ben bir kaç gün önce büyütme ameliyatı oldum çok fazla ağrım yok şu anda. dual plan damla 260 cc takıldı. ama şekli çok kötü. göğüs altında nerdeyse hiç dolgunluk yok üstü ise boğazıma kadar dayanmış gibi bir şişkinlik oluşmuş. böyle kalırsa çıkartırmayı bile düşünüyorum. çok moralim bozuk... ilk yaptırdığında benim gibi şekil alan oldu mu?
ilginiz i.in sağolun gerçekten. ama üstler çok şişken meme ucunun alt kısmı çok yetersiz kalmış. boyun kemiğime kadar şiş nerdeyse anlamadımki neden böyle oldu. sabırlı davranmıp bir süre bekleyeceğim mecburen. foto ekleyebileceğim bir yerde olmadığım için ekleyemiyorum şu anda.
Ayni durum ben de de var ne yazikki, ustu o kadar sis ki goguslerim ters duruyormus gbi geliocumartesi oldum ameliyati, ilk gun cok daha fazlaydi ama bugun 5.gun biraz daha azaldi gibi... Hala tas gbiler ve sol tarafim cok daha fazla acio ama gecicek die dusunuorum ilerleme var sanki... Moral bozmamak lazim ama ben su agirlik calisan bodyci tipimden bir an once kurtulmak istiorummmm
slm
bende senin gibi devlet hastanesi araştırıyorum ama yaptıranla karşılaşmadım.genelde özelde isimler geciyor.vallahi devletten isim verebilecekler olursa bende sevinirim...ankarada
ya devlette olup kötü olacaksa özele de razıyım ama isim istiyorum özel ya da devlet farketmez artık yeter ki güzel bi yerde olayım bi de ameliyat izi konusunda özel daha mantıklı sanırım devlette iz kalmasından korkuorum daha önce kıl dönmesi ameliyatı olmuştum ufak bi operasyon olmasına rağmen izi hala geçmedi oyüzden korkuyorum aslında devlete yaptırmaktan :S
bandajsız resimlerimi ekledim buyrun bakalım :)
kızlar bir şey soracagım
ben dısıme dolgu yaptırdıgımda bıle vucudumda bır yabancı madde oldugunu hıssedıyorum alısamıyorum carcabuk.silikon yapıldıgında ne bıleyım bır agırlık hıssedıyormusunuz ya da fazlalık gibi ???
Benim protezlerim kas altına yerleştirildi ve çok doğal oldu, sanki hep benimle beraberlerdi, çok kolay alışılıyor..
Ayni durum ben de de var ne yazikki, ustu o kadar sis ki goguslerim ters duruyormus gbi geliocumartesi oldum ameliyati, ilk gun cok daha fazlaydi ama bugun 5.gun biraz daha azaldi gibi... Hala tas gbiler ve sol tarafim cok daha fazla acio ama gecicek die dusunuorum ilerleme var sanki... Moral bozmamak lazim ama ben su agirlik calisan bodyci tipimden bir an once kurtulmak istiorummmm
sağlıcakla kullan cnm
bende sabah 2 resim eklemiştim sevgili cimboma verdiğim söz üzerinebiraz geç oldu ama
söz verip geciktirince üstümde yük varmış gibi oluyor yapmıyacağımdan değil fırsat bulamadığımdan aslında
bu arada bir toparlanayım bu yeni güzel memelerimle:) alışverişe çıkcam.
İlk alacaklarım,
yüzücü tshirt (eskiden de kullanırdım ama böyle başka bir güzel olacak)
basic tshirt (eskilere girmem mümkün değil)
yazlık straplez elbiseler
birkaç şık gömlek (iş için)
askılı abiye tshirt (işde hırka içine giymeye)
1 ay sonra da oy oy oyyy en güzeli başlıyor, gecelik ve iç çamaşırı, valla buna da eşimle çıkıcam ne de olsa ikimizin de hakkı var :))))))
canım benım gördüm cicilerini yorumumu da yaptım masallah dıyorum.ayrıca buyuk de degıl .bence cok orantılı vucudunla üzülmene gerek yok
güzel arkadaşım gördüm yorumlarını
büyük diyende var değil diyende ben hepsine açığım bana göre büyük ama bu pişmanlık değil aslında sadece kendime kızıyorum doktorumun söylediği bana çok küçük gelmişti (250cc)
300cc bana çokta büyük gelmiyordu ama sonradan gördümki fazla ilgi çekiyor bu da benim vücudumla ilgili ben hiç basen sorunu yaşamadım ama bu aralar biraz basenim olsa ne kadar orantılı olacağını gördüm eskiden memişleri büyütmeye çalışıyordum şimdi üst üste don giyer oldumfenada durmuyor hani fazla olmamak kaydıyla hakkaten basen kadınlarda olmalı düm düz sopa gibi oluyor
Arkadaslar sonunda karar verdim ve 27 nisan cuma gunu ameliyat olucam .Daha önce forumda 20 subat
diye yazmısdım .Kas altı olucak suan tek onu biliyorum .
Daha doktorumla görüsmedim .Persembe gunu görüsücem .Umarım hersey yollunda gecer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?