Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım herkesin ameliyat sonrası tepkisi farklı oluyor, ben ameliyattan sonra kendi kollarıma dayanarak yatağıma geçtim, 1 saat sonra drenlerimi sallayarak hastaneyi geziyordum. yemek tepsimi kendim taşıdım, masamı kendim çektim ittim vs.
forumda ameliyat olmaktan korkan ama ameliyat gününü bekleyen arkadaşlarımız var. bu tür ağrılar dayanılmaz vs. şeklindeki yorumlar maalesef onları daha da panikletecektir. senin dayanılmaz acıların olmuş belli, benim de 5 gün yerinden kıpırdayamayan arkadaşım oldu ama ben 5. gün dans pistinde zıplıyordum.
negatif yorumlar yaparak kimsenin gözünü korkutmazsak arkadaşlarımıza daha faydalı oluruz demek istedim sadece...

Çok zor bir ameliyat, sonrasında agrılar ozellikle dayanılmaz

cnm çok haklısın ama şunuda söylemeliyim bende çok ağrılı atlatanlardanım burda okadar çoktu ki ağrısız atlatan yada az ağrılı atlatan ben ağrılı atlatanların yazılarını okudukça kendimi ağrıya hazırladım ağrısız olsa da ben en kötüsüne alıştırayım kendimi diyordum
haa bu beni vazgeçirdimi yada aman çok ağrılıymış vazgeçiyim diye bir düşünce aslaaa aklımdan geçmedi
bu işe kalkışanlar şunu bilmeli bu ameliyat zor bir ameliyat değil bakıma ihtiyacınız olabilir ilk günler bunun için birinin yanınızda olması sizin için hem duygusal açıdan hemde yardım amaçlı iyi olacaktır
ağrı elbetteki olabilir,ağrılı atlatanda ağrısız atlatanda var siz eğer ağrılı oluyormuş vazgeçeyim diye düşünürseniz zaten hiç yaptırmayın,demekki yeterince istemiyorsunuz
öncelikle ne kadar isteyip istemediğinizi sorgulayın
eğer bizler gibi çokkkk istiyorsanız inanın değer
alexusum inşallah herkes senin gibi ağrısız atlatır

canım benim inşallah:) Valla şimdiden başladım iyiki yapmışım demeye :)))

Canım,yazdıklarım seni korkutmasın lütfen.Dedigin gibi profesör bir doktorsa,işinin ehliyse,sanada bu kadar güven verdiyse inşallah Allahında izniyle ameliyatın çok başarılı bir biçimde geçecektir Benim sadece kafamı karıştıran olay koltukaltı kesisi ile yapılan operasyonlarda protezin sadece kas altına yerleştirilebilecegidir.Nettende araştırısan koltukaltı kesisi ile yapılan ameliyatlarda bütün doktorların kas altı yöntemini kullandıkları bilgisine ulaşabilirsin..Hiç meme dokusu olmayan kişilerede genellikle uygulanan yöntemde kas altıdır.Kas protezi en iyi şekilde kapattıgı için protezi hissetme gibi bir durum teşgil etmez.Tamam kas zarı altı yöntemide iyi bir yöntemdir.Ameliyattan sonra agrı eşigi düşüktür fakat hep diyorum,yine diyecegim İyi yöntem yoktur,kişiye uygun,özel yöntem vardır..Sevgili Naci Çelik hocamızda bu konuda kendi topiginde çok iyi anlatmış bu durumu ve Naci beyde koltukaltı kesisini kullanmaz,tercih etmez..Her doktorun bazen tercih ettigi,kullandıgı yöntemler olabilir.Saygı duyarım,sizin içinde uygun güzel,mantıklı geliyorsa kabul eder ve ameliyat olursunuz...Herşey gönlünce olsun,inşallah sende bizler kadar mutlu mesut ameliyatını olur ve aramıza katılırsın canım benim...Sevgiler...

Meme ucu kesisi ile 400cc lik yuvarlak protez taktıranlardanım Protezimden,kesi yerimden,büyüklügünden,kıvamından...Kıssacası herşeyden çok memnunum Çok mutluyum,harikayım Meme ucu kesisini ve yuvarlak protezi şiddetle tavsiye ederim İnşallah sende bizler kadar mutlu olursun canım benim...

canım her ameliyat tehlikelidir. allah korusun en ufak bir ameliyatta bile aksilik çıkması mümkün.
en az ağrısı olan kas üstü ve kas zarı altı.

tehlimesi ve ameliyat sonrasi ağrısı en az olan kas zarı altı heralde degil mi

ben de ben de, herşeyinden çooook memnunum. zaten sende gördün, göğüs ucu kesi yerim, neredeyse görünmüyor. üstelik daha 2 ay oldu,hasan bey bile, "yahu biz ameliyatı nerden yapmıştık" diye mememin altına eğilip baktı, o derece yani,

Gerçektende bende görünce çok şaşırmıştım İzlerin çok iyi iyileşme göstermiş fıstıgım bence albüm yaptıgında meme ucu fotosunuda mutlaka koymalısın

eser aydoğduya ameliyat olan varmı aranzda yada bilgisi olan daha ónce górúsmeye gitmis olan , yardimci olursanız cok sevinirim :)

eser aydoğduya ameliyat olan varmı aranzda yada bilgisi olan daha ónce górúsmeye gitmis olan , yardimci olursanız cok sevinirim :)

Bak bu konuda yine ben sana yardımcı olacagım canım Eser hanıma ameliyat olan iki arkadaşımızı tanıyorum,aslında başka arkadaşlarda vardı ama artık ugramıyorlar.Yaşadıklarını paylaşan iki arkadaş ismi verecegim sana Skyeed arkadaşımız var http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=6834752 Bu sayfada açtıgı konuları ve yorumlarını okuyavbilirsin.Birde Huzunluguzel Arkadaşımız var http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=6834783 Buradanda huzunluguzel arkadaşımızın açtıgı ve yaptıgı yorumları bulabilirsin canım.İyi araştırma yap ve doktorunu seç inşallah...

yine coook tesekkúr ederim cnm aslında benim icin senin dúsúncelerinde ónemli çúnkú górdúğúm kadarıyla bu konuya en hakim olanlardan birisin canım ne dúsúnúyosun?

canım, madem yaşın daha küçük, para biriktir yazları çalışıp. biraz geç olsun ama güç olmasın. önemli bir ameliyat ve doktorunu da iyi seçmen gerektiğinden önce ödeme için parayı hallet sonrası zor olmaz. barış beye ameliyat olan epey kişi var forumda. başka doktorlarla da görüş ve kararı kendin ver. bu barış bey de olabilir başka bir doktor da. şu anda senin aşman gereken ilk engelin maddiyatla ilgili. madem yolun başındasın, araştırmanın başındasın madem, acele etme. umarım her şey gönlünce olur. yalnız değilsin bunu bil. biz de göğüsten yoksunuz.
sana şunu söyleyeyim. ameliyatıma daha aylar var ama bayram gününü ya da ilk defa lunaparka gidecek küçük bir çocuğun heyecanını yaşıyorum şimdiden ve bu heyecanım her geçen gün artıyor. bak sen ne güzel erken yaşında niyet etmişsin ve çoğu insanın bu ameliyatı olduğunu farketmişsin. ben bunu geç farkettim maalesef. yani maddi birikimim vardı ama bu konuya uzaktım. sence hangisi daha iyi? emin ol, en azından bir sürelik parasız olmayı bu ameliyatı geç olmaya tercih ederdin.
bu ameliyat benim için çok para kazananların ve ünlülerin işiydi. böyle olmadığını kk sayesinde öğrendim. iyi ki buradayız!
yalnız olmadığını ve bir gün göğüslerine kavuşacağını unutma olur mu.

Canım yaaa ne güzel yazmışsın 'ameliyatıma daha aylar var ama bayram gününü ya da ilk defa lunaparka gidecek küçük bir çocuğun heyecanını yaşıyorum şimdiden ve bu heyecanım her geçen gün artıyor.' diye..ben de senin güzel göğüslerine kavuşmanı sabırsızlıkla bekliyorum..İnşallah umduğundan çok daha güzel göğüslere kavuşursun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…