• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hmm ben de merak ettim şimdiiiiiiiiiiii :) hayırlısı olsun canım benim sen istediğin sonuca ulaşta ;)

Cnm doktorumla görüştüm sonra hocasıyla görüştürdü hoca beni uyardı.Devlet hastanesinde olacağım için duyulmasın yoksa herkes bunun için gelir.Normalde pek bu operasyonu yapmıyoruz buda doktorunun iyiliğinden yaparız dedi.Bana maliyetini sorma sakın bu para tamamen devlete ödeniyo diye konuştu benimle.Doktorumunda söylediği fiyat 2500 ü bulur dedi.Napalım artık ama doktorum çok iyi hemen hocasıyla görüşmüş rica etmiş.Hayırlısı olsun inşallah iyi geçer.Bu yüzden pek bilgi veremiyorum.

herkese merhaba, bazı arkadaslar hatırlarlar ben 21 subatta dual plan damla 295 cc taktırmıstım . Ya benim bir sorunum var internette araştırdım bulamadım , belki siz bir fikir verebilirsiniz.
ödemlerim büyük cogunlukla indi , fakat sol gögsümün alt kısmında bir bombe var içeri dogru . yani silikon aşağı indi ama gercek meme dokusu yukarıda kaldı gibi , yandan bakıldıgında dalgalı duruyor gögsümün altı .
Tarif edebildim mi bilemiyorum ama lütfen benzer bişey yaşayanlar yazsın ..

canım tarif ettiğin durumu anladım ben acaba doktorun silikon cebini mi tam olarak ayarlayamadı da o yüzden bu sorun oluştu..bir fotoğraf eklersen daha net yorum yapabiliriz bitanem.

herkese merhaba, bazı arkadaslar hatırlarlar ben 21 subatta dual plan damla 295 cc taktırmıstım . Ya benim bir sorunum var internette araştırdım bulamadım , belki siz bir fikir verebilirsiniz.
ödemlerim büyük cogunlukla indi , fakat sol gögsümün alt kısmında bir bombe var içeri dogru . yani silikon aşağı indi ama gercek meme dokusu yukarıda kaldı gibi , yandan bakıldıgında dalgalı duruyor gögsümün altı .

cnm merak etme bende dual plane yöntemiyla ameliyat oldum ilk zamanlar o normal ama benim 3.ayda geçti doktoruna sor yine de sen ama geçici bir durum
bazı durumlarda aşağıda oluşan o durum ancak yağ enjekte edilerek aşılıyormuş bunuda duymuştum doktordan geçmiş olsun

Selam canım...Öncelikle şu bilgilendirmeyi yapmak isterim.75-80-85-90 gibi ölçüler sizin sırt ölçünüzün genişligidir.Gögüs büyüklügünüz degil :34: Gögüs büyüklügünüz a-b-c-d cup gibi sütyende bulunan cup ölçüleri ile ifade edilir...Bende hep olmuşken büyük olsun diye direttim.Ama malesefki Türkiyedeki doktorlarımız pek büyük proteze sıcak bakmıyorlar.Araştırdım tabi.Birçok doktorla görüşme yaptım,sonunda arayan mevlasınıda,belasınıda hesabı benim istedigim gögüsleri yapacak doktorumu buldum :9: Çok mutluyum tabi.İnşallah sende istedigin gögüsleri yapacak doktoru bulursun canım :34: Gögüs arası ayrıklıgı biraz vücudunla ilgili bir durum.Sütyen takmadan dimdik ve dekoltesi sexy gögüsler istiyorsan kesinlikle Yuvarlak Protez öneririm :34: Fiyatlara gelince her bütçeye göre fiyat var anam :9: Burada,forumda devlet hastanesinde ameliyat olupta başarılı sonuçlar alan arkadaşlarımızda oldu.yani sen öncelikle nerede doktor aradıgını söyleki ona göre sana tavsiyede bulunalım :34: Fiyatlar 2500 ytl den başlıyor ve inanılmaz derecede yükseliyor...Ameliyattan sonra agrı durumu ameliyat yöntemine göre degişebilen bir durumdur.Birde kişinin agrı düzeyi ile ilgilidir tabi..Ama ameliyattan sonra ilk hafta desteksiz kalkmak imkansızdır.Bunu bil ve endini ona göre hazırla derim :34:
Canım nerde oturuyorsun,bütçeni ne kadara kadar zorlayabilirsin.Bu bilgileri yazar,paylaşırsan birçok arkadaş sana yardımcı olacaktır..Sevgiler...:16::54:
ilgin için çok tşk ederim ankarada oturuyorum ve 4000 e kdr yolu var die düşünüyorum.devlet hastanesi işini bnm aklım almadı pek yani bildiğim kadarıyla estetik ameliyatı karşılamıyorlar fln gibi bi durum söz konusu. damla proteze sıcak bakmıyorum şöyle dolgulu süyenlerin acısını çıkarabileceğim sütyensizde dimdik büyük duracak göğüsler istiyorum bu yuvarlak protezle mümkünmü

canım benim meme büyütme ameliyatında da her ameliyatta olduğu gibi herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..Benim için ilk birkaç gün sonrası her şey rahattı tabi yine ilk 5 6 gün yatıp kalkarken destek vs almak gerekiyor kolları çok yormamak için onun dışında hiçbir sıkıntı olmuyor..Çok ağrılı atlatan arkadaşlarımız da var tabi ama korkulacak bir şey yok canım rahat ol.Belki kas altı olan arkadaşlarımız kas üstü ya da kas zarı altına nazaran daha çok acı çekmiş olabilirler kaslar kesildiği için.Bu ameliyat bence çok rahat bir ameliyat ki ben çok nazlıyımdır her şeyde ben de bile tık olmadıysa tamamdır yani :) şuanki göğüs üstü ölçünün 74 cm olduğunu ve bunun 90 cm olmasını istediğini söylüyorsun 16 cm lik bir büyüme..Vücut hatların göğüs kafesi darlığın genişliğin kalça oranın boy kilon vs hepsi bir arada dikkate alındığında en doğru şeyi doktorun söylecektir tatlım ;)

eyvah eyvah şimdi bu kas altında kaslarmı kesiliyor ay ben çok cahilim ne bekliyordumki nasıl koyacaklar o protezi oraya dimi.ben spor yapıyorum ağırlık fln o kaslar kesilirse ben biterim o zmn. e şimdi kas altı yerine diğer yöntemlerimi tercih etmeliyim

canım evet öyle oluyor..bu arada damla protez tercih etmiyorum demişisn dekoltesinden şüphe ettiğin için seni arkadaş olarak ekledim benim damla protez ve dolu dolu göğüs dekoltem var ;)

eyvah eyvah şimdi bu kas altında kaslarmı kesiliyor ay ben çok cahilim ne bekliyordumki nasıl koyacaklar o protezi oraya dimi.ben spor yapıyorum ağırlık fln o kaslar kesilirse ben biterim o zmn. e şimdi kas altı yerine diğer yöntemlerimi tercih etmeliyim

diren yerim kanadı, ama öyle böyle değil. çok şükür şimdi iyiyim...

özdencan çok geçmiş olsun
aman çok dikkat et kendine :):) allaha şükür ben bayağı toparladım herişimi kendim yapıyorum hatta pazartesi annem diz kapağından ameliyat olacak 1 ay süreyle onun yanında kalacam ona bakmaya çalışacam allahın izniyle bir terslik olmazsa

canım çok geçmişl olsun. sana nasıl bir yöntem uygulanmıştı ve nasıl bir silikon konmuştu? neden yukarı kaymış ilkkez duydum böyle bişeyi. ameliyatını hangi hastanede olmuştun.

bana kas altı yuvarlak high profil konuldu. benimde mesela kası zorladığım zaman yukarı çıkıyo gibi oluyoama bant var sıkıca sarılı o engelliyo ameliyatımı olalı 20 gün oldu 1 ay kadar daha takıcam o bantı

nasıl kaydığını bilmiyorum. bir miktar yukarı kaymış dedi doktor. iner aşağıya dedi. damla dual plan uygulandı ben de. göğüslerim çok yukarıda duruyor ve neredeyse protezin ucu boynumda. ankarada oldum ameliyatımı ama isim belirtmem memnuniyetsiz konuştuğum uygun olmaz diye düşünüyorum. zamanla aşağıya iner mi hiç ümidim yok.

walla kızlar ne diyim size ben...canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorum cesaretiniz azminiz için...hep iç geçirerek bakıcam sizlere çünkü yaptığınız hakikaten çok büyük cesaret ve güçlülük örneği... benim de o kadar küçükki göğüslerim 75 bile değil:(( bi de kendim yapılıyım göğüs kafesim geniş...dolgulu sütyenler olmasa insan içine çıkacak halim yok... sütyenlerle gene idare ediyorum durumu ama yaz olunca deniz mevsimi gelince takke düşüyo kel görünüyo...herkes pilajda bikiniyle sere serpe güneşlenirken ben sünger doldurduğum bikini üstümle ve tahta gibi çatalımla( yani olmayan çatalımla...hep olmasını hayal ettiğim çatal :(( ) geziniyorum... daha önce kist ameliyatı olduğum için ve o ameliyat acısını bizzat tattığım için çok korkuyorum yaa :(( erkek arkadaşım da istemiyor yaptırmamı...doğal ol ben seni doğal seviyorum diyo... ailem zaten hayatta müsade etmez...annem yaptırdığımı duysa kalpten gider...ne yapmalıyım yaa :((

walla kızlar ne diyim size ben...canı gönülden tebrik ediyorum helal olsun diyorum cesaretiniz azminiz için...hep iç geçirerek bakıcam sizlere çünkü yaptığınız hakikaten çok büyük cesaret ve güçlülük örneği... benim de o kadar küçükki göğüslerim 75 bile değil:(( bi de kendim yapılıyım göğüs kafesim geniş...dolgulu sütyenler olmasa insan içine çıkacak halim yok... sütyenlerle gene idare ediyorum durumu ama yaz olunca deniz mevsimi gelince takke düşüyo kel görünüyo...herkes pilajda bikiniyle sere serpe güneşlenirken ben sünger doldurduğum bikini üstümle ve tahta gibi çatalımla( yani olmayan çatalımla...hep olmasını hayal ettiğim çatal :(( ) geziniyorum... daha önce kist ameliyatı olduğum için ve o ameliyat acısını bizzat tattığım için çok korkuyorum yaa :(( erkek arkadaşım da istemiyor yaptırmamı...doğal ol ben seni doğal seviyorum diyo... ailem zaten hayatta müsade etmez...annem yaptırdığımı duysa kalpten gider...ne yapmalıyım yaa :((

öncelikle güzel sözlerin için kendi adıma teşekkür ediyorum :16:
inan okadar çok kişi bu yazdıklarını okurken kendinden birşeyler buluyordurki
çoğumuzun eşi aynı şeyi söylemiştir
şahsen benim ailemin haberi olsa düşünemiyorum :27:
yani sen araştır okumaya devam et inan hiçbiri aşılamıcak sorunlar değil
bir kadın istediği kadar kariyer sahibi olsun evliliğinde mutlu olsun mutlaka eksikliğini hissediyor dolgun göğüslerin :50:
kendinden başka herkesi bir kenara koy,seni mutlu edecekse fazla geç kalma acısı ağrısı hepsi geçiyor geriye hep istediğin göğüslerin kalıyor :21: sevgiyle kalman ve istediğine her zaman ulaşabilmen dileğiyle :34:

öncelikle güzel sözlerin için kendi adıma teşekkür ediyorum :16:
inan okadar çok kişi bu yazdıklarını okurken kendinden birşeyler buluyordurki
çoğumuzun eşi aynı şeyi söylemiştir
şahsen benim ailemin haberi olsa düşünemiyorum :27:
yani sen araştır okumaya devam et inan hiçbiri aşılamıcak sorunlar değil
bir kadın istediği kadar kariyer sahibi olsun evliliğinde mutlu olsun mutlaka eksikliğini hissediyor dolgun göğüslerin :50:
kendinden başka herkesi bir kenara koy,seni mutlu edecekse fazla geç kalma acısı ağrısı hepsi geçiyor geriye hep istediğin göğüslerin kalıyor :21: sevgiyle kalman ve istediğine her zaman ulaşabilmen dileğiyle :34:

evet karamelim ben en cok hissedenlerden biriyim

evet karamelim ben en cok hissedenlerden biriyim

oyyy kuzum senin sıcaklığın eminim o hissettiğin eksikliği gideriyordur kimsenin dikkatini çekmiyordur ama kendin takıyorsundur :34:zaten bizde bu operasyonu önce kendimiz için istiyoruz öyle değilmi :16:
hepsi sırasıyla olucak inşallah önce küçük cimcomunu al kucağına sonra sıra memişlerde :21:

kızlar walla yazdıklarınızı okuyunca o kadar cesaretle doluyorum ki:)) diyorum kendime "göğüssüzlük bir kader olmamalı...hep böyle yaşamamalıyım" ama dediğiniz gibi iice araştırıcam sizleri hep takip edicem belki bütçeyi de denkleştirirsem neden olmasın :)) not: bazen kendimi kadınların göğüs dekoltelerine bakarken yakalıyorum...amaç sapıklık değil hiç bişey değil...tek neden kıskançlık :(( güzel bir kadında dikkat ettiğim ilk 2 şey göğüsleri ve saçları oluyo :))

oyyy kuzum senin sıcaklığın eminim o hissettiğin eksikliği gideriyordur kimsenin dikkatini çekmiyordur ama kendin takıyorsundur :34:zaten bizde bu operasyonu önce kendimiz için istiyoruz öyle değilmi :16:
hepsi sırasıyla olucak inşallah önce küçük cimcomunu al kucağına sonra sıra memişlerde :21:

canım benim güzel sözlerin için cok tesekür ederim ama insan elbette takıyor canım mafasına. kim istemezki dolu bi gögüs , kendine güvenen biri olmak.insallan yakın zamanda bende aranıza katılırım canım.

Canım benim yaa bence sen istedikten sonra erkek arkadaşın ya da ailen ikna edilir o sorun değil..önemli olan senin mutlu olman kesinlikle.ve öyle sanıldığı gibi çok ağrılı bir ameliyat değil ki bu ameliyat..ben çok hafif atlattım ama en ağır atlatan arkadaş bile bir haftada gayet iyi toparlandı yani korkmamalısın bu ameliyattan.

Ben 12'sinde kas altı ameliyat oldum, evet kaslar kesiliyor, ben şu anda bile vitesli arabamı kullanamıyorum, çünkü vites değiştiremiyorum:( Benim de kaslarım spor ve sanırım biraz da genetik sebibiyle normalden saha fazlaymış, doktorum öyle söyledi ve iyileşme, kasın kendine gelme süresi biraz daha uzuyor, çünkü daha kalın ve daha sert kaslarımız var.

Ancak yöntemlerde meme dokuna ve yapına göre doktor karar veriyor. Benim ablam memeucundan ve kas üstü oldu çok çok rahattı, ben meme altı kesisi ile kas altı oldum çok güzel oldular ama zorlandım. O yüzden birkaç doktorla görüs, ama neticede kas altı da olsa üstü de olsa zaten 2 ay kadar ağır ve hoplamalı zıplamalı sporlar yasak.

Canım benim yaa bence sen istedikten sonra erkek arkadaşın ya da ailen ikna edilir o sorun değil..önemli olan senin mutlu olman kesinlikle.ve öyle sanıldığı gibi çok ağrılı bir ameliyat değil ki bu ameliyat..ben çok hafif atlattım ama en ağır atlatan arkadaş bile bir haftada gayet iyi toparlandı yani korkmamalısın bu ameliyattan.

aslında çok haklısınız... acı olmadan da güzellik olmuyo...dayanabilirim binlerce kişi nasıl yaptırabiliyosa bende yaptırabilirim...ailemi ikna etmek için ilk önce işe başlamam lazım...çok az zamanım kaldı 3-4 aya başlıcam allahın izniyle...para biriktirip yada kredi çekip yaptırabilirim aslında... sizler biriktirdiniz mi bu parayı yoksa kredi mi yada ne biliyim aile desteği mi?

canım ben üniversite öğrencisiyim ve bu ameliyatı ailemden habersiz oldum onlar ankara da ben istanbul dayım..Parayı da kendim biriktirdim alışverişlerimden kısarak yani isteyince her şey oluyor canım benim..Şuan kızkardeşime söyledim o da abla sen manyaksın dedi :) ama çook beğendi görünce..Öyle işte canım benim.

aslında çok haklısınız... acı olmadan da güzellik olmuyo...dayanabilirim binlerce kişi nasıl yaptırabiliyosa bende yaptırabilirim...ailemi ikna etmek için ilk önce işe başlamam lazım...çok az zamanım kaldı 3-4 aya başlıcam allahın izniyle...para biriktirip yada kredi çekip yaptırabilirim aslında... sizler biriktirdiniz mi bu parayı yoksa kredi mi yada ne biliyim aile desteği mi?

arkadaslar....bende gogus estetigini dusunmuyordum....ama artik bende istiyorum....henuz arasdirma icerisindeyim..bi burun estetigi gecirim tarihe karisdim..aklimda yokken simdide meme estedigini dusunuyorum...bu konuda arkadaslardan yardm bekliyorum...tecrubeli resimli arkadaslar varsa yazabilirler...

Back