Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ne güzelki içinize sinen bir doktoru bulmuşsunuz.İnşallah herşey gönlünüzce olur..Mutlu haberlerinizi bekliyor olacagız..Sevgiler..

Umarım tanısırız çok yardımcı oluyorsunuz herkese çok sağolun sizi ben de tanımak çok isterim aslında haklısınız utanılacak bir sey yok ben bosuna takıyorum işte sonucu düşünerek hareket etmek lazım sonra görüşürüz çok öptüm:)

Beb verdğiğniz bilgiler için minnettarım ama benim ölçülecek göğsüm yokki:))))

Bu ameliyatı olmadan önce insan nasıl sinir stres yapıyor panik oluyor ister istemez çok zorlanacağını düşünüyor..Ama kesinlikle hele ki çıt kırılgan bir yapınız yoksa ben bu konuda çok narin olmama en ufak şeyden zorlanan biri olduğum halde bana bile çok rahat geldiyse süreç o yüzden derim ki herkese endişe edilecek bir şey yoktur tatlım..dediğim gibi kas altı olduğu için kollarını yorma ilk birkaç gün sakın bol bol dinlen 1 hafta sonunda da ben ameliyat mı olmuştum yahu diye düşünmeye başlarsın

şu anda seni tanıdığım ve konuştuğumuz için nasıl şanslı hissediyorum anlatamam. planım şu; 2 gün hastanede bol ağrı kesici bol fringe, house, mentalist izlemek ve sık sık buradan tecrubeleri yazmak:)

inan operasyona girerken burada okuduklarımı düşünücem. bir de doktor birkaç gün önceden sakinleştirici birşeyler verse yada ben istesem çok mu saçma olur?

Canımm öncelikle neeee fringe mi demek istiyorum ya ben bayılıyorum o diziye gece gündüz fringe izleyesim geliyori neyse konuyu dağıtmayalım canım burda birbirimize destek ve yardım için varız..2 gün hastanede kalınca 3. gün harika bir şekilde oğluşunun yanına dönersin canım bu iki gün hastanede iyice dinlenmen lazım..eve geldiğinde kollarını yorma sakın 4 5 gün tamam mı..doktordan birkaç önce sakinleştirici bir şeyler istersen bence çok saçma olur canım..Sen güzel şeyler düşünerek kendini rahatlatmalısın düşünce o operasyondan sonra harika göğüslerin olacak istediğin her kıyafeti giyebileceksin bunları hayal et bence sakinleştiriciye falan gerek kalmaz

Mrb Ankara'da tanidiginiz memnun kaldiginiz bir cerrah varmi peki gögüs estetiginde bir dahi olan?
3 ay sonra olmak ameliyat olmak istiyorum.. fakat kararsiz kaldim.. Nerde yaptiracagima...

Canım Ankara'da Zühtü Demir var..Ank32 arkadaşımız ona ameliyat oldu kendisiyle bir irtibata geç istersen kararsız olma bu ameliyatı olmayı düşünüyorsan göğüslerin çok küçükse ve rahatsızlık duyuyorsun sonucunda özgüvenin tavan yapacağı bir ameliyat haberin olsun canım

Mrb Ankara'da tanidiginiz memnun kaldiginiz bir cerrah varmi peki gögüs estetiginde bir dahi olan?
3 ay sonra olmak ameliyat olmak istiyorum.. fakat kararsiz kaldim.. Nerde yaptiracagima...

oh oh ne iyi kaç tane yeni ameliyat haberimiz var. bende bugün boğaziçi ile telefonda görüştüm. birkaç şey sordum. emzirmeyi bıraktıktan en erken 3 ay sonra ameliyat yapılıyormuş.bu biraz canımı sıktı. yaza kadar bebeğim emmeyi bırakır, bende hemen akabinde yaptırırım diye düşünüyordum. boğaziçnde 3500 civarıymış. bakalım önce şu zorunlu hizmetimi bitirip istanbuluma kavuşayım da. ( şuan güneydoğuda bir dağ köyündeyim yapayalnız)
birde dr. erdem güven hakkında bir bilgisi olan var mı? çapa tıp fakültesi hastanesinin cerrahı. onunla da görüşmeye gidicem dönünce. sadece 1 hasta yorumunu bulabildim, oda çok memnundu. acaba sizler hiç duydunuz mu?

wallahi guzelim aslinda eskiden hariika mankenlere tas cikaran goguslerim vardi, hamilelikle birlikte 48 kilo aldim!! emzirme falan derken suan mahfolmuss yere bakan ici bos iki sivri füze :)

Nebil bozdogani biraz arastirdim... Zuhtu demiri hic duymamistim hmmm.. cok tskler :)

Forumda kendisine ameliyat olan ank32 ve clara83 iki arkadaşıımızı biliyorum ben ve ikisinin sonucu da çok güzel canım..gozdegozde arkadaşımız da kendisine yakın bir zamanda ameliyat oluyor bence git bir görüş

ay vallahi ne heyecanlı di mi
inşallah çabucak ağrısız sızısız atlatacaksın. sonra da keyfine bakacaksın

hepinize çoook teşekkür ederiiim :) ameliyat olduktan sonra müsait olur olmaz konu açacağım inş sorunsuz geçer... Çoook çoook öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…