Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

merhaba;

siz kime ameliyat olmuştunuz? sizin fotolarınız var sanırım nasıl bakabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Hasan Fındık a ameliyat oldum ben. Foto su olmayan ve yeni üyeleri İzlmeye alamıyorum özür dilerim ..

Dün bende dr.oğuz kılıç oldum kas altı 300cc takıldı inanılmaz derecede memnunum ozellikle benım ıstedıgıö hastanede yaptıgı ıcın kendıne aıt yerı olmamasına ragmen kontrol ettirmek için sureklı asıstanlarını göndermesi paragöz degılde gercekten ınsanların mutlulugunu dusunmesı benı cok mutlu etti..kesinlikle oğuz kılıç tavsıye ederim 2gun olmasına ragmen muhtesem duruyor

Yarın için bol şans yeni memeler şimdiden hayırlı olsun

Reactions: srm
Kizlar selam bende secim sonrasi olacagim.
benimkiler asiri minik oldugu ve ben dogal istedigim icin 240 cclik olacak.
damla olacak.
biraz korkuyorum.
1.si regl olabilitem yuksek.
2. 5 gun is basi yapacagim..
fikri olan var mi?

Yarın için bol şans yeni memeler şimdiden hayırlı olsun
Canım ben iptal ettırdım amelıyatımı çok korktum hazır degılmişim anladım burun amelıyatı da oldum ama bu bahsedılen şifdetli agrılardan korktum acıkcası bılemıyorum belki cesaretımı toplarsam sömestrda olurum çünkü olmam şart gıbı bişey goguslerım kucuktu ama ıcı doluydu en azından emzırmelerden sonra mınıcık boş bir et parcasına dondu sırf kucuk dıye dusunmezdım asla amelıyat olmayı

Kasım ayında ben serhat tuncer e olmayı planlıyorum öncesi ve sonrası için tavsiyeler alabilirsem sizlerden sevinirim. bir de şu sporcu sütyenini hangi beden almalıyım takılacak cc ye göre onu netleştirmem lazım sanırım.

Aa neden iptal ettirdin ya? Üzüldüm.

Arkadaslar hepinize merhaba, forumun yeni uyelerindenim ama belki de aylardir hepinizin yazdiklarini okudum, hepinizin tecrubelerinden faydalandim. Beni hic tanimadan o kadar cok destek oldunuz ki:)
Ben 6 gun once meme buyutme ameliyati oldum. Kas zari yontemiyle 275 cc high profile mentor marka protezr takildi. Hissettigim basinc disinda cok fazla agrim ve acim oldu diyemem ama ameliyatin 3 ve 4.gunu sol memem digerine gore daha fazla agri yapmaya, yatip kalkarken dikis yerlerinden zorlamaya ve yanmaya basladi. Doktora gittigimde sol mememde 25-30 cc kadar kan pihtilastigini ve kolayca bosaltilabilecegini, bu yapilirsa rahatlayacagimi soyledi. Ve yaklasik yarim saat suren 2. Bir operasyon ile oradaki kan bosaltildi. Psikolojik acidan boyle bir komplikasyonla karsilasmak beni inanilmaz yipratti. Evet simdi gercekten de daha rahatim ama sol memem sag mememe gore hep daha sorunlu, sanki iceriden kasiliyor sikiliyor, meme ucumdan garip bir cekme hissi yasiyorum. Sag tarafim neredeyse ameliyati atlatmisken sol tarafim hep ameliyati hatirlatiyor, sol kolumu bile sag koluma gore epey zor kullaniyorum. Sizler de boyle bir sey yasadiniz mi, bir memenin digerine gore daha agrili, daha sis oldugu ve silikonlara daha fazla direnc gosterdigi oldu mu? Bu arada solagim, acaba solak oldugum ve o taraftaki kaslar daha gelismis oldugu icin mi boyle oldu diye dusunuyorum. Ayrica sol memem ameliyat oncesi digerine gore bariz bicimde kucuk ve yukaridaydi.
Inanin moralim cok bozuk, sanki bir daha saglikli olamayacakmisim, hic kosup ziplayamayacagim, eski hayatima geri donemeyecekmisim gibi geliyor neredeyse yaptirdigima bin pisman oldum. Umarim sizlerin arasinda da boyle bir durum yasayip sorunsuz atlatan vardir da icime biraz olsun su serpilir.
Hepinize sevgiler.

Öncelikle geçmiş olsun bende benzer sorunu sağ mememde yaşadım sağ meme ucum diğerine göre daha hassas daha sancılı idi ucunda batma sancı hassasiyet devam etti diğerine göre daha sıkıntılıydı iğne batar gibi sanki bi el sağ mememi sıkıyonuş gibi hisseditodum 4ay oldu şimdi çok rahatım

Benimde sol memem saga gore farkliydi ama batma hissi baski biseye degince degisik bir aciyla karisik karincalanma vs aynen birdaha eskisi gibi olamicam korkum vardı. 4 ay sonra spora basladim ilk zamanlar sikintida cektim cok uzuluyordum ama 6 ay oldu daha iyiyim gecmicek gibi geliyordu ama gecti bende anlamadim en zorlu hareketleri yapabiliyorum hatta soyunma odasinda memelerimle saliniyorum bile gecicek sabir biraz

Canım yeni memelerin hayırlı olsun henüz çok yeniler. Hematom hepimizin başına gelebilecek birşey. Çok şükür atlatmışsın.memelerdeki farklılıklara gelince, ben 3 ay önce koltukaltı kesisi ile oldum. Sağ koltukaltım süperken sol koltukaltımda hep bi gerginlik vardı. Hatta bi kere sol kolum uyuştu, felç olcam sanmıştım. Dr hepsinin normal olduğunu söylemişti .2 taraftaki iyileşmenin Aynı olmadığını belirtmişti . Bu yüzden bana normal geldi senin durumun bi de daha 6. Gün henüz çok yeni

Merhaba kızlar bende yeni üyeyim ve kasım 13 gogüs buyutme ameliyatı olucam devlet hastanesinde...cok korkuyorum ama cokta istiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…