Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım tabiki yardımcı olurum Sen ne istedigini söyle bana yardımcı oliyim fıstık..

Canım sana bir Barış Çakır hastası olarak cevap vereyim benim ameliyat sonrası iyileşme sürem minumum ağrıyla geçti çok rahattım..Ama maksimum 1 haftada toparlanır kendine gelirsin emin ol..Ağrı da ilk 4 5 gün oluyo evet ama ağrı kesici aldığın için o ağrıyı da çok çok az hissediyorsun.

canım yaaa keşke maddi imkan el verseydi de Barış beye olabiilseydin ameliyatını..ben de üniversite öğrencisiyim ben 6 ay önce oldum barış beye o zaman 6500 lira ödemiştim ve ailemin haberi olmadan kendim biriktirdim parayı eğer ki acelen yoksa ve maddi durumunda iyiyse kendin biriktirmeye başla şimdiden biriktirmeye..ben 6 ayda 4000 lira biriktirmiştim alışverişten kısınca dönem başında da babam sağolsun 5 bin lira vermişti ordan takviye yaptım hemen oldum kurtuldum inşallaaah sen de öyle yapabilrisin yapamazsan da uygun fiyata olan doktorlar da var tabii onları da araştırmak gerek

Canım tabiki yardımcı olurum Sen ne istedigini söyle bana yardımcı oliyim fıstık..

ögrenci oldugum icin gercekten para biriktirmem cok zor ama hesapladigimda yaza calissam ve sene icinde kıssam çoğu seyden bir yada birbucuk senede 4 bini bulabilirim arkadac takviyesiyle tabi:) istedigim sey en fazla alti bin olsun fyati(kalanı kredi cekerim heralde) ve gercekten sonucundan memnun olacagim bi doktor:) búnyemde biraz hassastir dedigim gbi bi rahatszligim oldu diren taktilar bna herkeste 3 gunde cıktı benimki 7. gúnde:s o yúzden iyi bi doktor olmali aslnda cok şey istiyorum dimi biliyorum senide yoracam cnm ama bi umut arıyorum iste

senin adına cok sevindim cnm gecmis ústúnden baya ama bi de ebn gecmis olsun diyeyim hersey yolunda gitmis ne gúzel. benim cok acelem yok 1 sene sonra bu zamanlar dúsúnúyorum aslnda cunku maddiyati ancak toparlarim aslinda barıs beye karar vermemde etkin cok búyúk :) ortak yanlarimiz var ógrencilik ailenin haberi olmamasi vb. ama barıs beyin fiyatı beni gercekten aştı

Anladım canımmm, hayırlısı o zaman ne diyelim aman doktor araştırmanı dikkatli yap..akın beyle görüşebilirsin akın demiralaydı sanırım onun ücret 5500 liraymış.

Anladım canımmm, hayırlısı o zaman ne diyelim aman doktor araştırmanı dikkatli yap..akın beyle görüşebilirsin akın demiralaydı sanırım onun ücret 5500 liraymış.

o dr u da araştırdim tatlm o da olabilir aslında ben bide şeyi merak ediyorum 2 göğús arasını nasil ayarlıyorlar yabanci sitede óncesi ve sonrasi resimlerine baktim dehşete kapıldım resmen nerderye hepsi ayrı góğúsler birbirine hic yakin degil korktum resmen tır gecer aralarndan benimde su an ayrık ve yaptırınca onuda halledecek doktor dimi

Canım İstanbulda olacaksan bu ameliyatı Bogaziçı Tıp Merkezi var.İncilya arkadaşımız ameliyat oldu,sonuç harika,fiyat olarak 3500 ytl ödedi.Akın beyi bende öneririm,Alexus arkadaşımız ameliyat oldu,5000 ytl ödedi sanırım.Kendi konusundanda takip edebilirsin...Sonra tabiki kendi doktorumu öneririm Hasan Fındık.Televizyonda yada gazetelerde mutlaka karşılaşmış ismini duymuş olman lazım.Ben geçen sene ameliyat oldum5000 ytl ödedim.Bu sene 6000 ytl ye yapıyor bu ameliyatı...Şöyle söyliyim bence nettende araştır.Bu doktorlardan seninde müsait oldugun zamanlarda randevu tarihi al git,görüş.Ameliyat öncesi görüşmelerden ücret alınmıyir.Bu sayede en azından doktoruna karar verirsin,fiyatta anlaşır ona göre para biriktirirsin Ögrenciysen biraz zor olacak tabi Allah yardımcın olsun ama kafaya koyarsan başarırsın tabi.Araştırma yaparken buradanda yardım alabilirsin tabi.Albümlere bakabilirsin,kim hangi doktora ameliyat olmuş,sonucu nasıl diye..Sana,vücuduna uygun olan yöntemi ve protez çeşidini öneren,sana görede mantıklı,aklına yatan,istedigin gögüs şeklini yapacak onaylayacak doktoru bulmak önemli.O yüzden birkaç doktorla görüşme yapıp fikir edinmelisin.Burada ameliyat olmuş,doktorundan çok memnun olan,seninde aynı doktora ameliyat olupta memnun olacagının garantisi yok..Onun için sadece ameliyat olan hasta yorumlarına takılı kalma.Git,yüzyüze görüş doktorlarla canım.Burası bir forum.Herkes kendi ameliyat sürecini anlatır,ameliyat oldugu doktoru yüceltir,ameliyat olmak isteyenleri kendi doktoruna çeker.Bunları dikkate alarak,araştırma,görüşme yaparak doktorunuzu seçin.Unutmayınki gerçekler anlatıldıgı kadar yaşanan olumsuzluklar,hayal kırıklıkları,memnuniyetsizliklerin anlatılmaması ihtimalinide göz önünde bulundurun.En iyi kararı,size uygun en iyi doktoru tekrar söylüyorum araştırarak,görüşerek bulabilirsiniz.Umarım anlatabilmişimdir Sevgiler...

Kızlar fotolarınıza baktım hepinizede maşallah diyorum aman nazar değmesin Çok güzeller vallahi bende öyle bir heveslendimki daha fazla sabredemiyorum artık.Bu arada Arzum'cum Boğaziçi Tıp Merkezi onuda araştıracam cnm o doktorada bir görüneyim şans işi gerçektende.İnşallah ameliyat olacak arkadaşlarımızda böyle güzel sonuçlar alırlar.Şöyle bende göğsümü gere gere gezmek istiyorum ya.Hakikatende iç çamaşırlarında gözüm kalıyo hep ama giydiğimde sonuç hüsran utanıyorum sütyende olmasa toplanacağıda yok zaten.Bende iple çekiyorum slikon taktıracağım günü.Burada bende fotolarımı gösteririm heyecanla bekliyorum.

Gögüs arası ayrıklıgı durumu sizin gögüs yapınıza alakalı bir durumdur.Gögüs arasındaki kemigin kalınlıgı etkiler bu durumu.Bu kemik kalınsa ameluyatla gögüsleriniz birleşmez,birleştirilmeye çalışılırsa bu seferde meme uçlarınız dışarıya dogru bakar ve kötü bir görüntü olur.O sitede gördügünüz fotolardaki bayanların ameliyatları başarısız olmuş diye bir şey sözkonusu degil yani..Eger sizinde gögüsleriniz çok ayrıksa,gögüs kafesinizin arasındaki kemik kalınsa ameliyattan sonra gögüslerinizin arası açık olabilir.Biz sizin gögüs yapınızı bilemiyiruz tabi,görmedik.Yapacagınız doktor görüşmesinde doktorunuz sizi muayene edecek ve o zaman olabilecek herşeyi size anlatacaktır,merak etmeyin...Burada ameliyat olan birçok arkadaşımız var.Kimini gögüs arası çok açık,kimininkide bir o kadar muhteşem dogallıkta.Yani anlayacagınız bu doktorun hatası yada başarısı,başarısızlıgı degil canım.TamEn sizin vücudunuzla alakalı bir durum

Araştır tabi canım benim.Bogaziçi Tıp Merkezi benim oturdugum yerede çok yakın.Eger randevu alıp gidersen banada haber ver gelir sana refakat ederim hatta Öyle tabi,şans birazda.Aynı doktora ameliyat olupta hem başarılı sonuçlar alan hastalar oldugu kadar başarısız sonuçları olan hastalarda var yani..Her ameliyat mükemmel olak diye bir iddia söyleyemeyiz,gülünç olur.Zaten görüşme yaptıgınız zaman inanki hissediyorsunuz sizin için hayırlımı hayırsızmı olacagını.İnşallah sende istedigin gögüslere kavuşursun canım benim,bilirim o hasreti.Sütyensiz bile dimdik,harika görüntüde olan gögüsler kavuşmak... İnan canım imkansız degil,inşallah sende yaşarsın bu mutlulugu...

Cnm benim çok iyisin herkese hızır gibi yetişiyorsun hakkın ödenmez yani.Zaten sizlere imrenmesem adım atacağımda yoktu.Heveslendim bende baktım istedikten sonra herşey oluyo bişekilde en azından sorup soruşturayım bari dedim.İnşallah cnm isteyen herkes kavuşur

hadi gözün aydın gülbeyaz benimde nisanda.bu pazartesi günüm tam belli olcak aynı duyguları paylaşıyoruz inşallah sonuç ve iyileşme süreçlerimiz güzel olur..

canıımm sana da hayırlı olsuuunn:)) inş ikimizde sorunsuz bir şekilde atlatırız.ben nisan 4 olacağım..
seninde belli olursa yaz bana merak ettim.

canımm doktorum metin görgü a.i.b.ü sinde bölüm başkanı ve prof.çok iyi bi doktormuş araştırdım.benim göğüslerim hiç yok denecek kadar az o yüzden büyük takılacak ama kas zarı arasına yerleştirecek ve böylelikle İNŞ.hiç bir fark olmayacakmış.ve en iyi şekli burdan olurmuş.işinde usta biri.bilmiyorum senin yazdıklarında biraz korkuttu beni.damla kullanılamıyor yuvarlak takılıcak.koltuk altından zarın içine yerleştirilecek.zar içi diğer yöntemlerde en iyilerindenmiş zor bir ameliyatmış ALLAHIM İNŞALLAH GÜZEL GEÇER.

hayırlı olsun canım kararın.İNŞALLAH sorunsuz atlatırız.bende nisan 4 olacağım İNŞ.ama şimdiden korkuyorum hem heyecanlanıyorum..

kızlar yanıtlarınız için teşk ederim. taksim ilk yardım hastanesinde çalışan nurettin uzer'e ameliyat olanınız var mı? 2 referans var dr için ama sorayım dedim. bir de gögüs ucu yuvarlagından silikon yaptıranınız var mı?

kızlar ben kas zarı altı ve göğüs ucundan ameliyat oldum. arzum da öyle. forumda bu şekilde ameliyat olan pek çok arkadaşımız var. konulara bakarsanız detaylı bilgi alabilirsiniz.

kızzzlarrrr kas zarı içine ameliyat olanınız varmı.olan varsa lütfen yazsın bana..

Cnm ben kendisiyle birebir görüştüm iyi bir doktora benziyo hastalarıyla da yakından ilgileniyo gördüğüm kadarıyla.Şişli Etfal'deki doktorun asık suratı var elektrik alamadım nedense.Ama Nurettin bey sıcak biri kanım ısındı ona.Şimdi de pzt günü Okmeydanındaki plastik cerrah Salih Onur Basat'a randevu aldım özgeçmişine de baktım.İstanbul Tıp Fakültesi Ana Bilim Dalı üyesiymiş.İyi bir cerrahmış.Bakalım onunla görüşmemiz nasıl geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…