• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

amaaan olmadı diye yine basmıştım 2 kere yazılmış. neyse görüntü kirliliği için kusura bakmayın

kızlarrrrr uzun zamandır yazmıyordum. Tekrar merhaba herkese. Ameliyatımın üstünden 15 gün geçti Allaha şükür sorunsuz bir ameliyat sonrası dönemim oldu. Halen şiş göğüslerim.ödem var fena halde yarın masajlara başlaıyorum. Yeni ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum:))))

çok geçmişler olsun, güle güle kullan artık :16:

kızlarrrrr uzun zamandır yazmıyordum. Tekrar merhaba herkese. Ameliyatımın üstünden 15 gün geçti Allaha şükür sorunsuz bir ameliyat sonrası dönemim oldu. Halen şiş göğüslerim.ödem var fena halde yarın masajlara başlaıyorum. Yeni ameliyat olacak arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun diyorum:))))

sağlıcakla kullan inşallah hg tekrar :34:

Aynen....80 beden sütyen kullanan birinin gögüs doku genişligi dar olmaz gibime geliyor,200cc bencede çok küçük..Yaptırdıgına degmeli ama degilmi..:34:

bak bunu hiç düşünmemiştim. büyük göğüs düşünmekten aklıma gelmemiş. :17: sırt ölçümüz meme çapını, haliyle silikonun büyüklüğünü ve tabanını da etkiler. ameliyat olacakların kafası uçuyor bence. :nazar:

gelmedi cnm gelmedi nisan 30 da oluyorum kısmetse:ssz:

aklıma yazdım. umarım her şey istediğin gibi olur. güzel haberlerini, resimlerini görmek ve sevincini paylaşmak istiyoruz. :3:

bende sonunda yıllar sonra meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ama dr belirleme kac cc olcağı nereye koncağı(kas altı,üstü vb) kafamı acaip kurcalıyor. tarih belirledim ama gerisi çok karışık napıcam hiç bilmiyorm. okumak istiyorm okudkca kafam karısıyo.

kafanın karışması normal. demek ki acele etmiyor ve araştırıyorsun. çok iyi yapıyorsun. bilgi topla, içine sinen doktoru bulduktan sonra ne istediğini doktoruna güzelce anlat. gerisi kolay. en önemli konu seçtiğimiz doktor ve doktorumuza ne istediğimizi anlatabilmemizdir. her şey gönlünce olsun. kolaygelsin. :3:

Cnm kas altı demişti.Dr.Naci Çelik'ede buradan mesaj gönderdim bana 3 boyutlu olarak bakmamız daha iyi olur diye yazmış.Bende bir iyileşeyimde 2.5 hafta önce vajina estetiği ameliyatı oldum daha tam iyileşemedim.Önümüzdeki haftalarda da sinüzit ameliyatı var onuda bekliyorum.Şİmdilik araştırmadayım slikon için yaptırmışken iyisi olsun bari zahmetlere değsin.

hem üç boyutlu çalışma hem de doktorunun vücut oranlarını bilmesi ve senin nasıl bir büyüklük ve biçim istediğini anlaması için görüşme şart. görüş derim. :3:

Maşallah canım :nazar: Sorunsuz bir ameliyat sonrası geçirmene sevindim :nazar: Şişlikler,ödemler zamanla geçecek,masaja başayınca yumuşama sürecinede girecek inşallah..Yaza kadar yani deniz mevsimine kadar harika bir kıvama gelecekler endişen olmasın :34:

bak bunu hiç düşünmemiştim. büyük göğüs düşünmekten aklıma gelmemiş. :17: sırt ölçümüz meme çapını, haliyle silikonun büyüklüğünü ve tabanını da etkiler. ameliyat olacakların kafası uçuyor bence. :nazar:

Tabi tatlım..:34: Sırt bedenimiz genişledikçe meme doku çapıda büyük olur.İşte bu yüzden çapları,protez tabanları farklıdır.Gögüs tabanı büyüdükçede o kadar daha büyük bir protezi almaya elverişli olur..:54:

ben olsam bu dönemde bir devlet hastanesindeki palstik cerraha ameliyat olmam. çünkü zaten iyi olanalar bir şekilde özele geçti yada kendi klniğini açtı. pek tecrübesi olmayanlar yada meme estetiğine çok önem vermeyenler orda..
Canım sende devlette ameliyat olmazsın olur biter. Yalnız sağlıkta çalışan biri olarak bilmelisin ki devlet hastanelerinde yapılan ameliyatlar özellere göre çok çok daha güvenli. Şu an özelde görev yapan doktorlar daha önce nerelerde çalışmış bilmem haberin varmı. Devlet veya üniversite hastanelerinde dimi. Özel hastanelerin tek üstünlüğü konforlu olmaları. Ben şahsen bütçemi hiç zorlamadan, rahatlıkla özelde istediğim doktora ameliyat olabilirdim. Yaklaşıkk 7-8 ay bu konuyu araştırdım ve forumda özelde ameliyat olmuş bir çok arkkadaşımızın fotoraflarını gördüm. İçlerinde harika sonuçlar olduğu kadar hüsranla sonuçlanan görüntülerede şahit oldum. Aynı zamanda devlette ameliyat olanların görüşlerinide aldım ve hayırlısı buymuş demek ki kendi doktorumu buldum. Ona beni böylesine harika göğüslere kavuşturduğu için minnettarım. Özelde ameliyat olmuş bir çok kişinin ulaşamadığı kadar harikka sonuç çıkardı. Bu konuda hiiiç mütevazi olamayacağım. Meme estetiğine önem vermeyenler devlette demişsin ya :47: bu kanıya nasıl vardın anlamadım. Estetik anlayışını merak ettim açıkçası.

1 aylık aradan sonra yine kavuştum sizlere nihayet. bir çırpıda tüm yazıları okudum. yeni ameliyat olanlara acil şifalar diliyorum. benim bıdık emmeyi bırakmadı hala. bakalım yaza ne olacak. inşallah bende bu yaz olabilirim. bu arada devlette olan drita arkadasımız bana biraz bilgi verebilir misin ? birde arkadaşlar beni de arkadaş olarak ekler misiniz , fikir edinmek için biraz resim görmek istiyorum. ben kas zarı altı ve meme ucu kesisi istiyorum ama tabi bakalımdr. nediyecek.1.68 boyum kilom 55. ekleyecek olanlara şimdiden teşekkürler

ekledim canım:34:

Duydum çağrını imdadına yetişiyorum hemeeeeen benim damla protez canım ekledim seni arkadaş olarak ;)

alexus ve arzum sağolun eklediğiniz için. ikinizinkine de defalarca baktım bomba maşallah. ikinizinki de öncesi hiç fena değilmiş. benimkiler onların yanında yavru birer bebek olur ancak. ben okadar buyük istemiyorum. çünkü öncesi olmadığı için çok dikkat çeker benim. bu arada ben kendi kendime kas zarı altı diyorum ama, acaba benim dokum yeterli mi, belki de olmaz o yöntem bana. kas zarı altı için ne kdar gögüs dokusu olması gerekiyor ki. sanırım tüm sorularıma dr. a gidince cevap bulucam ancak. birde damla protez resmi görseydim iyiydi ama :((

Arkadaşlar osman latifoğlu na ameliyat olan varmı acaba? kendisi resim göstermemeyi tercih ediyormuş. yaptıranlardan görebilirmiyim? dr seçme kısmını geçmek istiyorum artık gerçekten ameliyattan daha çok strese sokmaya başladı beni

Canım sende devlette ameliyat olmazsın olur biter. Yalnız sağlıkta çalışan biri olarak bilmelisin ki devlet hastanelerinde yapılan ameliyatlar özellere göre çok çok daha güvenli. Şu an özelde görev yapan doktorlar daha önce nerelerde çalışmış bilmem haberin varmı. Devlet veya üniversite hastanelerinde dimi. Özel hastanelerin tek üstünlüğü konforlu olmaları. Ben şahsen bütçemi hiç zorlamadan, rahatlıkla özelde istediğim doktora ameliyat olabilirdim. Yaklaşıkk 7-8 ay bu konuyu araştırdım ve forumda özelde ameliyat olmuş bir çok arkkadaşımızın fotoraflarını gördüm. İçlerinde harika sonuçlar olduğu kadar hüsranla sonuçlanan görüntülerede şahit oldum. Aynı zamanda devlette ameliyat olanların görüşlerinide aldım ve hayırlısı buymuş demek ki kendi doktorumu buldum. Ona beni böylesine harika göğüslere kavuşturduğu için minnettarım. Özelde ameliyat olmuş bir çok kişinin ulaşamadığı kadar harikka sonuç çıkardı. Bu konuda hiiiç mütevazi olamayacağım. Meme estetiğine önem vermeyenler devlette demişsin ya :47: bu kanıya nasıl vardın anlamadım. Estetik anlayışını merak ettim açıkçası.

olaya devlet yada özel olarak bakmamak lazım..cerrah ne kadar kendını gelıstırmiş bu sekılde bakılmalı bence..
devlettede cok kalıtelı cerrahlar var ama onlara denk gellmek mesele.. meselaa drıta doktorun devvlette ve cok memnunsun.. bı arkadasınm ızmırde kucultme yaptırdı egıtım arastırma hastanesınde oda cok memnun..yıne yagmur nıcklı bı arkadas trabzon yada rıze tam hatırlamıyorum oda amelıyat oldu ve memnun..
onemlı olan kendını gelıstırmıs bır cerraha denk gelmek..ben devlet yada ozel ayrımını dogru bulmuyorum.

Arkadaşlar bu devlet hastanesi yourumuna bende bişeyler ekleyeyim.Bütçesi uygun olmayan arkadaşlarada fikir olmuş olur.Bende gittim devlet hastanesine
1.Şişli Etfal Hastanesi ordaki plastik cerrahı doktora muayene oldum bile bana dikleştirmeye gerek olmadığını sadece protezin yeterli olduğunu söyledi fiyatını sordum 3000-3500 tlyi bulur dedi.Hatta 14 Mayısa'da gün verdi.Ama benim içime sinmedi doktor normal protezin fiyatı 2000 tl yi buluyormuş yani gerisinide doktor kendi cebine atacak bunu anladım.

2.Daha sonra Taksim ilk yardım hastanesine gittim orda bir tane plastik cerrah var Dr.Nurettin Uzer bana baktı sana dikleştirme ve slikon operasyonunu yaparız dedi.Sonra göğüs üst kısmınınıda kaslar gevşediği için orayıda toparlarız dedi.Maliyetini sordum slikonların Medical Park'tan geldiğini slikonların 1.300 tl'den başladığını söyledi.Tahmini olarak 1.500 tl'yi bulur zaten.Bana 2 Ekim'e ameliyat gününü verdi.Benim göğüslerimin ikiside ayrık biri doğuya biri batıya bakıyo aynen öyle.Benim içime sinen de Nurettin Bey oldu çünkü istediğim operasyonları yapacak diğeri sadece protez koyacak o kadar. o kadar çektiğim zahmete ve paraya da yazık olacak.Yapmışken tam olsun bari.

Benim bütçem bana uygun ama benimde eşim sorun çıkarır para konusunda vermez başka işimiz gücümüz yok bitek o mu kaldı diyo.Çocuklarda okuyo onların masrafıda ayrı zaten.O yüzden eşime o güne kadar söylememeyi ve devlet hastanesinde olduğum için para vermeyeceğimi söyleyecem.Başka çarem de yok kıskandığı içinde benim daha fazla gençleşmemi engellemeye çalışıyo.Dikkat çekmemem için.Kendimi güzel bulmuyorum ama etrafımdakiler çekici ve güzel olduğumu söylüyolar.Dişlerimide yaptırmayı düşünüyorum fikrimide söyledim şimdiden laf söylemeye başladı bile.Birde kilo verdim üstelik giydiklerimde yakışıyo eskiden kıskanmayan adam birden üstüme düşmeye kıskanmaya başladı.Ama ben durmayacam iş hayatına atılmayı düşünüyorum toplum içine girecem sonuçta dış görünüşte çok önemli.

SUPERİ, DRİTA, GİZEM, BURCU teşekkürler eklemişsiniz. hepinizinki çok güzel nazar değmesin. okullar kapanınca inşallah istanbula evime dönücem ve araştırmalara başlıcam

Arkadaşlar bu devlet hastanesi yourumuna bende bişeyler ekleyeyim.Bütçesi uygun olmayan arkadaşlarada fikir olmuş olur.Bende gittim devlet hastanesine
1.Şişli Etfal Hastanesi ordaki plastik cerrahı doktora muayene oldum bile bana dikleştirmeye gerek olmadığını sadece protezin yeterli olduğunu söyledi fiyatını sordum 3000-3500 tlyi bulur dedi.Hatta 14 Mayısa'da gün verdi.Ama benim içime sinmedi doktor normal protezin fiyatı 2000 tl yi buluyormuş yani gerisinide doktor kendi cebine atacak bunu anladım.

2.Daha sonra Taksim ilk yardım hastanesine gittim orda bir tane plastik cerrah var Dr.Nurettin Uzer bana baktı sana dikleştirme ve slikon operasyonunu yaparız dedi.Sonra göğüs üst kısmınınıda kaslar gevşediği için orayıda toparlarız dedi.Maliyetini sordum slikonların Medical Park'tan geldiğini slikonların 1.300 tl'den başladığını söyledi.Tahmini olarak 1.500 tl'yi bulur zaten.Bana 2 Ekim'e ameliyat gününü verdi.Benim göğüslerimin ikiside ayrık biri doğuya biri batıya bakıyo aynen öyle.Benim içime sinen de Nurettin Bey oldu çünkü istediğim operasyonları yapacak diğeri sadece protez koyacak o kadar. o kadar çektiğim zahmete ve paraya da yazık olacak.Yapmışken tam olsun bari.

Benim bütçem bana uygun ama benimde eşim sorun çıkarır para konusunda vermez başka işimiz gücümüz yok bitek o mu kaldı diyo.Çocuklarda okuyo onların masrafıda ayrı zaten.O yüzden eşime o güne kadar söylememeyi ve devlet hastanesinde olduğum için para vermeyeceğimi söyleyecem.Başka çarem de yok kıskandığı içinde benim daha fazla gençleşmemi engellemeye çalışıyo.Dikkat çekmemem için.Kendimi güzel bulmuyorum ama etrafımdakiler çekici ve güzel olduğumu söylüyolar.Dişlerimide yaptırmayı düşünüyorum fikrimide söyledim şimdiden laf söylemeye başladı bile.Birde kilo verdim üstelik giydiklerimde yakışıyo eskiden kıskanmayan adam birden üstüme düşmeye kıskanmaya başladı.Ama ben durmayacam iş hayatına atılmayı düşünüyorum toplum içine girecem sonuçta dış görünüşte çok önemli.
Canım çok sevindim,araştırma yapmışsın ve içine sinen bir doktor bulmuşsun.Tabiki en önemli detay sizi anladıgını düşündügünüz doktoru bulmakta.Devlet hastanelerden tabiki başarılı sonuçlar çıkıyor arkadaşlar.Az para kötü sonuç diye bir şey yok,olamazda..Devlet hastanelerinde tek korkacagım şey ameliyatı seçtigim,görüştúgüm doktorun degilde asistanların yapmasıdır.Çünkü biliyoruzki büyük hastanelerde şef ameliyatta hastanın başında ya olur ya olmaz,ameliyatı asistan doktorlara yaptırarak gelişmelerini,ögrenmelerini saglarlar.Deney gibi.Belki nuraynurse arkadaşımızında bu endişeleri,bu korkuları oldugu için böyle yorum yapmış olabilir.Protez fiyatları 600 euro civarıdır.Devlet hastanesinde bu ameliyatı oldugunuzda protez ücretini siz karşılıyorsunuz tabi.Doktor ameliyathaneyi ve diger masrafları ameliyatınızı farklı bir biçimde gösteripte masrafları ssk üzerinden gösterebilirse tabi diger kalan ücret kendisinin cebine kalacaktır.Yoksa hastane içinde ücret ödenmesi gerekecektir..Sonuçta estetik için ameliyat oldugunuzdan doktorunuzn asistan bir doktora ameliyatı yaptırması olmayabilir tabi ama aynı durumu özel bir hastanedede karşılaşabileceginizi unutmayın.Ben böyle bir olay yaşayan bir hastanın yazdıgı bir haberi kumuştum çünkü,forumda degil ama estetik forumdaydı bu yorum.Özel bir hastane ve ismi çok bilindik bir estetik cerrah...Allah hepimizin yardımcısı olsun tabi,kötü biten bir operasyon sonucunu hiçkimse istemez.Sonuçta estetik ameliyat,sonucun mükemmel olması bekleniyor...Hepinize güzel,istediginiz gibi bir operasyon sonuçları diliyorum arkadaşlar..Herşey gönlünüzce olsun...Sevgiler...

son bir haftadır yazdklarınızı okuyorum deneyimlerinizi çok güzel paylaşmıssınız cok teşekkür ederim bu paylaşımlarınız için bnde okuduklarımdan aldığım gazla barış çakıra mail attım 2 gün önce gercekten psikolojim çok bozuluyo aynaya baktıkça bnde en azından bi başlangıç olsun diye yazdım dr beye. fiyat sordum tabiki öncelıkle cünkü öğrenciyim ve aileme de soylemeyi düşünmedigim için hiçbir katkıları olmayacak bna . ama 8 bin tl olduğunu söyleyince bütün heveslerim suya düştü ben devlette 2 kere ameliyat oldum ve inanın çok çektim o yüzden devlet hastanesi kesinlikle düşünmüyorum barış beyi çok arastırdım ama galiba o da olmayacak :s

son bir haftadır yazdklarınızı okuyorum deneyimlerinizi çok güzel paylaşmıssınız cok teşekkür ederim bu paylaşımlarınız için bnde okuduklarımdan aldığım gazla barış çakıra mail attım 2 gün önce gercekten psikolojim çok bozuluyo aynaya baktıkça bnde en azından bi başlangıç olsun diye yazdım dr beye. fiyat sordum tabiki öncelıkle cünkü öğrenciyim ve aileme de soylemeyi düşünmedigim için hiçbir katkıları olmayacak bna . ama 8 bin tl olduğunu söyleyince bütün heveslerim suya düştü ben devlette 2 kere ameliyat oldum ve inanın çok çektim o yüzden devlet hastanesi kesinlikle düşünmüyorum barış beyi çok arastırdım ama galiba o da olmayacak :s

8000 Ytl çok para tabi,helede ögrenciyseniz..Canım emin olki burada,bu forumda devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlarımız var ve ameliyat sonuçları çok başarılı.Gözün korkmasın yahu,şans işi bu birazda.Özelde olunca sonuç harika olacak diye bir garantisi yok bu işin :34:Drita arkadaşımız var,Karamel arkadaşımız var devlet hastanesinde ameliyat olan ve harika sonuçları olan...Istanbuldaysan ve daha düşük bir fiyata ameliyat olmak istersen sana Bogaziçi Tıp Merkezini öneririm canım :34: 3500 ytl ye yapılıyo bu ameliyat.Orada ameliyat olan bir arkadaşımız var,sonuç çok güzel.İstersen bak albümüne :34: Nıcki İncilya.. Ama 5000-6000 ytl gi,bi bir fiyat düşünürsen sana tavsiye edebilecegim bir doktor listesi çıkarabilirim yani :34:Yardım için buradayız,üzülme hemen öyle..İnşallah sende mutlu memişliler kervanına katılacaksın canım benim :54:

8000 Ytl çok para tabi,helede ögrenciyseniz..Canım emin olki burada,bu forumda devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlarımız var ve ameliyat sonuçları çok başarılı.Gözün korkmasın yahu,şans işi bu birazda.Özelde olunca sonuç harika olacak diye bir garantisi yok bu işin :34:Drita arkadaşımız var,Karamel arkadaşımız var devlet hastanesinde ameliyat olan ve harika sonuçları olan...Istanbuldaysan ve daha düşük bir fiyata ameliyat olmak istersen sana Bogaziçi Tıp Merkezini öneririm canım :34: 3500 ytl ye yapılıyo bu ameliyat.Orada ameliyat olan bir arkadaşımız var,sonuç çok güzel.İstersen bak albümüne :34: Nıcki İncilya.. Ama 5000-6000 ytl gi,bi bir fiyat düşünürsen sana tavsiye edebilecegim bir doktor listesi çıkarabilirim yani :34:Yardım için buradayız,üzülme hemen öyle..İnşallah sende mutlu memişliler kervanına katılacaksın canım benim :54:

yardımcı olursanız cok sevinirim canım çevremdeki kimse beni anlamıyor zaten yaptırıp da ne olacak diyenler cok ama bn mutlu degilim böyle giydiğim hiçbirsey yakışmıyor mutlu etmiyor beni sütyenlerimin içi bombos zaten :s ben bi de daha önce akciğer ameliyatı gecirdiğim için gercekten korkuyorum cerrahi girişimlerden ve işimi şansa bırakmak istemiyorum. doktorun ünlü olmasına gerek yok ama hastalarının yüzde 80-90 u memnun ayrılmalı. bunun için zaten barış beye bakmıstım herkes memnun ondan ama beni aşıyor fiyatı hatta imkansız

merhaba kızlar
benim göğüslerim kilo alıp vermekten biraz sarktı ve yumşadı ve kilo verince de küçüldüler. ben de öğrenciyim ve göğüslerimi büyültmek istyrm işe başlar başlamaz.Barış Çakır'a ben de mail attım bana da 8.000 lira dedi. Göğüslerimi yaptırmayı çok istyrm ama korkuyorum da ağrılardan:( silikon yaptıranlar yazabilirmi acaba ağrıların nasıl olduğunu ve bu dönemi nasıl atlatabilcedğimizi buna çok ihtiyacım var:(

Back