Özel mesaj yolu ile link gönderdim canım,mesaj kutunu kontrol etYine bir problem yaşarsan bilgim olsun..İyi geceler...
cok tesekkúr ederim desteğiniz için :) bu kararı bende kk sayesinde verdim dediğin gbi canım acele etmemeye karar verdim çúnkú hergecen gún yeni seyler óğreniyorum burda, evet óncelikli olan para biriktirme kısmı ama insana bazen zor geliyo biriktrmek o yúzden ayni zamandada doktorlarla górúsúr onlari arastırırsam daha da şevklenirim diye dúsúnúyorum onun icin bu kadar çabam :) ins seninde ameliyatn diger arkadaslar gbi sorunsuz ve múkemmel gecer
Canım yaaa ne güzel yazmışsın 'ameliyatıma daha aylar var ama bayram gününü ya da ilk defa lunaparka gidecek küçük bir çocuğun heyecanını yaşıyorum şimdiden ve bu heyecanım her geçen gün artıyor.' diye..ben de senin güzel göğüslerine kavuşmanı sabırsızlıkla bekliyorum..İnşallah umduğundan çok daha güzel göğüslere kavuşursun canım.
burcucum, avatarına bayıldım. avatarını gördüğümde artık burcu göğüslerini benimsemiş, en başından beri göğüsleri öyleymiş gibi hissediyor kesin dedim. darısı başımıza inş.
güzel dileklerin için çoook teşekkür ederim.
Evet canım artık gerçekten öyle hissediyorum kendimi insan bazen şaşırıyor vallahi ben artık silikon olduğuna inanmıyorum zaten :) hani soruyorlar ya avatar fotosuna meme fotosu koyunca avatar fotosu sana mı ait diye bu avatar fotosu da bana ait kalem gibi sardım hepsiniiii :):) senin ameliyat sürecini merakla takip ediyorum canım benim.
yine yardımıma kostun şekerim cooook tesekkúr ederim sóyledklerini ve oralarda okuduklarımı göz önüne aldm :)
kızlar cuma günü son kez eşimle beraber doktoruma gittim ve haftaya pazartesi için tarih aldık...kas altı ve damla kullanmayı planlıyor, bundan önceki görüşmemizde kas üstü önermişti ama bu sefer daha detaylı konuştuk ve muayene oldum ve sizi de beni de tatmin edecek olan ve en doğal duracak olan kas üstü damla dedi. ama ağrısı çok fazlaymış ve ben im ağrı eşiğim düşük. gerçi doğumumu sezeryanla yaptım ve çok da sıkıntı çekmedim. ameliyat konusunda tecrubesi olanlar paylaşabilir mi, çok ama çok korkuyorum, sizlerin nasıl geçti, ne kadar ağrınız oldu ve ne kadar devam etti.
normalde 1 gün yatacağım hastanede ama açıkçası ağrıdan o kadar korkuyorum ki galiba onu da 2 güne çıkaracağım. en azından hastanede sürekli ağrı kesici verirler(( ne dersiniz?
canım benim öncelikle hayırlı uğurlu olsun kararın..kas altı diğer yöntemlere nazaran biraz daha ağrılı olabilir ama hiç merak etme 1 hafta sonunda hiçbir şeyin kalmaz emin ol..ilk günler zorlanıyorsun hadi 1 hafta zorlan sonrası çok rahat..
offff off inan nasıl korktuğumu ama diğer taraftan nasıl istediğimi anlatamam. eşim "korkunun ecele faydası yok" diyor:))) sen yaptırdın mı, yaptırdıysan hangi yöntem?
Canım,yazdıklarım seni korkutmasın lütfen.Dedigin gibi profesör bir doktorsa,işinin ehliyse,sanada bu kadar güven verdiyse inşallah Allahında izniyle ameliyatın çok başarılı bir biçimde geçecektirBenim sadece kafamı karıştıran olay koltukaltı kesisi ile yapılan operasyonlarda protezin sadece kas altına yerleştirilebilecegidir.Nettende araştırısan koltukaltı kesisi ile yapılan ameliyatlarda bütün doktorların kas altı yöntemini kullandıkları bilgisine ulaşabilirsin..Hiç meme dokusu olmayan kişilerede genellikle uygulanan yöntemde kas altıdır.Kas protezi en iyi şekilde kapattıgı için protezi hissetme gibi bir durum teşgil etmez.Tamam kas zarı altı yöntemide iyi bir yöntemdir.Ameliyattan sonra agrı eşigi düşüktür fakat hep diyorum,yine diyecegim İyi yöntem yoktur,kişiye uygun,özel yöntem vardır..Sevgili Naci Çelik hocamızda bu konuda kendi topiginde çok iyi anlatmış bu durumu ve Naci beyde koltukaltı kesisini kullanmaz,tercih etmez..Her doktorun bazen tercih ettigi,kullandıgı yöntemler olabilir.Saygı duyarım,sizin içinde uygun güzel,mantıklı geliyorsa kabul eder ve ameliyat olursunuz...Herşey gönlünce olsun,inşallah sende bizler kadar mutlu mesut ameliyatını olur ve aramıza katılırsın canım benim...Sevgiler...
tatlımm benimde protezim de kas zarı altına yerleştirildi
6 ay önce ben de meme büyütme ameliyatı oldum evet canım..Benimki kas zarı altı tekniği ile oldu.Bu ameliyat kesinlikle korkulacak ameliyat yok o yüzden sana rahat ol diyorum
Bugün de bir doktorla daha görüştüm muayene oldum.Kendiside uzman ama yine hocasıylada görüştürecekmiş beni ondan sonra tekrar gününü belirleyecekmiş.Bu cuma günü hocasıyla görüşmem için çağırdı.Muayene ettiğinde bana dikleştirmeye gerek olmadığını çünkü meme başınının zaten yukarda olduğunu söyledi.Protez koyduğumuzda zaten meme de müsait gayet iyi duracaktır dedi.Protez toparlayacaktır dedi.Sana 265 cc olur dedi.Ben başka doktorlada görüştüğümü 200 cc takacağını söyledim 200 cc istemiyorum dedim.Maliyetine gelince protezi kendim alacakmışım protez fiyatı 1200tl yi buluyo dedi hastaneye de para ödeyeceksiniz dedi.Toplam 2.500 tlyi bulur dedi.Bende eşime farkettirmeden paramı ayarlayayıp o şekilde işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum.Şimdilik elimde yok para eşimde var ama bir şekilde ayarlayacam.Çünkü reklam ajansıyla görüştüm iş için ve olumlu geçti yakında faaliyete geçeceklermiş bende o zamana kadar bir şekilde bu ameliyatı olmam lazım.İşe başladığımda izin alma sorunum olacak adamları bezdirmeden en iyisi şimdiden halletmek.
265 cc nasıl duracak acaba eşimde fazla büyük istemiyo bende istemiyorum.Birde bu protezleri nereden alacam bu protezlerin de farklı şekilleri ve markaları var sanırım gerçi doktor kendi söyler ama sizlerinde fikrini alayım tecrübelerinize dayanarak.
Diş içinde randevumu aldım bu sene bambaşka biri olarak geri dönecem.Değişim başlıyo benim için çok zorluk çektim içimdeki kadını ortaya çıkarmanın zamanı geldi.Ben aslan yükselenide akrep burcuyum tutkuyla yaşarım herşeyi ama şimdiye kadar yaşayamadığım için çoğu şeyler eksik kaldı.Kendimi tamamlamak istiyorum aslında eksiklerimi de tamamlayıp kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum böylece.Sizlerin sayesinde ilk adımlarıda atmış oldum.Buradaki yorumları okudum ve bende göğüslerimi büyütmeye karar verdim.Hepinize teşekkür ediyorum.
Bugün de bir doktorla daha görüştüm muayene oldum.Kendiside uzman ama yine hocasıylada görüştürecekmiş beni ondan sonra tekrar gününü belirleyecekmiş.Bu cuma günü hocasıyla görüşmem için çağırdı.Muayene ettiğinde bana dikleştirmeye gerek olmadığını çünkü meme başınının zaten yukarda olduğunu söyledi.Protez koyduğumuzda zaten meme de müsait gayet iyi duracaktır dedi.Protez toparlayacaktır dedi.Sana 265 cc olur dedi.Ben başka doktorlada görüştüğümü 200 cc takacağını söyledim 200 cc istemiyorum dedim.Maliyetine gelince protezi kendim alacakmışım protez fiyatı 1200tl yi buluyo dedi hastaneye de para ödeyeceksiniz dedi.Toplam 2.500 tlyi bulur dedi.Bende eşime farkettirmeden paramı ayarlayayıp o şekilde işin içinden sıyrılmayı düşünüyorum.Şimdilik elimde yok para eşimde var ama bir şekilde ayarlayacam.Çünkü reklam ajansıyla görüştüm iş için ve olumlu geçti yakında faaliyete geçeceklermiş bende o zamana kadar bir şekilde bu ameliyatı olmam lazım.İşe başladığımda izin alma sorunum olacak adamları bezdirmeden en iyisi şimdiden halletmek.
265 cc nasıl duracak acaba eşimde fazla büyük istemiyo bende istemiyorum.Birde bu protezleri nereden alacam bu protezlerin de farklı şekilleri ve markaları var sanırım gerçi doktor kendi söyler ama sizlerinde fikrini alayım tecrübelerinize dayanarak.
Diş içinde randevumu aldım bu sene bambaşka biri olarak geri dönecem.Değişim başlıyo benim için çok zorluk çektim içimdeki kadını ortaya çıkarmanın zamanı geldi.Ben aslan yükselenide akrep burcuyum tutkuyla yaşarım herşeyi ama şimdiye kadar yaşayamadığım için çoğu şeyler eksik kaldı.Kendimi tamamlamak istiyorum aslında eksiklerimi de tamamlayıp kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum böylece.Sizlerin sayesinde ilk adımlarıda atmış oldum.Buradaki yorumları okudum ve bende göğüslerimi büyütmeye karar verdim.Hepinize teşekkür ediyorum.
canımmm nisan ayının 4 de ameliyat dedik ama ben feci bir şekilde gip oldum.1 haftadır da öyleyim.ilaç kullanıyoum kendime iyi bakıyorum ama sanki 4.kadar bu grip geçmicek gibi.bu günde doktoruma ulaşamıyorum.grip olmam ameliyatta bir sıkıntı olurmu sence.haklısın dediğin gibi kişiye uygun yöntem her zaman bencede doğrudur.Doktoruma güveniyorum tabii o öyle söylüyor...bende ona güvenmek zorundayım..canım inş.iyi geçer.korkuyorum tabii..
çalışan biriyim.15 gün izin alıcam.ve ayın 22,de amcamın oğlu evleniyor.düğününede gitmek istiyorum.hocanında nisan 15.şine kadar daha müsait olucak.15 şinden sonra yurtdışına seminerlere gidicek...
vee ben de biranönce yaptırmak istiyorum.ALLAH izin verirse inş.öyle işte..canımm bende seni çok öpüyorum.yardımların için çooook sağol..muccuuukk..
evetttt 12 nisan saat 15 30'da ameliyata giriyorum kızlar:) doktorumla konuştum, ağrıdan ben gerçekten çok çok korkuyorum ve sanırım bu nedenle 2 gün yatacağım hastanede. diren takılacak ve benim 4,5 yaşında bir oğlum var, ucundan bile olsa benim bu görüntüme şahit olmasını istemiyorum. o nednele hastanede zor dönemi atlatıp öyle çıkmayı planlıyorum. (tabii hastanenin ücreti de önemli:) )
ama valla düşündükçe heyecandan kalbim çıkacak gibi oluyor:))))
diş ne yaptırmayı planlıyorsun? benim braketlerim var eşim 0 km olacaksın diye dalga geçiyor:) doktorum Mentor kullanıyor, bana damla yapacak, 250 düşünüyorum ama kesin değil, sonuçta vucunuzun kaldıracağı ve estetik duran en büyük ölçüyü takıcam dedi.
arzum77
Canım gögsünde ciddi bir sarkıklık yoksa dikleştirme ameliyatı olmasın bencede.Dikleştirme ameliyatında ciddi derecede izler oluyor çünkü.Eminimki gögüslerin protezle çok iyi bir şekilde toparlanacakdır Benimde gögüslerim ameliyat öncesi sanki sarkık gibi duruyordu ama sadece protezle çok güzel bir hacime,görüntüye,diklige ulaştı..Protezlerini kendin alıyorsun evet,bu konuda doktorun yardımcı olacaktır tabi sana.Mentor markanın türkiye dagıtımını yapan şirketin linkini gönderecegim sana özelden.Oradan bakarsın,sipariş bölümüde var,gerekirse arar konuşursun canım Protez fiyatları böyle zaten,hastane ücretinde olacak tabi ama yinede ücret çok iyi,hakkında hayırlısı olsun hadi bakalım İnşallah en kıssa zamanda paranı ayarlar ameliyatını olursun canım 265cc öyle kocaman bir meme yapmaz endişe etme.Gayet dogal görünümde gögüslerin olur,doktorunda öyle tavsiye ettiyse güven ona
Hadi hakkında hayırlısı olsun o zamanDoktorun kimdi acaba,yazmamışsın merak ettim..Agrılardan korkma canım.Sadece ilk uyandıgın zaman narkozunda verdigi rahatsızlık nedeniyle büyük bir agrıyla uyanacaksın,geçmeyecek gibi geliyor ama geçiyor.Hemen agrı kesiciler yapıyorlar agrıları kontrol altına alıyorlar canım.İnanki iki günm kalmana bile gerek yok ama madem 4.5 yaşında bir oglun var boşver hastanede daha rahat edersin,dinlenirsin..Drenlerinde verdigi bir rahatsızlık olacak,inşallah fazla kalmaz çıkarırlarda o zaman daha rahat edeceksin,kuş gibi hafifiliyeceksin.O küçücük borular kol hareketlerini inanılmaz kısıtlıyor çünkü
Heyecanlanman çok normal ameliyat günü o heyecan azalacak daha degişik bir duyguya dönüşecek canım.Allah yardımcın olsun.Güzel haberlerle aramıza gelmeni bekliyor olacagız.Sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?