Canım benim 13. Günüm ilk hafta ben de yataktan kalkınca epey basınç hissediyordum sanki protez aşağı iniyomuş gibi ama son bi kaç gündür geçti o rahat ol geçer yani
Kızlar çok istiyorum ama beni rahatlatack bişeyler söyleyin, izleri çok belli oluyormu, sonrasında sıkıntı yaşarmıyım?
Peki hangi kesiyi tercih etmemizi önerirsiniz.. Meme ucundan olunca his kaybı yaşanma ihtimali varmış sanırım ne kadar doğru bilmiyorum da
Hayır.. Meme altı kesisi ile ameliyat olup meme ucu ve meme bazı kısımlarda hissizlik yaşayan üye de çok forumda. Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum hissizlik yok. Ama doktorun becerisi ve bu konuda usta olmasınında önemi büyük tabiPeki hangi kesiyi tercih etmemizi önerirsiniz.. Meme ucundan olunca his kaybı yaşanma ihtimali varmış sanırım ne kadar doğru bilmiyorum da
Sende yakın zamanda olmuştun dimi canım ne kadar oldu ameliyat olalı .. Geçmiş olsun bu arada
canım o kadar çok korkuyorum kiHayır.. Meme altı kesisi ile ameliyat olup meme ucu ve meme bazı kısımlarda hissizlik yaşayan üye de çok forumda. Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum hissizlik yok. Ama doktorun becerisi ve bu konuda usta olmasınında önemi büyük tabi
şuan nasılsın peki canım ağrın sızın varmı .. ödemlerin ne durumda bide hangi şehirde oldun2 aya yakın oluyor. Teşekkür ederim :)
benim ağrım pek yoktu sadece psikolojik olarak sıkıntı çektim şuan protez olduğunu unuttum bile kendi göğsüm gibi ödem mödemde kalmadi :) ankara da oldumşuan nasılsın peki canım ağrın sızın varmı .. ödemlerin ne durumda bide hangi şehirde oldun
Valla simdiki aklim.olsaydi ben meme ucundan ameliyat olmak isterdim iz acisindan bu konuda pismanimKızlar çok istiyorum ama beni rahatlatack bişeyler söyleyin, izleri çok belli oluyormu, sonrasında sıkıntı yaşarmıyım?
Sen iyi bir doktor bul.. Önemli olan bu Can'ım.. Birçok bekar arkadaşımız bu ameliyatı oldu,evlendi hamile kaldı emzirdi bebeğinicanım o kadar çok korkuyorum kiama bi okadarda istiyorum bıktım artık şu halimden yaklaşık 2 aydır falan araştırıyorum . .hissizlik olursa geri dönüşümü de yok dimi bu işin ben daha bekarım ilerde sorun olurmu acaba diye telaşlıyım
Meme ucu kesisi gerçekten çok iyi kamufle ediyor kesiyi. Benim izler nerdeyse yok yanı..Valla simdiki aklim.olsaydi ben meme ucundan ameliyat olmak isterdim iz acisindan bu konuda pismanim
Arzumcum müsade edersen fotoğraflarını görebilir miyim idolümsünMeme ucu kesisi gerçekten çok iyi kamufle ediyor kesiyi. Benim izler nerdeyse yok yanı..
Çok sevindim kuzum allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.. Özel hastanede mi oldunbenim ağrım pek yoktu sadece psikolojik olarak sıkıntı çektim şuan protez olduğunu unuttum bile kendi göğsüm gibi ödem mödemde kalmadi :) ankara da oldum
Canım benim bakalım pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu aldım sadece bi fikrim olsun istedim bi muayene olmak için.. Bu konudaki ilk reel adımım olucak bu hayırlı olur inşallah ..Sen iyi bir doktor bul.. Önemli olan bu Can'ım.. Birçok bekar arkadaşımız bu ameliyatı oldu,evlendi hamile kaldı emzirdi bebeğinikorkma
Canım sen meme altı kesisi mi oldun ..Valla simdiki aklim.olsaydi ben meme ucundan ameliyat olmak isterdim iz acisindan bu konuda pismanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?