Hafif bir sarkmayi diklestirme olmadan silikonla toparlayabilen var mi acaba ? bu tip operasyon geciren varsa dr ismi soyleyebilir mi?tskKızlar ben de yıllardır silikon taktırmayı düşünenlerdenim. Sonunda bira adım attım ve istanbulda Dr. Aylin karanlık ile görüştüm. Bana çıkabilecek tüm sorunlardan falan bahsetti, yani toz pembe göstermedi bunu da gerçekçi buldum. Ameliyat ettiği hastaların önce ve sonra fotolarını gösterdi (yüzleri görünmüyordu) fotoğrafları beğendim gayet doğal durmuş. Hangi boyda implant takacağına ameliyat esnasında karar veriyormuş, bana; senin için olabilecek en büyük implantı mı takmamı istersin diye sordu... Fiyatta 5000 ile 6000 arası, seçtiğin hastaneye göre değişiyormuş. Sanırım kasım gibi ameliyat olacağım Deneyimlerimi paylaşırım...
Hafif bir sarkmayi diklestirme olmadan silikonla toparlayabilen var mi acaba ? bu tip operasyon geciren varsa dr ismi soyleyebilir mi?tsk
Kızlar ben de yıllardır silikon taktırmayı düşünenlerdenim. Sonunda bira adım attım ve istanbulda Dr. Aylin karanlık ile görüştüm. Bana çıkabilecek tüm sorunlardan falan bahsetti, yani toz pembe göstermedi bunu da gerçekçi buldum. Ameliyat ettiği hastaların önce ve sonra fotolarını gösterdi (yüzleri görünmüyordu) fotoğrafları beğendim gayet doğal durmuş. Hangi boyda implant takacağına ameliyat esnasında karar veriyormuş, bana; senin için olabilecek en büyük implantı mı takmamı istersin diye sordu... Fiyatta 5000 ile 6000 arası, seçtiğin hastaneye göre değişiyormuş. Sanırım kasım gibi ameliyat olacağım Deneyimlerimi paylaşırım...
Arzum77 cok tsk canim bilgi icin.ben birkac doktora gittim bazisi diklestirme oneriyor ama ben de o dikey iz olmasindansa hic olmayayim bu ameliyati diyorum.demek seninki yuvarlakla toparlandi super!gule gule kullan.hasan findik'ibulup gideyim bir o zaman.sen kas ustu mu oldun ve sarkiklik tamamen mi toparlandi?bir taraftan da ya buyuk ve sarkik olursa diye odum kopuyor yaaaa
Canım benim protezim kas zarı altına yerleştirildi.Dedigim gibi sarkıklık yoktu yani sınırdaydım ben.Şu anda kesinlikle dimdik duruyor gögüslerim.Hatta çogu kıyafetimin altından sütyen takmıyorum...Ama ameliyat yöntemin gögüs dokuna ve şekline göre degişir tabi.Senin için en uygun olan yöntemi ve ameliyat şeklini muayeneden sonra izah edecektir zaten.Hiç korkma büyük ve sarkık bir memeyi hiçbir doktor yapmaz,sonuçta estetik ameliyat oluyorsun.
ben ameliyat olalı bugün tam 1 hafta oluyor,dünde sargılarım çıktı.bende de sarkma vardı kilo alıp vermekten dolayı.375 cc yuvarlak ve kasüstü konuldu ve şuan çok iyi duruyorlar:) benim silikon ameliyatı olma amacımın yarısıda göğüslerimin toplanmasıydı,kendi göğüslerimde boşalma vardı ama küçük değillerdi,yani bir greyfurt kadar vardı hatta az daha büyük olabilir:) doktor direk yuvarlak ve kasüstü dedi bana.sonuçtan çok memnun kaldım,iyikide dikleştirmeyle uğraşmamışım diyorum şimdi.en iyi tavsiyeyi verecek olan doktorundur tabiki,ama bana kalırsa,göğüslerinde aşırı derecede sarkma yoksa, yuvarlak ve büyük silikonla rahatlıkla toplanır göğüslerin canım.Hafif bir sarkmayi diklestirme olmadan silikonla toparlayabilen var mi acaba ? bu tip operasyon geciren varsa dr ismi soyleyebilir mi?tsk
kızlar bugün ameliyat olalı tam 1 hafta oluyor,sol göğsüm gayet iyi fakat sağ fena ağrıyor.. sizce normal bir durum mu? dün sargıları aldırmaya gittiğimde doktora söyledim ama bir anormallik olmadığını söyledi.bazen o kadar çok ağrıyorki ağrısı resmen koluma vuruyor..sebebi ne olabilir çok merak ediyorum,çünkü sol gayet normal,ağrı sadece sağda var..birde bana 375 cc yuvarlak takıldı,zaten kendi göğsümde vardı ,ve şuan patlamaya hazır bomba gibi duruyorlar kocaman, gören gözlerine inanamıyor yani1 haftadır inme ya da küçülmede yok.sizce zamanla biraz iner mi?birde zayıflayıp kilo almakla falan silikon göğüs sarkar mı sizce?ben çok sık kilo alıp veriyorum çünkü..bu kadar ağrı çektim ve şuan göğüslerimden çok memnunum sarksın istemiyorum..
bu sonsuz acı veren eksiklik yüzünden hayat eşini bulmak için tüm kapılarını kapatmak zorunda kalan, anne olma özlemini her gün içinde taşıyan... bizler.. hayat bu kadar zor olmak zorunda mıydı? toplumun, ailelerimizin bu konuya bu kadar acımasızca yaklaşmaları neden? genç kızlık hayallerimizin derinlerimizde gömülü kalması neden? hayatı ertelemek zorunda kaldık... hemcinslerimizin göğüslerine bakarak ve onlara imrenerek yoldan geçmek neden? kimimizin maddi gücü yok, kimimizin cesareti... kimi paylaşacak birini bulmakta zorlanır, kimi ailesine anlatamaz çünkü bilir imkansızın ne demek olduğunu.. keşke yeniden dünyaya gelsem... bu defa bir dişi gibi... kendine güvenen.. dimdik!
soruyorum kendime. bir daha neden dolayı gelmek isterdim dünyaya diyeilk nedenim bedenimdeki bu eksiklik oluyor. rüyalarım belki artık çok uzakta değil. biliyorum doğuştan gelen bir güzellik olmayacak. ama insanım ben... kendimi bir dişi gibi hissetmeyecekem bu beden niye var? evet doğal olmayacak belki. ama doğallık nedir ki? sahte arkadaşlıklar, ikiyüzlülük, kıskançlık, hastalıklar, kendine güvensizlik... bunlar mı doğal??? yapay olmayan ben, o şansa erişince belki ilk zamanlar yadırgayacağım.. ama alışacağım.. böyle olmayı ben seçmedim, ben istemedim. yıllarca biriktirip, uğraşıp, didinip birden harcamak, hastalık olmadan bıçak altına yatmak hiç de kolay değil, biliyorum. ama kendime olan güvenimin artık yerine gelmesi, ve o sonsuz mutluluğu yaşama heyecanı için bunu yapacağım...
bu arayış içindeyken yanımda olan arkadaşlarıma sozsuz teşekkür ediyorum. heyecanım çoğalıyor, kafamdaki muayene olmayı düşündüğüm gün için inşallah bir aksilik çıkmaz. benim için dua edin. çünkü bu ameliyat benim için çok çok büyük bir değişim ve zorluk olacak...
Almira, çok teşekkür cevap için. Öncelikle çok geçmiş olsun. umarım hemen toparlanırsın. Senin dr'un kimdi? bir de ağrı kesici falan fayda etmeyecek kadar mı bu ağrılar arkadaşım??
bu sonsuz acı veren eksiklik yüzünden hayat eşini bulmak için tüm kapılarını kapatmak zorunda kalan, anne olma özlemini her gün içinde taşıyan... bizler.. hayat bu kadar zor olmak zorunda mıydı? toplumun, ailelerimizin bu konuya bu kadar acımasızca yaklaşmaları neden? genç kızlık hayallerimizin derinlerimizde gömülü kalması neden? hayatı ertelemek zorunda kaldık... hemcinslerimizin göğüslerine bakarak ve onlara imrenerek yoldan geçmek neden? kimimizin maddi gücü yok, kimimizin cesareti... kimi paylaşacak birini bulmakta zorlanır, kimi ailesine anlatamaz çünkü bilir imkansızın ne demek olduğunu.. keşke yeniden dünyaya gelsem... bu defa bir dişi gibi... kendine güvenen.. dimdik!
soruyorum kendime. bir daha neden dolayı gelmek isterdim dünyaya diyeilk nedenim bedenimdeki bu eksiklik oluyor. rüyalarım belki artık çok uzakta değil. biliyorum doğuştan gelen bir güzellik olmayacak. ama insanım ben... kendimi bir dişi gibi hissetmeyecekem bu beden niye var? evet doğal olmayacak belki. ama doğallık nedir ki? sahte arkadaşlıklar, ikiyüzlülük, kıskançlık, hastalıklar, kendine güvensizlik... bunlar mı doğal??? yapay olmayan ben, o şansa erişince belki ilk zamanlar yadırgayacağım.. ama alışacağım.. böyle olmayı ben seçmedim, ben istemedim. yıllarca biriktirip, uğraşıp, didinip birden harcamak, hastalık olmadan bıçak altına yatmak hiç de kolay değil, biliyorum. ama kendime olan güvenimin artık yerine gelmesi, ve o sonsuz mutluluğu yaşama heyecanı için bunu yapacağım...
bu arayış içindeyken yanımda olan arkadaşlarıma sozsuz teşekkür ediyorum. heyecanım çoğalıyor, kafamdaki muayene olmayı düşündüğüm gün için inşallah bir aksilik çıkmaz. benim için dua edin. çünkü bu ameliyat benim için çok çok büyük bir değişim ve zorluk olacak...
Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularımızı,teşekkürler.Herşeyden önce kendim için yaptırıyorum,kendimi daha iyi hissetmek için, o ağır dolgulu sütyenler... Makinaya atarsın yamulur çıkar,telleri fırlar,süngerler içine çöker,plajda dik dursun diye boynumu kıracak gibi yukarıdan sıkmalar,eee yeter be , ben de ameliyat oluyorum inş. 3 kasımda, biraz cesaret çok fazla dua ile ALLAH yardımcımız olsun. Bizim ki sonuçta çok da keyfi değil, 2 hamileliğin sonucu olan deformasyonları düzeltmek nihayetinde. Herkesten devlet sırrı gibi saklamak ise cabası, ya ne zormuş arkadaşlarımdan özellikle sevdiklerimden birşey gizlemek,keşke estetiğe farklı baksalarda duygularımızı paylaşabilsek,35 inden sonra aranıyor izlenimini almak, cık cık cık evli sonuçta ne gereği var, veya para fazla geldi gibi yorumlar arkamdan yapılmasın diye göbeğim çatladı nerdeyse.İki dostuma söyledim, onlar anlayışla karşıladılar ama neden bu sır bu gizem anlayamıyorum.Aslına bakarsanız birçok kişi çevremde içten içe istiyor ama kimi cesaret edemiyor,kimi para bulamıyor kimi de eşini ikna edemiyor.
Merhabalar, yazini okudum ve duygularini cokiyi anlayanlardan biriyim. Ben evli ve 1 cocuk annesiyim ama bu gogussuzluk hayatimda hep bir handikap olarak vardi. Yurtdisindan gelerek anatalya'da olmam mumkun sadece. Aralik ayi gibi planliyorum. umarim gerceklesir. Dogumda biraz buyudu gogsum, sut veirken de. Fakat suan gene eski tahta kivamina geri donduler. Emzirirken doya doya bakiordm sonmesinler diye ama maalesef sonduler ve ustune ustluk bir de zayiflayinca iyice coktuler. Umarim bizim gibi bu bunalimi yasayan tum arkadaslar amacina ulasir. Haberlerini bekliyoruz...
Ne kadar güzel ifade etmişsin duygularımızı,teşekkürler.Herşeyden önce kendim için yaptırıyorum,kendimi daha iyi hissetmek için, o ağır dolgulu sütyenler... Makinaya atarsın yamulur çıkar,telleri fırlar,süngerler içine çöker,plajda dik dursun diye boynumu kıracak gibi yukarıdan sıkmalar,eee yeter be , ben de ameliyat oluyorum inş. 3 kasımda, biraz cesaret çok fazla dua ile ALLAH yardımcımız olsun. Bizim ki sonuçta çok da keyfi değil, 2 hamileliğin sonucu olan deformasyonları düzeltmek nihayetinde. Herkesten devlet sırrı gibi saklamak ise cabası, ya ne zormuş arkadaşlarımdan özellikle sevdiklerimden birşey gizlemek,keşke estetiğe farklı baksalarda duygularımızı paylaşabilsek,35 inden sonra aranıyor izlenimini almak, cık cık cık evli sonuçta ne gereği var, veya para fazla geldi gibi yorumlar arkamdan yapılmasın diye göbeğim çatladı nerdeyse.İki dostuma söyledim, onlar anlayışla karşıladılar ama neden bu sır bu gizem anlayamıyorum.Aslına bakarsanız birçok kişi çevremde içten içe istiyor ama kimi cesaret edemiyor,kimi para bulamıyor kimi de eşini ikna edemiyor.
noktasından virgülüne kadar haklısın...bunun tek bir açıklaması var..çekememezlik,kıskançlık...bende ameliyat öncesi bu devreleri atlattım,herkese söylenmiyor,anlattıgın paylaştıgın bazı kişiler malesef sana destek olacakları yerde köstek oluyorlar..yüzüne karşı aaa.. Ne güzel,hayırlısı olur inşallah ..diyorlar arkandanda dedigin gibi ne geregi var,fazla parası var tabi..falan filann..Oysa bu durumdan emin olki birçok kadın muzdarip,ellerinde imkanları olsa maddi veya manevi hiçkimseye sormadan danışmadan bu ameliyatı olurlar.fakat kendilerinin olma ihtimali olmayınca malesef olan kişiyede farklı bir gözle bakıyorlar.neyse..amaaann.. Boşverr.. Zaten biz onlar için yaptırmıyoruzki bu ameliyatı,kendimiz için yaptırıyoruz.kim ne derse desin.. Herşey bizim mutlulugumuz için.sen sana gerçekten yakın buldugun,seni anlayan bir arkadaş bul yanına,birde eşin olsun yanında,gerisini boşver..
beni anlayan yüzlerce bayan var, biliyorum.. ve üzgünüm hepimiz için. inşallah hepimiz bu dertten kurtulur ve mutlu oluruz. en azından bundan sonra....[/QUOTEEn azından kk var da aynı duyguları palaşan insanları bir araya getiryor,YALNIZ DEĞİLİZ KIZLARRR
kızlar bende 9ay önce doğum yaptım 2aydırda süt vermiyorum kızıma.göğüslerim sanki eskisinden daha küçük oldu.sinirlerim bozuluyor valla. eşime söyledim silikon işini sen bilirisn dedi ama ben bebek oldu diye işten ayrıldım maddi olarak çok hazır değilim ama psikolojim için bu ameliyatı olmak istiyorum.
sizlere sorum; devlet bu ameliyatı karşılıyormu,yada nekadarını karşılıyor? özel olursa fiyat nekadar oluyor?