Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım evet görüştüm doktorumla yarın yanına çağırdı.sanırım ertelenecek.dediğin gibi ilaç kullanıyorum ama grip ilaçları.antibiyotik yok içinde.bilemiyoum canım ertelenmesine üzülüyorum....

elbisem hazırdıı :).....ama ertelenirse giymek nasip olurmu acaba bilmiyorum..hayırlısı canım ne yapayım beklicez.belkide haftaya atar doktor.o zaman düğüne gidebilirmiyim.10 günlükken bir yere çıkmamak daha iyi olur değil mi ?
uuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffff
öpüyorum canımm çok sağol..mucuukk

ALLAH yardımcın olsun canım..ben de yaptıracağım inş.seninle aynı dönemlere rastlıyoruz.İNŞ.istediğin gibi olur.İNŞALLAH ağrısız geçirirsin.öpüldün.

Ben sizin doktorunuzu aradım bugün randevu aldım zaten ist biletimi almıstım öğretmen olduğumu 10 haziran ile 17 haziran arası istanbulda olacağımı ve memlekete döneceğimi anlattım sekretere 11 de doktor görecek 12 haziranda da ameliyet tarhi alındı umarım iyi olur benim için ama ben erkek doktordan utanıyorum göğüs diye bir şeyim yok ne biçim kadın diyip iğrenecek adam yaa:)

ALLAH yardımcın olsun canım..ben de yaptıracağım inş.seninle aynı dönemlere rastlıyoruz.İNŞ.istediğin gibi olur.İNŞALLAH ağrısız geçirirsin.öpüldün.

:) ah kader arkadaşı olmuşuz:)))) ikimiz de bomba gibi dönünce yazalım...senin nasıl olacak kas üstü kas altı nedir durum?

DR.Hasan Fındık a randvu aldım sizin doktorunuzdu değil mi?

Canım hayırlısı olsun... Bence çok dogru bir karar vermişsin,herşey istedigin biçimde gelişsin inşallah.Evet canım benim doktorum Hasan Fındık.Bu forumdada birçok kişi benim memnuniyetimden dolayı Hasan beyi tercih etti ve çok memnun kaldı Sakın erkek doktor diye çekingenlik yaşama zira Hasan bey çok tatlı,anlayışlı ve iyi niyetli şeker gibi bir insan.Hepimiz,tüm ameliyat olanlar bu gögüslerimizi nasıl gösterecegiz diye tedirginlik yaşamıştır.Sonuçta güzel gögüslerimiz olsa estetik doktorda ne işimiz var dimi Ameliyat tarihine daha var ama Allahım saglık sıhhat versin eger o tarihlerde işim olmazsa yanında bile olabilirim,sana destek olurum arkadaşım Çok memnun kalacaksın inşallah..Canım cepten yazıyorum,yanlış ve eksik harfler olduysa kusura bakma,cevap vermek istedim mesajına.Bilgisayardan girince yazarım yine..Öpüyorum...

Canım,grip ilaçlarının bazıları aspirin içeriyor.Ameliyattan önce bu tür ilaçlar kullanmak,bitki çayları içmek yasak.Çünkü kanı sulandırır.İnşallah ameliyatını erteleyecek bir durum olmaz tabi.Gidip görüşünce yazar bilgilendirirsin bizide. 10 günlükken dügüne gitmek,bilemiyorum tabi..Çok dikkat etmen gerekir,pek rahat olamaz,tavsiye etmem.Ama duruma göre bakarsın tabi Bendende sana kocaman bir mucukk...

canım hemeeeen anlatıyorum benim göğüslerim öncesinde a cup u bile dokdurmuyordu şimdi dolu dolu c cup oldular..310 gramlık bir silikon konuldu..ve meme altı kesisi ile yerleştirildi..silikonum da damla silikon.

Canım benim hastanede iki gün yatacaksan turp gibi olursun turp tekrar rahat ol diyorum endişeye gerek yok her şey çok güzel olacaaak inş

hımmm..belkide doktor uzatabilir 15 gün.neyse canım ben sana yazarım doktora gidip geldikçe..Her şey nasip.ama stresli oluyor insan.Bu yüzdende biranönce olmak istiyorum..inş.çoook öpüyorumm..iyiki varsınız..mucccuuk. :)

:) ah kader arkadaşı olmuşuz:)))) ikimiz de bomba gibi dönünce yazalım...senin nasıl olacak kas üstü kas altı nedir durum?

ahh evet arkadaşım evet...:)))..benimki belki uzucağa benziyor, gripliyim.Aslında ben 4 de olacaktım belkide şimdi ay sonunda olurum .inş dediğin gibi oluruz..:)) ne güzel olurdu...

canımm benim kas zarı altına olacak.büyüklüğüne doktor 300-yada 325 dedi o karar vericek uygun ölçüye..
ben doktor ne derse valla tamam dedeim.en iyisini onlar bilirler çünkü...:)) bakalım..bana yaz oldumu gelişmeleden..bende yarın dönüşte yazarım sana..
byeeee canımmm..

süpersin, harika moral veriyorsun çok çok çok teşekkür ederim, samimiyetle söylüyorum bugün nasıl rahatladım anlatamam...

aynen aynen ben de doktoruma o kadar güveniyorum ki ne dese ok benim için, sonuçta işinin ehli bir hekim olduğuna inandıysak çok da müdahale etmemek lazım. sen baya baya bomba olacaksın:)))) bana 250 dedi (yanlış hatırlamıyorsam) 160 boyum ve 48 kg yum, doktorumun dediğine göre göğüs kafesim geniş değilmiş o nedenle güzel olmaz dedi. bakalım sonuçta uygunu neyse öyle olsun...

mutlaka yazarım zaten haftaya perşembeye kadar beni sizden daha iyi kimse anlayamaz:)

Canım yaa..Benim jeton yeni düştü Ercan bey Bogaziçi Tıp merkezinde görev yapıyordu,tabi yaa.Nasıl kaçırdım ben bu detayı.Ama şimdi baktıgımda Maya Estetik Cerrahı diye bir yer çıkıyor.Sen nerede ameliyat olacaksın?

Arzum Hanım siz çok iyi bi insansınız ,Allah razı olsun bana yardımcı oldunuz umarım her şey i olur burada size yazarım insallah benimde sizin gibi göğüslerim olur ama belki biraz daha küçük olabilir çünkü hiç yağ dokum yok yani dümdüz bir göğüs düşünü nasıl kocaman olabilir ki zaten alan dar olmaz ki

Siz istanbul da mı oturuyorsunuz?Ben Elazığ dayım bizim burada estetik namına bir sey yok keske olsaydı da ta oralara gitmem gerekmesydi her sey de var bi hayır tabi:)

Evet Maya'nın ortağı Ercan Bey, eşi ile beraberler. Ben çok sevdim ve güvendim. Ataşehir Estetica'da olacağım operasyonu. Ben lazer epilasyon, cilt bakımı falan hepsini orada hallediyorum. Seviyorum oradaki ekibi ve ticari olmayan mantığı...Sağolsun Ercan Bey de çok zamanını ayırıyor hastalarına, bana bile (ki korkak ve soruları ile bayan bir hastayım) o kadar sabır ve açıklıkla yanaştı ki ablam başka bir hekime olmasına rağmen ben Ercan Bey'den başkasını düşünmedim bile:)

Benim isteğim dantelli 90 beden ,desteksiz sütyenden tassın tabi bunu doktora asla söyleyemem utanırım ya adam manyak bu kadın der heralde takmıs dantelli sütyene :)butun tam dolgulu sütyenlerimi atmak istiyorum nefret ediyorum onlardan kadın gibi değilim öyle hissetmiyorum kendimi çok kotu bir sey ben böyle transpran gecelik.çamasır çook severim ama malesef göğüs olmayınca iğrenç duruyo off bilemezsiniz (

hiç olur mu öyle şey, çok da güzel ve içine sinen bir sonuç alabilirsin. yeterki işinin ehli bir doktor olsun. buradaki deneyimli arkadaşların neredeyse tüm yazılarını okudum hiç birimiz birimizden farklı değiliz, yeter ki iyi bir doktorla iletişime geçebilelim...

Özden Hanım desteğiniz için çok sağolun Hasan Fındık a radevumu aldım haziran 12 de insallah ameliyat olacağım bakalım nasıl olcak?Erkek ya ben çok çekiniyorum aslında

Bir de ben su acup,bcup,c cup olayını pek anlayamadım en buyuğu ve küçüğü nasıl numaralandırılıyor acaba?

Sagol canım benim..Elimden ne gelirse yardım için yapmaya hazırım.Mutlu güzel haberlerini bekliyor olacagız..Hasan bey sizin istediginiz gibi bir gögüs yapacaktır,hiç şüphemiz olmasın Benim meme dokum vardı,fakat Pamelo arkadaşımız var,yine bu forumdan.O da Hasan beye ameliyat oldu,onun meme dokusu yoktu ama şimdi bomba gibi gögüsleri oldu.Sen yeterki büyük gögüs istedigini belirt Hasan beye,o elinden geleni yapacaktır canım
Siz istanbul da mı oturuyorsunuz?Ben Elazığ dayım bizim burada estetik namına bir sey yok keske olsaydı da ta oralara gitmem gerekmesydi her sey de var bi hayır tabi:)
Evet canım,Istanbulda oturuyorum ben .Istanbul Estetik konusunda bir numara,bu yüzden şanslıyız tabi.Olsun Hasan beye ameliyat olmak için Yurtdışından gelen hastası o kadar çokki,inanamazsın..Sen yine Türkiye içinden bir yerden geliyorsun Geldigin zaman mutlaka tanışmak isterim seninle canım
Asla utanma..Utanılacak birşey degilki bu.Tabiki söyleyeceksinki ameliyatında ona göre protez büyüklügü tercih etsin canım,olurmu hiç öyle şey...Benimde hayalimdei dantel,tül,taransparan ,iç çamaşırları vardı..Ben kavuştm hayallerime,inşallah sende kavuşacaksın birtanem...
Bir de ben su acup,bcup,c cup olayını pek anlayamadım en buyuğu ve küçüğü nasıl numaralandırılıyor acaba?

Canım meme büyüklügü A cuptan başlar DD cupa kadar gider.Hatta dahada büyügü vardır sanırım... Sütyen ölçüleri ve cup ları hakkında en detaylı bilgiyi yine benim açtıgım bu koudan takip edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…