Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Canım benim 13. Günüm ilk hafta ben de yataktan kalkınca epey basınç hissediyordum sanki protez aşağı iniyomuş gibi ama son bi kaç gündür geçti o rahat ol geçer yani

İnsan tedirgin oluyor doktor normal bu süreç desede yaşayan kişilerden onay almak istiyor. Umarım geçer. Çok teşekkür ederim :)

Kızlar çok istiyorum ama beni rahatlatack bişeyler söyleyin, izleri çok belli oluyormu, sonrasında sıkıntı yaşarmıyım?

Kızlar çok istiyorum ama beni rahatlatack bişeyler söyleyin, izleri çok belli oluyormu, sonrasında sıkıntı yaşarmıyım?

Objektif olmak gerekirse her yara izinin dikişle kapanmasından sonra bıraktığı iz tamamen yok olan birşey değil. Öyle kesinlikle görünmez diye bir şey yok. Deriyle alakalı esmer tenlilerde yara izi daha belli olabilir beyaz tenlilerde iz en son beyaz rengin halini alacağı için belli belirsiz bir çizgi görünebilir.. Öyle göze batan bir iz olmayacaktır emin ol. Hem meme ucu kesisi ile ameliyatlarda iz hiç belli olmuyor. Zaten memenin ucunu eşinden başka kim görecek .. Koltuk altı kesisi de bunu gizlemek için iyi bir yöntem. Ama göğüs altı kesisi yaranın en çok görünebileceği plan. Buda sadece memenizi çıplak gören kişinin göreceği bir izdir yani dediğim gibi :) Göğüs katlantısının olduğu yerde kalıyor iz. Bunun için kremlerde var. İzi en belirsiz hale getirmeye yardımcı olacak kremler

Peki hangi kesiyi tercih etmemizi önerirsiniz.. Meme ucundan olunca his kaybı yaşanma ihtimali varmış sanırım ne kadar doğru bilmiyorum da

Peki hangi kesiyi tercih etmemizi önerirsiniz.. Meme ucundan olunca his kaybı yaşanma ihtimali varmış sanırım ne kadar doğru bilmiyorum da

Doktorun el becerisine kalmış tabiki her yöntemde olduğu gibi meme ucundada belirli riskler var ben göğüs altı kesisi ile ameliyat oldum izleri takmıyorum

Sende yakın zamanda olmuştun dimi canım ne kadar oldu ameliyat olalı .. Geçmiş olsun bu arada

Hayır.. Meme altı kesisi ile ameliyat olup meme ucu ve meme bazı kısımlarda hissizlik yaşayan üye de çok forumda. Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum hissizlik yok. Ama doktorun becerisi ve bu konuda usta olmasınında önemi büyük tabi

canım o kadar çok korkuyorum ki ama bi okadarda istiyorum bıktım artık şu halimden yaklaşık 2 aydır falan araştırıyorum . .hissizlik olursa geri dönüşümü de yok dimi bu işin ben daha bekarım ilerde sorun olurmu acaba diye telaşlıyım

şuan nasılsın peki canım ağrın sızın varmı .. ödemlerin ne durumda bide hangi şehirde oldun
benim ağrım pek yoktu sadece psikolojik olarak sıkıntı çektim şuan protez olduğunu unuttum bile kendi göğsüm gibi ödem mödemde kalmadi :) ankara da oldum

Sen iyi bir doktor bul.. Önemli olan bu Can'ım.. Birçok bekar arkadaşımız bu ameliyatı oldu,evlendi hamile kaldı emzirdi bebeğini korkma

benim ağrım pek yoktu sadece psikolojik olarak sıkıntı çektim şuan protez olduğunu unuttum bile kendi göğsüm gibi ödem mödemde kalmadi :) ankara da oldum
Çok sevindim kuzum allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.. Özel hastanede mi oldun

Sen iyi bir doktor bul.. Önemli olan bu Can'ım.. Birçok bekar arkadaşımız bu ameliyatı oldu,evlendi hamile kaldı emzirdi bebeğini korkma
Canım benim bakalım pazartesi günü için devlet hastanesinden randevu aldım sadece bi fikrim olsun istedim bi muayene olmak için.. Bu konudaki ilk reel adımım olucak bu hayırlı olur inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…