Canım gripsen ve iyileşemezsen ameliyatın ertelenir malesef Ameliyattan bir hafta öncede ilaç kullanımı yasaktır,bilemiyorum hangi ilaçları kullanıyorsun ama kan sulandırıcı ilaçları kullanman tehlikeli,sakın sakın.Mutlaka doktorunu ara,bilgi iste Ameliyatını ayın 4 ünde olursan 18 gün sonra dügüne gidebilirsin canım Ama tabi dikkat et,kimse çarpmasın,halaya filan kalkma artık Dekolteli bir elbise giyer süzülürsün masada
İnşallah bir aksilik çıkmaz biran önce zamanında ameliyat olursun.Üzülme sen,hayırlısı olsun öyle düşün herşeyde vardır bir sebep Doktorunu aramayı unutma hastalıgın ve ilaç kullanımın hakkında bilgi ver..
canım evet görüştüm doktorumla yarın yanına çağırdı.sanırım ertelenecek.dediğin gibi ilaç kullanıyorum ama grip ilaçları.antibiyotik yok içinde.bilemiyoum canım ertelenmesine üzülüyorum....
elbisem hazırdıı :).....ama ertelenirse giymek nasip olurmu acaba bilmiyorum..hayırlısı canım ne yapayım beklicez.belkide haftaya atar doktor.o zaman düğüne gidebilirmiyim.10 günlükken bir yere çıkmamak daha iyi olur değil mi ?
uuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffffffffffffffffffffffff
öpüyorum canımm çok sağol..mucuukk