Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

dolgulu sütyenden bıktım kesin karar verdim ameliyat olcam ama doktor konusunda sıkıntılıyım :KK43: nolur yardım kızlar :KK43:

gecmis olsun gule gule kullan ikizlerini:KK71: cok sevindim canim sorunsuz atlatmana yaninda kimsen yokmuydu valla buyuk cesaret gerci kk kadinlari cesur erkek gibiler:nazar:.bandajlarin sIkmasi gerekiyor birazcik sikacan disini.gelismeleri yaz canim

banjlar sıktı ama yapışan uc kısımları derimi kaldırdı bandajlar acılınca. asıl derdim o çok yanıyor :KK70: gazlı bez sarılmıştı kremde sürmüşlerdi ama nafile gazlı bez yaraya yapışmış çıkartırken kabuk tutan yer tekrar yüzüldü :2:
onun haricinde iyiyim banyo çok iyi geldi yaralarımın yanması dışında acaip rahatladım bayramdan sonrada dikişlerim alınacak eriyen dikiş istemedim hatamıydı acaba sağ dikişim küçücük kanamış disk pamuk koymuştum sütyen acıtmasın diye orda farkettim

anladığım kadarıyla sitede göğüs büyütme ameliyatı olan epey kişi var. ben de 2 soru sordum. sorduğum kişiler dışındakiler de deneyimlerini yazsın lütfen. bu bilgilere çok ihtiyacımız var.

banjlar sıktı ama yapışan uc kısımları derimi kaldırdı bandajlar acılınca. asıl derdim o çok yanıyor :KK70: gazlı bez sarılmıştı kremde sürmüşlerdi ama nafile gazlı bez yaraya yapışmış çıkartırken kabuk tutan yer tekrar yüzüldü :2:
onun haricinde iyiyim banyo çok iyi geldi yaralarımın yanması dışında acaip rahatladım bayramdan sonrada dikişlerim alınacak eriyen dikiş istemedim hatamıydı acaba sağ dikişim küçücük kanamış disk pamuk koymuştum sütyen acıtmasın diye orda farkettim

hergecen gun dahada rahat iyi olacaksin. kabuk tutan yerlerin tekrar yuzulmesi bence iyi olmamis ama deneyimli arkadaslar yazacaktir.bi dahaki sefer degistirmede olmayacaktir belkide daha yeniydi yara kan falan yapismisti oyuzden tekrar yuzuldu

bır suru doktor buldum gorustumm randevu alıyorum amelıyet masasına yatmak zor gelıyor unal sahın dr meme buyutme amlıyatı oln varmı encok hangı yontemı uyguluyor

oldum bitti canım artık.kas üstü meme dokusu olmayanlarda cok belli olur dediler ki bende kac doktora muayene oldum.boyutu hangi doktora gittiysem aynısı dedi dahada fazlası hem kas altı hem kas üstü cok ypay olur dediler.bakalım şimdilik iyi gibiler ama 2 ay sonra inecekler biliyorum.bide benim üst tarafım cok zayıf göğüs altı cevrem 70.sen ne zaman yaptırdın canım ne zaman doğal hale geliyolar.çok sabırsızlanıyorum yaaa :)

ben 8n aralık 2010 ılk amelıyatımdı. 2. amelıyatım 30 mart 2011 5. ayım bıttı yanı..artık onlar benım suanda kımse gogsumle ılgılı yorum yapmıyo bıle o kdr alıstılar kı onlar sılıkon degıl sankı o radde..bıraz zamana bırak masaj yap sık sık öpüyorum iyi günlerde kullan :)

ben de olmak istiyorum kızlar. ve burdan yorumları okuyup aklımdaki soru işaretlerini giderdim.
aslında ben 80-85 giyiyorum ama daha dolgun olsun istiyorum. ince bir yapım var daha büyüğü sorun olur mu bilemedim bir doktorla görüşeceğim en yakın zamanda.

barış çakır'a sormuştum onu kısa tatilde gitmeyi düşündüğümden, çok az sürem var dedim, istersen beş gün içinde dönebilirsin gayet dedi. uçağa binebilirmişim yani canım.

sağol. yine de bu süre erken gibi geliyor. buradan sorana kadar internette bilgi bulamamıştım. yazdığını okuduktan önce de bilgi edinebildim. önerilmiyormuş. basınç farkı etkiler sonuçta yeni ameliyat olan birini. mümkün olduğunca uzatmalı zamanı.
sen ameliyat oldun mu peki?

sağol. yine de bu süre erken gibi geliyor. buradan sorana kadar internette bilgi bulamamıştım. yazdığını okuduktan önce de bilgi edinebildim. önerilmiyormuş. basınç farkı etkiler sonuçta yeni ameliyat olan birini. mümkün olduğunca uzatmalı zamanı.
sen ameliyat oldun mu peki?

tabi belki kendisi bana mecbur kalınırsa anlamında söylemiştir, haklısın bence de ne kadar beklense o kadar iyi. olmadım ama benim sorunum ailemi ikna edememek, ameliyat korkum da yok. hem biliyorum ki eğer benim kadar istiyorsa bu dertten muzdarip insanlar sonra çekecekleri ağrılardan korkmazlar. ağırmaz demiyorum tabi ameliyat sonuçta ama o kadar istiyorum ki bunu hep bi şekilde katlanırm diyorum. doktorla da görüştüm ben, karar da verdim aslında, ama ailem pek yanaşmıyor, hem ameliyat diye korkuyorlar hem de ne gerek var diyorlar, nasıl bir sorun olduğunu sadece yaşayanlar biliyor yani canım. sen oldun mu?

tabi belki kendisi bana mecbur kalınırsa anlamında söylemiştir, haklısın bence de ne kadar beklense o kadar iyi. olmadım ama benim sorunum ailemi ikna edememek, ameliyat korkum da yok. hem biliyorum ki eğer benim kadar istiyorsa bu dertten muzdarip insanlar sonra çekecekleri ağrılardan korkmazlar. ağırmaz demiyorum tabi ameliyat sonuçta ama o kadar istiyorum ki bunu hep bi şekilde katlanırm diyorum. doktorla da görüştüm ben, karar da verdim aslında, ama ailem pek yanaşmıyor, hem ameliyat diye korkuyorlar hem de ne gerek var diyorlar, nasıl bir sorun olduğunu sadece yaşayanlar biliyor yani canım. sen oldun mu?

ağustosta keşfettim kk yı, ameliyat düşüncesi aklıma girdiği zaman.. çok istiyorum bu ameliyatı çünkü bıktım yıllardır göğüssüz olduğumu düşünmediğim tek bir günüm geçmedi. bu çok büyük bir acı. ailenin anlamamasına hiç şaşırmadım. ben bizimkilere söyleyemem bile. anlamazlar beni. güzellik uğruna böyle bir şey istediğimi düşünürler. halbuki resmen tahta gibiyim. hem kendime konduramadığım için hem de bu günleri düşünerek hep dolgulu kullandım. bir yolunu bulup bu ameliyatı olacağım. paylaşacağım kimse de olmadığı için hepten zor işim. aklıma fikir geliyor ara ara, yok olmaz deyip vazgeçiyorum. ama bir arkadaşıma söyleyip destek isteyeceğim sanki...
inşallah ikimiz de sorunsuz atlatır ve mutlu oluruz canım.

ağustosta keşfettim kk yı, ameliyat düşüncesi aklıma girdiği zaman.. çok istiyorum bu ameliyatı çünkü bıktım yıllardır göğüssüz olduğumu düşünmediğim tek bir günüm geçmedi. bu çok büyük bir acı. ailenin anlamamasına hiç şaşırmadım. ben bizimkilere söyleyemem bile. anlamazlar beni. güzellik uğruna böyle bir şey istediğimi düşünürler. halbuki resmen tahta gibiyim. hem kendime konduramadığım için hem de bu günleri düşünerek hep dolgulu kullandım. bir yolunu bulup bu ameliyatı olacağım. paylaşacağım kimse de olmadığı için hepten zor işim. aklıma fikir geliyor ara ara, yok olmaz deyip vazgeçiyorum. ama bir arkadaşıma söyleyip destek isteyeceğim sanki...
inşallah ikimiz de sorunsuz atlatır ve mutlu oluruz canım.

canım 100 mesajım olmadığından özel mesaj atamıyorum malum, ekleyeceğim. ah inşallah öyle çok istiyorum ki, ve burdaki herkes o kadar çok birbirirnin iyiliğini istiyor ki, birbiri için dua ediyor, sanırım beni cesaretlendiren buydu. kendi karşılaştığı kötü bir durum için herkesi uyarıyor. resmen aile gibi. hep isterdim ama bi türlü yanaşamazdım, böyle de seviyorum kendimi derdim bi de, istemeyerek. buraya bakınca iyice cesaretlendim. zaten göğüsleri olan bayanların yaptırmasına açıkçası ben de karşıyım, yani çok iyi biliyorum ki biz burayı okuyup da gaza gelip yaptıralım demiyoruz, sadece cesaretimiz geliyor yerine. benim ailem de güzellik olarak algılıyor işte, ben mükemmel olayım kusurum olmasın demedim ki, tabi herkesin özelliği başka, eksiklerimiz illa ki var, ama bu başka. 80b kullanırken bunu söylesem haklılar, ama ben süngerlerle yaşamaktan bıktığımı söylüyorum. umarım bizi anlarlar.

canım 100 mesajım olmadığından özel mesaj atamıyorum malum, ekleyeceğim. ah inşallah öyle çok istiyorum ki, ve burdaki herkes o kadar çok birbirirnin iyiliğini istiyor ki, birbiri için dua ediyor, sanırım beni cesaretlendiren buydu. kendi karşılaştığı kötü bir durum için herkesi uyarıyor. resmen aile gibi. hep isterdim ama bi türlü yanaşamazdım, böyle de seviyorum kendimi derdim bi de, istemeyerek. buraya bakınca iyice cesaretlendim. zaten göğüsleri olan bayanların yaptırmasına açıkçası ben de karşıyım, yani çok iyi biliyorum ki biz burayı okuyup da gaza gelip yaptıralım demiyoruz, sadece cesaretimiz geliyor yerine. benim ailem de güzellik olarak algılıyor işte, ben mükemmel olayım kusurum olmasın demedim ki, tabi herkesin özelliği başka, eksiklerimiz illa ki var, ama bu başka. 80b kullanırken bunu söylesem haklılar, ama ben süngerlerle yaşamaktan bıktığımı söylüyorum. umarım bizi anlarlar.

o büyük günü sabırsızlıkla bekliyorum. ve bir süre sonra kendime olan güvenimin tavan yapacağından eminim. ne kadar tahmin etmeye çalışsam da güven meselesini, tahmin ettiğimden bile fazla çıkacaktır... sevinçten ağlarım büyük ihtimalle. inşallah sorunsuz geçer ameliyat sürecim ve sonrası. :nazar: ve tabi ki bunu isteyen tüm bayanların da :nazar:
mutluluğumu buradan haykırmak istiyorum. inşallah sen de ilk fırsatta yaşarsın canım o mutluluğu. paylaşırız ve çıldırırız seviçten herhalde :KK61:

Eğer implant sub-masküler tabaka altında yapılırsa kapsüler kontraktür oluşumu engellenir. Eğer implant sub-graniler tabakada uygulanırsa bu sorun ile karşılaşma riskiniz yüksektir.

bu bilgiyi bir sitede gördüm. sub-masküler tabaka ne demek? araştırdım ama bulamadım. kapsüler kontraktür oluşumu önemli bir konu ve beni korkutuyor.

İki çeşit implant dokusu vardır. Yumuşak dokulu implantlar kapsüler kontraktüre neden olabilir. Buna karşılık sert dokulu implanlar daha güvenlidir.

sert dokulu demek göğüs taş gibi duracak mı demek? sizinki yumaşak mıydı, sert miydi?

arkadaslar ben slikon değilde vucuttan alınan yağı enjekte edilerek yapılandan olmak istiyorum yani yabancı cisim yok bu zaten doğum sonrası göğüslerinde sarkma yada doğuştan boyutları farklı olan kişilere daha cok yapılıyormus yani göğüs toparlanarak büyütülüyormus ancak fiyatı nedir bilmiyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

arakadaşlar vücuttan alınan yağla mem büyütme operasyonu estteik bakımından çok fazla doğru bulunmuyor. çünkü vücuttan alınan yağ belli bir süre sonra eriyor ve asimetrik durumlasr ortaya çıkıyor.. en doğrusu protezdir.

Arkadaşlar adanada gögüs büyütme ameliyatı olan varmı bu sene içinde olduysa eğer kime ve ne kadar

X