- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 208
- 45
Canım Dr aseton ile çıkar demişti. Ama hassas ciltlerde sorun olabilir . Yağ ile de olabilirKızlar ben hala yapışkan bandajlardan kalan yapışkanlardan kurtulamadım yok mu bunun bi kolay yolu acaba
Evt memealti kesisi nerdeyse 6 ay olucak izler belirgin hala ve orda baski hisside var bencr bu memeucu olsaydi baski olayida olmazdiCanım sen meme altı kesisi mi oldun ..
İnşallah tez zamanda geçer canım şikayetlerin ..Evt memealti kesisi nerdeyse 6 ay olucak izler belirgin hala ve orda baski hisside var bencr bu memeucu olsaydi baski olayida olmazdi
Evet canım özel hastanede oldum ve çok memnundum herşeyden..Çok sevindim kuzum allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.. Özel hastanede mi oldun
Amin canim saolİnşallah tez zamanda geçer canım şikayetlerin ..
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Meme ucu için his kaybına uğratmadan ameliyat yapabilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz Ankara'da oturuyorumObjektif olmak gerekirse her yara izinin dikişle kapanmasından sonra bıraktığı iz tamamen yok olan birşey değil. Öyle kesinlikle görünmez diye bir şey yok. Deriyle alakalı esmer tenlilerde yara izi daha belli olabilir beyaz tenlilerde iz en son beyaz rengin halini alacağı için belli belirsiz bir çizgi görünebilir.. Öyle göze batan bir iz olmayacaktır emin ol. Hem meme ucu kesisi ile ameliyatlarda iz hiç belli olmuyor. Zaten memenin ucunu eşinden başka kim görecek .. Koltuk altı kesisi de bunu gizlemek için iyi bir yöntem. Ama göğüs altı kesisi yaranın en çok görünebileceği plan. Buda sadece memenizi çıplak gören kişinin göreceği bir izdir yani dediğim gibi :) Göğüs katlantısının olduğu yerde kalıyor iz. Bunun için kremlerde var. İzi en belirsiz hale getirmeye yardımcı olacak kremler
nasıl oldu ameliyatınız ne gibi sıkıntılar oldu?Valla simdiki aklim.olsaydi ben meme ucundan ameliyat olmak isterdim iz acisindan bu konuda pismanim
Ben yaklasik 5.5 ay once memealti kesisi ile ameliyat oldum önceden dokum hic olmadigi icin protezler asagi dogru baskisi dikis yerlerinde acima rahatsizlik hissi yaratti ayrica iz acisindanda ben meme ucu kesisini tercih etmedigim icin pismanimnasıl oldu ameliyatınız ne gibi sıkıntılar oldu?
Canım ben de iz konusunda hassas olduğum, hiç meme dokum olmadığı için koltukaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum, 3 ay dolmak üzere , izler hala belirgin ve kırmızı, inşallah 1 yıla kaybolacaklarÖncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Meme ucu için his kaybına uğratmadan ameliyat yapabilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz Ankara'da oturuyorum
Canım ben de iz konusunda hassas olduğum, hiç meme dokum olmadığı için koltukaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum, 3 ay dolmak üzere , izler hala belirgin ve kırmızı, inşallah 1 yıla kaybolacaklardokum olmadığı için meme altı kesisini Dr um önermedi, silikon kesi yerini çok gerer ve baskı yapar demişti. Koltukaltındaki kıllı bölgede 4 cm lik bir kesi ile protez yerleştiriliyor. Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Şimdilik herşey yolunda inşallah ileri de kapsül sorunu yaşamam / yaşamayıZ
Seninkilerin yeni hallerini çok merak ediyorumCanım ben de iz konusunda hassas olduğum, hiç meme dokum olmadığı için koltukaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum, 3 ay dolmak üzere , izler hala belirgin ve kırmızı, inşallah 1 yıla kaybolacaklardokum olmadığı için meme altı kesisini Dr um önermedi, silikon kesi yerini çok gerer ve baskı yapar demişti. Koltukaltındaki kıllı bölgede 4 cm lik bir kesi ile protez yerleştiriliyor. Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Şimdilik herşey yolunda inşallah ileri de kapsül sorunu yaşamam / yaşamayıZ
merhaba bende meme ucu düşünüyorum izlerini görebilirmiyim izlemeye alırmısın beni aslında bazen kararsız kalıyorum koltuk altıda olabilir fakat yazın sürekli askılı straplez filan giyiyorum ve izden cekiniyorum emzirmeyi dert etmiyorum bi kızım var ve beni sadece 15 gün emmişti 2 bebeğim olursa muhtemelen oda bu şekilde olucaktır çünkü annemde aynı ssorunları yaşamış ama his kaybı önemli tabiHayır.. Meme altı kesisi ile ameliyat olup meme ucu ve meme bazı kısımlarda hissizlik yaşayan üye de çok forumda. Ben meme ucu kesisi ile ameliyat oldum hissizlik yok. Ama doktorun becerisi ve bu konuda usta olmasınında önemi büyük tabi
merhaba bende meme ucu düşünüyorum izlerini görebilirmiyim izlemeye alırmısın beni aslında bazen kararsız kalıyorum koltuk altıda olabilir fakat yazın sürekli askılı straplez filan giyiyorum ve izden cekiniyorum emzirmeyi dert etmiyorum bi kızım var ve beni sadece 15 gün emmişti 2 bebeğim olursa muhtemelen oda bu şekilde olucaktır çünkü annemde aynı ssorunları yaşamış ama his kaybı önemli tabi
ben gögüs altı kesisiyle olmuştum biraz doku vardı sorun olmadı o yüzden. suan zaten altta kalıyolar görünmüyor hiç ve cok silikleşti. başka bir işlem için gögüs ucu kesiside yapılmıştı o hiç belli degil kahverengi birleşim yerinden kesildigi için fark edilmiyor
anladım peki his kaybı yaşadınmı canım bu benim için önemli açıkca sormak gerekirse meme ucunun cinsel yaşamına olumsuz bir etkisi oldumuben gögüs altı kesisiyle olmuştum biraz doku vardı sorun olmadı o yüzden. suan zaten altta kalıyolar görünmüyor hiç ve cok silikleşti. başka bir işlem için gögüs ucu kesiside yapılmıştı o hiç belli degil kahverengi birleşim yerinden kesildigi için fark edilmiyor
Kas altimi oldun kas ustumu, benimde iki memem arasinda ameliyatin ilk gununde. Beri fark vardi doktorum gecicek dedi her iki gogsun yapisi birbirinden farkli oluyo, bana sorarsan henuz daha erken 3 ayini bir tamamla, mesela benim kesi iz yerleri farkliydi sanki biri daha asagida biri daha yukarida gibi, simdi esit gibi geliyi gozume ama sol gogsumdeki odem hep daha fazla o daha gec iyilesiyo belliki, fotograf koyabiliyisan koy istersen bakip yorum yapmak daha yerinde olabilir, birde masaj yapiyomusunMerhaba kizlar.. senelerdir bu forum sayesinde baya bilgilendim, 4 agustosta hayalim gerceklesti ameliyat oldum.. Meme altindan 275cc.. ameliyat olan arkadaslara bir sorum olacak.. Benim sol ve sag memem arasinda fark var..Sag taraf cok yumusak, daha asagida ve masaj yaptigimda (yada dokundugumda) silikonun oynadigini fazlasiyla hissediyorum sanki bostaymis gibi.. sol memem daha yukarda yumusakligi daha iyi ve yerlesmis gibi,, dokundugumda beni pek rahatsiz etmiyor.. Ayrica ilk haftalarda ayni yerde olan dikis izleride birbirinden farkli yerlerde suan.. Damdan duser gibi oldu kusura bakmayin arkadaslar.. Umarim birinize tanidik gelir bu durum ve bana yardimci olabilir..
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Meme ucu için his kaybına uğratmadan ameliyat yapabilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz Ankara'da oturuyorum
Kas altimi oldun kas ustumu, benimde iki memem arasinda ameliyatin ilk gununde. Beri fark vardi doktorum gecicek dedi her iki gogsun yapisi birbirinden farkli oluyo, bana sorarsan henuz daha erken 3 ayini bir tamamla, mesela benim kesi iz yerleri farkliydi sanki biri daha asagida biri daha yukarida gibi, simdi esit gibi geliyi gozume ama sol gogsumdeki odem hep daha fazla o daha gec iyilesiyo belliki, fotograf koyabiliyisan koy istersen bakip yorum yapmak daha yerinde olabilir, birde masaj yapiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?