• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Valla şekerim bende ellerimi gögüslerimden alamıyorum.O kadar hoşuma gidiyorki onları dolu dolu hissetmek :31: Geçen arkadaşımla televizyon izliyoruz,benim eller yine gögüslerimde televizyona dikkatli bir şekilde dalmışım...Baktım arkadaşım bana bakmış gülüyor..- Çokmu seviyorsun onları dedi... - Evet,tabiki dedim..onlar benim herşeyim.Beni bu kadar mutlu eden,bu kadar özgüveni yüksek bir kadın yapan şeyler onlar,dedim...
Bol bol masaj yap canım ;)

bu masaj olayı alışkanlık olacak diye korkuyorum cafede filan işyerinde mıncıklıcam diye korkuyorum ya:DDD

deneyimle sabit değil mi canım. :3: herkes ameliyattan sonra başta iç çamaşır olmak üzere bluzlara, aynalara yapışıyor ve alışveriş delisi oluyor. :27: zaten var içimizde bu cevher, o da ayrı konu :30::52::1:

bende 5 nisanda oldum ameliyatımı Dr.Alladin Karabacak a normaldede gögüsleşmn arası açıktı silikondan sonra düzelir dedim ama çokda yakınlaşmadı... ama yinede mutluyum 300 cc takıldı masajlarımı yapıyorum.. benimkide kas altı.

kas altı yaptıranlara bir sorum olucak ben böle azıcı zorlanınca sanki yukarı çıkıyo gibi hissediyorum normalmı acaba.

Canımm..İçimizde tuttugumuz,sakladıgımız,ortaya çıkaramadıgımız canavar ortaya çıkıyor işte ameliyattan sonra..:27: Çok güzel bir duygu ama herşeyi kendine yakıştırarak giyinebilmek,bulabilmek ve almak tabikide :34:

evet kesinlikle katılıyorum gecelik bile giyesim gelmiyordu şimdi iç çamaşırı dükkanlarından kendimi alamıyorum :))

Anladımm...Aslında uyanıksın ama hatırlamıyorsun..Ay kimbilir o esnada neler demişsindir...:9:Kuzeninin o halinde öptügüne göre,sarhoş olmak gibi birşey sanırım :23: Canım şu an iyisinya önemli olan o.Ne güzel çok başarılı bir doktor bulmuşsun ve başarılı bir ameliyathane ekibi tabiki.Onlar arkada kalan ama çok önemli olan personeller... :31: Hastane,doktor ve ücret bilgilerinide paylaşırsan eminmki birçok arkadaşa yardımcı olabilirsin canım...:34:[/QUO

bilinç kapalı oluyor demekki... marzumcum bende resimlerini görebilirmiyim benimki ayrık duruyo ya tan böle istediğim gibi değil...

Anladımm...Aslında uyanıksın ama hatırlamıyorsun..Ay kimbilir o esnada neler demişsindir...:9:Kuzeninin o halinde öptügüne göre,sarhoş olmak gibi birşey sanırım :23: Canım şu an iyisinya önemli olan o.Ne güzel çok başarılı bir doktor bulmuşsun ve başarılı bir ameliyathane ekibi tabiki.Onlar arkada kalan ama çok önemli olan personeller... :31: Hastane,doktor ve ücret bilgilerinide paylaşırsan eminmki birçok arkadaşa yardımcı olabilirsin canım...:34:[/QUO

bilinç kapalı oluyor demekki... marzumcum bende resimlerini görebilirmiyim benimki ayrık duruyo ya tan böle istediğim gibi değil...

Canim merhaba. Resim eklemeyi dusunmuyormusun? Merak ettim dogrusu bence ayrikligina bu kadar kafanitakma ve ittirme seklini bozabilirsin benim doktorum bunun tamamen kendi meme yapinla alakali oldugunu soylemistiyani meme ucun nerdeyse silikondan sonra da oyle olur dedi. Eminim guzel olmuslardir... Sevgiler:)

bende 5 nisanda oldum ameliyatımı Dr.Alladin Karabacak a normaldede gögüsleşmn arası açıktı silikondan sonra düzelir dedim ama çokda yakınlaşmadı... ama yinede mutluyum 300 cc takıldı masajlarımı yapıyorum.. benimkide kas altı.

kas altı yaptıranlara bir sorum olucak ben böle azıcı zorlanınca sanki yukarı çıkıyo gibi hissediyorum normalmı acaba.
ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence...:( senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?

bu arada bir toparlanayım bu yeni güzel memelerimle:) alışverişe çıkcam.
İlk alacaklarım,
yüzücü tshirt (eskiden de kullanırdım ama böyle başka bir güzel olacak)
basic tshirt (eskilere girmem mümkün değil)
yazlık straplez elbiseler
birkaç şık gömlek (iş için)
askılı abiye tshirt (işde hırka içine giymeye)
1 ay sonra da oy oy oyyy en güzeli başlıyor, gecelik ve iç çamaşırı, valla buna da eşimle çıkıcam ne de olsa ikimizin de hakkı var :))))))

ah benim de sanabir sorum olacak. ben geçen perşembe kas altı oldum, ama ağrım hala devam ediyor, yatıp kalkmak hala bir işkence...:( senin ne zaman bitti, ne zaman normal hayatına dönebildin?

kızlar merhaba,bende ayın 13 ünde geçen cuma ameliyat oldum memelerimi büyüttüm ama hala çok ağrım var özellikle sol göğsümde ,aslında ameliyat sonrasında hiç bir sıkıntım yoktu çok iyiydim taki hastane çıkışı arabaya binene kadar.Arabaya otururken ters bir hareket yaptım galiba sanki kalbime iğneler batırılıyo,o günden beri sol kolumu nerdeyse hiç oynatmıyorum (tabii bunlar biraz da benim korkumdan )dün ağrılarım geçmişti bütün gün boyu kendimi çok iyi hissettim fakat gece yatarken yine aynı acılar baş gösterdi :( Bu acılara katlanabilirim dayanabirim ama ya çok uzun müddet devam ederse onu merak ediyorum,bu operasyonların en kötü anı gece yatmak ve özellikle sabahları yataktan kalkmak daha doğrusu kalkamamak özellikle sol tarafımdaki batmalar yüzden çok ızdırap içindeyim evde kimse yoksa bazen kalkamıyorum bile nerdeyse ağlıycam yani o kadarr... Ben göğüs büyütme ve vaser yöntemle liposuction operasyonunu beraber geçirdim yani hepten korseler içindeyim ama lıposuctıonla ilgili bir sıkıntım yok allaha şükür bazen korseler çok sıkıyor o kadar

merhaba kızlarr ben de göğüs ameliyatı olcam .. çok küçükler :( ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ama özel pahalı o yzden devlette nerde yaptırabilirim lütfen yardım edin kızlar çok acill.. isim verilmezse özelden msj atabilirsiniz..

merhaba kızlarr ben de göğüs ameliyatı olcam .. çok küçükler :( ankarada tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı ama özel pahalı o yzden devlette nerde yaptırabilirim lütfen yardım edin kızlar çok acill.. isim verilmezse özelden msj atabilirsiniz..

slm
bende senin gibi devlet hastanesi araştırıyorum ama yaptıranla karşılaşmadım.genelde özelde isimler geciyor.vallahi devletten isim verebilecekler olursa bende sevinirim...ankarada

kızlar merhaba,bende ayın 13 ünde geçen cuma ameliyat oldum memelerimi büyüttüm ama hala çok ağrım var özellikle sol göğsümde ,aslında ameliyat sonrasında hiç bir sıkıntım yoktu çok iyiydim taki hastane çıkışı arabaya binene kadar.Arabaya otururken ters bir hareket yaptım galiba sanki kalbime iğneler batırılıyo,o günden beri sol kolumu nerdeyse hiç oynatmıyorum (tabii bunlar biraz da benim korkumdan )dün ağrılarım geçmişti bütün gün boyu kendimi çok iyi hissettim fakat gece yatarken yine aynı acılar baş gösterdi :( Bu acılara katlanabilirim dayanabirim ama ya çok uzun müddet devam ederse onu merak ediyorum,bu operasyonların en kötü anı gece yatmak ve özellikle sabahları yataktan kalkmak daha doğrusu kalkamamak özellikle sol tarafımdaki batmalar yüzden çok ızdırap içindeyim evde kimse yoksa bazen kalkamıyorum bile nerdeyse ağlıycam yani o kadarr... Ben göğüs büyütme ve vaser yöntemle liposuction operasyonunu beraber geçirdim yani hepten korseler içindeyim ama lıposuctıonla ilgili bir sıkıntım yok allaha şükür bazen korseler çok sıkıyor o kadar
aaaaa ben senden 1 gün önce olmuşum :) valla beni yataktan kalkarken görenler kesn çok güler şekilden şekile giriyorum. zaten ilk 3 gün kendim kalkamadım, şimdi ise alternatif yöntemlerle kendim yapmaya çalışıyorum. yatarken kolumun altına ince bir yastık koyuyorum çok çok rahatlatıyor bir dene istersen. bir de gecede brkaç kez kalkıyorum o zaman aradaki uykularım çok rahat geçiyor. bir kalktığımda da iki lokma ağzıma atıp ardından ağrı kesici alıyorum o da devamındaki uykumu kolaylaştırıyor.:1:
arkadaşlarım ve eşim "pişman mısın" diye soruyorlar, vala ne yalan söyleyim bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim ama çok çok güzel oldu, yakın bir zamanda bu ağrılar bitecek ve bu nefis göğüsler kalacak geriye, o nedenle "iyi ki yaptırdım" diyorum.
senin cesaretine hayran kaldım ikisini birden yaptırmana, allah yardımcın olsun şekerim:):1:

aaaaa ben senden 1 gün önce olmuşum :) valla beni yataktan kalkarken görenler kesn çok güler şekilden şekile giriyorum. zaten ilk 3 gün kendim kalkamadım, şimdi ise alternatif yöntemlerle kendim yapmaya çalışıyorum. yatarken kolumun altına ince bir yastık koyuyorum çok çok rahatlatıyor bir dene istersen. bir de gecede brkaç kez kalkıyorum o zaman aradaki uykularım çok rahat geçiyor. bir kalktığımda da iki lokma ağzıma atıp ardından ağrı kesici alıyorum o da devamındaki uykumu kolaylaştırıyor.:1:
arkadaşlarım ve eşim "pişman mısın" diye soruyorlar, vala ne yalan söyleyim bu kadar ağrılı olacağını tahmin etmemiştim ama çok çok güzel oldu, yakın bir zamanda bu ağrılar bitecek ve bu nefis göğüsler kalacak geriye, o nedenle "iyi ki yaptırdım" diyorum.
senin cesaretine hayran kaldım ikisini birden yaptırmana, allah yardımcın olsun şekerim:):1:

çok teşekkür ederim canım ,allah hepiminizin yardımcısı olsun,evet canım acıdığı zaman sızlanma boşyere sonuçlarını düşün çok güzel oldu diyorum kendimi böyle teselli ediyorum,bugün tam 7 gün oldu ama ben hala daha kendim kalkamıyorum yataktan ama senin yastık tavsiyenini dinleyeceğim teşekkürler

ben bir kaç gün önce büyütme ameliyatı oldum çok fazla ağrım yok şu anda. dual plan damla 260 cc takıldı. ama şekli çok kötü. göğüs altında nerdeyse hiç dolgunluk yok üstü ise boğazıma kadar dayanmış gibi bir şişkinlik oluşmuş. böyle kalırsa çıkartırmayı bile düşünüyorum. çok moralim bozuk... ilk yaptırdığında benim gibi şekil alan oldu mu?

ben bir kaç gün önce büyütme ameliyatı oldum çok fazla ağrım yok şu anda. dual plan damla 260 cc takıldı. ama şekli çok kötü. göğüs altında nerdeyse hiç dolgunluk yok üstü ise boğazıma kadar dayanmış gibi bir şişkinlik oluşmuş. böyle kalırsa çıkartırmayı bile düşünüyorum. çok moralim bozuk... ilk yaptırdığında benim gibi şekil alan oldu mu?
merhabalar geçen perşembe benim de kas altı damla 260 cc takıldı. bende dediğin gibi bir görüntü yok, ancak üstte hafif bir şişkinlik var, bu da geçen haftaya göre biraz indi, ancak biliyorum ki daha da inmesi için biraz zaman geçmesi gerekiyor. naçizane tavsiyem biraz zaman geçmesini bekle, moralini yüksek tut, masaj ve geçen zamanla eminim çok daha güzel ve içine sinen bir görüntü olacaktır.

tecrubeli arkadaşlar çok daha iyi bilgi verecektir ama birbirine yakın zamanlarda ve çok benzer operasyon geçirmiş olmamız nedeniyle yazmak istedim.

geçmiş olsun...

henüz çok yeni,görüntü için beklemen gerek
hemen karar verme moralini bozma aşağı inecekler doğallaşacaklar
bende büyük oldu diye çıkarttırmayı çok düşünmüş biri olarak şunu söyleyebilirim,hem onların sana hem de senin onlara alışma süreci çok önemli :34:
fikir almak istersen bir kaç foto ekle daha net bişeyler söyleyebilriz
ne yazıkki bazı arkadaşlarımıza kötü olsada gerçekleri söylemek zorunda kalıyoruz :34:

canım benim sıkma canını yahu daha birkaç gün oldu diyorsun..şişlik olması çok normal tabi ki ve herkesin kendini toparlama ve ödemleri atma süresi de farklı oluyor o yüzden hiç sıkma canını diyorum..Her şey çok güzel olacak..BUNDAN SONRA BOL DEKOLTELİ GÜNLER DİLİYORUM ;)

Back