Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Meme ucu için his kaybına uğratmadan ameliyat yapabilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz Ankara'da oturuyorum

nasıl oldu ameliyatınız ne gibi sıkıntılar oldu?
Ben yaklasik 5.5 ay once memealti kesisi ile ameliyat oldum önceden dokum hic olmadigi icin protezler asagi dogru baskisi dikis yerlerinde acima rahatsizlik hissi yaratti ayrica iz acisindanda ben meme ucu kesisini tercih etmedigim icin pismanim

Merhaba kizlar.. senelerdir bu forum sayesinde baya bilgilendim, 4 agustosta hayalim gerceklesti ameliyat oldum.. Meme altindan 275cc.. ameliyat olan arkadaslara bir sorum olacak.. Benim sol ve sag memem arasinda fark var.. Sag taraf cok yumusak, daha asagida ve masaj yaptigimda (yada dokundugumda) silikonun oynadigini fazlasiyla hissediyorum sanki bostaymis gibi.. sol memem daha yukarda yumusakligi daha iyi ve yerlesmis gibi,, dokundugumda beni pek rahatsiz etmiyor.. Ayrica ilk haftalarda ayni yerde olan dikis izleride birbirinden farkli yerlerde suan.. Damdan duser gibi oldu kusura bakmayin arkadaslar.. Umarim birinize tanidik gelir bu durum ve bana yardimci olabilir..

Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim.Meme ucu için his kaybına uğratmadan ameliyat yapabilecek iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz Ankara'da oturuyorum
Canım ben de iz konusunda hassas olduğum, hiç meme dokum olmadığı için koltukaltı kesisi ile oldum. Çok memnunum, 3 ay dolmak üzere , izler hala belirgin ve kırmızı, inşallah 1 yıla kaybolacaklar dokum olmadığı için meme altı kesisini Dr um önermedi, silikon kesi yerini çok gerer ve baskı yapar demişti. Koltukaltındaki kıllı bölgede 4 cm lik bir kesi ile protez yerleştiriliyor. Ankara'da Dr Volkan Tayfur a oldum. Şimdilik herşey yolunda inşallah ileri de kapsül sorunu yaşamam / yaşamayıZ

Seninkilerin yeni hallerini çok merak ediyorum mutluluk2015 yeni foto koymayı düşünmüyomusun :)))

merhaba bende meme ucu düşünüyorum izlerini görebilirmiyim izlemeye alırmısın beni aslında bazen kararsız kalıyorum koltuk altıda olabilir fakat yazın sürekli askılı straplez filan giyiyorum ve izden cekiniyorum emzirmeyi dert etmiyorum bi kızım var ve beni sadece 15 gün emmişti 2 bebeğim olursa muhtemelen oda bu şekilde olucaktır çünkü annemde aynı ssorunları yaşamış ama his kaybı önemli tabi

ben gögüs altı kesisiyle olmuştum biraz doku vardı sorun olmadı o yüzden. suan zaten altta kalıyolar görünmüyor hiç ve cok silikleşti. başka bir işlem için gögüs ucu kesiside yapılmıştı o hiç belli degil kahverengi birleşim yerinden kesildigi için fark edilmiyor

evet oldu o kesi yapılan gögüs ucunda. birinde yapıldı cünkü kesi. digerinde bir sorun yok ama kesi olanda his kaybı var azda olsa

Kas altimi oldun kas ustumu, benimde iki memem arasinda ameliyatin ilk gununde. Beri fark vardi doktorum gecicek dedi her iki gogsun yapisi birbirinden farkli oluyo, bana sorarsan henuz daha erken 3 ayini bir tamamla, mesela benim kesi iz yerleri farkliydi sanki biri daha asagida biri daha yukarida gibi, simdi esit gibi geliyi gozume ama sol gogsumdeki odem hep daha fazla o daha gec iyilesiyo belliki, fotograf koyabiliyisan koy istersen bakip yorum yapmak daha yerinde olabilir, birde masaj yapiyomusun

Yorumun icin tesekkur ediyorum kirmiziyedi.. Kas alti oldum, benim ilk haftalarimda (ikinci ayima kadar) hersey cok iyiydi ondan suanki mutsuzlugum.. Belkide cogunlukla sag tarafima yattigim icin aralarindaki fark olustu.. Umarim zamanla ikisi ayni yumusaklikta olurlar.. Fotograf koymayi da deniyecegim.
Bide sorum olacakti.. Masaj yapiyormusun bilmiyorum, ama dokundugun zaman silikon cok fazla hareket ediyormu bostaymis gibi?..

Kızlar herkes zamanla silikonun yerleşmesinden bahsediyor ama dr onu koyarken zaten yerine yerleştirmiyormu? Nasıl oluyor ki o iş anlamadım ben bunu. Bende aml olalı 2.5 ay oluyor. İlk gün nasılsa şekli hala aynı. Sadece ilk günler çok sert ve ödemliydi şimdi daha yumuşak fark bu kadar.
Birde mesela eşime sarıldığm zamanlarda hala garip bir his oluyor aslında hissizlik bu. Bu tamamen normale dönecekmi? Evetse ne zaman? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…