Çok zor bir ameliyat, sonrasında agrılar ozellikle dayanılmaz
canım herkesin ameliyat sonrası tepkisi farklı oluyor, ben ameliyattan sonra kendi kollarıma dayanarak yatağıma geçtim, 1 saat sonra drenlerimi sallayarak hastaneyi geziyordum. yemek tepsimi kendim taşıdım, masamı kendim çektim ittim vs.
forumda ameliyat olmaktan korkan ama ameliyat gününü bekleyen arkadaşlarımız var. bu tür ağrılar dayanılmaz vs. şeklindeki yorumlar maalesef onları daha da panikletecektir. senin dayanılmaz acıların olmuş belli, benim de 5 gün yerinden kıpırdayamayan arkadaşım oldu ama ben 5. gün dans pistinde zıplıyordum.
negatif yorumlar yaparak kimsenin gözünü korkutmazsak arkadaşlarımıza daha faydalı oluruz demek istedim sadece...
Maşallah canımSorunsuz bir ameliyat sonrası geçirmene sevindim Şişlikler,ödemler zamanla geçecek,masaja başayınca yumuşama sürecinede girecek inşallah..Yaza kadar yani deniz mevsimine kadar harika bir kıvama gelecekler endişen olmasın
Canım İstanbulda olacaksan bu ameliyatı Bogaziçı Tıp Merkezi var.İncilya arkadaşımız ameliyat oldu,sonuç harika,fiyat olarak 3500 ytl ödedi.Akın beyi bende öneririm,Alexus arkadaşımız ameliyat oldu,5000 ytl ödedi sanırım.Kendi konusundanda takip edebilirsin...Sonra tabiki kendi doktorumu öneririmHasan Fındık.Televizyonda yada gazetelerde mutlaka karşılaşmış ismini duymuş olman lazım.Ben geçen sene ameliyat oldum5000 ytl ödedim.Bu sene 6000 ytl ye yapıyor bu ameliyatı...Şöyle söyliyim bence nettende araştır.Bu doktorlardan seninde müsait oldugun zamanlarda randevu tarihi al git,görüş.Ameliyat öncesi görüşmelerden ücret alınmıyir.Bu sayede en azından doktoruna karar verirsin,fiyatta anlaşır ona göre para biriktirirsin Ögrenciysen biraz zor olacak tabi Allah yardımcın olsun ama kafaya koyarsan başarırsın tabi.Araştırma yaparken buradanda yardım alabilirsin tabi.Albümlere bakabilirsin,kim hangi doktora ameliyat olmuş
cok tesekkúr ederim yardımz ve anlattıklarınz icin dediginiz gbi arastırma aşamasndayım şu an. istanbula gittigimdede listeme aldiğım bikac doktor var onlarla görúsecem bilgi alıp paylaşacagm sizlerle ins ilginiz icin tesekkur ederm tekrar :)
Canım,yazdıklarım seni korkutmasın lütfen.Dedigin gibi profesör bir doktorsa,işinin ehliyse,sanada bu kadar güven verdiyse inşallah Allahında izniyle ameliyatın çok başarılı bir biçimde geçecektircanımm doktorum metin görgü a.i.b.ü sinde bölüm başkanı ve prof.çok iyi bi doktormuş araştırdım.benim göğüslerim hiç yok denecek kadar az o yüzden büyük takılacak ama kas zarı arasına yerleştirecek ve böylelikle İNŞ.hiç bir fark olmayacakmış.ve en iyi şekli burdan olurmuş.işinde usta biri.bilmiyorum senin yazdıklarında biraz korkuttu beni.damla kullanılamıyor yuvarlak takılıcak.koltuk altından zarın içine yerleştirilecek.zar içi diğer yöntemlerde en iyilerindenmiş zor bir ameliyatmış ALLAHIM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER.
kızlar yanıtlarınız için teşk ederim. taksim ilk yardım hastanesinde çalışan nurettin uzer'e ameliyat olanınız var mı? 2 referans var dr için ama sorayım dedim. bir de gögüs ucu yuvarlagından silikon yaptıranınız var mı?
kızzzlarrrr kas zarı içine ameliyat olanınız varmı.olan varsa lütfen yazsın bana..
tehlimesi ve ameliyat sonrasi ağrısı en az olan kas zarı altı heralde degil mi
Meme ucu kesisi ile 400cc lik yuvarlak protez taktıranlardanımProtezimden,kesi yerimden,büyüklügünden,kıvamından...Kıssacası herşeyden çok memnunum Çok mutluyum,harikayım Meme ucu kesisini ve yuvarlak protezi şiddetle tavsiye ederim İnşallah sende bizler kadar mutlu olursun canım benim...
ben de ben de, herşeyinden çooook memnunum. zaten sende gördün, göğüs ucu kesi yerim, neredeyse görünmüyor. üstelik daha 2 ay oldu,hasan bey bile, "yahu biz ameliyatı nerden yapmıştık" diye mememin altına eğilip baktı, o derece yani,
eser aydoğduya ameliyat olan varmı aranzda yada bilgisi olan daha ónce górúsmeye gitmis olan , yardimci olursanız cok sevinirim :)
kızzzlarrrr kas zarı içine ameliyat olanınız varmı.olan varsa lütfen yazsın bana..
Bak bu konuda yine ben sana yardımcı olacagım canımEser hanıma ameliyat olan iki arkadaşımızı tanıyorum,aslında başka arkadaşlarda vardı ama artık ugramıyorlar.Yaşadıklarını paylaşan iki arkadaş ismi verecegim sana Skyeed arkadaşımız var http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=6834752 Bu sayfada açtıgı konuları ve yorumlarını okuyavbilirsin.Birde Huzunluguzel Arkadaşımız var http://www.kadinlarkulubu.com/search.php?searchid=6834783 Buradanda huzunluguzel arkadaşımızın açtıgı ve yaptıgı yorumları bulabilirsin canım.İyi araştırma yap ve doktorunu seç inşallah...
bu arada iki linkte açılmıyo sonuç bulunamadı yazıyor
son bir haftadır yazdklarınızı okuyorum deneyimlerinizi çok güzel paylaşmıssınız cok teşekkür ederim bu paylaşımlarınız için bnde okuduklarımdan aldığım gazla barış çakıra mail attım 2 gün önce gercekten psikolojim çok bozuluyo aynaya baktıkça bnde en azından bi başlangıç olsun diye yazdım dr beye. fiyat sordum tabiki öncelıkle cünkü öğrenciyim ve aileme de soylemeyi düşünmedigim için hiçbir katkıları olmayacak bna . ama 8 bin tl olduğunu söyleyince bütün heveslerim suya düştü ben devlette 2 kere ameliyat oldum ve inanın çok çektim o yüzden devlet hastanesi kesinlikle düşünmüyorum barış beyi çok arastırdım ama galiba o da olmayacak :s
canım, madem yaşın daha küçük, para biriktir yazları çalışıp. biraz geç olsun ama güç olmasın. önemli bir ameliyat ve doktorunu da iyi seçmen gerektiğinden önce ödeme için parayı hallet sonrası zor olmaz. barış beye ameliyat olan epey kişi var forumda. başka doktorlarla da görüş ve kararı kendin ver. bu barış bey de olabilir başka bir doktor da. şu anda senin aşman gereken ilk engelin maddiyatla ilgili. madem yolun başındasın, araştırmanın başındasın madem, acele etme. umarım her şey gönlünce olur. yalnız değilsin bunu bil. biz de göğüsten yoksunuz.
sana şunu söyleyeyim. ameliyatıma daha aylar var ama bayram gününü ya da ilk defa lunaparka gidecek küçük bir çocuğun heyecanını yaşıyorum şimdiden ve bu heyecanım her geçen gün artıyor. bak sen ne güzel erken yaşında niyet etmişsin ve çoğu insanın bu ameliyatı olduğunu farketmişsin. ben bunu geç farkettim maalesef. yani maddi birikimim vardı ama bu konuya uzaktım. sence hangisi daha iyi? emin ol, en azından bir sürelik parasız olmayı bu ameliyatı geç olmaya tercih ederdin.
bu ameliyat benim için çok para kazananların ve ünlülerin işiydi. böyle olmadığını kk sayesinde öğrendim. iyi ki buradayız!
yalnız olmadığını ve bir gün göğüslerine kavuşacağını unutma olur mu.
canım, madem yaşın daha küçük, para biriktir yazları çalışıp. biraz geç olsun ama güç olmasın. önemli bir ameliyat ve doktorunu da iyi seçmen gerektiğinden önce ödeme için parayı hallet sonrası zor olmaz. barış beye ameliyat olan epey kişi var forumda. başka doktorlarla da görüş ve kararı kendin ver. bu barış bey de olabilir başka bir doktor da. şu anda senin aşman gereken ilk engelin maddiyatla ilgili. madem yolun başındasın, araştırmanın başındasın madem, acele etme. umarım her şey gönlünce olur. yalnız değilsin bunu bil. biz de göğüsten yoksunuz.
sana şunu söyleyeyim. ameliyatıma daha aylar var ama bayram gününü ya da ilk defa lunaparka gidecek küçük bir çocuğun heyecanını yaşıyorum şimdiden ve bu heyecanım her geçen gün artıyor. bak sen ne güzel erken yaşında niyet etmişsin ve çoğu insanın bu ameliyatı olduğunu farketmişsin. ben bunu geç farkettim maalesef. yani maddi birikimim vardı ama bu kon
cok tesekkúr ederim desteğiniz için :) bu kararı bende kk sayesinde verdim dediğin gbi canım acele etmemeye karar verdim çúnkú hergecen gún yeni seyler óğreniyorum burda, evet óncelikli olan para biriktirme kısmı ama insana bazen zor geliyo biriktrmek o yúzden ayni zamandada doktorlarla górúsúr onlari arastırırsam daha da şevklenirim diye dúsúnúyorum onun icin bu kadar çabam :) ins seninde ameliyatn diger arkadaslar gbi sorunsuz ve múkemmel gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?