli ameliyat oluyo.
Her alışverişe çıktığımda askılı bluzlarda badilerde iç çamaşırlarında gözüm kalıyo.Şimdilik alışveriş işini ameliyat sonrasına bıraktım olmaz birde üstüme.İnşallah bende burda resimlerimi paylaşırım.Öncesi ve sonrasını eklerim.Bakalım sizlerde beğenecekmisiniz.