Canım seninde ameliyatına az kalmış.Hakkında herşeyin hayırlısı olsun
Koltukaltı kesisiyle yapılan meme büyütme ameliyatları endoskopik yöntemle yapılır.Koltukaltından açılan kesi ile protezin cebine kadar açılan tünel ufak bir kamera yöntemi ile görülür,haliyle zor,riskli bir ameliyattır.Protez için açılacak cebin eşit ve aynı büyüklükte olması gerekir.Yine sonuçta ufak bir yerden giriş yapıldıgı için damla protezin kullanılması imkansızdır,çünkü damla protezin alt dolgun tarafının orta kısmı ile açılan cebin orta kısmının çok iyi ayarlayıp koyulması gerekirki şekil olarak düz dursun.Bu yöntemle bunun ayarlanmasıda imkansızdır dogal olarak..Ayrıca koltukaltı kesisi ile yapılan ameliyatlarda içi sonradan doldurulan sıvı silikonlar tercih edilir,yada küçük protez kullanılır.Açılan o kesiden cebe kadar büyük bir protezi geçirmek imkansızdır vede mecburen kas altı yöntemi tercih edilir
Ben bildigim bilgileri aktardım tabi,en iyi bilgiyi doktrun izah edecektir zaten ama doktorunla iyice konuşmanı öneririm.Bu yazımı okuduktan sonra eminim biraz daha bilinçli gideceksin,herşeyi iyice konuş tatlım.Ameliyat sonrası yaşayabilecegin risklerden biri olursa ne yapabilecegini sor,hem maddi olarak hemde manevi olarak.Ne demek istedigimi anlatabilmişimdir umarım.Bu arada doktorunu merak ettim,yazarsan sevinirim..Sevgiler...