Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hepinize çoook teşekkür ederiiim :) ameliyat olduktan sonra müsait olur olmaz konu açacağım inş sorunsuz geçer... Çoook çoook öpüyorum dualarınıza ihtiyacım var
4 nisaaaan
arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 hafta içerisinde meme büyütme ameliyatı yaptırmayı hedefliyorum. bir çok doktor dolaştım ve önerileri karşısında kafam inanılmaz karıştı.
şöyle ki biri kas zarının altına yerleştirecek şekilde yapmanın doğru olduğunu, üçü kas altına yapılmasının daha doğru olacağını söyledi. kas altı daha iyi ise necdet uçara, kas zarı altı daha iyi diyen varsa erhan eryılmaz'a bu operasyonu yaptıracağım. emin olamadığım bir şey de göğüs kafesimin geniş, memelerin üst ortasının çıkık olması(güvercin göğüs) bir de üstümün çok zayıf olmasından dolayı doğal görünümü hangisiyle yakalarım? biri diyor ki kas altında biri diyorki kas üst zarının altında... zaman daralıyor. yardım lütfenn!!!!
yardım edebilecek kimse yok mu???
arkadaşlar ben yeni üye oldum. 2 hafta içerisinde meme büyütme ameliyatı yaptırmayı hedefliyorum. bir çok doktor dolaştım ve önerileri karşısında kafam inanılmaz karıştı.
şöyle ki biri kas zarının altına yerleştirecek şekilde yapmanın doğru olduğunu, üçü kas altına yapılmasının daha doğru olacağını söyledi. kas altı daha iyi ise necdet uçara, kas zarı altı daha iyi diyen varsa erhan eryılmaz'a bu operasyonu yaptıracağım. emin olamadığım bir şey de göğüs kafesimin geniş, memelerin üst ortasının çıkık olması(güvercin göğüs) bir de üstümün çok zayıf olmasından dolayı doğal görünümü hangisiyle yakalarım? biri diyor ki kas altında biri diyorki kas üst zarının altında... zaman daralıyor. yardım lütfenn!!!!
Ben Necdet Beye Ameliyat oldum dual yontem kas alti...Cok memnunum cnm su an 1,5 aylik olmalarina ragmen gayet dogal duruyor.Operasyonum cok iyi gecti sadece agrim cok oldu ki o da normal....
canım bizim burdan akıl vermemiz doğru olmaz, nihayetinde hiç birimiz doktor değiliz ve senin göğüs yapına hangi yöntem daha uygundur bilemeyiz. senin yapman gereken hangi doktor sana daha güven verdiyse onu seçmek olacaktır. doktorlar düşündükleri yöntemle birlikte neden o yöntemi uygulayacaklarının açıklamasını da yapar muayeneden sonra, aklına hangisinin söylediği yattıysa kararını ver ve gerisini düşünme. forumlarda her yöntemle ameliyat olan arkadaşlarımız var, neredeyse %99umuz da kendi yönteminden memnun. ben de kas zarı altından oldum, bana kalsa da herkes kas zarı altından olsun derim, ama herkesin göğüs yapısı farklı.
sana seçiminde bol şans diliyorum, umarım en doğrusunu seçer, çabucak atlatırsın.
offf haftaya perşembe kas altı operasyona giriyorum ve ölesiye korkuyorum, biraz detaylı anlatırmısın rica etsem, nasıl bir ağrı, neler yapıyorsun, yapamıyorsun? ne zaman ağrı bitiyor???
Ben Necdet Beye Ameliyat oldum dual yontem kas alti...Cok memnunum cnm su an 1,5 aylik olmalarina ragmen gayet dogal duruyor.Operasyonum cok iyi gecti sadece agrim cok oldu ki o da normal....
offf haftaya perşembe kas altı operasyona giriyorum ve ölesiye korkuyorum, biraz detaylı anlatırmısın rica etsem, nasıl bir ağrı, neler yapıyorsun, yapamıyorsun? ne zaman ağrı bitiyor???
çok teşekkür ederim. aslında çevremde tecrübe etmiş biri olmadığı için foruma başvurdum. tabi ki dr.lar daha doğru yorum yapıyor ancak biri diğerinin dediklerini çürütünce korktum. kas zarı altında kapsül kalınlaşma riski nedir onu da merak ediyorum. kas altında neredeyse yok deniyor, ancak kas zarı altı ile ilgili bi yorum bulamadım? sizin yaptırmadan önce meme dokunuzun ne kadar olduğu da tabi doğal görünümü destekleyen bir durum. benim oldukça az=( benim ki doğal durur mu acabaa? ufff çok zormuş bu iş yahu=) kas zarı altı daha az acıyormuş sonrasında doğrumudur ki? şimdi bir de fethi orak'tan randevu aldım. bakalım o ne diyecek?=) nisan 15 gibi ameliyat olmak istiyorum.
Burda herkesin agrisi farkli oluyor kimi hemen ayaga kaliyor kimi bi hafta yatiyor benim gibi...Ama agri kesici aldiktan sonra zaten onemi yok o bir haftayi sorun etme bence.
Benim kolumu oynattikca protezin oynama sorunu kalmadi hersey yolunda su an..Necdet beyden de memnun kaldim , boyuta iyi karar ver :) gerci onlar operasyon sirasinda sana en uygun protezi seciyorlar ...
Valla ilk basta gozunde cok buyutuyorsun ama sonrasinda iyi ki yaptirmisim diyorsun...hicbirseyi gozunde buyutme,Ise 7 gunde baslayabilirsin ama senin agri durumuna da bagli bu..Bi cok kisi isbasi yapiyor bir hafta sonra.
Burda herkesin agrisi farkli oluyor kimi hemen ayaga kaliyor kimi bi hafta yatiyor benim gibi...Ama agri kesici aldiktan sonra zaten onemi yok o bir haftayi sorun etme bence.
Benim kolumu oynattikca protezin oynama sorunu kalmadi hersey yolunda su an..Necdet beyden de memnun kaldim , boyuta iyi karar ver :) gerci onlar operasyon sirasinda sana en uygun protezi seciyorlar ...
Valla ilk basta gozunde cok buyutuyorsun ama sonrasinda iyi ki yaptirmisim diyorsun...hicbirseyi gozunde buyutme,Ise 7 gunde baslayabilirsin ama senin agri durumuna da bagli bu..Bi cok kisi isbasi yapiyor bir hafta sonra.
çok teşekkür ederim. ben de necdet bey bende bir güven duygusu yarattı nedense. bir ton soru sordum (şuanda sorduğum gibi=)) hepsine sıkılmadan cevap verdi sağolsun. bir de cv'sini okuyunca tecrübesine güvendim açıkçası. ama yine çok iyi olduğunu bildiğim bir doktor benim kafamı o kadar karıştırdı ki işte... son olarak fethi orak'a gidicem ki Fethi bey için duayen deniyor, o bana hangi yöntemin uygun olduğunu söylerse anlaşabilirsek fiyatta onunla yoksa diğer doktorlardan biriyle yapacağız. yönteme göre doktor seçicem yani=) büyüklük için ben B cup dedim necdet beye, önce 240 koyduk sonra o dedi ki bana 280 olur sana 240 küçük kalır dedi. ama ben ameliyatta karar veririm en doğrusuna dedi. boşluklara göre işlem yapıcam çünkü dedi. e mantıklı... inşallah bir sorun yaşamadan hallederim bu işi.
tekrar çok teşekkürler en azından düşündüğüm bir doktora ameliyat olmuş biriyle konuşmak beni rahatlattı=)
Evet en uygun boyutu ameliyatta deniyerek buluyorlar.Yuvarlakmi yoksa damla modelleri konustunuzmu?
Bu arada seni cok iyi anliyorum ama ameliyattan sonra o kadar mutlu olucaksinki 1 ay agri ceksen deger ben hemen eve gidip ne kadar kiyafetim varsa denemistim,hepsi bambaska yakiso :)
Eger maddi problemin yoksa ne kadar doktorla konusursan o kadar iyi ,ona gore kararini verirsin ama cok da kafani karistirma.
süpersin, harika moral veriyorsun çok çok çok teşekkür ederim, samimiyetle söylüyorum bugün nasıl rahatladım anlatamam...
aynen aynen ben de doktoruma o kadar güveniyorum ki ne dese ok benim için, sonuçta işinin ehli bir hekim olduğuna inandıysak çok da müdahale etmemek lazım. sen baya baya bomba olacaksın:)))) bana 250 dedi (yanlış hatırlamıyorsam) 160 boyum ve 48 kg yum, doktorumun dediğine göre göğüs kafesim geniş değilmiş o nedenle güzel olmaz dedi. bakalım sonuçta uygunu neyse öyle olsun...
mutlaka yazarım zaten haftaya perşembeye kadar beni sizden daha iyi kimse anlayamaz:)