Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Hafif bir sarkmayi diklestirme olmadan silikonla toparlayabilen var mi acaba ? bu tip operasyon geciren varsa dr ismi soyleyebilir mi?tsk

Ben oldum..12 13 gün önce burunla birlikte göğüs oldum. Bir kızım var..Doğum sonrası çok iyi korudum o nedenle minumum düzeyde sarkma oldu eskiden dimdikti sonra damla oldu diyebiliriz...Hocama sormuştum silikon kaldırır mı diye dediği gibi kaldırdı hatta ilk günlerde kafama çıkmıştı sanki:) hahahahaah, sonra ödemler geçtikçe aynı bildiğin meme gibi çok hafif yumuşadı, yumuşadıdan kastım o kemik gibi sertliği gitti...Şimdi çok memnunum..Ben çok büyük taktırmadım..o kadar güzel ve doğallar ki, ameliyat olduğumu bilmeyen bir kişinin anlayacağını sanmıyorum. Üstelik eşim bu süreci benimle paylaştı. Göğüslerimin içinde ha yağ ha jel diyor, ne farkeder önemli olan görünüş, seninki bildiğin meme diyor, sürekli onlara bayıldığını mükemmel olduklarını, hiç yapay gelmediğini aksine çok seksi olduklarını söylüyor:) oyyyyyyyyyyyyyyy

kızlar bende 9ay önce doğum yaptım 2aydırda süt vermiyorum kızıma.göğüslerim sanki eskisinden daha küçük oldu.sinirlerim bozuluyor valla. eşime söyledim silikon işini sen bilirisn dedi ama ben bebek oldu diye işten ayrıldım maddi olarak çok hazır değilim ama psikolojim için bu ameliyatı olmak istiyorum.
sizlere sorum; devlet bu ameliyatı karşılıyormu,yada nekadarını karşılıyor? özel olursa fiyat nekadar oluyor?

geçen sene şubat ayı itibariyle üniversite hastahanelerinde sadece silikon ücretini ödüyorsunuz.

insanin ailesi olur anlatacagin ki kesinlikle anlatamam bir yakin arkadasi olur hani anlatir en azindan rahatlarsin yok iste oyle biri cevremde var ama anlatilacak yok.anlatsam arkamdan neler diyeceklerini tahmin ediyorum e kadin zate süslu(cogu oyle diyor) ustelik para oluncada iyicene sasirdi derler bilmezler ki psikolojim bozuk bunlar yuzunden.bir esim biliyor sagolsun oda hergun ne yapacan bosver falan diyor ve gun yaklastikca acaba buyukmu olur falandan gectim simdi ise cok korkuyorum ya bisey olursa zar zor uc hafta izin aldim ya iyilesemezsem of bir suru manyak soru var kafamda :KK5:

insanin ailesi olur anlatacagin ki kesinlikle anlatamam bir yakin arkadasi olur hani anlatir en azindan rahatlarsin yok iste oyle biri cevremde var ama anlatilacak yok.anlatsam arkamdan neler diyeceklerini tahmin ediyorum e kadin zate süslu(cogu oyle diyor) ustelik para oluncada iyicene sasirdi derler bilmezler ki psikolojim bozuk bunlar yuzunden.bir esim biliyor sagolsun oda hergun ne yapacan bosver falan diyor ve gun yaklastikca acaba buyukmu olur falandan gectim simdi ise cok korkuyorum ya bisey olursa zar zor uc hafta izin aldim ya iyilesemezsem of bir suru manyak soru var kafamda :KK5:

Canım bunlarla kafanı hiç yorma, allahın iziniyle 3 hafta içinde herşey hallolur. Tabiiki ameliyat günü yaklaştıkca insanın kafasına bir sürü soru takılıyor ama burda o kadar ameliyat olan arkadaşlar var ve çoğuda sonucundan hep memnun ve mutlu kalmıştır. Ben salı gün ameliyat olup pazartesi günüde işime başlamıştım. İnşallah sende sorunsuz bir ameliyat geçirip- bizim gibi mutlu olanlara katılırsın canım:KK66:

Canım benim yalnız degilsin.Bak burada biz varız,bize anlatabilirsin herşeyi.Bir arkadaş,bir dost gibi seni anlayarak,sana destek vererek arkanda oluruz.Hiç arkandan dedikodu yapmayız,süslü kokana demeyiz :KK12: Eşin ve bizler sana fazlasıyla yeteriz canım benim,yalnız degilsin..Biz varız..Ben varım..:13::KK19::118:

Canım bunlarla kafanı hiç yorma, allahın iziniyle 3 hafta içinde herşey hallolur. Tabiiki ameliyat günü yaklaştıkca insanın kafasına bir sürü soru takılıyor ama burda o kadar ameliyat olan arkadaşlar var ve çoğuda sonucundan hep memnun ve mutlu kalmıştır. Ben salı gün ameliyat olup pazartesi günüde işime başlamıştım. İnşallah sende sorunsuz bir ameliyat geçirip- bizim gibi mutlu olanlara katılırsın canım:KK66:

canim benim insallah bende senin gibi sorunsuz bir ameliyat ve sonrasinda burda yazmak nasip olur
kk sayesinde zate gaza geliyorum degilse coktan korkudan vazgecmistim:18:.iyiki varsiniz:KK16:

Canım benim yalnız degilsin.Bak burada biz varız,bize anlatabilirsin herşeyi.Bir arkadaş,bir dost gibi seni anlayarak,sana destek vererek arkanda oluruz.Hiç arkandan dedikodu yapmayız,süslü kokana demeyiz :KK12: Eşin ve bizler sana fazlasıyla yeteriz canım benim,yalnız degilsin..Biz varız..Ben varım..:13::KK19::118:

Arzum cum canim nasil duygulandim anlatamam :KK14:senin gibi dostlar sayesinde hala kararliyim bu ameliyata.tanimasamda sizleri cok seviyorum.bak simdi hergun yazarim sonra bikma benden cattik falan deme:KK52:buyuk gune 3 hafta kaldi sigara azaltmam gerekirken stresten dahada icmeye basladim.bide butun aldigim vitaminleri biraktim baska varmi biseyler unuttum stresten.pozitif dusunuyorum olumlamalar yapiyorum hatta bu aralar reiki ile fazla ilgilenmeye basladim hani insiye olsam memislere bir enerji verrirdim falanlar:KK52: boyle canim gel gitlerdeyim

Ben oldum..12 13 gün önce burunla birlikte göğüs oldum. Bir kızım var..Doğum sonrası çok iyi korudum o nedenle minumum düzeyde sarkma oldu eskiden dimdikti sonra damla oldu diyebiliriz...Hocama sormuştum silikon kaldırır mı diye dediği gibi kaldırdı hatta ilk günlerde kafama çıkmıştı sanki:) hahahahaah, sonra ödemler geçtikçe aynı bildiğin meme gibi çok hafif yumuşadı, yumuşadıdan kastım o kemik gibi sertliği gitti...Şimdi çok memnunum..Ben çok büyük taktırmadım..o kadar güzel ve doğallar ki, ameliyat olduğumu bilmeyen bir kişinin anlayacağını sanmıyorum. Üstelik eşim bu süreci benimle paylaştı. Göğüslerimin içinde ha yağ ha jel diyor, ne farkeder önemli olan görünüş, seninki bildiğin meme diyor, sürekli onlara bayıldığını mükemmel olduklarını, hiç yapay gelmediğini aksine çok seksi olduklarını söylüyor:) oyyyyyyyyyyyyyyy

Ah katunncum sanirim bendeki sarkiklik senin durumdan daha fazla ne yazik ki:KK43:sende yuvarlak kas ustu mu var ve drun kim acaba ?

Arzum senin fotolari ozel mail adresimi versem ordan paylasabilir misin acaba?rica etsem??Cok faydasi olacak bana yaa.en azindan kendi durumumla karsilastirma sansim olacak...

sana destek olacak bir kişinin olması yeterli. hele bu eşinse bambaşka bir huzur olmalı. kıymetini bil canım. ayrıca burada ameliyat olmuş arkadaşlar deneyimlerini paylaşıyor. bol bol oku bu seni rahatlatır. tahmin edebiliyorum heyecanını. ama stres yapma, olur da kendini işe başlamaya hazır hissetmezsen rapor alırsın bir hafta. ki inan sanmıyorum gerek kalacağını.
ben mesela, işim gereği elimi kolumu çok kullanıyorum o nedenle yaza bıraktım (başka sebeplerim de var tabi, o ayrı...)
aynı yastığa baş koyduğun, hayat arkadaşın yanında, yanıbaşında. hazırlığını iyi yap. iyi beslen, çabuk toparlamana yardımcı olur bunlar.
gülümse :)

geçen sene şubat ayı itibariyle üniversite hastahanelerinde sadece silikon ücretini ödüyorsunuz.
teşekkür ederim:KK71: ben bi araştırma yapayım o zaman

hayır canım. özelde yaptırmak zorundayız. fiyat doktora göre değişir ama 5-9,5 arası sorduğum doktorlar. ama ortalama 5-7 civarı diyebiliriz sanırım. eşin destekçin olur böyle söylediyse. ne mutlu sana. para işini de bir şekilde halledersin, üzülme. herkesin derdi ayrı.. ben de kimseyle paylaşamıyorum. inan bana bu paradan bile daha büyük sorun...

kimseyle paylaşamıyorum derken eşini kastetmişsin galiba ama benimki destekcimse inan beni düşündüğünden değil tamamen kendini düşündüğündendir:KK1:
:KK1::KK1:

arzum77 profil resmindekiler gerçek galiba:KK1: ölçüsü nedir yada şöylemi sorsam daha doğru olur ameliyatta konulan silikon ölçün nedir? önce kaçtı şimdi kaç??:KK1:
işte anladın sen ne anlatmak istediğimi:KK1::KK1:

arzum77 profil resmindekiler gerçek galiba:KK1: ölçüsü nedir yada şöylemi sorsam daha doğru olur ameliyatta konulan silikon ölçün nedir? önce kaçtı şimdi kaç??:KK1:
işte anladın sen ne anlatmak istediğimi:KK1::KK1:

Evet canımm..profilimdeki avatar fotom gerçek,bana ait..Ameliyattan önce B cup sütyen kullanıyordum,tabi ful dolgulu.Şimdi D cup sütyen kullanıyorum,dolgusuz tabi :KK9: 400cc lik yuvarlak protez kas zarı altına takıldı canım..Ayrıntıları açtıgım konumda bulabilirsin,link veriyorum http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/419257-arzum77-meme-estetigi-ameliyati.html :KK16::KK16:

teşekkür ederim:KK71: ben bi araştırma yapayım o zaman

kimseyle paylaşamıyorum derken eşini kastetmişsin galiba ama benimki destekcimse inan beni düşündüğünden değil tamamen kendini düşündüğündendir:KK1:
:KK1::KK1:

ne eşi yahu :KK1: ayrıca eşim olsa ondan hiç bir şeyi gizlemem. doğru olan da bu.
bence tamamen kendini düşündüğünden değil. yoksa öyle mi :26:

Ah katunncum sanirim bendeki sarkiklik senin durumdan daha fazla ne yazik ki:KK43:sende yuvarlak kas ustu mu var ve drun kim acaba ?

Doktorum Orhan Çizmeci...Cerrahlığı kadar insanlığı da mükemmel bir insan...Bir doktor hastasıyla bu kadar mı ilgilenir...Bana iki tane harika memiş verdi.:) Sana bir kaç şey daha söyleyeyim. Orhan Hoca'ya göğüslerini gösterdiğin zaman ne yapılması gerektiğini sana söylüyor. Silikonla kalkıp kalkmayacağını da...Ben sordum, hocam silikon kaldıracak mı, yoksa ağırlıktan daha da fazla sarkar mı diye. Bir memede olması gereken diklik olacak dedi. Bir de senin istediğin cc yi koymuyor...Ameliyat masasında sen narkozdayken "sizer" denilen numune silikon çeşitlerini göğüslerinde deniyor. Altın orana göre çalışıyor...Hangi "sizer" senin omuz vs. yapına uyarsa onu koyuyor. Ben sesimi çıkarmadım, kendisine bıraktım. Bu nedenle çok büyük cicişlerim olmadı. Dolgun ve diri oldu, yapıma göre. Eğer altın oran beni ilgilendirmez yapıma göre daha büyük dursun amacım bu diyorsan söylersin sana bir beden büyük yapar. Bir de, önce kol altından koymaya karar verdi. Sonra bunun estetik olarak dezavantajını söyledi. Tüylü bölgede yara ve ameliyat izi daha kalıcıdır, daha belirgin kalır. Kol altına dikkatli bakan biri bunu görür dedi. Bu senin için problem olmayacaksa yaparım olacaksa göğüs altından koyacam dedi...Göğüs altı karar verdim. küçük bir çizik düşün, öyle bir yerde duruyorki aynaya baktığında sen bile göremezsin, göğsünü hafif kaldırman lazım..Kas altı koydu bu arada. Bir soru sordun kız, bütün maceramı anlattım:) Çapada estetik profesörüdür.

sana destek olacak bir kişinin olması yeterli. hele bu eşinse bambaşka bir huzur olmalı. kıymetini bil canım. ayrıca burada ameliyat olmuş arkadaşlar deneyimlerini paylaşıyor. bol bol oku bu seni rahatlatır. tahmin edebiliyorum heyecanını. ama stres yapma, olur da kendini işe başlamaya hazır hissetmezsen rapor alırsın bir hafta. ki inan sanmıyorum gerek kalacağını.
ben mesela, işim gereği elimi kolumu çok kullanıyorum o nedenle yaza bıraktım (başka sebeplerim de var tabi, o ayrı...)
aynı yastığa baş koyduğun, hayat arkadaşın yanında, yanıbaşında. hazırlığını iyi yap. iyi beslen, çabuk toparlamana yardımcı olur bunlar.
gülümse :)

:))
valla canim suan esim destek degil köstek:KK47:beni vazgecirmek icin ugrasip duruyor:KK45: ama adim gibi eminim ki ameliyattan sonra tam destek olacaktir.:emir_bebek:evet haklisin sansliyim.:KK66:
Allah pisman etmesin hayirlisiyla bi bitse:18::18:.umarim sende yazin memisli hatunlardan olursun bizlerde birgun buralara yazacagiz oldu bitti kizlar hic korkulacak bisey degilmis dermisiz insallaahhhhh

Benim de eşim yıllarca çocuklar büyüsün yaptırırız derdi. İkinci çocuk 4,5 yaşına geldi,ben araştırmalarımda sonuca vardım,doktora karar verdim,randevu aldım,o da ne eşim 180 derece dönüş yaptı,risklerini anlatmaya başladı,estetik mağdurları haberlerini bana gösteriyor,şaşırdım ve kendimi kandırılmış hissettim.Sen istesen de istemesen de destek olmasanda ben kararımı verdim dedim.Aml. tarihini aldım.Hala vazgeçirmeye uğraşıyor,ama bir yandan da aklıma koyduğumu yapacağımı bildiği için aml günü ayarlamalarında yardımcı oluyor,refakatçi,hastahaneden çıkış v.b. Zaten bu zor bir karar,bir de bu tür olaylar insanı yoruyor,en baştan tavrını koysaydı senin eşin gibi keşke diyorum.Sonuç değişmezdi ama olsun. Eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar,seni anlıyorum, aml. olmak veya vazgeçmek senin kararın olsun canım,hislerine güven...

Benim de eşim yıllarca çocuklar büyüsün yaptırırız derdi. İkinci çocuk 4,5 yaşına geldi,ben araştırmalarımda sonuca vardım,doktora karar verdim,randevu aldım,o da ne eşim 180 derece dönüş yaptı,risklerini anlatmaya başladı,estetik mağdurları haberlerini bana gösteriyor,şaşırdım ve kendimi kandırılmış hissettim.Sen istesen de istemesen de destek olmasanda ben kararımı verdim dedim.Aml. tarihini aldım.Hala vazgeçirmeye uğraşıyor,ama bir yandan da aklıma koyduğumu yapacağımı bildiği için aml günü ayarlamalarında yardımcı oluyor,refakatçi,hastahaneden çıkış v.b. Zaten bu zor bir karar,bir de bu tür olaylar insanı yoruyor,en baştan tavrını koysaydı senin eşin gibi keşke diyorum.Sonuç değişmezdi ama olsun. Eşekten düşeni yine eşekten düşen anlar,seni anlıyorum, aml. olmak veya vazgeçmek senin kararın olsun canım,hislerine güven...

Kızlarr sakın eşinizin sizi pes ettirme oyunlarına yenik düşmeyin,tam gaz önünüzdeki yola bakın.Eşim beni hastaneye ameliyata götürdügü gün bile agzımın içine bakıyordu,agzımdan çıkacak en ufak bir tereddüt sözünün çıkmasını bekliyorduki geri dönelim diye.Sakın sakın,hislerinizi,korkularınızı eşinizle paylaşmayın.Kimse bizim yaşadıgımız o psikolojiyi anlayamaz,hele erkekler hiç anlayamaz,anlamalarınıda beklemiyorum zaten.Tam gaz ileri,mutluluk çok yakınınızda :KK8::nazar::KK34:

Kızlarr sakın eşinizin sizi pes ettirme oyunlarına yenik düşmeyin,tam gaz önünüzdeki yola bakın.Eşim beni hastaneye ameliyata götürdügü gün bile agzımın içine bakıyordu,agzımdan çıkacak en ufak bir tereddüt sözünün çıkmasını bekliyorduki geri dönelim diye.Sakın sakın,hislerinizi,korkularınızı eşinizle paylaşmayın.Kimse bizim yaşadıgımız o psikolojiyi anlayamaz,hele erkekler hiç anlayamaz,anlamalarınıda beklemiyorum zaten.Tam gaz ileri,mutluluk çok yakınınızda :KK8::nazar::KK34:

Haklısın Arzum, bir tarafım üçbuçuk atsa da çaktırmıyorum.
Senin de profil resim muhteşem bu arada,darısı başımıza....

Haklısın Arzum, bir tarafım üçbuçuk atsa da çaktırmıyorum.
Senin de profil resim muhteşem bu arada,darısı başımıza....

Aman haa,çaktırma sakın.Ben ameliyata giderken kendi kendime..ben ne yapıyorum,kafayımı yedim,estetik için ameliyat oluyorum,bıçak altına yatacagım,ya sonuç istedigim gibi olmazsa,sorun çıkarsa gibi düşünceler aklımda gidip geliyordu.Birde işin manevi tarafı vardı,Allahım bir günah işliyorsam affet beni,ager hakkımda hayırlısı olmayacaksa sen nasip etme bu ameliyatı olmama,diyede dua edip duruyordum.Zor bir süreç yani.Ameliyat olmaya karar vermek ayrı,doktor seçmek ayrı,ameliyat tarihini alıp beklemek işkence,ameliyat günü gelip çattıgı zaman zihninden geçen düşüncelere dur demek apayrı..Ama ameliyat sonrası aynaya bakıp o dimdik dolu dolu duran gögüsleri göremek paha biçilemez :KK62::KK62:Bu düşünceleri eminimki bütün ameliyat kararı almış bayanlar yaşamıştır.Kızlar hepinizin,hepimizin Allah yardımcısı olsun..Allahım hepimize mutlu ,başarılı geçmiş ameliyat sonuçları nasip etsin inşallahh..Bu arada fotomu begendigine sevindim canım,öpüyorum seni :KK54::KK54:

X