Yorumun icin tesekkur ediyorum kirmiziyedi.. Kas alti oldum, benim ilk haftalarimda (ikinci ayima kadar) hersey cok iyiydi ondan suanki mutsuzlugum.. Belkide cogunlukla sag tarafima yattigim icin aralarindaki fark olustu.. Umarim zamanla ikisi ayni yumusaklikta olurlar.. Fotograf koymayi da deniyecegim.
Bide sorum olacakti.. Masaj yapiyormusun bilmiyorum, ama dokundugun zaman silikon cok fazla hareket ediyormu bostaymis gibi?..
10 gündür masaj yapıyorum ama henüz tam olarak yumuşamadılar silikonların alt ucunu yukarıdan ittirdiğiö zaman hissediyorım, senin ki masajla düzelebilecek birşeymiş gibi geldi bana, muhtemelen bşr taraf daha tam oturmadı, doktorun ne diyor bu duruma en son nw zaman gördüYorumun icin tesekkur ediyorum kirmiziyedi.. Kas alti oldum, benim ilk haftalarimda (ikinci ayima kadar) hersey cok iyiydi ondan suanki mutsuzlugum.. Belkide cogunlukla sag tarafima yattigim icin aralarindaki fark olustu.. Umarim zamanla ikisi ayni yumusaklikta olurlar.. Fotograf koymayi da deniyecegim.
Bide sorum olacakti.. Masaj yapiyormusun bilmiyorum, ama dokundugun zaman silikon cok fazla hareket ediyormu bostaymis gibi?..
Canım sen kas atlı mı oldun ameliyatını. Bide kaç ccKızlar herkes zamanla silikonun yerleşmesinden bahsediyor ama dr onu koyarken zaten yerine yerleştirmiyormu? Nasıl oluyor ki o iş anlamadım ben bunu. Bende aml olalı 2.5 ay oluyor. İlk gün nasılsa şekli hala aynı. Sadece ilk günler çok sert ve ödemliydi şimdi daha yumuşak fark bu kadar.
Birde mesela eşime sarıldığm zamanlarda hala garip bir his oluyor aslında hissizlik bu. Bu tamamen normale dönecekmi? Evetse ne zaman? :)
merhaba. geçmiş olsun öncelikle. Her iki memenin sertliği ve kıvamı aynı olmayabilir. Bu meme dokunla vs ile ilgili.Birkaç ay sonra belli olur. Aynı olacak diye bişey de yok.Mesela benim aynı değil.Sağ memem çok daha sert ve hiç değişiklik olmadı. Bu saatten sonra da olmaz zaten. Ona takılmamanı öneririm.Gereksiz yere vesvese yapacaksın. Keyfini çıkar.Dikiş işeri de meme çizgine göre farklı yerde olabilir eğer ameliyat öncesi tüberöz meme vs gibi bir memen varsa ve dikleştirme yapılmadıysa . Ama daha çok erken. 1 yılda bu soruların kesin cevap alır.Biraz sabredeceksin.Merhaba kizlar.. senelerdir bu forum sayesinde baya bilgilendim, 4 agustosta hayalim gerceklesti ameliyat oldum.. Meme altindan 275cc.. ameliyat olan arkadaslara bir sorum olacak.. Benim sol ve sag memem arasinda fark var..Sag taraf cok yumusak, daha asagida ve masaj yaptigimda (yada dokundugumda) silikonun oynadigini fazlasiyla hissediyorum sanki bostaymis gibi.. sol memem daha yukarda yumusakligi daha iyi ve yerlesmis gibi,, dokundugumda beni pek rahatsiz etmiyor.. Ayrica ilk haftalarda ayni yerde olan dikis izleride birbirinden farkli yerlerde suan.. Damdan duser gibi oldu kusura bakmayin arkadaslar.. Umarim birinize tanidik gelir bu durum ve bana yardimci olabilir..
Canım hayırlı olsunSlm kızlar cuma gunu amelıyatım var dr ka gorustuk 325 350 arası dusunuyomuş ama cok korkuyorum dusundukce vazgecesım gelıyor ıkı sezeryan amelıyatı oldum olanlar soyleyebılır mı sezeryandan daha mı zor bu amelıyat agrı olarak 1 ay kendıme gelemedım dıyenler var benım ıse 10. Gun işimin başında olmam gerek 2.5 yasında kızım var bır sure sonra onu la ılgılenmem gerek off kafamda delı sorularr
Slm kızlar cuma gunu amelıyatım var dr ka gorustuk 325 350 arası dusunuyomuş ama cok korkuyorum dusundukce vazgecesım gelıyor ıkı sezeryan amelıyatı oldum olanlar soyleyebılır mı sezeryandan daha mı zor bu amelıyat agrı olarak 1 ay kendıme gelemedım dıyenler var benım ıse 10. Gun işimin başında olmam gerek 2.5 yasında kızım var bır sure sonra onu la ılgılenmem gerek off kafamda delı sorularr
Canım kas altı kas üstü farkediyomu bu soylediginKızlar bır de hiç aklınıza geldı mı bılmıyorum ama Allah korusun sılıkonlar meme kanseri teşhisini zorlaştırabılıyormuş erkan topuz ve birkac dr un yazılarında okudum mamaografı dede cok sıkıştırılamayacagı için görülmeyebilirmiş öff herşey aklına gelıyo insanın
Canım seni çok iyi anlıyorum ben de bu kararı alana kadar o kadar çok gel gitler yaşadım ki. karakterimden dolayı karar almam çok zordu , çok pimpirikli ve takıntılı olduğum için doktor seçimi çok zordu , sağlık sorunlarımdan dolayı ameliyat sonrası çok zordu. Ama Allaha şükürler olsun ameliyat sonrası 3 ay debelenmeme rağmen şimdi en kolayını en güzelini yaşıyorum en dogru kararı aldım en doğru dr secimini yaptım mutluyum diyebiliyorum..
Canım hayırlı olsunben kendimi en kötüye hazırlamıştım, bu yüzden hiç ağrı hissetmedim. Süper bi iyileşme sürecim oldu. Ameliyattan sonra , ne zaman ağrılar başlayacak diye sordum hep. Çok şükür hiç olmadı. Tabii ki bişeyler oluyor ama ben EN KORKUNÇ ağrıya hazırlandığım için , diğerleri sinek vızıltısı gibi geldi. Sadece o ilk anlar ki baskı insanı yıpratıyor. Kolay değil , kas ve kaburga arasına toplamda 650 gr lık 2 şey konuyor. O kas onu bastırıyor, o da ciğerlerin üstüne biniyor, çok yoruyor. Ben ilk günler hapşıramıyordum, öksüremiyordum. Ama ağrı hiç olmadı. Sen de bu yönde motive et kendini.
Meme ucu kesisi gerçekten çok iyi kamufle ediyor kesiyi. Benim izler nerdeyse yok yanı..
Kas altı 325 cc takıldı göğüs ucundan. Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım, çok memnunum.Canım sen kas atlı mı oldun ameliyatını. Bide kaç cc
Geçmiş olsun beni de izler misinKas altı 325 cc takıldı göğüs ucundan. Allaha şükür bir sıkıntı yaşamadım, çok memnunum.
Korkan arkadaşlar hiç korkmasın. Sezeryanla kıyaslanamaz bile hiç bir zorluğu yok. Ağrı acı sıfırdı bende. Sadece 2. Gün göğsümün üstünde bir öküz oturuyormuşcasına baskı hissettim, nefes alıp verişlerim yarım yarım gibiydi. 3. Günden sonra hafifledi bu baskı. Bir hafta kadarda kollarımı fazla haraket ettiremedim ozaman kas ağrısı oluyordu çünkü. Meme ameliyatının zorluğu bu kadarcık. Üstelik aynı anda karın germede oldum.
Aldım. Yanlız sana bir uyarım olucak. Daha sen beni izlemeye almadan ben senin kapak fotonu görebiliyordum. Herkese açık görünüyor haberin olsun, gizle istersen.Geçmiş olsun beni de izler misin
Aldım. Yanlız sana bir uyarım olucak. Daha sen beni izlemeye almadan ben senin kapak fotonu görebiliyordum. Herkese açık görünüyor haberin olsun, gizle istersen.
Doktorum Ozan Balık..Merhaba;
doktorun kimdi öğrenebilir miyim? ben doktor araştırması aşamasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?