• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Evet Maya'nın ortağı Ercan Bey, eşi ile beraberler. Ben çok sevdim ve güvendim. Ataşehir Estetica'da olacağım operasyonu. Ben lazer epilasyon, cilt bakımı falan hepsini orada hallediyorum. Seviyorum oradaki ekibi ve ticari olmayan mantığı...Sağolsun Ercan Bey de çok zamanını ayırıyor hastalarına, bana bile (ki korkak ve soruları ile bayan bir hastayım) o kadar sabır ve açıklıkla yanaştı ki ablam başka bir hekime olmasına rağmen ben Ercan Bey'den başkasını düşünmedim bile:)

Ne güzelki içinize sinen bir doktoru bulmuşsunuz.İnşallah herşey gönlünüzce olur..Mutlu haberlerinizi bekliyor olacagız..Sevgiler.. :54:

Sagol canım benim..Elimden ne gelirse yardım için yapmaya hazırım.Mutlu güzel haberlerini bekliyor olacagız..Hasan bey sizin istediginiz gibi bir gögüs yapacaktır,hiç şüphemiz olmasın :34: Benim meme dokum vardı,fakat Pamelo arkadaşımız var,yine bu forumdan.O da Hasan beye ameliyat oldu,onun meme dokusu yoktu ama şimdi bomba gibi gögüsleri oldu.Sen yeterki büyük gögüs istedigini belirt Hasan beye,o elinden geleni yapacaktır canım :34:

Evet canım,Istanbulda oturuyorum ben .Istanbul Estetik konusunda bir numara,bu yüzden şanslıyız tabi.Olsun Hasan beye ameliyat olmak için Yurtdışından gelen hastası o kadar çokki,inanamazsın..Sen yine Türkiye içinden bir yerden geliyorsun :34: Geldigin zaman mutlaka tanışmak isterim seninle canım :34:

Asla utanma..Utanılacak birşey degilki bu.Tabiki söyleyeceksinki ameliyatında ona göre protez büyüklügü tercih etsin canım,olurmu hiç öyle şey...Benimde hayalimdei dantel,tül,taransparan ,iç çamaşırları vardı..Ben kavuştm hayallerime,inşallah sende kavuşacaksın birtanem... :16:

Canım meme büyüklügü A cuptan başlar DD cupa kadar gider.Hatta dahada büyügü vardır sanırım... Sütyen ölçüleri ve cup ları hakkında en detaylı bilgiyi yine benim açtıgım bu koudan takip edebilirsin :34: http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tyen-bedenimizi-bulmak-icin-yapilacaklar.html

Umarım tanısırız çok yardımcı oluyorsunuz herkese çok sağolun sizi ben de tanımak çok isterim aslında haklısınız utanılacak bir sey yok ben bosuna takıyorum işte sonucu düşünerek hareket etmek lazım sonra görüşürüz çok öptüm:)

Beb verdğiğniz bilgiler için minnettarım ama benim ölçülecek göğsüm yokki:))))

Bu ameliyatı olmadan önce insan nasıl sinir stres yapıyor panik oluyor ister istemez çok zorlanacağını düşünüyor..Ama kesinlikle hele ki çıt kırılgan bir yapınız yoksa ben bu konuda çok narin olmama en ufak şeyden zorlanan biri olduğum halde bana bile çok rahat geldiyse süreç o yüzden derim ki herkese endişe edilecek bir şey yoktur tatlım..dediğim gibi kas altı olduğu için kollarını yorma ilk birkaç gün sakın bol bol dinlen 1 hafta sonunda da ben ameliyat mı olmuştum yahu diye düşünmeye başlarsın ;)

süpersin, harika moral veriyorsun çok çok çok teşekkür ederim, samimiyetle söylüyorum bugün nasıl rahatladım anlatamam...

aynen aynen ben de doktoruma o kadar güveniyorum ki ne dese ok benim için, sonuçta işinin ehli bir hekim olduğuna inandıysak çok da müdahale etmemek lazım. sen baya baya bomba olacaksın:)))) bana 250 dedi (yanlış hatırlamıyorsam) 160 boyum ve 48 kg yum, doktorumun dediğine göre göğüs kafesim geniş değilmiş o nedenle güzel olmaz dedi. bakalım sonuçta uygunu neyse öyle olsun...

mutlaka yazarım zaten haftaya perşembeye kadar beni sizden daha iyi kimse anlayamaz:)

Bu ameliyatı olmadan önce insan nasıl sinir stres yapıyor panik oluyor ister istemez çok zorlanacağını düşünüyor..Ama kesinlikle hele ki çıt kırılgan bir yapınız yoksa ben bu konuda çok narin olmama en ufak şeyden zorlanan biri olduğum halde bana bile çok rahat geldiyse süreç o yüzden derim ki herkese endişe edilecek bir şey yoktur tatlım..dediğim gibi kas altı olduğu için kollarını yorma ilk birkaç gün sakın bol bol dinlen 1 hafta sonunda da ben ameliyat mı olmuştum yahu diye düşünmeye başlarsın ;)
şu anda seni tanıdığım ve konuştuğumuz için nasıl şanslı hissediyorum anlatamam. planım şu; 2 gün hastanede bol ağrı kesici bol fringe, house, mentalist izlemek ve sık sık buradan tecrubeleri yazmak:)

inan operasyona girerken burada okuduklarımı düşünücem. bir de doktor birkaç gün önceden sakinleştirici birşeyler verse yada ben istesem çok mu saçma olur?

Canımm öncelikle neeee fringe mi demek istiyorum ya ben bayılıyorum o diziye gece gündüz fringe izleyesim geliyori neyse konuyu dağıtmayalım canım burda birbirimize destek ve yardım için varız..2 gün hastanede kalınca 3. gün harika bir şekilde oğluşunun yanına dönersin canım bu iki gün hastanede iyice dinlenmen lazım..eve geldiğinde kollarını yorma sakın 4 5 gün tamam mı..doktordan birkaç önce sakinleştirici bir şeyler istersen bence çok saçma olur canım..Sen güzel şeyler düşünerek kendini rahatlatmalısın düşünce o operasyondan sonra harika göğüslerin olacak istediğin her kıyafeti giyebileceksin bunları hayal et bence sakinleştiriciye falan gerek kalmaz ;)

şu anda seni tanıdığım ve konuştuğumuz için nasıl şanslı hissediyorum anlatamam. planım şu; 2 gün hastanede bol ağrı kesici bol fringe, house, mentalist izlemek ve sık sık buradan tecrubeleri yazmak:)

inan operasyona girerken burada okuduklarımı düşünücem. bir de doktor birkaç gün önceden sakinleştirici birşeyler verse yada ben istesem çok mu saçma olur?

Mrb Ankara'da tanidiginiz memnun kaldiginiz bir cerrah varmi peki gögüs estetiginde bir dahi olan?
3 ay sonra olmak ameliyat olmak istiyorum.. fakat kararsiz kaldim.. Nerde yaptiracagima...

Canım Ankara'da Zühtü Demir var..Ank32 arkadaşımız ona ameliyat oldu kendisiyle bir irtibata geç istersen;) kararsız olma bu ameliyatı olmayı düşünüyorsan göğüslerin çok küçükse ve rahatsızlık duyuyorsun sonucunda özgüvenin tavan yapacağı bir ameliyat haberin olsun canım ;)

Mrb Ankara'da tanidiginiz memnun kaldiginiz bir cerrah varmi peki gögüs estetiginde bir dahi olan?
3 ay sonra olmak ameliyat olmak istiyorum.. fakat kararsiz kaldim.. Nerde yaptiracagima...

oh oh ne iyi kaç tane yeni ameliyat haberimiz var. bende bugün boğaziçi ile telefonda görüştüm. birkaç şey sordum. emzirmeyi bıraktıktan en erken 3 ay sonra ameliyat yapılıyormuş.bu biraz canımı sıktı. yaza kadar bebeğim emmeyi bırakır, bende hemen akabinde yaptırırım diye düşünüyordum. boğaziçnde 3500 civarıymış. bakalım önce şu zorunlu hizmetimi bitirip istanbuluma kavuşayım da. ( şuan güneydoğuda bir dağ köyündeyim yapayalnız)
birde dr. erdem güven hakkında bir bilgisi olan var mı? çapa tıp fakültesi hastanesinin cerrahı. onunla da görüşmeye gidicem dönünce. sadece 1 hasta yorumunu bulabildim, oda çok memnundu. acaba sizler hiç duydunuz mu?

Canım Ankara'da Zühtü Demir var..Ank32 arkadaşımız ona ameliyat oldu kendisiyle bir irtibata geç istersen;) kararsız olma bu ameliyatı olmayı düşünüyorsan göğüslerin çok küçükse ve rahatsızlık duyuyorsun sonucunda özgüvenin tavan yapacağı bir ameliyat haberin olsun canım ;)

wallahi guzelim aslinda eskiden hariika mankenlere tas cikaran goguslerim vardi, hamilelikle birlikte 48 kilo aldim!! emzirme falan derken suan mahfolmuss yere bakan ici bos iki sivri füze :)

Nebil bozdogani biraz arastirdim... Zuhtu demiri hic duymamistim hmmm.. cok tskler :)

Forumda kendisine ameliyat olan ank32 ve clara83 iki arkadaşıımızı biliyorum ben ve ikisinin sonucu da çok güzel canım..gozdegozde arkadaşımız da kendisine yakın bir zamanda ameliyat oluyor bence git bir görüş ;)

wallahi guzelim aslinda eskiden hariika mankenlere tas cikaran goguslerim vardi, hamilelikle birlikte 48 kilo aldim!! emzirme falan derken suan mahfolmuss yere bakan ici bos iki sivri füze :)

Nebil bozdogani biraz arastirdim... Zuhtu demiri hic duymamistim hmmm.. cok tskler :)

ay vallahi ne heyecanlı di mi :16:
inşallah çabucak ağrısız sızısız atlatacaksın. sonra da keyfine bakacaksın

hepinize çoook teşekkür ederiiim :) ameliyat olduktan sonra müsait olur olmaz konu açacağım inş sorunsuz geçer... Çoook çoook öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var :1::1:

Back